Ez az új kriptó azt tűzte ki célul, hogy magas ROI-val felülmúlja az általánosan elismert szereplőket, mint például a Binance (BNB) és az Arbitrum (ARB)

Az aktuális kriptó-piaci rally közepette mind az elismert, mind az új tokenek versengenek az befektetők figyelméért. A Binance (BNB) az előbbiek közül például lenyűgöző növekedést mutatott az elmúlt héten, 9,79%-kal növekedett, kihasználva a Bitcoin szárnyalása miatti hype-ot. Másrészt a KangaMoon, mint újonnan érkezett szereplő, azt tűzte ki célul, hogy forradalmasítsa a mém-érmék piacát, elszakadva a mém-coinokhoz társított sztereotípiáktól. Mindezalatt az Arbitrum továbbra is jelentős ingadozásokkal küzd a 2 dolláros árfolyamszint alatt.

Ez az új kriptó azt tűzte ki célul, hogy magas ROI-val felülmúlja az általánosan elismert szereplőket, mint például a Binance (BNB) és az Arbitrum (ARB)

KangaMoon: Forradalmi mém érmePlay-to-Earn és SocialFi integráció révén

A KangaMoon (KANG) hirtelen érkezett a mém-coinok piacára, azzal különböztetve meg magát a blokklánc-alapú technológiák között, hogy integrálja a SocialFi és a GameFi stratégiák elemeit. A platform a felhasználóknak egy különleges játékos ökoszisztémát kínál, ahol részt vehetnek csatákban és versenyeken, azzal a lehetőséggel, hogy jutalmakat szerezzenek mém érmék és NFT-k (non fungible token) formájában.

Ellentétben a legtöbb mém érmével, a natív KANG token kettős funkciót tölt be, egyrészt az elsődleges csereeszköz a rendszeren belül, másrészt, mint kormányzati token. A natív token többek között segíti a játékosok közötti tranzakciókat, karakterfejlesztéseket, és lehetővé teszi a token tulajdonosai számára az exkluzív kormányzati előjogokat.

A KangaMoon token előelőértékesítésének folyamatban lévő 2. szakasza lenyűgöző eredményeket mutat, több mint 400 ezer dolláros összegű támogatást generálva. Továbbá, a KANG token árfolyama jelentős növekedést mutatott, 50%-kal emlekedett az első kibocsátásban lévő $0,005-os kezdeti ártól az aktuális $0,0075-ös árig.

A folyamatban lévő előértékesítés során elérhető 10%-os bónusz segítségével, a korai támogatók már most élvezik a jutalmakat, 50%-os megtérülést kapva. Ezek a lenyűgöző mérföldkövek, valamint a többmilliárd dolláros mémérmék piacában rejlő egyedülálló lehetőség megszilárdítja a KangaMoon pozícióját a legjobb meme-coin befektetési lehetőségként.

A Binance Coin (BNB) árfolyam előrejelzése szerint 2024 végéig elérheti az 510 dollárt

Miután a Bitcoin átlépte a 61,000 dolláros szintet, a Binance Coin (BNB) is hasonlóan jelentős emelkedést tapasztalt. Bár voltak korrekciók 2024 kezdeti hetében, a natív BNB token februárban jelentős potenciált mutatott.

Február 28-án a BNB token 408 dollár felett kereskedik, heti árfolyamtartománya a 369 és 414 dollár közötti, ami egy jelentős 12%-os nyereséget jelent az elmúlt hét során. A BNB technikai mutatóinak közelebbi vizsgálata során egy erős bullish trend válik láthatóvá, ahogyan azt a pozitív lendület által választott emelkedő mozgóátlag (MA) is bizonyítja.

Továbbá, a BNB RSI (Relatív Erősségi Index) grafikonja egyértelműen bullish jelzést mutat, támogatva az általános növekedési lendületet. A technikai mutatók pozitív üzenetei alapján az elemzők azt várják, hogy a BNB-nek megvan az a potenciálja, hogy 2024 végére elérje a 510 dolláros árszintet.

Arbitrum (ARB): A medvepiaci trend legyőzése egy heti 2%-os emelkedéssel

Az utóbbi időben az Arbitrum (ARB) medvepiaci trenddel szembesült, és a kritikus 2 dolláros szint alá süllyedt. Ez a csökkenés összhangban volt az aggodalmakkal egy márciusra tervezett zárolási esemény miatt, amely miatt további eladói nyomás nehezedett az Arbitrum árfolyamára.

Azonban feltűnt a fény az alagút végén, mivel az ARB token ára a pozitív korrekcoó jeleit mutatta, több mint 4%-kal emelkedve az elmúlt héten. Bár ez nem tekinthető jelentős emelkedésnek a kriptó-piacokon, az elemzők és a befektetők mégis reménykednek abban, hogy ez a pozitív fordulat egy komolyabb árfolyamemelkedés előszele.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://KangaMoon.com/

Csatlakozzon Telegram közösségünkhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Alulteljesítő volt ma a BÉT

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 441,01 pontos, 0,67 százalékos csökkenéssel, 65 674,41 ponton zárt csütörtökön.
2024. 04. 18. 18:30
Megosztás:

Milliárdok sorsa dőlhet el az 1%-ok felajánlása által

Legtöbben személyi jövedelemadójuk 1+1 százalékát gyermekek gyógyítására és állatmenhelyekre szánják, a támogatott szervezeteknek óriási segítséget jelentenek az adóforintok, a felajánlók évről évre milliárdok sorsáról dönthetnek - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-nek küldött közleményében.
2024. 04. 18. 18:00
Megosztás:

A segédmotoros kerékpárra is kell ám kötelezőt kötni!

A robogótulajdonosok jelentős része továbbra sincs tisztában azzal, hogy biztosítási kötelezettség nem csupán a rendszámmal ellátott járművekre, hanem minden olyan segédmotoros kerékpárra is kiterjed, amely részt vesz a közúti forgalomban - hívta fel a figyelmet a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ) csütörtökön az MTI-nek küldött közleményében.
2024. 04. 18. 17:30
Megosztás:

Márciusban csökkent az eladott új autók száma az Európai Unióban

Csökkent a forgalomba helyezett új autók száma márciusban az egy évvel korábbihoz képest az Európai Unióban az európai autógyártók szakmai képviseleti szervezete, az ACEA honlapjára csütörtökön fölkerült adatok szerint.
2024. 04. 18. 17:00
Megosztás:

Felújítják a Hotel Silvanust

Március elején égett le a térség egyik leglátogatottabb szállodájának, a visegrádi Silvanus Hotelnek a legfelső szintje és tetőszerkezete, a jelentős tűzkárt szenvedett, több mint 100 embert foglalkoztató, 4 csillagos szálloda helyreállítása elkezdődött, amelyhez a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) 60 millió forinttal járul hozzá.
2024. 04. 18. 16:30
Megosztás:

Megkezdődött az uniós csúcstalálkozó a gazdasági versenyképességgel a középpontban

Megkezdődött szerda este az uniós csúcstalálkozó Brüsszelben, az Európai Tanácsot alkotó vezetők gazdasági és versenyképességi kérdésekről.
2024. 04. 18. 16:00
Megosztás:

Kiderült, mennyire produktívak a magyar cégek

A hibrid munkavégzésre hosszabb távon is fel kell készülnünk: a magyar szellemi munkát végzők több mint egyharmada legalább egy-két napot otthonról dolgozik – ez is kiderül Magyarország első országos reprezentatív produktivitás-kutatásából.
2024. 04. 18. 15:30
Megosztás:

Fejlesztés ment végbe a Gyep-Mester Kft.-nél

Csaknem 180 millió forintból fejlesztett a parkfenntartással és kertépítéssel foglalkozó Gyep-Mester Kft. - közölte a társaság szerdán az MTI-vel.
2024. 04. 18. 15:00
Megosztás:

A csok plusz nagyot lendített az ingatlanpiacon az év elején

A 2024. január 1-jétől elérhető csok plusz segített abban, hogy az ingatlanpiac egy kicsit beinduljon az év elején - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára szerdán Budapesten.
2024. 04. 18. 14:30
Megosztás:

Nő a Közép- és Dél-Amerikából érkező cseppfolyósított földgáz szerepe

A Közép- és Dél-Amerikából érkező cseppfolyósított földgáz (LNG) egyre nagyobb szerepet fog játszani az Európai Unió ellátásában, s ebben Trinidad és Tobago kulcsszereplő lesz. Az együttműködés alapjait már lerakták, a végrehajtás megkezdése pedig a magyar elnökség idejére fog esni - közölte a tárca tájékoztatása szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán a szigetország fővárosában, Port of Spainben.
2024. 04. 18. 14:00
Megosztás:

Nagyobb beruházást tervez a BioTechUSA

Idén ötmilliárd forint vagy azt meghaladó összegű beruházással számol a tisztán magyar tulajdonú BioTechUSA cégcsoport, amely 2023-ban több mint kilencvenmilliárd forint árbevételt ért el.
2024. 04. 18. 13:30
Megosztás:

Élénkül idehaza a gasztroturizmus

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit - vélekedett a Pannon Gasztronómiai Akadémia és a Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnöke az MTI-nek.
2024. 04. 18. 13:00
Megosztás:

Megújul az Egert Szilvásváraddal összekötő út

Szeptember 4-8. között Szilvásvárad ad otthont a négyesfogathajtó világbajnokságnak, amelyhez kapcsolódóan megújul az Egert Szilvásváraddal összekötő út - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szerdán az MTI-vel.
2024. 04. 18. 12:30
Megosztás:

Újabb támogatást kapott az MVM Mobiliti

Csaknem 1,2 milliárd forint támogatást kapott elektromos töltők telepítéséhez az MVM Mobiliti Kft. - közölte a társaság szerdán az MTI-vel.
2024. 04. 18. 12:00
Megosztás:

Ma rendezik meg a Logisztika Napját

Ma rendezik a hazai ellátási lánc szakma egyik legnagyobb, országos eseménysorozatát, a Logisztika Napját - tájékoztatta az MTI-t a a szervező Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT).
2024. 04. 18. 11:30
Megosztás:

Fejlesztések kezdődnek Martfűn

Komplex fejlesztés kezdődik Martfűn a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz (TOP Plusz) pályázatán elnyert 363 millió forint támogatásból - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei város önkormányzata az MTI-vel.
2024. 04. 18. 11:00
Megosztás:

Pluszban kezdtek a vezető nyugat-európai tőzsdék

Erősödéssel indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék csütörtökön.
2024. 04. 18. 10:30
Megosztás:

Pozitív nyitás várható a magyar tőzsdén

Pozitív nyitás várható csütörtökön a Budapesti Értéktőzsdén az Equilor Befektetési Zrt. vezető elemzője szerint.
2024. 04. 18. 10:00
Megosztás:

Erősödtek az ázsiai indexek

Erősödtek a vezető ázsiai tőzsdék csütörtökön.
2024. 04. 18. 09:30
Megosztás:

Erősödött a forint reggel

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben csütörtök reggel a szerda kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 04. 18. 09:00
Megosztás: