Extra pénz áll a házhoz! - Pénzhoroszkóp, szerencse horoszkóp

A pénzhoroszkóp és szerencse horoszkóp azt mutatja meg, hogy a csillagok állása alapján melyik csillagjegynek milyen esélye van extra pénzforrásra és azt milyen módon tudja megszerezni azt a hét folyamán.

Extra pénz áll a házhoz! - Pénzhoroszkóp, szerencse horoszkóp

Kos (március 21. – április 19.)

Ezen a héten úgy tűnik, Kos, hogy a kitartásod meghozza gyümölcsét. Egy váratlan találkozás a munkahelyeden lehetőséget adhat neked egy új projektben való részvételre, ami hosszú távon megtérülhet. Szerencsejátékban most nem javaslom a kockázatvállalást. Ha lottózni szeretnél, a szerencseszámaid: 9, 18, 27, 36, 45.

A kriptovaluták terén lehet, hogy egy rövid távú lehetőség kínálkozik, de nagy óvatossággal közelíts hozzá. IDE kattintva egy izgalmas pénzügyi lehetőséget találsz.

Bika (április 20. – május 20.)

Bika, a pénzügyi stabilitásra törekvésed ezen a héten kiemelt figyelmet érdemel. Szerencsés döntésekre számíthatsz, ha befektetésekről van szó, különösen ha hosszú távú célokat tűztél ki. A szerencsejátékban azonban óvatosnak kell lenned. Szerencseszámaid: 5, 14, 23, 32, 41.

A kriptovalutáknál maradj konzervatív, inkább figyeld a piacot, mintsem belevágj. IDE kattintva mutatunk egy megfontolandó pénzügyi ötletet.

Ikrek (május 21. – június 20.)

Ez a hét az új lehetőségekről szól számodra, Ikrek. Készen állsz arra, hogy új pénzügyi útvonalakat fedezz fel, amelyek korábban nem voltak számodra elérhetőek. Talán egy új ismeretség által jutsz hozzá fontos információkhoz. Szerencsejátékra ezúttal nem a legjobb időpont, de ha mégis szerencsét próbálnál, használd a következő számokat: 3, 12, 21, 30, 39.

Kriptovaluták esetén optimista vagyok; jó lehetőség nyílhat a hét második felében. Ha IDE kattintasz egy extra pénzügyi ötletet kapsz.

Rák (június 21. – július 22.)

A pénzügyi intuíciód ezen a héten különösen erős, Rák. Egy régi baráttal való találkozás pénzügyi tanácsokhoz vezethet, amelyek hasznosak lehetnek számodra. Szerencsejáték terén bár van némi potenciál, ne tedd meg a fő tétet. Szerencseszámaid: 7, 16, 25, 34, 43.

Kriptovalutákba való befektetéshez keress olyan lehetőségeket, amelyek stabil növekedést mutattak az elmúlt időszakban. IDE kattintva egy izgalmas pénzügyi lehetőséget találsz.

gazdag nyertes pénzhoroszkóp

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az energiád és a karizmád magas szinten van, ami új pénzügyi kapcsolatok kialakítására ad lehetőséget. Egy üzleti konferencián való részvétel jelentős hasznot hozhat. Szerencsejátékban csak mértékkel! Szerencseszámaid: 8, 17, 26, 35, 44.

A kriptovaluta-piacon való aktív részvételre most kedvező az időszak, figyelj a piaci trendekre! IDE kattintva mutatunk egy megfontolandó pénzügyi ötletet.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Szűz, a részletekre való odafigyelésed segíthet a pénzügyeidben ezen a héten. Egy váratlan lehetőség az ingatlanpiacon kedvező befektetési lehetőség lehet. Szerencsejátékot most kerüld, ha lehet. Szerencseszámaid: 4, 13, 22, 31, 40.

A kriptovalutákkal kapcsolatban legyél óvatos, de tájékozott. Ha IDE kattintasz egy extra pénzügyi ötletet kapsz

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Mérleg, a társas kapcsolataid a pénzügyi szerencséd kulcsai lehetnek ezen a héten. Egy baráti összejövetel során kapott tanács jelentős előnyökkel járhat. Szerencsejátékban a moderáció a kulcs. Szerencseszámaid: 6, 15, 24, 33, 42.

A kriptovaluták terén tartsd szem előtt a hosszú távú lehetőségeket és ne ugorj fejest a spekulatív üzletekbe. IDE kattintva egy izgalmas pénzügyi lehetőséget találsz.

Skorpió (október 23. – november 21.)

pénznyeremény horoszkóp pénz szerencse 2024

Skorpió, a hét folyamán erős ösztönök vezethetnek a pénzügyi döntéseidben. Egy meglepetés szerencsejáték nyeremény is előfordulhat, de ne támaszkodj rá túlzottan. Szerencseszámaid: 10, 19, 28, 37, 46.

A kriptovalutákba való befektetéskor keresd a kevésbé ismert, de stabilnak ígérkező opciókat. IDE kattintva mutatunk egy megfontolandó pénzügyi ötletet.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Nyilas, a kalandvágyó természeted új pénzügyi lehetőségeket hozhat az utadba. Egy új munkalehetőség vagy egy üzleti út különösen szerencsés lehet. Szerencsejátékban csak óvatosan. Szerencseszámaid: 11, 20, 29, 38, 47.

A kriptovaluták esetében optimista vagyok a potenciális hozamokat illetően, de alapos kutatás szükséges. Ha IDE kattintasz egy extra pénzügyi ötletet kapsz

Bak (december 22. – január 19.)

Bak, a felelősségteljes hozzáállásod a pénzügyekhez kifizetődik. Egy üzleti tárgyalás kedvező kimenetelű lehet. Szerencsejátékban tartózkodj a nagyobb tétektől. Szerencseszámaid: 2, 11, 20, 29, 38.

A kriptovalutákba való befektetés ezen a héten jó döntés lehet, különösen ha stabil és bizonyítottan megbízható opciókat választasz. IDE kattintva egy izgalmas pénzügyi lehetőséget találsz.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Vízöntő, az innovatív gondolkodásmódod új pénzügyi lehetőségeket teremthet. Egy váratlan online találkozó vagy webinar során érkezhet inspiráló ötlet. Szerencsejáték terén állj ellen a kísértésnek. Szerencseszámaid: 1, 10, 19, 28, 37.

A kriptovalutákba való befektetés most kedvező, különösen ha új technológiákhoz kapcsolódik. IDE kattintva mutatunk egy megfontolandó pénzügyi ötletet.

Halak (február 19. – március 20.)

Halak, a kreativitásod segíthet abban, hogy új pénzügyi forrásokat ersz be. Egy művészeti projekt vagy hobbiból kinövő vállalkozás pénzügyi sikert hozhat. Szerencsejátékban csak kis tételben próbálkozz. Szerencseszámaid: 3, 12, 21, 30, 39.

A kriptovalutákba történő befektetés jó lehetőség lehet, de maradj realista az elvárásaidban. IDE kattintva egy izgalmas pénzügyi lehetőséget találsz.

Felújították a szegedi 4-es villamosvonal pályájának egy részét

Önkormányzati forrásból felújították a szegedi 4-es villamosvonal pályájának egy részét, így szombaton üzemkezdettől helyreáll a közlekedési rend a teljes vonalon - tájékoztatta a polgármesteri hivatal pénteken az MTI-t.
2024. 05. 20. 07:00
Megosztás:

Csökkent a Graboplast árbevétele tavaly

A Graboplast Zrt. árbevétele tavaly 20,3 milliárd forint volt, 1,4 milliárd forinttal kevesebb az előző évinél - tájékoztatta a magyar tulajdonú, padlóburkolatokat gyártó győri székhelyű vállalat pénteken az MTI-t.
2024. 05. 20. 06:00
Megosztás:

Átadták a Szegedi Tudományegyetem Energetikai Innovációs Tesztállomását

A Szegedi Tudományegyetem (SZTE) Science Parkjában többéves fejlesztési munka után átadták az SZTE Energetikai Innovációs Tesztállomását (EIT) - közölte az intézmény pénteken az MTI-vel.
2024. 05. 20. 05:00
Megosztás:

Együttműködési megállapodást kötött az Aeroplex és a Romaero

Együttműködési megállapodást írt alá az Aeroplex Közép-Európai Légijármű Műszaki Központ Kft. (ACE) és a román Romaero S.A. pénteken Budapesten, amely alapján a magyar vállalat saját megrendelői részére repülőgép-karbantartást végez a bukaresti Baneasa repülőtéren, ebbe bevonja a román repülőgép-karbantartó vállalat létesítményeit, infrastruktúráját, eszközparkját, szakembereit.
2024. 05. 20. 04:00
Megosztás:

Ságvári Pál lett az Energiaszabályozók Regionális Egyesületének alelnöke

Az Energiaszabályozók Regionális Egyesülete (ERRA) éves közgyűlésén ismét a szervezet alelnökévé választotta Ságvári Pált; a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) stratégiai és nemzetközi ügyekért felelős elnökhelyettese 2026-ig töltheti be a posztot - közölte a hivatal pénteken az MTI-vel.
2024. 05. 20. 03:00
Megosztás:

Kétszer gyorsabban nő a paradicsom palánta ezzel az ügyes trükkel...

A paradicsom termesztése nemcsak ízletes gyümölcsöket eredményez, hanem nagyszerű hobbi is, amely sok kertésznek örömet okoz. Azonban sokan szembesülnek azzal a kihívással, hogy a paradicsom palántáik lassan nőnek, és nem érik el a kívánt méretet a szezon végére.
2024. 05. 20. 02:00
Megosztás:

Ha sok a készpénzed otthon, bajba kerülhetsz Magyarországon!

Az elmúlt években a készpénzhasználat Magyarországon is növekedett, sokan a biztonság és a kényelem miatt döntenek úgy, hogy nagyobb összegeket tartanak otthon. Azonban ez a döntés komoly kockázatokat rejt magában, melyeket nem szabad figyelmen kívül hagyni. Jogszabályi háttér és az otthon tartott készpénz miatti ellenőrzés kockázata.
2024. 05. 20. 01:00
Megosztás:

A Toncoin jól teljesít, de van egy érme, ami simán lenyomhatja

Dunát lehet rekeszteni a kripto piacon elérhető érmékkel. Az óriási választékban azonban nem mindig egyszerű megtalálni a legjobb vételeket. A sok újonc előszeretettel hívja ki a régi motorosokat, ami különösen a mém érmékre igaz.
2024. 05. 20. 00:01
Megosztás:

Lassult az infláció áprilisban Ausztriában

Ausztriában a fogyasztói árak éves növekedésének mértéke az előzetesen közölttel összhangban 3,5 százalékra, 2021. szeptembere óta a legalacsonyabbra csökkent áprilisban az előző havi 4,1 százalékot követően - derült ki az osztrák statisztikai hivatal (Bundesanstalt Statistik Österreich - STAT) pénteken közzétett végleges adataiból.
2024. 05. 19. 23:00
Megosztás:

Megszűnt Bács-Kiskun vármegyében is a tűzgyújtási tilalom

A jelenleg is tartó esőzésnek és az elmúlt 24 órában lehullott csapadéknak köszönhetően május 18-tól Bács-Kiskun vármegyében is megszűnik a tűzgyújtási tilalom - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) pénteken az MTI-vel.
2024. 05. 19. 22:00
Megosztás:

Tüntetést tartanak jövő héten a cseh gazdák

Megtartják jövő szerdán a már korábban bejelentett kormányellenes tüntetéseiket a cseh gazdák, a cseh szakszervezetek szövetsége viszont bejelentette, hogy a keddre tervezett tiltakozó akciójukat lemondják, mert nem akarják tovább élezni a Robert Fico szlovák kormányfő elleni merénylet következtében kialakult feszültséget - közölték pénteken Prágában.
2024. 05. 19. 21:00
Megosztás:

High-tech fejlesztéseket adtak át Sárváron

A gazdaságélénkítő beruházások támogatásának köszönhetően a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) elősegíti a fenntartható és inkluzív gazdasági növekedést az egész országban, ezzel magasabb versenyképességet és új perspektívákat teremtve számos vidéki településen - írta pénteki közleményében az NGM.
2024. 05. 19. 20:00
Megosztás:

Intenzív fejlődés szakaszába lép a gazdaság

Az extenzív korszakot lezárva a magyar gazdaság egyre inkább átkerül az intenzív fejlődés szakaszába, amikor jelentősen nő a hozzáadott érték - mondta a pénzügyminiszter Kaposváron, ahol támogatásáról biztosította a városban tervezett okosipari beruházást.
2024. 05. 19. 19:00
Megosztás:

Ötszörösére nőtt az új EKR-tőzsde forgalma a második aukcióra

A februárban indult szervezett piac a hitelesített energiamegtakarítások adásvételére kínál lehetőséget, közvetlenül ösztönözve a hazai energiahatékonysági fejlesztéseket; a februári első aukción 13 ezer gigajoule megtakarítás cserélt gazdát, a napokban lezajlott második forgalma ennek sokszorosa, 68 ezer gigajoule volt - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) pénteken.
2024. 05. 19. 18:00
Megosztás:

Össze kell fognunk természeti értékeink védelméért

A természeti értékek megőrzése megköveteli a széles körű összefogást az állami intézmények, a civil és tudományos szervezetek, valamint a helyi közösségek között - mondta az Agrárminisztérium (AM) természetvédelemért felelős államtitkára Budapesten, a Magyar Nemzeti Parkok Hetének pénteki nyitó rendezvényén.
2024. 05. 19. 17:00
Megosztás:

Csökkent az ipari termelés Svájcban az első negyedévben

Az első negyedévben csökkent Svájc ipari termelése éves összevetésben - közölte a svájci szövetségi statisztikai hivatal, a Schweizer Bundesamt für Statistik (BFS) pénteken.
2024. 05. 19. 16:00
Megosztás:

Több ezer utca és járda újult meg a Magyar falu program keretében

A Magyar falu program keretében 2019 óta több mint 3200 utca újult meg, 1300 járdát újítottak fel és több mint 100 kerékpárútszakasz készült el a magyar kistelepüléseken - közölte pénteken a Vas vármegyei Magyarlakon a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos, aki a térség országgyűlési képviselőjével és a község polgármesterével közösen adta át a felújított Boldog Brenner János utcát, valamint a hozzá csatlakozó, a szőlőhegyre vezető több mint egy kilométeres útszakaszt.
2024. 05. 19. 15:00
Megosztás:

2,4 százalékon maradt az euróövezeti infláció

Az előzetesen közölttel összhangban március után áprilisban is 2,4 százalék volt az éves infláció az euróövezetben az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat pénteken közzétett végleges adatai szerint.
2024. 05. 19. 14:00
Megosztás:

Csökkent az AutoWallis árbevétele és nyeresége

Az AutoWallis csoport 89,1 milliárd forint árbevételt ért el az első negyedévben, 11 százalékkal kevesebbet, mint az előző év azonos időszakában. Adózás utáni eredménye 1,48 milliárd forint lett, 70 százalékkal csökkent a tavalyi első negyedévhez képest - közölte a vállalat pénteken.
2024. 05. 19. 13:00
Megosztás:

Manikűr otthon? Miért ne?

Szereted, ha a manikűröd mindig csodálatos? Már annyiszor ültél a manikűrösnél, hogy pontosan tudod, mit hogyan kell csinálni? Ráadásul a családtagjaid is folyton gyönyörködnek a körmöd legújabb színeiben? Ha kacérkodsz a gondolattal, hogy kipróbáld otthon a gél lakkot, akkor a gél lakkot is tartalmazó szetteket neked találták ki. 
2024. 05. 19. 12:00
Megosztás: