Erősödik a Bitcoin támasza 34 000 dollárnál, miközben a BTCMTX gyűjtése 3 millió dollár felett jár

Miközben a Bitcoin értékénél növekvő támaszt láthatunk a 34000 dolláros árfolyamnál, egyre több befektető kezdett el BTC alternatívák után kutatni.

Erősödik a Bitcoin támasza 34 000 dollárnál, miközben a BTCMTX gyűjtése 3 millió dollár felett jár

Többek között ezért is lehetséges, hogy a Bitcoin Minetrix bevétele az előértékesítés során máris meghaladta a 3 millió dolláros értéket. 

A 4. szakasz lezárásával azonban egyre fogy az idő a csatlakozásra, ezért ha kimagasló hozamokra pályázol, nem érdemes sokat teketóriáznod.

A Bitcoin árfolyama idén fantasztikus utat tudott bejárni, aminek köszönhetően a BTC értéke egy év alatt több mint a duplájára tudott emelkedni. Jelenleg a Bitcoin értéke egy 17 hónapja nem látott értéknél áll és egyre inkább úgy tűnik, a befektetők kitartanak a 34 000 dolláros árfolyam mellett. 

Bár a legnépszerűbb kriptoval a megszerhető hozam mértéke nem csekély, kisebb piaci részesedéssel rendelkező projektekkel még ennél is magasabb bevételt lehet elérni. 

Erre ideális példa a Bitcoin Minetrix, amely alacsony kezdeti méretének és izgalmas felhasználási módjának köszönhetően hamarosan a legnépszerűbb altcoinok táborát erősítheti.

A jelenleg tapasztalható pezsgést a szektorban elsősorban az váltotta ki, hogy belátható időn belül engedélyezésre kerülhet a BTC Spot ETF.

Ennek hatására nem kizárólag a Bitcoin, hanem az ahhoz köthető projektek szerepe is felértékelődik. 

Írásunk idején összesen 10 különböző Bitcoin Spot ETF engedélyeztetés van folyamatban, melyek közül a legújabb jelölt október 30-án csatlakozott (VanEck).

On-chain adatok alapján a mostani futam teljesen más mint a korábbiak

Számos befektető legnagyobb meglepetésére a mostani rally alapjaiban különbözik a korábban látott erősödésektől. 

Megvizsgálva a Stablecoin Supply Ratio Oscillatort (SSRO - az indikátor azt vizsgálja, hogy a befektetők inkább stablecoinokot vagy BTC-t vásárolnak) azt láthatjuk, hogy a jelenleg 4.13-mal mindenkori csúcson áll az SSRO. Ez azt jelenti, hogy ennyire sok felhasználó számláján (szemben a stablecoinokkal) még soha nem volt Bitcoin.

bitcoin stablecoin supply ratio

A jelenség egyúttal arra is utalhat, hogy kevés stablecoin van a felhasználóknál amiből BTC-t tudnának venni. Ennek ellenére valószínűbbnek tűnik, hogy a befektetők egyszerűen a Bitcoin Spot ETF hírének hallatán soha nem látott izgalommal fogadják az intézményi keret között is elérhetővé váló BTC-t.

Fontos azonban szem előtt tartani, hogy a mostanihoz hasonló esemény technikailag 2019-ben lezajlott. Ekkor viszont az áttörés helyett egy hatalmas beszakadást lehetett látni.

BTC stablecoin supply ratio

Fontos különbség azonban hogy szemben a 2019-es eseményekkel, a Reserve Risk mértéke extrém alacsony maradt. Más szóval a növekvő érték ellenére a bizalom egy kicsit sem csappant meg, ami lehetőséget teremt a további növekedés számára. 

bitcoin total supply held by long term holders

Jelenleg a teljes érmekészletnek több mint 70%-a hosszú távú befektetők birtokában van, aminek köszönhetően a BTC értéke is nagyobb stabilitásra lehet képes. Amennyiben a Bitcoin Spot ETF engedélyezésre kerül, az intézmények egészen biztosan komoly harcokat fognak folytatni a fennmaradó 30%-ért. 

Ez a folyamat így végső soron elképesztő árfolyamnövekedést eredményezhet, melynek hatására soha nem látott szintekre juthat el a BTC.

Fontos lehet azonban óvatosnak lenni, hiszen olyan geopolitikai események amilyen a közel-keleti konfliktus vagy az ukrán-orosz háború, alapjaiban határozhatják meg a kriptoszektor növekedésének ütemét.

Szeretném megismerni a Bitcoin Minetrixet

Hogyan lehet hatással a Bitcoin értékének növekedése a Bitcoin Minetrixre?

Több szakértő szerint sem elképzelhetetlen, hogy a Bitcoin értéke a közelgő futam végeztével 135 000 dollár fölé érhet. Meglepő módon sokan még ennél is messzebbre mennek és a 750 000, sőt akár az 1 millió dolláros BTC-t sem tartják kizártnak.

Ennek hatására pedig könnyen lehet, hogy a Bitcoin Minetrix is képes lesz maga mögé utasítani az altcoinok szektorának jelentős részét. A BTCMTX tokenekkel ugyanis lehetőség van biztonságos módon profitálni a felhőalapú bitcoinbányászatból. 

Mostanáig számos befektető látta meg a lehetőséget a projektben, aminek hatására kevesebb mint 2 hónap alatt az elért bevétel mértéke meghaladta a 3 millió dollárt.

BTCMTX

A negyedik szakasz, melyben a tokeneket 0.0113 dollárért lehetett megvásárolni lezárult, így már csak 0.0114 dollárért van lehetőség csatlakozni.

A jelenlegi szakasz mindössze 5 napig tart, ezért ha még kedvezményes áron szeretnél beszerezni néhány BTCMTX-et, nem érdemes sokat késlekedni.

Köszönhetően a Bitcoin Minetrix ideális kockázat-megtérülés arányának, a befektetők akár a bitcoinnál is magasabb hozamokat érhetnek majd el.

Amennyiben a BTC értéke ismét 100%-ot ugrik, azzal egy érmét nagyjából 70 000 dollárért lehet beszerezni. Ez az árfolyam egyúttal mindenkori csúcsot is jelentene.

Jelenleg a legtöbben a 46 000 dolláros, majd idővel az 52 000 dolláros értéket tartják elképzelhetőnek, azonban még ehhez is egészen példátlan likviditásra lenne szükség.

A felsorolt változások kétségtelenül izgalmas lehetőségeket tartogatnak, azonban ezek eltörpülnek a Bitcoin Minetrix-szel szerezhető jutalmakhoz képest. 

Elsősorban a kezdeti minimális piaci méretnek köszönhetően már egészen apró befektetés is döbbenetes hatást gyakorolhat az árfolyamra. Ennek hála a listázást követően könnyen lehet, hogy a BTCMTX árfolyama néhány hét, vagy akár pár nap leforgása alatt akár a tízszeresére is emelkedhet. 

Mindezt ráadásul a befektetők a BTC árfolyamának növekedéséből is tudnak majd profitálni. Vagyis a bányászattal szerezhető jutalmak számodra is elérhetővé fognak válni anélkül, hogy drága felszereléseket kellene vásárolnod, továbbá az eredeti befektetésedhet is könnyedén hozzá tudsz majd férni.

Szeretnék BTCMTX-et vásárolni

Valós érték elérhető áron

A Bitcoin Minetrix nem csupán portfóliód diverzifikáláshoz járulhat hozzá. A token egyúttal valós értékkel is rendelkezik, amivel hosszú távon is képes lehetsz magas profitot elérni.

A Bitcoin Minetrix ökoszisztéma azonban sokkal több, mint a lehetséges megszerezhető bevétel.

A felhasználók a BTCMTX tokenek stakelése után magas éves jutalmakat szerezhetnek meg, melynek mértéke jelenleg 195%. Továbbá, extra ERC-20 kreditekhez is hozzá fogsz jutni, melyek elégetésével felhőalapú számítási teljesítményt szerezhetsz.

Ennek segítségével a sikeresen kibányászott BTC-k után részesedést fogsz kapni annak arányában, hogy mekkora mértékű teljesítménnyel rendelkezel.

Az így létrehozott rendszernek köszönhetően minden tranzakció és égetés transzparens lesz, egyúttal a lekötött BTCMTX tokenekhez bármikor hozzá fogsz tudni férni. 

A kriptoszektor olyan meghatározó figurái mint Jacob Bury, pontosan a felsoroltak miatt vélekednek úgy, hogy 2024 egyik legsikeresebb projektje lehet a Bitcoin Minetrix.  

A tokenek értéke azonban gyorsan emelkedik, ezért érdemes lehet minél hamarabb biztosítanod a helyed a befektetők között.

Irány a Bitcoin Minetrix

Ez is érdekelhet: 

Fogytán az idő: hamarosan zárul a Chimpzee előértékesítése

Pörögnek a kriptojátékok a tőzsdéken, ez lehet az újabb vetélytárs?

A legjobb kripto 1 dollár alatt 2023-ban – A legolcsóbb kriptovaluta

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Budapesten 148-250 ezer forint között mozognak a legkedvezőbb bérleti díjak

A fővárosban 148-250 ezer forint között mozognak a legkedvezőbb havi bérleti díjak, amelyek például a IX., a XI., és a XVII. kerületben találhatóak, a vidéki egyetemvárosok piacán pedig 90 és 195 ezer forint között érhetőek el a legolcsóbb albérletek - közölte saját adatai alapján az ingatlan.com szerdán az MTI-vel.
2024. 07. 27. 02:00
Megosztás:

Minimálbér 2025 - 12%-os emelés után mennyi lesz a minimálbér?

2025 lehet az a fordulópont, ahol a minimálbér átlépheti a 300 ezer forintos lélektani határt.
2024. 07. 27. 01:00
Megosztás:

A legjobb mém érmék, amelyeket mindenképp nézz meg augusztusban

A nap még mindig éget, a mém érmék pedig még mindig dübörögnek. Ahogy közeledik a nyár utolsó hónapja, úgy nő egyre inkább egy esetleges bika futam esélye. A kripto térben mindig találni felkapott tokeneket, a mém érmék pedig különösen jól teljesítenek idén. Hoztunk is négy olyan mém érme előértékesítést, amelyek nagyot mehetnek a közelgő tőzsdei listázás után.
2024. 07. 27. 00:01
Megosztás:

Shiba Inu (SHIB) és Dogwifhat (WIF) lemarad a mémérme versenyben; a Minotaurus ($MTAUR) előértékesítése felpörög

A Shiba Inu (SHIB) és a Dogwifhat (WIF) lemarad a mémérme versenyben ezen a héten. A tokenek forgalomból való kivonása és a legutóbbi eredmények ellenére a Shiba Inu (SHIB) értéke 10%-kal csökkent. A Dogwifhat (WIF) is küzd; át kell törnie az ellenállási szinteket, hogy megállítsa a zuhanást.
2024. 07. 26. 23:20
Megosztás:

A Harro Höfliger GmbH felvásárolta a Manz AG debreceni leányvállalatát

A főként gyógyszeripari és orvostechnológiai gépeket gyártó dél-németországi Harro Höfliger vállalat nyolcmillió euróért megvásárolta a Manz AG magyarországi leányvállalatát, a debreceni Manz Hungary Kft.-t; erről szerdán Debrecenben írták alá a megállapodást a két német cég vezetői.
2024. 07. 26. 22:00
Megosztás:

Több mint ötven fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.
2024. 07. 26. 21:00
Megosztás:

Nyereséges zárás az európai tőzsdéken

Vegyes kezdésből nyereségbe fordultak zárásra pénteken a főbb európai értékpapírpiacok árfolyamindexei.
2024. 07. 26. 20:00
Megosztás:

Emelkedett a BUX

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 428,81 pontos, 0,59 százalékos emelkedéssel 73 174,10 ponton zárt pénteken.
2024. 07. 26. 18:10
Megosztás:

Csökkent az LVMH nyeresége és bevétele az idei első fél évben

A világ legnagyobb luxuscikk-gyártójának számító LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton SA nyeresége 14 százalékkal, a bevétele pedig 1 százalékkal csökkent az idei első fél évben a tavalyi azonos időszakkal összevetve.
2024. 07. 26. 17:00
Megosztás:

Az építőipar megújulásához kell az egyetemek és a szakma fokozottabb együttműködése

Az építőipar megújulásához az ágazat számára mérnökképzést végző egyetemi karok, a kormányzat és az építőipari vállalkozások szorosabb együttműködése is szükséges. Az ÉVOSZ nyolc hazai egyetemmel készít elő koordinált együttműködést az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) és a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) támogatásával. Az egyetemek nyitottak az oktatott tananyagok fejlesztésére és a gyakorlati képzés közös megszervezésére - közölte az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) szerdán az MTI-vel.
2024. 07. 26. 16:00
Megosztás:

A nukleáris ipar, a napenergia-ipar és az autóipari átállás a növekedés három fő pillére

A nukleáris ipar, a napenergia-ipar és az autóipar átállása a három fő pillére Magyarország hosszútávú gazdasági növekedésének, amelyek mind a kormány azon vállalásából fakadnak, hogy hazánk 2050-re karbonsemlegessé váljon - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Bukarestben.
2024. 07. 26. 15:00
Megosztás:

Májusban több mint tíz százalékkal nőttek a reálbérek

A célzott és hatékony kormányzati lépések hatására az infláció töretlenül alacsony, ennek eredményeként 2023. szeptembere óta, tehát már 9 hónapja folyamatosan nőnek a reálbérek, májusban 10,4 százalékkal emelkedett a fizetések vásárlóereje - állapította meg Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára szerdán a legfrissebb kereseti adatokat értékelve.
2024. 07. 26. 14:00
Megosztás:

Javult a GfK augusztusra vonatkozó német fogyasztói hangulatindexe

Az elemzők által vártnál erőteljesebben javult a nürnbergi GfK gazdaságkutató intézet augusztusra vonatkozó német fogyasztói hangulatindexe.
2024. 07. 26. 13:00
Megosztás:

Nőtt a bruttó átlagkereset idén májusban az egy évvel korábbihoz képest

Idén májusban a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó átlagkeresete 652 000 forint, a kedvezmények figyelembevételével számolt nettó átlagkereset 448 700 forint volt. A bruttó átlagkereset 14,8, a nettó átlagkereset 14,6, a reálkereset pedig 10,4 százalékkal nőtt az egy évvel korábbihoz képest - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 07. 26. 12:00
Megosztás:

Nagyon durva átverés terjed, száznál több ügyfél nevében félmilliárd forint hitelt vettek fel a csalók

Már több százszor igényeltek gyanútlan banki ügyfelek nevében személyi kölcsönt kiberbűnözők Magyarországon. A pénzintézetek a kísérletek egy részét időben észlelték, de száznál is több ügyfélnek nemcsak a számláját nullázták le a csalók, hanem még átlagosan négymillió forintos adósságba is belevitték őket - írja a Bank360.hu.
2024. 07. 26. 11:00
Megosztás:

Bitcoin ETF jelentése: Mi az a Bitcoin ETF?

A kriptovaluták világában a Bitcoin (BTC) az egyik legismertebb és legfontosabb digitális eszköz. Azonban sokan még mindig nem értik teljesen, hogy mi az a Bitcoin, és még kevésbé, hogy mi az a Bitcoin ETF. Ennek a cikknek a célja, hogy érthetően bemutassa a Bitcoin és a Bitcoin ETF fogalmát, azok működését, valamint a piacon lévő legnagyobb Bitcoin ETF-eket.
2024. 07. 26. 10:30
Megosztás:

Vegyesen nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Vegyesen indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken. A londoni FTSE100 index 0,47 százalékkal erősödött, a frankfurti DAX-30 index 0,34 százalékkal gyengült, a párizsi CAC-40 index pedig 0,19 százalékkal emelkedett a kereskedés kezdetén.
2024. 07. 26. 10:00
Megosztás:

Iránykereséssel nyithat a tőzsde

Iránykereséssel nyithat pénteken a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint.
2024. 07. 26. 09:00
Megosztás:

Erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 07. 26. 08:00
Megosztás:

Romániában indít digitális szolgáltatást a Gránit Bank

Elsőként a román piacra lép be a Gránit Bank, amely várhatóan még a harmadik negyedévétől első magyarországi bankként nyújt majd határon átnyúló, úgynevezett cross border szolgáltatást. A román piacra kifejlesztett, háromnyelvű applikáción keresztül szelfivel nyithatnak majd az ügyfelek lej- és devizaszámlát és válthatnak kedvező árfolyamon devizát - jelentette be az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében a pénzintézet.
2024. 07. 26. 07:00
Megosztás: