Egy alulértékelt kriptovaluta, ami szép jövő elé néz a szakértők szerint

Sokan úgy vélik a kriptoszektorban lényegében véletlenszerűen erősödnek vagy gyengülnek egyes altcoinok. Erre általában olyan projektek szolgáltatnak példát amilyen a Pepe, ami bármilyen felhasználási mód nélkül, lényegében a semmiből ért el több mint 1 milliárd dolláros piaci méretet.

Egy alulértékelt kriptovaluta, ami szép jövő elé néz a szakértők szerint

Jellemzően a felhasználási mód nélküli kriptók esetében valóban tapasztalható némi véletlenszerűség, azonban azoknál a kezdeményezéseknél, melyek valós felhasználási móddal rendelkeznek, már nem beszélhetünk a véletlenek összjátékáról.

Ezért egy befektetés előtt mindenképpen érdemes alaposan górcső alá venni, pontosan mire lehet majd használni a kriptót.

Továbbá szintén érdemes még megvizsgálni, mekkora kezdeti mérettel fog rendelkezni a token. Egy alacsony kapitalizációval rendelkező projekt esetében akik még időben csatlakoznak, egészen döbbenetes hozamokat érhetnek el.

Szintén csökkenti a volatilitást a korai stakelők magas száma. Az ERC-20 projektek esetében lehetőség van már a listázás előtt is lekötni a tokeneket, amivel így passzív hozam szerezhető meg.

Mivel ezt a lehetőséget többnyire a hosszú távon gondolkodó befektetők választják, ezért ha azt látod, hogy sokan stakeléik a tokenjeiket, az mindenképpen pozitív jel.

Kriptóelemzők szerint ez lehet a következő sikersztori

Az utóbbi érvet veszi alapul Michael Wrubel is, aki több mint 300,000 feliratkozójával osztja meg, szerinte miért szerepelhet minden befektető portfóliójában előkelő helyen a Meme Kombat.

Wrubel úgy gondolkodik, a legtöbb mém token esetében elsősorban azért beszélhetünk árfolyamesésről, mert a projekt mögött álló közösség más kriptóhoz pártolt.

Azonban ez a jelenség a Meme Kombatnál kevésbé tűnik valószínűnek, hiszen az eddig csatlakozó befektetők tetemes része azonnal le is kötötte az MK tokeneket.

A Meme Kombat stakelési felületén az látható írásunk idején, hogy az eddig megvásárolt tokenek közel 70 százalékát a kereskedők azonnal le is kötötték.

Ez azért is egészen elképesztő, mivel mostanáig a gyűjtés során 3.5 millió dollár gyűlt össze. Vagyis több mint 2 millió dollárnyi MK tulajdonosa nem csak spekulatív módon, hanem hosszú távon gondol a Meme Kombatra.

Érdekel a Meme Kombat

Nagyot kaszálhat aki időben csatlakozik

Érdemes továbbá megemlíteni a 25,000 feliratkozóval és közel 2000 videóval rendelkező Jacob Crypto Bury-t is.

A Meme Kombattal foglalkozó videójában az elemző szerint fantasztikus lehetőséget rejt a projekt, hiszen kezdetben 10 millió dollár alatti piaci kapitalizációra lehet számítani. Mivel sokan lekötötték a tokenjeiket, a projekt mérete pedig minimális lesz, ezért pillanatok alatt akár 1000 százalékos növekedést is láthatunk majd.

Elég ezzel kapcsolatban ha arra gondolunk, hogy amennyiben a Meme Kombat mérete 5 millió dollár lesz a listázásnál, mire 50 millió dollár befolyik, a most csatlakozók 10-szeres hozamot tudnak elérni.

Összehasonlításként a Pepe napi kereskedési volumene a legtöbb esetben 100 millió dollár felett van.

Amennyiben ennek az összegnek csak egy apró töredéke a Meme Kombatnál köt ki, azzal az előértékesítésen részt vevő befektetők csillagászati összegekhez juthatnak hozzá.

Végezetül nem lehet szó nélkül elmenni a 210,000 feliratkozóval rendelkező Matthew Perry friss, Meme Kombattal kapcsolatos videója mellett.

Perry elsősorban a Meme Kombat felépítését, illetve a a projekt elképesztő transzparenciáját emeli ki. Az elemző szerint azzal, hogy a Meme Kombat alapítója, Matt Whiteman felfedte magát, azzal az altcoin megbízhatóságát bizonyította.

Szemben a legtöbb hasonló kezdeményezéssel, a Meme Kombat esetében pontosan tudni lehet ki hozta létre a projektet, sőt akár LinkedIn-en fel is lehet venni az alapítóval a kapcsolatot.  

Továbbá fontosnak tartotta Perry azt is kiemelni, hogy az ERC-20 MK tokeneket közvetlenül a listázástól kezdve fel lehet majd használni. Más szóval a natív altcoinok azonnal rendelkezi fognak funckióval, ezért várhatóan az értékük is gyorsan fog majd emelkedni.

Szeretnék MK-t vásárolni

Hogyan működik a Meme Kombat?

A Meme Kombat világában különböző mém tokenek kabalái mérhetik majd össze erejüket, és ezekre a csatákra a közösség tagjai fogadásokat tudnak majd kötni. Erre kizárólag azoknak nyílik azonban lehetőségük, akik lekötötték az MK tokenjeiket.

A fogadásokat követően a nyertesek további MK-ban részesülnek majd, mialatt a lekötés során is folyamatosan passzív módon juthatnak MK-hoz.

Vagyis lényegében te tudod majd eldönteni, hogy milyen módon szeretnél bevételhez jutni.

A fejlesztők tervei szerint a harcok első évada közvetlenül a januárra esedékes listázást követően elérhető lesz majd. Ekkor összesen 11 különböző mém méri majd össze erejét, amit majd a harcok második évada fog követni.

Utóbbi nem kizárólag több mém harcost kínál majd, hanem egyúttal kibővített harci lehetőségek közül is lehet majd választani.

A legnagyobbak már felfigyeltek a Meme Kombatra

A Meme Kombat előértékesítése hamarosan véget fog érni, aminek köszönhetően a projekt körüli FOMO mértéke egyre nagyobb méreteket ölt.

December 15-én egy ismeretlen kriptobálna nagyjából 20 perc leforgása alatt nem kevesebb mint 200,000 dollár értékben vásárolt MK tokeneket.

Az első vásárlásra a korai órákban került sor 80,000 dollár értékben, ami a jelek szerint nem elégítette a ki a bálna étvágyát.

etherdrops tracking bot

Mindössze néhány perc elteltével a 222c végződésű tárca tulajdonosa ismét vásárolni kezdett, ezúttal azonban 100,000 dollárért.

Végezetül némi pihenő után, talán azért, hogy kerekítse az összeget további 20,000 dollár fejében jutott hozzá az MK-hoz.

Az összesen 200,000 dollár értékű tranzakció jelenlegi árfolyamon nagyjából 70 millió magyar forintnak felel meg.

A legtöbb esetben elmondható, hogy amikor ilyen mértékű vásárlásokat látunk, akkor a projekt fantasztikus jövőre számíthat.

Hiszen ez azt jelenti, hogy a projektben nem csupán a hétközni kereskedők, hanem a legnagyobb befektetők is látnak lehetőséget.

Amennyiben nem szeretnéd kihagyni ezt a lehetőséget, érdemes minél hamarabb néhány tokent beszerezned, hiszen az MK ára folyamatosan emelkedik.

Szerencsére azonban a vásárláshoz mindössze egy MetaMask tárcára van szükséged, illetve ETH, USDT vagy BNB kriptók valamelyikére.

Ha a vásárlás előtt szeretnéd még alaposabban megismerni a Meme Kombatot, abban az esetben mindenképpen látogass el a projekt magyar nyelven is elérhető weboldalára. 

Csatlakozz a Meme Kombathoz itt

Ez is érdekelhet: 

Fogytán az idő: hamarosan zárul a Chimpzee előértékesítése

Közel 20% erősödés után ez lehet a kriptoszektor következő kedvence?

A legjobb kripto 1 dollár alatt 2023-ban – A legolcsóbb kriptovaluta

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Új típusú hulladékgyűjtőket tesztelnek Budapesten

Nagyobb, modernebb közterületi hulladékgyűjtő tartályokat tesztelnek Budapesten - közölte a Budapesti Közművek szerdán az MTI-vel.
2024. 06. 26. 16:30
Megosztás:

A FedEx a vártnál nagyobb negyedéves bevételről és korrigált nyereségről jelentett

Az amerikai FedEx Corp., a világ egyik legnagyobb szállítási és logisztikai vállalata a piaci várakozásokat meghaladó negyedéves korrigált nyereségről és bevételről jelentett a New York-i tőzsde keddi kereskedésének a leállítása után.
2024. 06. 26. 16:00
Megosztás:

Az MNB új rendeleteket hozott

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) két új rendeletet adott ki - a korábbi rendelet hatályon kívül helyezésével egyidejűleg - a pénzmosás és terrorizmusfinanszírozás megakadályozásának további támogatására - jelentette be az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében a jegybank.
2024. 06. 26. 15:30
Megosztás:

Vezetőváltás a Lidl Magyarországnál

A Lidl Magyarország igazgatóságának elnöke, Grósz Jenő szeptembertől a Lidl anyavállalatánál régiós igazgatói pozíciót tölt majd be, utódja Szlavikovics Zita lesz, aki jelenleg a Lidl Szlovákia igazgatóságának elnöke - közölte a vállalat az MTI-vel.
2024. 06. 26. 15:00
Megosztás:

Romlott a GfK júliusi német fogyasztói hangulatindexe

Az elemzők által várt javulás helyett romlott a nürnbergi GfK gazdaságkutató intézet júliusra vonatkozó német fogyasztói hangulatindexe.
2024. 06. 26. 14:30
Megosztás:

Zárt doboz nélkül, szájkosárral és pórázzal is lehet kutyákat vinni a balatoni vonatokon

Változott szerdától a kutyák szállítását érintő szabályozás a vonatokon: már zárt doboz nélkül, csupán szájkosár és póráz használatával is lehet velük utazni a balatoni InterCity és expresszjáratokon - közölte a MÁV Zrt. a vasúttársaság honlapján.
2024. 06. 26. 14:00
Megosztás:

A Qatar Airways lett a világ legjobb légitársasága a Skytrax szerint

A Qatar Airways lett a világ legjobb légitársasága a Skytrax brit marketingcég rangsorában.
2024. 06. 26. 13:30
Megosztás:

Hogyan segítik a fémhulladék feldolgozó gépek a környezetvédelem ügyét?

Napjainkban a környezetvédelem és a fenntarthatóság egyre nagyobb figyelmet kap. Ebben a tekintetben a hulladékfeldolgozás, különösen a fémhulladék újrahasznosítása kulcsszerepet játszik. A cikkben megvizsgáljuk, hogyan járulnak hozzá a fémhulladék feldolgozó gépek a környezetvédelem ügyéhez.
2024. 06. 26. 13:15
Megosztás:

Észak-Macedónia legnagyobb szélerőműparkjának építését jelentette be az új miniszterelnök

Észak-Macedónia legnagyobb szélerőműparkjának építését jelentette be Hrisztijan Mickoszki miniszterelnök kedden, közölve, hogy az építkezés 2026-ban kezdődhet meg.
2024. 06. 26. 13:00
Megosztás:

Fejlesztik a különleges gazdasági övezetet Mosonmagyaróváron

A Területi- és településfejlesztési operatív program plusz mintegy 350 millió forint vissza nem térítendő támogatásából fejlesztik a mosonmagyaróvári különleges gazdasági övezetet - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Önkormányzat az MTI-vel.
2024. 06. 26. 12:30
Megosztás:

Moldova teljesítette a csatlakozási tárgyalások megkezdéséhez szükséges lépéseket

Moldova folyamatosan halad a reformok útján, és teljesítette a csatlakozási tárgyalások megkezdéséhez szükséges lépéseket - jelentette ki Várhelyi Olivér bővítésért és szomszédságpolitikáért felelős uniós biztos kedden Luxembourgban.
2024. 06. 26. 12:00
Megosztás:

Alain Berset svájci politikus lett az Európa Tanács új főtitkára

Alain Berset-t, a svájci államszövetség korábbi elnökét, volt belügyminisztert választotta a strasbourgi székhelyű, 46 tagországot számláló Európa Tanács következő főtitkárának nyári ülésszakán az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlése (PACE) kedden.
2024. 06. 26. 11:30
Megosztás:

Növelné részesedését a Peugeot a magyarországi újautó-piacon

A Peugeot eladásai 30 százalékkal bővültek az idei első öt hónapban a magyarországi újautópiacon, ahol a márka az év végére 2 százalék fölé szeretné emelni részesedését.
2024. 06. 26. 11:00
Megosztás:

A magyar gazdaság erre a szektorra támaszkodhat a növekedés érdekében

A kiskereskedelem egyike azoknak a területeknek, amelyeken keresztül a lakosság leginkább érzékeli a gazdaság uralkodó trendjeit, így az ágazat állapota mind a fogyasztók, mind a gazdaság és az állam szempontjából kulcsfontosságú.
2024. 06. 26. 10:30
Megosztás:

A befektetői hangulat javulása segítheti az emelkedést a tőzsdén

A nemzetközi befektetői hangulat enyhe javulása is segítheti az emelkedést a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) szerdán az Equilor Befektetési Zrt. elemzője szerint.
2024. 06. 26. 09:30
Megosztás:

Lakossági reálkamat: élt 4 hónapot

Négy hónap után májustól bizonyosan nem vernek rá a lakossági lekötött betétek átlagkamatai az inflációra. Ráadásul a kamatcsökkentések folyamatosak, ám így is lehet a korábbiaknál jobb ajánlatokat találni a piacon – hívta fel a figyelmet Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője.
2024. 06. 26. 09:00
Megosztás:

Javuló piacon is lehet jókat alkudni

A kereslet élénkülése idén tavasszal tovább javította az eladók pozícióit a lakáspiacon, így kisebb tere maradt az alkuknak. Ennek ellenére a vásárlás utolsó fázisa egyes esetekben még mindig igen jelentős megtakarítást kínálhat a vevők számára.
2024. 06. 26. 08:30
Megosztás:

Vezető kripto szakértők a Twitteren fogadnak a Bitcoin mélypontjára, íme a legjobb altcoinok, amiket vásárolnak

A kriptovaluta piac dinamikus tájképet mutat, és a hosszú ideje uralkodó király, a Bitcoin (BTC) jelenleg egy bizonytalansági időszakot él át. Bár a Bitcoin még mindig óriási befolyással bír, egyes befektetők alternatívákat keresnek. Itt jönnek képbe az altcoinok, amelyek innovatív projekteket és potenciálisan magas hozamokat kínálnak.
2024. 06. 26. 08:15
Megosztás:

Dízel az elektromos kamion ellen: mérjük meg a fogyasztáskülönbséget!

Az ALDI Magyarország ismét bővítette elektromosteherautó-flottáját. A kiskereskedelemi lánc az országban elsőként állított forgalomba 2021 végén elektromos nyerges vontatót, később szóló teherautót, most pedig két újabb e-teherautóval lesz gazdagabb az elektromosjármű-park: egy újabb nyerges vontató és egy 26 tonnás teherautó fogja szolgálni a fővárosi és a Pest vármegyei üzleteket. A vállalat a gyakorlatban is összehasonlította ugyanazon az útvonalon ugyanazzal a terheléssel a dízel- és az elektromos kamion fogyasztását, aminek eredménye felgyorsította a döntést a flotta bővítéséről.
2024. 06. 26. 08:00
Megosztás:

Ennyibe kerül a kötelező biztosítás a rollerekre

Június 16-tól kötelező a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás a különböző elektromobilitási eszközökre, például rollerekre és segway-ekre. A Grantis összegyűjtötte, hogy mennyiért köthetünk most kgfb-t ezekre az eszközökre.
2024. 06. 26. 07:00
Megosztás: