Erősödik a Bitcoin támasza 34 000 dollárnál, miközben a BTCMTX gyűjtése 3 millió dollár felett jár

Miközben a Bitcoin értékénél növekvő támaszt láthatunk a 34000 dolláros árfolyamnál, egyre több befektető kezdett el BTC alternatívák után kutatni.

Erősödik a Bitcoin támasza 34 000 dollárnál, miközben a BTCMTX gyűjtése 3 millió dollár felett jár

Többek között ezért is lehetséges, hogy a Bitcoin Minetrix bevétele az előértékesítés során máris meghaladta a 3 millió dolláros értéket. 

A 4. szakasz lezárásával azonban egyre fogy az idő a csatlakozásra, ezért ha kimagasló hozamokra pályázol, nem érdemes sokat teketóriáznod.

A Bitcoin árfolyama idén fantasztikus utat tudott bejárni, aminek köszönhetően a BTC értéke egy év alatt több mint a duplájára tudott emelkedni. Jelenleg a Bitcoin értéke egy 17 hónapja nem látott értéknél áll és egyre inkább úgy tűnik, a befektetők kitartanak a 34 000 dolláros árfolyam mellett. 

Bár a legnépszerűbb kriptoval a megszerhető hozam mértéke nem csekély, kisebb piaci részesedéssel rendelkező projektekkel még ennél is magasabb bevételt lehet elérni. 

Erre ideális példa a Bitcoin Minetrix, amely alacsony kezdeti méretének és izgalmas felhasználási módjának köszönhetően hamarosan a legnépszerűbb altcoinok táborát erősítheti.

A jelenleg tapasztalható pezsgést a szektorban elsősorban az váltotta ki, hogy belátható időn belül engedélyezésre kerülhet a BTC Spot ETF.

Ennek hatására nem kizárólag a Bitcoin, hanem az ahhoz köthető projektek szerepe is felértékelődik. 

Írásunk idején összesen 10 különböző Bitcoin Spot ETF engedélyeztetés van folyamatban, melyek közül a legújabb jelölt október 30-án csatlakozott (VanEck).

On-chain adatok alapján a mostani futam teljesen más mint a korábbiak

Számos befektető legnagyobb meglepetésére a mostani rally alapjaiban különbözik a korábban látott erősödésektől. 

Megvizsgálva a Stablecoin Supply Ratio Oscillatort (SSRO - az indikátor azt vizsgálja, hogy a befektetők inkább stablecoinokot vagy BTC-t vásárolnak) azt láthatjuk, hogy a jelenleg 4.13-mal mindenkori csúcson áll az SSRO. Ez azt jelenti, hogy ennyire sok felhasználó számláján (szemben a stablecoinokkal) még soha nem volt Bitcoin.

bitcoin stablecoin supply ratio

A jelenség egyúttal arra is utalhat, hogy kevés stablecoin van a felhasználóknál amiből BTC-t tudnának venni. Ennek ellenére valószínűbbnek tűnik, hogy a befektetők egyszerűen a Bitcoin Spot ETF hírének hallatán soha nem látott izgalommal fogadják az intézményi keret között is elérhetővé váló BTC-t.

Fontos azonban szem előtt tartani, hogy a mostanihoz hasonló esemény technikailag 2019-ben lezajlott. Ekkor viszont az áttörés helyett egy hatalmas beszakadást lehetett látni.

BTC stablecoin supply ratio

Fontos különbség azonban hogy szemben a 2019-es eseményekkel, a Reserve Risk mértéke extrém alacsony maradt. Más szóval a növekvő érték ellenére a bizalom egy kicsit sem csappant meg, ami lehetőséget teremt a további növekedés számára. 

bitcoin total supply held by long term holders

Jelenleg a teljes érmekészletnek több mint 70%-a hosszú távú befektetők birtokában van, aminek köszönhetően a BTC értéke is nagyobb stabilitásra lehet képes. Amennyiben a Bitcoin Spot ETF engedélyezésre kerül, az intézmények egészen biztosan komoly harcokat fognak folytatni a fennmaradó 30%-ért. 

Ez a folyamat így végső soron elképesztő árfolyamnövekedést eredményezhet, melynek hatására soha nem látott szintekre juthat el a BTC.

Fontos lehet azonban óvatosnak lenni, hiszen olyan geopolitikai események amilyen a közel-keleti konfliktus vagy az ukrán-orosz háború, alapjaiban határozhatják meg a kriptoszektor növekedésének ütemét.

Szeretném megismerni a Bitcoin Minetrixet

Hogyan lehet hatással a Bitcoin értékének növekedése a Bitcoin Minetrixre?

Több szakértő szerint sem elképzelhetetlen, hogy a Bitcoin értéke a közelgő futam végeztével 135 000 dollár fölé érhet. Meglepő módon sokan még ennél is messzebbre mennek és a 750 000, sőt akár az 1 millió dolláros BTC-t sem tartják kizártnak.

Ennek hatására pedig könnyen lehet, hogy a Bitcoin Minetrix is képes lesz maga mögé utasítani az altcoinok szektorának jelentős részét. A BTCMTX tokenekkel ugyanis lehetőség van biztonságos módon profitálni a felhőalapú bitcoinbányászatból. 

Mostanáig számos befektető látta meg a lehetőséget a projektben, aminek hatására kevesebb mint 2 hónap alatt az elért bevétel mértéke meghaladta a 3 millió dollárt.

BTCMTX

A negyedik szakasz, melyben a tokeneket 0.0113 dollárért lehetett megvásárolni lezárult, így már csak 0.0114 dollárért van lehetőség csatlakozni.

A jelenlegi szakasz mindössze 5 napig tart, ezért ha még kedvezményes áron szeretnél beszerezni néhány BTCMTX-et, nem érdemes sokat késlekedni.

Köszönhetően a Bitcoin Minetrix ideális kockázat-megtérülés arányának, a befektetők akár a bitcoinnál is magasabb hozamokat érhetnek majd el.

Amennyiben a BTC értéke ismét 100%-ot ugrik, azzal egy érmét nagyjából 70 000 dollárért lehet beszerezni. Ez az árfolyam egyúttal mindenkori csúcsot is jelentene.

Jelenleg a legtöbben a 46 000 dolláros, majd idővel az 52 000 dolláros értéket tartják elképzelhetőnek, azonban még ehhez is egészen példátlan likviditásra lenne szükség.

A felsorolt változások kétségtelenül izgalmas lehetőségeket tartogatnak, azonban ezek eltörpülnek a Bitcoin Minetrix-szel szerezhető jutalmakhoz képest. 

Elsősorban a kezdeti minimális piaci méretnek köszönhetően már egészen apró befektetés is döbbenetes hatást gyakorolhat az árfolyamra. Ennek hála a listázást követően könnyen lehet, hogy a BTCMTX árfolyama néhány hét, vagy akár pár nap leforgása alatt akár a tízszeresére is emelkedhet. 

Mindezt ráadásul a befektetők a BTC árfolyamának növekedéséből is tudnak majd profitálni. Vagyis a bányászattal szerezhető jutalmak számodra is elérhetővé fognak válni anélkül, hogy drága felszereléseket kellene vásárolnod, továbbá az eredeti befektetésedhet is könnyedén hozzá tudsz majd férni.

Szeretnék BTCMTX-et vásárolni

Valós érték elérhető áron

A Bitcoin Minetrix nem csupán portfóliód diverzifikáláshoz járulhat hozzá. A token egyúttal valós értékkel is rendelkezik, amivel hosszú távon is képes lehetsz magas profitot elérni.

A Bitcoin Minetrix ökoszisztéma azonban sokkal több, mint a lehetséges megszerezhető bevétel.

A felhasználók a BTCMTX tokenek stakelése után magas éves jutalmakat szerezhetnek meg, melynek mértéke jelenleg 195%. Továbbá, extra ERC-20 kreditekhez is hozzá fogsz jutni, melyek elégetésével felhőalapú számítási teljesítményt szerezhetsz.

Ennek segítségével a sikeresen kibányászott BTC-k után részesedést fogsz kapni annak arányában, hogy mekkora mértékű teljesítménnyel rendelkezel.

Az így létrehozott rendszernek köszönhetően minden tranzakció és égetés transzparens lesz, egyúttal a lekötött BTCMTX tokenekhez bármikor hozzá fogsz tudni férni. 

A kriptoszektor olyan meghatározó figurái mint Jacob Bury, pontosan a felsoroltak miatt vélekednek úgy, hogy 2024 egyik legsikeresebb projektje lehet a Bitcoin Minetrix.  

A tokenek értéke azonban gyorsan emelkedik, ezért érdemes lehet minél hamarabb biztosítanod a helyed a befektetők között.

Irány a Bitcoin Minetrix

Ez is érdekelhet: 

Fogytán az idő: hamarosan zárul a Chimpzee előértékesítése

Pörögnek a kriptojátékok a tőzsdéken, ez lehet az újabb vetélytárs?

A legjobb kripto 1 dollár alatt 2023-ban – A legolcsóbb kriptovaluta

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Bitcoin-vérengzés: Megismétlődhet a 2021 májusi összeomlás?

Andrew Kang alapkezelő nemrég arra figyelmeztetett, hogy a BTC akár a 2021 májusi összeomlást is megismételheti.
2024. 07. 06. 00:01
Megosztás:

Csökkent a hazai ipari termelés éves szinten

Májusban az ipari termelés volumene 5,2, munkanaphatástól megtisztítva 4,9 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól. 2024. áprilisához mérten 1,1 százalékkal mérséklődött az ipari kibocsátás a szezonálisan és munkanappal kiigazított adatok alapján - jelentette pénteken első becslése alapján a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 07. 05. 23:00
Megosztás:

4,2 %-ra ugorhat jövőre a GDP-növekedés, de idén is tartható a 2,7 %-os növekedési cél

Az MBH Bank elemzői a 2024-es évre 2,7 százalékos gazdasági növekedésre számítanak, 2025-re viszont az ideinél is jelentősen kedvezőbb, akár 4,2 százalékos növekedést vetítenek előre – derült ki az MBH Bank legfrissebb makrogazdasági előrejelzéseket bemutató sajtóeseményén.
2024. 07. 05. 22:00
Megosztás:

Egyre hosszabb időre adósodnak el a családok

Extra hosszúságra, átlagosan már több mint 14 évre fixálták lakáshiteleik kamatát és törlesztőrészletét a májusban hitelt felvevő ügyfelek, azaz egyre nyúlik a hitelek futamideje. Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint a futamidő végéig fix törlesztés kiszámíthatóságot ígér, és bár most nincs jele, hogy a lakáshitel kamatok a következő hónapokban komolyan tovább csökkennének, a bankok egyre nagyobb része ajánl majd hitelkiváltást ügyfeleinek.
2024. 07. 05. 21:00
Megosztás:

Csökkent a termék-külkereskedelmi többlet májusban

2024. májusban az export euróban számított értéke 8,8, míg az importé 9,0 százalékkal maradt el az előző év azonos időszakitól.
2024. 07. 05. 20:30
Megosztás:

Csökkent a német ipari termelés májusban

Az elemzők által várt növekedés helyett csökkent a német ipari termelés májusban az előző havihoz képest a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis pénteki jelentése szerint.
2024. 07. 05. 19:30
Megosztás:

Kisebb csökkenéssel zárta a pénteket a BUX

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 219,04 pontos, 0,3 százalékos csökkenéssel, 72 132,83 ponton zárt pénteken.
2024. 07. 05. 18:30
Megosztás:

Mínuszban zártak az európai tőzsdék

Pozitív kezdés után veszteséggel zárt pénteken a főbb európai értékpapírpiacok többsége.
2024. 07. 05. 18:00
Megosztás:

Bírálatok érték a kínai elektromos autók megemelt uniós importvámját

Az elektromos járműipari ágazatban széleskörű bírálatot váltott ki mind európai, mind kínai vállalatok részéről az Európai Bizottság csütörtökön bejelentett döntése a Kínában gyártott elektromos járművek imporvámjának megemeléséről.
2024. 07. 05. 17:30
Megosztás:

Nyilatkozatot tettek a BIOEAST-tagországok

A soros magyar EU-elnökség a BIOEAST kezdeményezéssel együttműködve magas szintű politikai fórumot szervezett Brüsszelben a közép- és kelet-európai kutatás és innováció előmozdítására - közölte az Agrárminisztérium (AM) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 05. 17:00
Megosztás:

Horvátország természetes fürdővizei a legtisztábbak Európában

Horvátország rendelkezik Európa legtisztább természetes fürdővizeivel az Európai Bizottság (EB) és az Európai Környezetvédelmi Ügynökség (EEA) idei vizsgálata szerint - tájékoztatta a Horvát Idegenforgalmi Közösség az MTI-t csütörtökön.
2024. 07. 05. 16:30
Megosztás:

Tovább romlott a hangulat a német járműiparban

A német járműipari vállalatok üzleti hangulatát jelző mutató csökkent júniusban a müncheni ifo gazdaságkutató intézet felmérésének eredményei szerint.
2024. 07. 05. 16:00
Megosztás:

Jelen voltunk a Sanghaji AI-konferencián

A Nemzetgazdasági Minisztérium iparpolitikáért és technológiáért felelős államtitkára a Sanghaji AI-konferencián ismertette Magyarország szakpolitikai célkitűzéseit - közölte a tárca az MTI-vel csütörtökön.
2024. 07. 05. 15:30
Megosztás:

Hhajdúsági expót és agrárfórumot tartanak Hajdúböszörményben

Nemzetközi traktorhúzó versenyt, mezőgazdasági kiállítást és vásárt tartanak Hajdúböszörményben augusztus 9-10-11-én, egyidejűleg megrendezik Kelet-Magyarország legnagyobb agrárfórumát - ismertették a szervezők csütörtökön Hajdúböszörményben, sajtótájékoztatón.
2024. 07. 05. 15:00
Megosztás:

Fejlesztésre nyert támogatást a Re-Glass Kft.

Az üveghulladék-hasznosítással foglalkozó orosházi Re-Glass Kft. mintegy 350 millió forintos projekt keretében technológiai fejlesztést hajtott végre, amellyel képessé vált százszázalékos tisztaságú polivinil butirál (PVB) fólia és granulátum gyártására. A vállalat most piacot keres a speciális technológiának és a terméknek - tájékoztatta a cég ügyvezetője csütörtökön az MTI-t.
2024. 07. 05. 14:30
Megosztás:

Eljárás indult a Lidl Magyarországgal szemben

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) versenyfelügyeleti eljárás alá vonta a Lidl Magyarország Kereskedelmi Bt-t, mert a vállalkozás vélhetően megalapozatlan piacelsőségi állítással téveszthette meg a fogyasztókat - közölte a hatóság csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 05. 14:00
Megosztás:

Ismét lehet pályázni a Kincses Kultúróvoda címre

Nyolcadik alkalommal hirdeti meg a Kincses Kultúróvoda pályázatot a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM), hogy erősítse az óvodai és a kulturális intézményrendszer együttműködését, valamint elismerje az óvodai és kulturális területen meglévő értékeket.
2024. 07. 05. 13:30
Megosztás:

A McDonalds több céggel karöltve élelmiszerellátó bázist indít Kínában

Az amerikai McDonald's gyorsétteremlánc négy pékséggel és élelmiszer-beszállítóval, köztük a Bimbóval és a Tyson Foodsszal együttműködve közösen indít élelmiszerellátó bázist a közép-kínai Hopej tartományban.
2024. 07. 05. 13:00
Megosztás:

Új esélyt kapnak a gazdák az uniós képviseletükre

Az élelmezésbiztonság megőrzése érdekében Magyarország uniós elnöksége során a gazdabarát, a válságálló, a versenyképes, a fenntartható és a tudásalapú európai mezőgazdaság megteremtéséért fog dolgozni - közölte az Agrárminisztérium (AM) szerdai közleménye szerint Nagy István agrárminiszter.
2024. 07. 05. 12:30
Megosztás:

Ideális a száraz, meleg idő az aratáshoz

A száraz, meleg idő ideális az aratáshoz, de az ország középső részein fokozódik az aszály, a nyári növényeknek szükségük lenne esőre - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.
2024. 07. 05. 12:00
Megosztás: