Erősödik a Bitcoin támasza 34 000 dollárnál, miközben a BTCMTX gyűjtése 3 millió dollár felett jár

Miközben a Bitcoin értékénél növekvő támaszt láthatunk a 34000 dolláros árfolyamnál, egyre több befektető kezdett el BTC alternatívák után kutatni.

Erősödik a Bitcoin támasza 34 000 dollárnál, miközben a BTCMTX gyűjtése 3 millió dollár felett jár

Többek között ezért is lehetséges, hogy a Bitcoin Minetrix bevétele az előértékesítés során máris meghaladta a 3 millió dolláros értéket. 

A 4. szakasz lezárásával azonban egyre fogy az idő a csatlakozásra, ezért ha kimagasló hozamokra pályázol, nem érdemes sokat teketóriáznod.

A Bitcoin árfolyama idén fantasztikus utat tudott bejárni, aminek köszönhetően a BTC értéke egy év alatt több mint a duplájára tudott emelkedni. Jelenleg a Bitcoin értéke egy 17 hónapja nem látott értéknél áll és egyre inkább úgy tűnik, a befektetők kitartanak a 34 000 dolláros árfolyam mellett. 

Bár a legnépszerűbb kriptoval a megszerhető hozam mértéke nem csekély, kisebb piaci részesedéssel rendelkező projektekkel még ennél is magasabb bevételt lehet elérni. 

Erre ideális példa a Bitcoin Minetrix, amely alacsony kezdeti méretének és izgalmas felhasználási módjának köszönhetően hamarosan a legnépszerűbb altcoinok táborát erősítheti.

A jelenleg tapasztalható pezsgést a szektorban elsősorban az váltotta ki, hogy belátható időn belül engedélyezésre kerülhet a BTC Spot ETF.

Ennek hatására nem kizárólag a Bitcoin, hanem az ahhoz köthető projektek szerepe is felértékelődik. 

Írásunk idején összesen 10 különböző Bitcoin Spot ETF engedélyeztetés van folyamatban, melyek közül a legújabb jelölt október 30-án csatlakozott (VanEck).

On-chain adatok alapján a mostani futam teljesen más mint a korábbiak

Számos befektető legnagyobb meglepetésére a mostani rally alapjaiban különbözik a korábban látott erősödésektől. 

Megvizsgálva a Stablecoin Supply Ratio Oscillatort (SSRO - az indikátor azt vizsgálja, hogy a befektetők inkább stablecoinokot vagy BTC-t vásárolnak) azt láthatjuk, hogy a jelenleg 4.13-mal mindenkori csúcson áll az SSRO. Ez azt jelenti, hogy ennyire sok felhasználó számláján (szemben a stablecoinokkal) még soha nem volt Bitcoin.

bitcoin stablecoin supply ratio

A jelenség egyúttal arra is utalhat, hogy kevés stablecoin van a felhasználóknál amiből BTC-t tudnának venni. Ennek ellenére valószínűbbnek tűnik, hogy a befektetők egyszerűen a Bitcoin Spot ETF hírének hallatán soha nem látott izgalommal fogadják az intézményi keret között is elérhetővé váló BTC-t.

Fontos azonban szem előtt tartani, hogy a mostanihoz hasonló esemény technikailag 2019-ben lezajlott. Ekkor viszont az áttörés helyett egy hatalmas beszakadást lehetett látni.

BTC stablecoin supply ratio

Fontos különbség azonban hogy szemben a 2019-es eseményekkel, a Reserve Risk mértéke extrém alacsony maradt. Más szóval a növekvő érték ellenére a bizalom egy kicsit sem csappant meg, ami lehetőséget teremt a további növekedés számára. 

bitcoin total supply held by long term holders

Jelenleg a teljes érmekészletnek több mint 70%-a hosszú távú befektetők birtokában van, aminek köszönhetően a BTC értéke is nagyobb stabilitásra lehet képes. Amennyiben a Bitcoin Spot ETF engedélyezésre kerül, az intézmények egészen biztosan komoly harcokat fognak folytatni a fennmaradó 30%-ért. 

Ez a folyamat így végső soron elképesztő árfolyamnövekedést eredményezhet, melynek hatására soha nem látott szintekre juthat el a BTC.

Fontos lehet azonban óvatosnak lenni, hiszen olyan geopolitikai események amilyen a közel-keleti konfliktus vagy az ukrán-orosz háború, alapjaiban határozhatják meg a kriptoszektor növekedésének ütemét.

Szeretném megismerni a Bitcoin Minetrixet

Hogyan lehet hatással a Bitcoin értékének növekedése a Bitcoin Minetrixre?

Több szakértő szerint sem elképzelhetetlen, hogy a Bitcoin értéke a közelgő futam végeztével 135 000 dollár fölé érhet. Meglepő módon sokan még ennél is messzebbre mennek és a 750 000, sőt akár az 1 millió dolláros BTC-t sem tartják kizártnak.

Ennek hatására pedig könnyen lehet, hogy a Bitcoin Minetrix is képes lesz maga mögé utasítani az altcoinok szektorának jelentős részét. A BTCMTX tokenekkel ugyanis lehetőség van biztonságos módon profitálni a felhőalapú bitcoinbányászatból. 

Mostanáig számos befektető látta meg a lehetőséget a projektben, aminek hatására kevesebb mint 2 hónap alatt az elért bevétel mértéke meghaladta a 3 millió dollárt.

BTCMTX

A negyedik szakasz, melyben a tokeneket 0.0113 dollárért lehetett megvásárolni lezárult, így már csak 0.0114 dollárért van lehetőség csatlakozni.

A jelenlegi szakasz mindössze 5 napig tart, ezért ha még kedvezményes áron szeretnél beszerezni néhány BTCMTX-et, nem érdemes sokat késlekedni.

Köszönhetően a Bitcoin Minetrix ideális kockázat-megtérülés arányának, a befektetők akár a bitcoinnál is magasabb hozamokat érhetnek majd el.

Amennyiben a BTC értéke ismét 100%-ot ugrik, azzal egy érmét nagyjából 70 000 dollárért lehet beszerezni. Ez az árfolyam egyúttal mindenkori csúcsot is jelentene.

Jelenleg a legtöbben a 46 000 dolláros, majd idővel az 52 000 dolláros értéket tartják elképzelhetőnek, azonban még ehhez is egészen példátlan likviditásra lenne szükség.

A felsorolt változások kétségtelenül izgalmas lehetőségeket tartogatnak, azonban ezek eltörpülnek a Bitcoin Minetrix-szel szerezhető jutalmakhoz képest. 

Elsősorban a kezdeti minimális piaci méretnek köszönhetően már egészen apró befektetés is döbbenetes hatást gyakorolhat az árfolyamra. Ennek hála a listázást követően könnyen lehet, hogy a BTCMTX árfolyama néhány hét, vagy akár pár nap leforgása alatt akár a tízszeresére is emelkedhet. 

Mindezt ráadásul a befektetők a BTC árfolyamának növekedéséből is tudnak majd profitálni. Vagyis a bányászattal szerezhető jutalmak számodra is elérhetővé fognak válni anélkül, hogy drága felszereléseket kellene vásárolnod, továbbá az eredeti befektetésedhet is könnyedén hozzá tudsz majd férni.

Szeretnék BTCMTX-et vásárolni

Valós érték elérhető áron

A Bitcoin Minetrix nem csupán portfóliód diverzifikáláshoz járulhat hozzá. A token egyúttal valós értékkel is rendelkezik, amivel hosszú távon is képes lehetsz magas profitot elérni.

A Bitcoin Minetrix ökoszisztéma azonban sokkal több, mint a lehetséges megszerezhető bevétel.

A felhasználók a BTCMTX tokenek stakelése után magas éves jutalmakat szerezhetnek meg, melynek mértéke jelenleg 195%. Továbbá, extra ERC-20 kreditekhez is hozzá fogsz jutni, melyek elégetésével felhőalapú számítási teljesítményt szerezhetsz.

Ennek segítségével a sikeresen kibányászott BTC-k után részesedést fogsz kapni annak arányában, hogy mekkora mértékű teljesítménnyel rendelkezel.

Az így létrehozott rendszernek köszönhetően minden tranzakció és égetés transzparens lesz, egyúttal a lekötött BTCMTX tokenekhez bármikor hozzá fogsz tudni férni. 

A kriptoszektor olyan meghatározó figurái mint Jacob Bury, pontosan a felsoroltak miatt vélekednek úgy, hogy 2024 egyik legsikeresebb projektje lehet a Bitcoin Minetrix.  

A tokenek értéke azonban gyorsan emelkedik, ezért érdemes lehet minél hamarabb biztosítanod a helyed a befektetők között.

Irány a Bitcoin Minetrix

Ez is érdekelhet: 

Fogytán az idő: hamarosan zárul a Chimpzee előértékesítése

Pörögnek a kriptojátékok a tőzsdéken, ez lehet az újabb vetélytárs?

A legjobb kripto 1 dollár alatt 2023-ban – A legolcsóbb kriptovaluta

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Indul a sencseni repülőjárat

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, így idén júniustól immár egy hetedik kínai nagyváros, Sencsen is közvetlenül elérhető lesz Budapestről, ahova hetente két járat is fog közlekedni - jelentette be a tárca közlése szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Pekingben.
2024. 04. 24. 12:00
Megosztás:

Magyarország készíti az unió jövő évi költségvetését

Magyarország idén második alkalommal, egy kihívásokkal teli időszakban tölti be az Európai Unió tanácsának soros elnökségét. A Pénzügyminisztérium szakértői felkészültek a magyar elnökség egyik fontos feladatára, a 2025. évi uniós költségvetés elkészítésére, emellett nagy hangsúlyt fordítunk majd az uniós versenyképességi és a demográfiai kihívásokra is - mondta Varga Mihály a Pénzügyminisztérium (PM) közleménye szerint, miután hivatalában fogadta Thomas Westphalt, az Európai Unió tanácsának főigazgatóját.
2024. 04. 24. 11:30
Megosztás:

Az EY részévé válik a denkstatt tanácsadó cég

A fenntarthatósági tanácsadással foglalkozó denkstatt a jövőben "EY denkstatt" márkanéven, az EY fenntarthatósági csapatának részeként segíti a vállalatokat a zöld átállással kapcsolatos kérdések kezelésében - tájékoztatta az MTI-t az EY tanácsadó kedden.
2024. 04. 24. 11:00
Megosztás:

Erősödéssel nyitottak a vezető európai tőzsdék

Pluszban nyitottak a főbb európai tőkepiacok szerdán.
2024. 04. 24. 10:30
Megosztás:

Erősödés az ázsiai tőzsdéken

Erősödtek a vezető ázsiai tőzsdék szerdán.
2024. 04. 24. 10:00
Megosztás:

Pozitív nyitás várható a BÉT-en az elemző szerint

A kedvező nemzetközi hangulat miatt pozitív tartományban nyithat a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) szerdán az Equilor Befektetési Zrt. vezető elemzője szerint.
2024. 04. 24. 09:30
Megosztás:

A DTX token a 2024-es év legjobb vételnek ígérkező kriptovalutájaként tűnik fel, felülmúlva a Cardano és a Sei árdinamikáját

A DTX Exchange által kibocsátott DTX token hatalmas figyelmet kelt a piacon. Az éjszaka alatt bekövetkezett fejlődése elhomályosítja az olyan jelentős altcoinokat, mint a Cardano (ADA) és a Sei (SEI), annak ellenére, hogy ezek is lenyűgöző teljesítménymutatókkal rendelkeznek.
2024. 04. 24. 09:00
Megosztás:

Erősödött a forint reggel

Erősödött a forint jegyzése a főbb devizákkal szemben szerda reggel kedd kora estéhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 04. 24. 08:30
Megosztás:

Anton Kharitonov bullish UNI előrejelzése: A LINK ára helyreáll, miközben a jövő DeFi óriása, a CNK kiemelkedik

A Castula Network markáns megjelenése, mint egy hatékony multi-chain és swap-protokoll, kiemelkedő figyelmet kap a kriptopiaci hírekben. A Uniswap (UNI) jövőbeli kilátásai és a Chainlink (LINK) iránti bullish optimizmus között a Castula Network (CNK) úttörőként tűnik fel a decentralizált multi-chain platformok világában. Különösen figyelemre méltó, hogy ez a DeFi érme éppen a Bitcoin várható felezési eseményének piacra gyakorolt hatásainak idején jelenik meg. A szakértők szerint a CNK a 2024-es évben figyelemmel követendő DeFi érmék közé emelkedhet.
2024. 04. 24. 08:00
Megosztás:

Növekedésére számít idén a Renault

A Renault SA francia autógyártó konszern idei eladásainak a növekedésére számít részben annak köszönhetően, hogy több új modellel jelentkezik a piacokon.
2024. 04. 24. 07:30
Megosztás:

Az új mémcoin iránt nagy az érdeklődés azután, hogy a korai vásárlóknak 290%-os áremelkedést hozott, az FTM emelkedését jósolják, miközben a THETA továbbra is bullish

A KangaMoon (KANG), egy új mémcoin, amely a korai befektetők számára 290%-os hozamot nyújtott, ezzel robbanásszerűen az érdeklődés középpontjába került és a toplisták élére tört. Ezenfelül két további kriptovaluta, a Fantom (FTM) és a Theta Network (THETA) is ígéretes emelkedési trendet mutat az utóbbi időszakban tapasztalt bikás piaci teljesítményük alapján. Elemzésünk során közelebbről is megvizsgáljuk, hogy milyen magasságokba képesek ezek a kriptovaluták emelkedni, figyelembe véve piaci mozgásukat és általános lendületüket. Majd megvilágítjuk, miért éppen ezeket az altcoinokat érdemes figyelembe venni befektetési szempontból.
2024. 04. 24. 07:00
Megosztás:

Így befolyásolják a családok életét az üzemanyagárak

A felmérések szerint a lakosság legjelentősebb kiadásait az élelmiszer és az egészségügyi ráfordítások mellett az üzemanyag-költések teszik ki. Ez azt jelenti, hogy a lakosság esetében az üzemanyagár alakulása az egyik legmeghatározóbb tényező, amely érdemben befolyásolja a családok fogyasztását - hívta fel a figyelmet keddi közleményében a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).
2024. 04. 24. 06:30
Megosztás:

Két új irodaházzal bővült a budapesti modern irodaállomány az első negyedévben

A budapesti irodaállomány két új irodaházzal, összesen 26 440 négyzetméterrel bővült az első negyedévben, a teljes budapesti modern irodaállomány meghaladja a 4,377 millió négyzetmétert - közölte a Budapesti Ingatlan Tanácsadók Egyeztető Fóruma (BIEF) kedden az MTI-vel.
2024. 04. 24. 06:00
Megosztás:

Húsz százalékos árbevétel-növekedés mellett 66,2 millió forint nyereséget ért el tavaly a ViVeTech

Az első kiberbiztonságra szakosodott tőzsdei cég a 2022-es nehéz év után tavaly fordítani tudott: működését optimalizálta, bevételei az inflációt meghaladó mértékben növekedtek, és jelentős nyereséget, ugrásszerűen javuló EBITDÁ-t ért el – derül ki a ViVeTech Nyrt. közgyűlési előterjesztéséből, melyet ma tett közzé a BÉT-en.
2024. 04. 24. 05:30
Megosztás:

Lassuló ütemben nőtt az amerikai gazdasági aktivitás

Az amerikai gazdasági aktivitás lassuló ütemben nőtt áprilisban az S&P Global Market Intelligence gazdaságkutató intézet kompozit beszerzésimenedzser-indexének (BMI) kedden közzétett előzetes értékei alapján.
2024. 04. 24. 05:00
Megosztás:

Pozitív lendület várható a kockázati tőke piacon

Az európai magántőke-szektorban a tavalyinál optimistább a hangulat – derül ki a Roland Berger „European Private Equity Outlook 2024” című tanulmányából, amelyhez 2200 kockázati tőke-szakértőt kérdeztek meg Európa-szerte. Míg 2023-ban az iparági szakértők 60%-a stagnálást jósolt, addig idén 65% a magántőke bevonásával megvalósuló M&A tranzakciók nagyobb volumenére számít. Ez a várakozás elsősorban a finanszírozási feltételek várható enyhülésének és a nagyobb befektetési lehetőségek érzékelésének köszönhető. 2024-ben a legvonzóbb célágazatok a technológia, a szoftverek és digitális megoldások, valamint a gyógyszeripar és az egészségügy.
2024. 04. 24. 04:30
Megosztás:

Munkásszállón élni: tények, amelyeket a mai dolgozói szállásról tudni érdemes

A munkaerő-szállásoltatás nem újkeletű dolog. Évtizedekre nyúlik vissza, Magyarországon a szocializmus korában terjedtek el a munkásszállók. A munkaerőtartalék az országban jelenleg is nagymértékben eltér régiónként, így a munkavállalók mobilizálására napjainkban is kiemelten szükség van. Sőt, külföldi munkaerő is érkezik hazánkba és a más országokból érkező munkavállalókat is el kell szállásolni. Rengeteg tévhit kering a köztudatban a munkásszállók kapcsán, köszönhetően a szocializmusban tapasztaltaknak és a munkásszállóként használt épületállomány elavultságának. Ma azonban egészen mást jelent már egy dolgozói szállás. A vállalatok és a munkaerő-kölcsönző cégek is elkötelezettek a minőségi szállásoltatás mellett, hiszen csak így lehet a munkaerőt bevonzani és megtartani – hangsúlyozza Kiss Éva, a Wellby House Kft. közvetítő cég értékesítési vezetője.
2024. 04. 24. 04:00
Megosztás:

Az EP jóváhagyta a koszovói szerbek vízummentességét

Az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén jóváhagyta, hogy azok, akik a koszovói szerb Koordinációs Igazgatóság által kiállított útlevéllel rendelkeznek, vízummentesen utazhassanak be az Európai Unióba.
2024. 04. 24. 03:30
Megosztás:

7,75%-ra csökkent a magyar alapkamat

A Monetáris Tanács mai ülésén várakozásunknak megfelelően 50 bázisponttal, 7,75%-ra csökkentette az alapkamatot. Emellett 50 bázisponttal 6,75%-ra hozta le az O/N betéti kamatot, valamint 8,75%-ra mérsékelte az O/N fedezett hitel kamatát.
2024. 04. 24. 03:00
Megosztás:

Átadták a megújult Sió-zsilipet kedden

Átadták a megújult Sió-zsilipet kedden, az újjáépített Sió-zsilip közösségi térré alakított, parkosított egykori üzemi területe szerdától nyitva áll a közönség előtt.
2024. 04. 24. 02:30
Megosztás: