Dogecoin (DOGE) és Pepe (PEPE) lendületben vannak - A KangaMoon (KANG) az új mémcoin égbe szökő növekedést ér el

A Dogecoin (DOGE) és a Pepe (PEPE) mémkriptók továbbra is emelkedésben, miközben a FOMO (félelem a lemaradásról) egyre erősödik egy friss bikapiac körül 2024-ben. De nem csak a hagyományos mémcoin-ok teljesítenek jól, egy új szereplő is hatalmas sikert mutat az előértékesítési fázisban - a KangaMoon (KANG). Nézzük, mi várhat erre a három memecoinra!

Dogecoin (DOGE) és Pepe (PEPE) lendületben vannak - A KangaMoon (KANG) az új mémcoin égbe szökő növekedést ér el

Dogecoin (DOGE): A $0,084-től az 1 dolláros álomig

A Dogecoin (DOGE) kivételes emelkedéseiről ismert a bikapiacon, ami más kriptovaluták "fundamentális" mutatóihoz képest ellentmondásosnak tűnhet. Valójában a Dogecoin több mint 10,000%-kal emelkedett 2021-ben, hogy elérje a 80 milliárd dolláros piaci kapitalizációt!

De most kibontakozó bikapiac más lesz? Néhány elemző arra hívja fel a figyelmet, hogy több memecoin is verseng most a figyelemért, ami esetleg csökkentheti a Dogecoin vonzerejét. Az olyan új, kutya témájú memecoinok, mint a Bonk és a Dogwifhat, az utóbbi hónapokban 100-szoros emelkedéseket értek el.

Azonban a Dogecoin mindig talál valamilyen módot arra, hogy releváns szereplő maradjon, és megragadja a befektetők figyelmét. Például 2024-ben egy rakéta elviszi a fizikai Dogecoint a Holdra, ami újabb emelkedést válthat ki, és megerősítheti helyét a mémcoinok versenyében a befektetők kegyeiért.

Az elmúlt időszakban a Dogecoin árfolyammozgása ismét biztató. Február végén körülbelül 0,084 dollár volt az ár, és két héttel később már 0,1851 dollár. Bár ez az ár még mindig 74%-kal az összesített csúcsérték, 0,7376 dollár alatt van, jelezheti, hogy a bikapiac már kopogtat a Doge ajtaján.

dogecoin kriptovaluta

A Dogecoin-rajongók célul tűzték ki az 1,00 dolláros szint elérését, ami több mint 100 milliárd dolláros piaci kapitalizációt jelentene. Azonban a versenyző memecoinok számának növekedése miatt az elemzők azt jósolják, hogy az 0,50 dolláros szint elérése lehet a reálisabb cél ebben az évben.

Pepe (PEPE) 1,000%-os Áremelkedést Produkált Egy Hónap Alatt

Lehet, hogy nem vásároltad még meg ezt a memecoint, de nagy esély van rá, hogy láttad már a Pepe the Frog-ot. A karakter az internetkultúrával van összekapcsolva 2005 óta, és most hivatalos memecoin az Ethereum blokkláncon.

A bolond kis béka először 2023-ban első negyedévében indult el, amikor néhány héten belül elérte a 2 milliárd dolláros piaci kapitalizációt. Ezt az első felfutást egy pillanatnyi sikernek tartották, de Pepe bizonyította, hogy maradt még ereje bőven, mint a Dogecoinnak. Jelenleg 0,00000844 dolláron kereskedik, és piaci kapitalizációja több mint 3,5 milliárd dollár.

A jelenlegi Pepe ár egy 1,000%-os emelkedés tud maga mögött az elmúlt hónapban, ahogy a memecoin piac egyre jobban felmelegszik. De vajon milyen magasra emelkedhet még Pepe? A rajongók reménykednek abban, hogy ledönthnek még egy nullát, és elérik a 0,00010 dolláros szintet, ami több mint 40 milliárd dolláros piaci kapitalizációt jelentene Pepe számára.

A technikai elemzés egy tiszta áttörést mutat a 0,000010 dolláros ellenállási szint felett, így a Pepe folytathatja az emelkedést a következő hetekben. Azonban most beugrani egy ilyen hatalmas emelkedés után kockázattal járhat egy éles korrekció veszélye miatt.

KangaMoon (KANG): Játék, Jutalmak és Memék

A KangaMoon (KANG) a legújabb szereplő a memecoin piacán, de ez nem csak egy vicces nevű token. Míg más memecoinok csak borravalókra és kereskedésre használhatók, a KangaMoon egy olyan P2E játékot épít, amelyben közösségi-finance (social-fi) elemek is helyet kapnak, hogy extra szórakozást és ösztönzőket nyújtsanak a felhasználóknak.

A játékosok egy KangaMoon karakterrel indulnak, egy óriási kenguruval, hogy belevessék magukat a játék univerzumába. Útközben a felhasználók KANG tokeneket és ritka NFT-ket (Non-Fungible Token) keresnek, amiket küldetések teljesítésével, más játékosok elleni harcokkal és közösségi eseményeken való részvétellel szerezhetnek meg.

A KangaMoon egyik kulcsfontosságú jellemzője az in-game piactere, ahol a játékosok vásárolhatnak, eladhatnak vagy cserélhetnek in-game tárgyakat, karaktereket és ritka digitális gyűjteményeket. Ez fokozza a játékélményt és hozzájárul egy vibráló virtuális gazdasághoz, ahol a játékosok monetizálhatják a saját eredményeiket és a játékban lévő eszközeiket.

A KangaMoon egyedi megközelítése gyorsan hatalmas figyelmet szerzett. A folyamatban lévő előértékesítési eseményen hirtelen sok új felhasználó érkezett, mindegyikük megpróbálja megszerezni az utolsó fázis-3 tokeneket, amelyek most mindössze 0,01125 dollárba kerülnek.

A mémkultúra és egy interaktív játékélmény kombinálása választ ad a memecoin területen növekvő használhatóság iránti igényre. Az elemzők úgy vélik, hogy ez az egyedi megközelítés hatalmas felhasználóbázist vonzhat, és akár 35-szörös nyereséget is elérhet az előértékesítési esemény korai résztvevőinek.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozz a Telegram Közösségükhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Újabb légijárat lesz nyártól hazánk és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről - jelentette be a tárca közlése szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Pekingben.
2024. 04. 23. 23:00
Megosztás:

Új bölcsőde épül Makón

Új, két csoportszobás, 24 férőhelyes bölcsődét épít uniós támogatással a görögkatolikus egyház Makón.
2024. 04. 23. 22:30
Megosztás:

A Bosch átadta mérnöki központjának új épületét

A Bosch átadta kolozsvári mérnöki központjának második irodaépületét, amely 21 millió euró beruházással, két év alatt készült el - írja az economedia.ro.
2024. 04. 23. 22:00
Megosztás:

Megháromszorozta profitját a GE

A mai piaci nyitás előtt tette közzé első negyedéves gyorsjelentését a General Electric.
2024. 04. 23. 21:30
Megosztás:

Az MNB 50 bázisponttal csökkentette a jegybanki alapkamatot

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa 50 bázisponttal 7,75 százalékra csökkentette a jegybanki alapkamatot, és a kamatfolyosó két szélét is ilyen mértékben mérsékelte keddi kamatdöntő ülésén.
2024. 04. 23. 21:00
Megosztás:

Új módszert tesztel az OMV-Petrom

Új szén-dioxid-megkötő módszer tesztelését kezdi meg az OMV Petrom - közölte a kőolajipari vállalat kedden.
2024. 04. 23. 20:30
Megosztás:

Erősödött a forint kedd kora estére

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben kedden kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
2024. 04. 23. 20:00
Megosztás:

Pluszban zártak a nyugat-európai tőzsdék

Erősödéssel zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék kedden.
2024. 04. 23. 19:30
Megosztás:

Emelkedett a 3 hónapos diszkont kincstárjegy aukciós átlaghozama

Hozamemelkedés mellett értékesített 3 hónapos diszkont kincstárjegyet keddi aukcióján az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK).
2024. 04. 23. 19:00
Megosztás:

A Richter és az OTP húzta fel a BUX-ot

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 813,74 pontos, 1,25 százalékos emelkedéssel, 65 939,26 ponton zárt kedden.
2024. 04. 23. 18:30
Megosztás:

Az EU a gázárak csökkenésére számít

Az Európai Bizottság arra számít, hogy a gázárak csökkenni fognak annak köszönhetően, hogy a cseppfolyósított földgáz (LNG) globális kínálata emelkedik, ami teret ad a megújuló energiaforrásokba történtő befektetéseknek - mondta Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke kedden, az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén elmondott beszédében.
2024. 04. 23. 18:00
Megosztás:

Nagy összegű támogatási program indul a turizmus erősítésére

A turisztikai ágazati szereplők versenyképességét erősítő támogatási program indul: a komplex, három pillérből álló 15 milliárd forintos támogatási programcsomag legfontosabb célja a szolgáltatások minőségének javítása, a vidéki szolgáltatók gazdasági élénkítése célzott programokon keresztül - jelentette be Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter kedden sajtótájékoztatón Budapesten.
2024. 04. 23. 17:30
Megosztás:

Megtörtént a fordulat a belső kerületek ingatlanpiacán is

Az idei év az egyre növekvő keresletről szól a VI., VII., VIII. és IX. kerületi ingatlanpiacán, mely növekedés alapvetően a mérséklődő hitelkamatoknak köszönhető. Mindez persze az árakra is hatással van.
2024. 04. 23. 17:00
Megosztás:

Van még hova fejlődnie idehaza az elektronikus közigazgatási ügyintézésnek

Sokat fejlődött az elektronikus közigazgatási ügyintézés, de hiányosságokat is feltárt az ellenőrzés a stratégiai tervezésben és a felhasználóbarát szempontok egységes érvényesülésében - közölte az Állami Számvevőszék (ÁSZ) kedden.
2024. 04. 23. 16:30
Megosztás:

Kissé gyengült a forint az MNB keddi kamatcsökkentése után

Kissé gyengült a forint a főbb devizákkal szemben azután, hogy a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa 50 bázisponttal 7,75 százalékra csökkentette a jegybanki alapkamatot, és a kamatfolyosó két szélét is ilyen mértékben mérsékelte keddi kamatdöntő ülésén.
2024. 04. 23. 16:00
Megosztás:

A szolgáltatóiparnak feltornázta az euróövezeti gazdaságot áprilisban

A vártnál jóval kedvezőbben alakult az euróövezeti szolgáltatóipar teljesítménye áprilisban, aminek a hatására a kompozit beszerzésimenedzser-index is a becsültnél jobb lett annak ellenére, hogy a feldolgozóipar teljesítmény tovább romlott - derül ki a londoni S&P Global Market Intelligence gazdaságkutató intézet és a Hamburg Commercial Bank (HCOB) közös felmérésének kedden ismertetett előzetes értékeléséből.
2024. 04. 23. 15:30
Megosztás:

A Nemzetközi Valutaalap megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet - közölte kedden feltett Facebook-posztjában Varga Mihály pénzügyminiszter.
2024. 04. 23. 15:00
Megosztás:

Állást kaphatnak a tartósan munkanélküliek

A tartós álláskeresők elhelyezkedését segíti az 1,7 milliárd forint hazai forrásból megvalósuló program, amelyre hétfőtől lehet jelentkezni - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára kedden az M1 aktuális csatornán.
2024. 04. 23. 14:30
Megosztás:

Nőtt az SAP árbevétele az idei első negyedévben

A német SAP, a világ vezető vállalatirányítási szoftvergyártó óriása 8 százalékkal növelte árbevételét az idei első negyedévben, elsősorban a felhőszolgáltatási szektor bevételének jelentős bővülésére.
2024. 04. 23. 14:00
Megosztás:

Megtévesztette a City Taxi a fogyasztókat

A fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának feltételezett megsértése miatt a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) versenyfelügyeleti eljárást indított a City Taxi Fuvarszervező Szövetkezettel (City Taxi) szemben, a gyanúja szerint a vállalkozás megtéveszti a fogyasztókat kereskedelmi kommunikációjával - közölte a hatóság kedden az MTI-vel.
2024. 04. 23. 13:30
Megosztás: