Dogecoin (DOGE) és Pepe (PEPE) lendületben vannak - A KangaMoon (KANG) az új mémcoin égbe szökő növekedést ér el

A Dogecoin (DOGE) és a Pepe (PEPE) mémkriptók továbbra is emelkedésben, miközben a FOMO (félelem a lemaradásról) egyre erősödik egy friss bikapiac körül 2024-ben. De nem csak a hagyományos mémcoin-ok teljesítenek jól, egy új szereplő is hatalmas sikert mutat az előértékesítési fázisban - a KangaMoon (KANG). Nézzük, mi várhat erre a három memecoinra!

Dogecoin (DOGE) és Pepe (PEPE) lendületben vannak - A KangaMoon (KANG) az új mémcoin égbe szökő növekedést ér el

Dogecoin (DOGE): A $0,084-től az 1 dolláros álomig

A Dogecoin (DOGE) kivételes emelkedéseiről ismert a bikapiacon, ami más kriptovaluták "fundamentális" mutatóihoz képest ellentmondásosnak tűnhet. Valójában a Dogecoin több mint 10,000%-kal emelkedett 2021-ben, hogy elérje a 80 milliárd dolláros piaci kapitalizációt!

De most kibontakozó bikapiac más lesz? Néhány elemző arra hívja fel a figyelmet, hogy több memecoin is verseng most a figyelemért, ami esetleg csökkentheti a Dogecoin vonzerejét. Az olyan új, kutya témájú memecoinok, mint a Bonk és a Dogwifhat, az utóbbi hónapokban 100-szoros emelkedéseket értek el.

Azonban a Dogecoin mindig talál valamilyen módot arra, hogy releváns szereplő maradjon, és megragadja a befektetők figyelmét. Például 2024-ben egy rakéta elviszi a fizikai Dogecoint a Holdra, ami újabb emelkedést válthat ki, és megerősítheti helyét a mémcoinok versenyében a befektetők kegyeiért.

Az elmúlt időszakban a Dogecoin árfolyammozgása ismét biztató. Február végén körülbelül 0,084 dollár volt az ár, és két héttel később már 0,1851 dollár. Bár ez az ár még mindig 74%-kal az összesített csúcsérték, 0,7376 dollár alatt van, jelezheti, hogy a bikapiac már kopogtat a Doge ajtaján.

dogecoin kriptovaluta

A Dogecoin-rajongók célul tűzték ki az 1,00 dolláros szint elérését, ami több mint 100 milliárd dolláros piaci kapitalizációt jelentene. Azonban a versenyző memecoinok számának növekedése miatt az elemzők azt jósolják, hogy az 0,50 dolláros szint elérése lehet a reálisabb cél ebben az évben.

Pepe (PEPE) 1,000%-os Áremelkedést Produkált Egy Hónap Alatt

Lehet, hogy nem vásároltad még meg ezt a memecoint, de nagy esély van rá, hogy láttad már a Pepe the Frog-ot. A karakter az internetkultúrával van összekapcsolva 2005 óta, és most hivatalos memecoin az Ethereum blokkláncon.

A bolond kis béka először 2023-ban első negyedévében indult el, amikor néhány héten belül elérte a 2 milliárd dolláros piaci kapitalizációt. Ezt az első felfutást egy pillanatnyi sikernek tartották, de Pepe bizonyította, hogy maradt még ereje bőven, mint a Dogecoinnak. Jelenleg 0,00000844 dolláron kereskedik, és piaci kapitalizációja több mint 3,5 milliárd dollár.

A jelenlegi Pepe ár egy 1,000%-os emelkedés tud maga mögött az elmúlt hónapban, ahogy a memecoin piac egyre jobban felmelegszik. De vajon milyen magasra emelkedhet még Pepe? A rajongók reménykednek abban, hogy ledönthnek még egy nullát, és elérik a 0,00010 dolláros szintet, ami több mint 40 milliárd dolláros piaci kapitalizációt jelentene Pepe számára.

A technikai elemzés egy tiszta áttörést mutat a 0,000010 dolláros ellenállási szint felett, így a Pepe folytathatja az emelkedést a következő hetekben. Azonban most beugrani egy ilyen hatalmas emelkedés után kockázattal járhat egy éles korrekció veszélye miatt.

KangaMoon (KANG): Játék, Jutalmak és Memék

A KangaMoon (KANG) a legújabb szereplő a memecoin piacán, de ez nem csak egy vicces nevű token. Míg más memecoinok csak borravalókra és kereskedésre használhatók, a KangaMoon egy olyan P2E játékot épít, amelyben közösségi-finance (social-fi) elemek is helyet kapnak, hogy extra szórakozást és ösztönzőket nyújtsanak a felhasználóknak.

A játékosok egy KangaMoon karakterrel indulnak, egy óriási kenguruval, hogy belevessék magukat a játék univerzumába. Útközben a felhasználók KANG tokeneket és ritka NFT-ket (Non-Fungible Token) keresnek, amiket küldetések teljesítésével, más játékosok elleni harcokkal és közösségi eseményeken való részvétellel szerezhetnek meg.

A KangaMoon egyik kulcsfontosságú jellemzője az in-game piactere, ahol a játékosok vásárolhatnak, eladhatnak vagy cserélhetnek in-game tárgyakat, karaktereket és ritka digitális gyűjteményeket. Ez fokozza a játékélményt és hozzájárul egy vibráló virtuális gazdasághoz, ahol a játékosok monetizálhatják a saját eredményeiket és a játékban lévő eszközeiket.

A KangaMoon egyedi megközelítése gyorsan hatalmas figyelmet szerzett. A folyamatban lévő előértékesítési eseményen hirtelen sok új felhasználó érkezett, mindegyikük megpróbálja megszerezni az utolsó fázis-3 tokeneket, amelyek most mindössze 0,01125 dollárba kerülnek.

A mémkultúra és egy interaktív játékélmény kombinálása választ ad a memecoin területen növekvő használhatóság iránti igényre. Az elemzők úgy vélik, hogy ez az egyedi megközelítés hatalmas felhasználóbázist vonzhat, és akár 35-szörös nyereséget is elérhet az előértékesítési esemény korai résztvevőinek.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozz a Telegram Közösségükhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Ezekre a dokumentumokra lesz szükség az otthonfelújítási támogatás igényléséhez

Lezárult a társadalmi egyeztetés az otthonfelújítási pályázati kiírásával kapcsolatban. A program honlapja várhatóan május végén indul, addig is a minisztérium összegyűjtötte, hogy milyen dokumentumokra lesz mindenképpen szükség a pályázat benyújtásához. Így felkészülhetünk a támogatás igénylésére.
2024. 05. 11. 10:00
Megosztás:

A munkahelyek megtartását kell támogatni

A válságok időszakában a magyar kormány előtt két út állt: mi úgy döntöttünk, hogy nem a munkanélküliséget, hanem a munkahelyek megtartását, sőt a válságok és nehézségek ellenére, ha mód és lehetőség van rá, új munkahelyek létrehozását szeretnénk finanszírozni - jelentette ki Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója, Pest vármegye 2. számú választókerületének országgyűlési képviselője a Kemenes Cukrász Manufaktúra Kft. kapacitásbővítő beruházásának csütörtöki bejelentésén.
2024. 05. 11. 09:00
Megosztás:

Női startup program indul 11 országban

Az EIT Food és a POZI.io Magyarország legjobb női agrárvállalkozóit keresi. Az Empowering Women in Agrifood (EWA) program keretében kifejezetten a korai szakaszban lévő, a női vezetésű agrár és élelmiszer jellegű vállalkozásokat célozzák meg, hogy erősítsék pozíciójukat a szektorban, ahol jelenleg még jelentős az egyenlőtlenség.
2024. 05. 11. 08:00
Megosztás:

Korrekció valószínűleg véget ért: a DOGE, a SHIB és a PEPE vezeti a helyreállást, miközben a "bálnák" nagy tétben fogadnak a Rollblockra (RBLK)

A mémérmék piaca, amely néhány évvel ezelőtt még csak tréfaként indult, mára több mint 53 milliárd dolláros piaci kapitalizációt ért el. Az év eleji hatalmas emelkedések után a piac néhány héttel ezelőtt visszaesést tapasztalt. Azonban az elemzők szerint a piaci korrekció véget ért, és hatalmas emelkedést jósolnak a Dogecoin (DOGE), a Shiba Inu (SHIB) és a Pepe (PEPE) számára.
2024. 05. 11. 07:32
Megosztás:

A három legjobb 5 dollár alatti kriptovaluta, amelyeket érdemes figyelemmel követni

Az elmúlt években a kriptovaluta-ipar jelentős változásokon ment keresztül az ökoszisztémába beáramló új tokenek hatására. Ez a jelenség felkeltette a kereskedők és a kriptovaluta-rajongók érdeklődését, akik az újabb áttöréseket keresik. A kriptopiac dinamikus jellege miatt a kereskedőknek és a vásárlóknak nem kell sokat költeniük ahhoz, hogy nyereséges befektetéseket eszközöljenek. Az olyan, 5 dollár alatti tokenek, mint a Pepe (PEPE) és a Dogwifhat (WIF), jelentős profitot hoztak a kereskedőknek. A piac új szereplője, a KangaMoon (KANG), szintén óriási potenciált mutat a mémérme-piac meghódítására.
2024. 05. 11. 07:15
Megosztás:

Erősen kezdte az évet a Vitesco Technologies

A Debrecenben is termelőbázissal rendelkező Vitesco Technologies növekvő működési eredménnyel zárta az első negyedévet - derült ki a vállalat MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményéből.
2024. 05. 11. 07:00
Megosztás:

Mindent felforgat a mesterséges intelligencia, de a hazai vállalkozók még a kanyarban sincsenek

A vezetői képzések aranykorukat élik, mind a fejlett piacokon, mind globálisan rekordnövekedést mutatva, a következő évtizedben duplázva a szektor bevételét. A BetterManager kutatása alapján minden vezetői képzésre költött dollár hétszeresen térül meg a cégnek, míg egy másik kutatás egy éven belüli 4,1-szeres megtérülést mutatott ki, tehát jelentős megtérülésű versenyképességi faktor a cégvezetők folyamatos tanulása.
2024. 05. 11. 06:00
Megosztás:

Eljárás indult az MVM ellen

Versenyfelügyeleti eljárás lefolytatását rendelte el a bíróság az MVM számlázási gyakorlatával kapcsolatban - közölte a GVH csütörtökön az MTI-vel.
2024. 05. 11. 05:00
Megosztás:

Hogyan vélekednek a munkavállaló diákok az iskolaszövetkezetekről?

A pénzkereseti lehetőség jelenti a legfontosabb motivációt a munkát vállaló diákok életében, akik döntő többsége már hallott, dolgozott vagy jelenleg is az iskolaszövetkezetekkel való együttműködésben tudott elhelyezkedni a munkaerőpiacon. A Pannon-Work Zrt. által készített kutatásból ezek mellett az is kiderült, hogy miképpen vélekednek az iskolaszövetkezetek által nyújtott szolgáltatásokról, mennyire elégedettek a munkakörülményekkel illetve a fizetésekkel.
2024. 05. 11. 04:30
Megosztás:

Miért kell a nyugdíjasok pénzét euróra váltani?

A nyugdíjasok megtakarításainak megőrzése és védelme rendkívül fontos, hiszen ezek jelentik a mindennapi biztonság forrását. Azonban a forint időnkénti ingadozása miatt érdemes megfontolni a megtakarítások egy részének stabilabb valutákra, például euróra vagy dollárra történő átváltását.
2024. 05. 11. 02:00
Megosztás:

Ez fog történni az Ön forintjaival is ha Magyarország bevezeti az EURÓ-t

Magyarország csatlakozása az euróövezethez az átlagember életében több szinten is változásokat hozna. Az alábbiakban részletezzük, hogy milyen hatásai lehetnek az átlag magyar lakos pénzügyi helyzetére az euró hivatalos fizetőeszközként történő bevezetésének:
2024. 05. 11. 01:00
Megosztás:

A SEAL újra naggyá teheti a Solana mém érméit, már 300 ezer dollárnál jár az ICO

Az amerikai „redneck” fóka, a Sealana mém érme (SEAL) az indulás első hetében máris 300 000 dollárt gyűjtött össze. A Solana lánc vadonatúj előértékesítése egy olyan szektorban mutatja meg az erejét, amelyet a Dogecoinhoz és a Shiba Inuhoz hasonló kutyás érmék uralnak. Ez a tengeri emlős azonban úgy működik közöttük, mint egy 21. századi hazafi, aki az elveszett amerikai álmot hajszolja.
2024. 05. 11. 00:01
Megosztás:

Mindenkit vár a HUMDA Zöld életre valók eseménye Pécsett

Az elektromos mobilitás bemutatásával, gokartszlalommal és VR-kiállítással várják az érdeklődőket a HUMDA Magyar Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. (HUMDA) e-mobilitási roadshow-jának pécsi állomásán május 9. és 11. között - hangzott el a rendezvény csütörtöki workshopján.
2024. 05. 10. 23:00
Megosztás:

Márciusban is folytatódott az ipar másfél éve tartó vesszőfutása

Ma reggel ipari termelési adatokat is közzétett a Központi Statisztikai Hivatal az idei harmadik hónapra vonatkozóan. A termelés volumene éves szinten 2,8 százalékkal csökkent a munkanaphatással igazított adatok szerint. Az érték elmaradt az elemzői konszenzustól. A nyers adatok lényegesen durvább, kétszámjegyű visszaesést mutatnak, ugyanakkor ennek hátterében az idei évben a tavalyi harmadik havinál jelentősen, hárommal kevesebb munkanap áll, mely áprilisban visszajön. Havi szinten kiugró mértékben, 3,0 százalékkal csökkent az ipari kibocsátás a szezonálisan és munkanaptényezővel igazított adat szerint. A termelés az év első három hónapjában 4,1%-kal kisebb volt, mint 2023 azonos időszakában.
2024. 05. 10. 22:00
Megosztás:

Munkáltatók után vizsgálódik a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az elektronikus álláskereső platformok hirdetményei nyomán is vizsgálja, hogy a foglalkoztatók betartják-e a dolgozók bejelentésének szabályait - közölte a hivatal csütörtökön az MTI-vel.
2024. 05. 10. 21:30
Megosztás:

A kormány támogatja az önellátás erősítését az élelmiszeripar területén

Az utóbbi évek válságai megmutatták, hogy az önellátásnak rendkívüli fontossága van, különösképpen a mezőgazdaság és az élelmiszeripar területén, ezért a kormány továbbra is kiemelten támogatja ezt a szektort - közölte Illés Boglárka külügyi államtitkár csütörtökön Budapesten.
2024. 05. 10. 21:00
Megosztás:

Magasabb jövedékiadó-visszatérítés jár a gázolaj után

A kormány újabb intézkedéssel segíti a gazdákat. Megjelent az a kormányrendelet, amely rögzíti, hogy 2024. május 1-jétől a mezőgazdaságban felhasznált gázolaj után visszaigényelhető adó mértéke 90 százalékra emelkedik - jelentette be az agrárminiszter a tárca közleménye szerint.
2024. 05. 10. 20:30
Megosztás:

Megtöbbszöröződött a tisztán elektromos járműparkok száma Magyarországon

A zöld rendszámmal Magyarországon forgalomba helyezett gépkocsik száma 2024. április végére felülmúlta a 96 ezret. A leginkább környezetkímélő, kizárólag elektromos hajtású járművek száma mára meghaladta az 55 ezret (55 256), míg az évtized elején még kevesebb mint 8 ezer (7729) volt belőlük, a klímabarát flotta növekedése bő négy év alatt tehát több mint hétszeres - közölte az Energiaügyi Minisztérium csütörtökön a közösségi oldalán.
2024. 05. 10. 20:00
Megosztás:

Devizapiac - Erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben pénteken kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
2024. 05. 10. 19:30
Megosztás:

Pluszban zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Erősödéssel zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken.
2024. 05. 10. 19:00
Megosztás: