Egy alulértékelt kriptovaluta, ami szép jövő elé néz a szakértők szerint

Sokan úgy vélik a kriptoszektorban lényegében véletlenszerűen erősödnek vagy gyengülnek egyes altcoinok. Erre általában olyan projektek szolgáltatnak példát amilyen a Pepe, ami bármilyen felhasználási mód nélkül, lényegében a semmiből ért el több mint 1 milliárd dolláros piaci méretet.

Egy alulértékelt kriptovaluta, ami szép jövő elé néz a szakértők szerint

Jellemzően a felhasználási mód nélküli kriptók esetében valóban tapasztalható némi véletlenszerűség, azonban azoknál a kezdeményezéseknél, melyek valós felhasználási móddal rendelkeznek, már nem beszélhetünk a véletlenek összjátékáról.

Ezért egy befektetés előtt mindenképpen érdemes alaposan górcső alá venni, pontosan mire lehet majd használni a kriptót.

Továbbá szintén érdemes még megvizsgálni, mekkora kezdeti mérettel fog rendelkezni a token. Egy alacsony kapitalizációval rendelkező projekt esetében akik még időben csatlakoznak, egészen döbbenetes hozamokat érhetnek el.

Szintén csökkenti a volatilitást a korai stakelők magas száma. Az ERC-20 projektek esetében lehetőség van már a listázás előtt is lekötni a tokeneket, amivel így passzív hozam szerezhető meg.

Mivel ezt a lehetőséget többnyire a hosszú távon gondolkodó befektetők választják, ezért ha azt látod, hogy sokan stakeléik a tokenjeiket, az mindenképpen pozitív jel.

Kriptóelemzők szerint ez lehet a következő sikersztori

Az utóbbi érvet veszi alapul Michael Wrubel is, aki több mint 300,000 feliratkozójával osztja meg, szerinte miért szerepelhet minden befektető portfóliójában előkelő helyen a Meme Kombat.

Wrubel úgy gondolkodik, a legtöbb mém token esetében elsősorban azért beszélhetünk árfolyamesésről, mert a projekt mögött álló közösség más kriptóhoz pártolt.

Azonban ez a jelenség a Meme Kombatnál kevésbé tűnik valószínűnek, hiszen az eddig csatlakozó befektetők tetemes része azonnal le is kötötte az MK tokeneket.

A Meme Kombat stakelési felületén az látható írásunk idején, hogy az eddig megvásárolt tokenek közel 70 százalékát a kereskedők azonnal le is kötötték.

Ez azért is egészen elképesztő, mivel mostanáig a gyűjtés során 3.5 millió dollár gyűlt össze. Vagyis több mint 2 millió dollárnyi MK tulajdonosa nem csak spekulatív módon, hanem hosszú távon gondol a Meme Kombatra.

Érdekel a Meme Kombat

Nagyot kaszálhat aki időben csatlakozik

Érdemes továbbá megemlíteni a 25,000 feliratkozóval és közel 2000 videóval rendelkező Jacob Crypto Bury-t is.

A Meme Kombattal foglalkozó videójában az elemző szerint fantasztikus lehetőséget rejt a projekt, hiszen kezdetben 10 millió dollár alatti piaci kapitalizációra lehet számítani. Mivel sokan lekötötték a tokenjeiket, a projekt mérete pedig minimális lesz, ezért pillanatok alatt akár 1000 százalékos növekedést is láthatunk majd.

Elég ezzel kapcsolatban ha arra gondolunk, hogy amennyiben a Meme Kombat mérete 5 millió dollár lesz a listázásnál, mire 50 millió dollár befolyik, a most csatlakozók 10-szeres hozamot tudnak elérni.

Összehasonlításként a Pepe napi kereskedési volumene a legtöbb esetben 100 millió dollár felett van.

Amennyiben ennek az összegnek csak egy apró töredéke a Meme Kombatnál köt ki, azzal az előértékesítésen részt vevő befektetők csillagászati összegekhez juthatnak hozzá.

Végezetül nem lehet szó nélkül elmenni a 210,000 feliratkozóval rendelkező Matthew Perry friss, Meme Kombattal kapcsolatos videója mellett.

Perry elsősorban a Meme Kombat felépítését, illetve a a projekt elképesztő transzparenciáját emeli ki. Az elemző szerint azzal, hogy a Meme Kombat alapítója, Matt Whiteman felfedte magát, azzal az altcoin megbízhatóságát bizonyította.

Szemben a legtöbb hasonló kezdeményezéssel, a Meme Kombat esetében pontosan tudni lehet ki hozta létre a projektet, sőt akár LinkedIn-en fel is lehet venni az alapítóval a kapcsolatot.  

Továbbá fontosnak tartotta Perry azt is kiemelni, hogy az ERC-20 MK tokeneket közvetlenül a listázástól kezdve fel lehet majd használni. Más szóval a natív altcoinok azonnal rendelkezi fognak funckióval, ezért várhatóan az értékük is gyorsan fog majd emelkedni.

Szeretnék MK-t vásárolni

Hogyan működik a Meme Kombat?

A Meme Kombat világában különböző mém tokenek kabalái mérhetik majd össze erejüket, és ezekre a csatákra a közösség tagjai fogadásokat tudnak majd kötni. Erre kizárólag azoknak nyílik azonban lehetőségük, akik lekötötték az MK tokenjeiket.

A fogadásokat követően a nyertesek további MK-ban részesülnek majd, mialatt a lekötés során is folyamatosan passzív módon juthatnak MK-hoz.

Vagyis lényegében te tudod majd eldönteni, hogy milyen módon szeretnél bevételhez jutni.

A fejlesztők tervei szerint a harcok első évada közvetlenül a januárra esedékes listázást követően elérhető lesz majd. Ekkor összesen 11 különböző mém méri majd össze erejét, amit majd a harcok második évada fog követni.

Utóbbi nem kizárólag több mém harcost kínál majd, hanem egyúttal kibővített harci lehetőségek közül is lehet majd választani.

A legnagyobbak már felfigyeltek a Meme Kombatra

A Meme Kombat előértékesítése hamarosan véget fog érni, aminek köszönhetően a projekt körüli FOMO mértéke egyre nagyobb méreteket ölt.

December 15-én egy ismeretlen kriptobálna nagyjából 20 perc leforgása alatt nem kevesebb mint 200,000 dollár értékben vásárolt MK tokeneket.

Az első vásárlásra a korai órákban került sor 80,000 dollár értékben, ami a jelek szerint nem elégítette a ki a bálna étvágyát.

etherdrops tracking bot

Mindössze néhány perc elteltével a 222c végződésű tárca tulajdonosa ismét vásárolni kezdett, ezúttal azonban 100,000 dollárért.

Végezetül némi pihenő után, talán azért, hogy kerekítse az összeget további 20,000 dollár fejében jutott hozzá az MK-hoz.

Az összesen 200,000 dollár értékű tranzakció jelenlegi árfolyamon nagyjából 70 millió magyar forintnak felel meg.

A legtöbb esetben elmondható, hogy amikor ilyen mértékű vásárlásokat látunk, akkor a projekt fantasztikus jövőre számíthat.

Hiszen ez azt jelenti, hogy a projektben nem csupán a hétközni kereskedők, hanem a legnagyobb befektetők is látnak lehetőséget.

Amennyiben nem szeretnéd kihagyni ezt a lehetőséget, érdemes minél hamarabb néhány tokent beszerezned, hiszen az MK ára folyamatosan emelkedik.

Szerencsére azonban a vásárláshoz mindössze egy MetaMask tárcára van szükséged, illetve ETH, USDT vagy BNB kriptók valamelyikére.

Ha a vásárlás előtt szeretnéd még alaposabban megismerni a Meme Kombatot, abban az esetben mindenképpen látogass el a projekt magyar nyelven is elérhető weboldalára. 

Csatlakozz a Meme Kombathoz itt

Ez is érdekelhet: 

Fogytán az idő: hamarosan zárul a Chimpzee előértékesítése

Közel 20% erősödés után ez lehet a kriptoszektor következő kedvence?

A legjobb kripto 1 dollár alatt 2023-ban – A legolcsóbb kriptovaluta

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

A 5-ös lottót feladtad már a héten? Kár, kukába is dobhatod...

A lottózás izgalma és a nagy nyeremények áhított álma mindig is elbűvölte az embereket. Ki ne álmodozott volna már arról, hogy egyetlen szelvény húzásával hirtelen gazdaggá válik, és végleg búcsút inthet a pénzügyi gondoknak? Aztán persze jönnek a szép mesék arról, hogy valaki csak úgy, könnyedén, szinte véletlenül, húzott egy számot, és a nagy nyeremény az ölébe hullt. Nos, kedves olvasók, itt az ideje, hogy lehűtsük a kedélyeket és rávilágítsunk a valóságra.
2024. 02. 23. 02:00
Megosztás:

Bizonyítani kell, hogy életben van-e a nyugdíjas - ha nem bizonyítja, nem kap nyugdíjat!

Miért fizessen olyan ember után a nyugdíjfolyósító aki már nincs is az élők sorában? - teheti fel a jogos kérdést bármelyik ország intézménye. De kinek kell bizonyítania, hogy él a nyugdíjas? Neki magának vagy a nyugdíjfolyósítónak? Egy izgalmas kérdés után jártunk most.
2024. 02. 23. 01:00
Megosztás:

3 kriptó, ami milliomossá tehet

Mindenki tisztában van vele, hogy hamarosan nyakunkon a Bitcoin felezés időpontja, és ez bizony elindíthat bizonyos ciklusokat. Ahhoz, hogy erről megbizonyosodjunk, elég átnéznünk a történelmi kriptovaluta árfolyamokat, és ráébredünk, hogy itt az ideje megtennünk magunknak egy szívességet, azaz mielőbb diverzidikálnunk kell a portfóliónkat.
2024. 02. 23. 00:01
Megosztás:

Egyre több elektromos járművet vásárolnának támogatással a vállalatok

A vállalkozások február 5-e óta kérhetnek vissza nem térítendő állami hozzájárulást tisztán elektromos személygépkocsi, teherautó vagy kisbusz beszerzéséhez - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön.
2024. 02. 22. 23:30
Megosztás:

Újabb 5 évig az AutoWallis csoport lesz az Opel importőre

Újabb 5 évig, legalább 2028 végéig az AutoWallis csoport leányvállalata, az AutoWallis Distribution lesz az Opel márka nagykereskedelmi forgalmazója Magyarországon, Bosznia-Hercegovinában, Horvátországban és Szlovéniában - közölte az AutoWallis csoport csütörtökön az MTI-vel.
2024. 02. 22. 23:00
Megosztás:

Beadta első környezetvédelmi engedélykérelmét a Sunwoda Hungary

Az elmúlt hónapok projektelőkészítési munkájának eredményeként benyújtotta nyíregyházi beruházásához kapcsolódó első környezetvédelmi engedélykérelmét a Sunwoda Hungary. Pozitív elbírálás esetén az egyes ütem épületeire vonatkozó talajelőkészítő munkálatok, vagyis a cölöpözés és a mélyalapozás várhatóan tavasszal indulhatnak meg a területen. A kérelem kitér a gyár ivóvízfelhasználására is, amely maximális értéke a dokumentáció alapján nem fogja meghaladni a napi 630 köbmétert – ez egy nagyobb közintézmény átlagos napi felhasználásának felel meg. Továbbá a helyi szennyvíztisztító telep 2026 második negyedévre tervezett üzembe helyezésével az ivóvízfogyasztás mértéke nagymértékben csökkenni fog a tisztított szennyvíz használatának köszönhetően.
2024. 02. 22. 22:30
Megosztás:

Járvány van Belgrádban

Kanyarójárvány van Belgrádban - erősítette meg a szerb főváros közegészségügyi hivatala a szerbiai közszolgálati televíziónak (RTS) csütörtökön.
2024. 02. 22. 22:00
Megosztás:

ERP rendszerbe épített webáruház? Mi ez egyáltalán?

Számos webáruház tulajdonos jut el arra a pontra, hogy szükségessé válik számára egy ERP (vagyis vállalatirányítási) rendszer, ennek megfelelően pedig rengeteg fejlesztő kínál különböző webáruházhoz kapcsolható szoftvereket. Na de itt más a helyzet, a következőkben nem két különálló rendszer kapcsolatáról fogunk beszélni, hanem egy olyan megoldásról, ami ERP és WEBSHOP is egyben. Érdekes, igaz? Nézzük meg közelebbről!
2024. 02. 22. 21:30
Megosztás:

Csúcson a japán tőzsde

Új történelmi csúcsára futott a japán tőzsde, a befektetők bátrabban áramoltatnak pénzt a szigetország vállalatainak részvényeibe, miután egyre inkább úgy néz ki, hogy az ország gazdaságának sikerült megmenekülnie a deflációtól.
2024. 02. 22. 21:00
Megosztás:

Elfogadták a 13. szankciós csomagot Oroszországgal szemben

Az EU jóváhagyta az Oroszországgal szembeni 13. szankciós csomagot, ami meglehetősen enyhe és inkább csak szimbolikus lépés a háború második évfordulója előtt néhány nappal.
2024. 02. 22. 20:30
Megosztás:

Vegyesen alakult csütörtökön a forint árfolyama

Vegyesen alakult csütörtökön a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon: gyengült az euróval és a dollárral szemben, erősödött kissé a svájci frank ellenében.
2024. 02. 22. 20:00
Megosztás:

Vakcinabankot nyitott a Nébih

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) a Ceva-Phylaxia Zrt.-vel együttműködve vakcinabankot hozott létre a HPAI (highly pathogenic avian influenza) madárinfluenza vírus elleni védekezés érdekében - közölte a Nébih az MTI-vel szerdán.
2024. 02. 22. 19:30
Megosztás:

Gyengébben muzsikált a BUX

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 158,8 pontos, 0,24 százalékos csökkenéssel 66 185,37 ponton zárt csütörtökön.
2024. 02. 22. 19:00
Megosztás:

Nyereséges zárás az európai tőzsdéken

Indexemelkedéssel fejeződött be csütörtökön a kereskedés a főbb európai értékpapírpiacokon.
2024. 02. 22. 18:30
Megosztás:

Enyhén csökkent a BUX

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 158,8 pontos, 0,24 százalékos csökkenéssel 66 185,37 ponton zárt csütörtökön.
2024. 02. 22. 18:00
Megosztás:

A spanyol gazdák is színre léptek

Traktorokkal vonult fel több ezer tiltakozó gazda a spanyol fővárosban szerdán, hogy megoldásokat követeljen az agrárágazat problémáira.
2024. 02. 22. 17:30
Megosztás:

Szorgoskodnak a munkások Gyökön

Csaknem 400 millió forintos beruházással korszerűsítik a csapadékvíz-elvezető rendszert a Tolna vármegyei Gyönkön a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz támogatásával.
2024. 02. 22. 17:00
Megosztás:

Finom változást hozott az euróövezetben a február

Az euróövezetben a vártnál kissé nagyobb mértékben javult februárban a fogyasztói hangulat az Európai Bizottság Gazdasági és Pénzügyi Főigazgatóságának (DG ECFIN) előzetes adatokon alapuló szerdai jelentése szerint.
2024. 02. 22. 16:30
Megosztás:

Jelentés érkezett a belvízhelyzetről

Az országban 2024. elején számottevő, de nem kiemelkedően magas a belvízzel borított mezőgazdasági területek nagysága - közölte az MTI-vel kedden az Agrárminisztérium (AM).
2024. 02. 22. 16:00
Megosztás:

Összefogják az erdélyi hegyi falvakat

Romániában úttörő kezdeményezésként ökomúzeumba szervezik az Erdélyi-szigethegység hagyományos hegyvidéki településeit, több község márciusban dönt a csatlakozásról - jelentette be szerdán Alin Mos, az Erdélyi-szigethegység Nemzeti Park igazgatója.
2024. 02. 22. 15:30
Megosztás: