Felejtsd el az Uniswapot! Ez az új DeFi érme 500x-os növekedésre készül 2025-ig – Ne maradj le!

Az Uniswap hosszú ideje uralkodik a decentralizált pénzügyi (DeFi) szektorban, de egy új versenytárs most komoly figyelmet kelt, elképesztő növekedési potenciállal. Ez az új DeFi érme lenyűgöző, 500x-os nyereséget ígér 2025-re, és a befektetők már most felfigyeltek rá. A kriptovilág is izgalomban van, ahogy ez a potenciális áttörés egyre nagyobb reflektorfénybe kerül.

Felejtsd el az Uniswapot! Ez az új DeFi érme 500x-os növekedésre készül 2025-ig – Ne maradj le!

ZDEX előértékesítés: Arany belépőjegyed a DeFi dicsőségbe

A ZDEX előértékesítése élő, és most itt a lehetőség, hogy belépj a következő DeFi gyöngyszembe, mielőtt elindul! Mindössze 0,0017 dolláros árfolyamon indulva a ZDEX gyorsabban emelkedik, mint a kedvenc mémérméd.

Azok a korai résztvevők, akik beszállnak ebbe az utazásba, hatalmas nyereségre számíthatnak a következő bikapiac során, mivel az elemzők szerint a ZDEX lesz a vezető a DEX tokenek között, akár 1000%-os nyereséggel!

Zircuit kriptovaluta vásárlás kezdőknek is

Cserélj gyorsabban, mint az exed hangulata

A ZDEX a ZircuitDEX központi eleme, a következő generációs decentralizált tőzsde (DEX), amely a villámgyors Zircuit L2 láncon fut. Szupergyors cserék, minimális csúszás, közel nulla díj, és egy sima, mint a vaj felület – a ZircuitDEX minden szinten a DeFi kereskedők számára készült, hogy komoly nyereséget halmozzanak fel a következő bikapiacon.

A ZircuitDEX teljesen EMV-kompatibilis, így könnyen integrálható az Ethereum eszközeivel, míg a ZK bizonyítékok olyan biztonságot nyújtanak, amely erősebb, mint egy medvepiac!

kriptodebiza tokenomika

Élvezd a mémérmék nyereségét, amely stabilabb, mint bármely divathullám

Emlékszel, amikor a BRETT 14,000%-kal emelkedett? A ZircuitDEX mémérme indítópályája lehetőséget nyújt arra, hogy időben bekapcsolódj a következő mémérme szenzációba, első mozdulat előnyével. A ZircuitDEX mémalapú, közösség-orientált hangulata a DeFi-t vad, jövedelmező kalanddá változtatja, amit nem érdemes kihagyni már az első naptól kezdve!

Lásd, hogyan dolgozik a tőkéd keményebben, mint egy maratonfutó

Akár cserélsz, akár likviditást biztosítasz, a ZircuitDEX arra készült, hogy maximalizálja a nyereségedet, miközben mindent egyszerűvé és automatizálttá tesz. A koncentrált likviditási funkció akár 500x nagyobb tőkehatékonyságot biztosít, mint egy átlagos DEX. Ráadásul az automatikus likviditási stratégiák leveszik a kereskedés terhét a válladról, így hátradőlhetsz és élvezheted, ahogy a nyereséged sokszorozódik.

Ahogy a lelkesedés növekszik, az okos befektetők, akik a következő 100x tokenre vadásznak, gyorsan beszállnak a ZDEX előértékesítésébe. A token birtokosok kormányzati jogokat, exkluzív airdropokat, kereskedési ösztönzőket és staking jutalmakat kapnak.

Uniswap UNI kriptodeviza vétel kriptotőzsdén és ZDEX vásárlása

>>> Miért érnéd be az átlagossal? <<<

Szerezd meg a ZDEX-ed, mielőtt az egekbe szökik,

és tapasztald meg az őrült Zircuit DEX forradalmat! 

Weboldal: ZircuitDEX

Twitter: https://x.com/ZircuitDEX

Telegram: https://t.me/ZircuitDexVerify

Az Uniswap (UNI) bikapiaci lendülettel kitörés előtt áll

Az Uniswap (UNI) egyre nagyobb lendületet kap, ára az elmúlt hónapban több mint 17%-kal emelkedett. Jelenleg 6,95 és 8,45 dollár között kereskedik, és közelít a legközelebbi ellenállási szinthez, amely 9,22 dollár. Ha ezen túllép, az ár elérheti a következő ellenállási szintet, amely 10,73 dollár, jelentős növekedési potenciált kínálva.

A technikai mutatók, mint például a Relative Strength Index (RSI), túladott területen vannak, ami azt sugallja, hogy egy bikapiaci fordulat küszöbön állhat. A legutóbbi pozitív ármozgások és a közelgő altcoin szezon új csúcsokra emelhetik az UNI-t. A befektetők figyelik, mivel az UNI erős emelkedési jeleket mutat a következő hetekben.

Összegzés

Míg az olyan megalapozott érmék, mint az UNI, kevesebb rövid távú potenciált kínálhatnak, a ZircuitDEX kiemelkedik 500x-os tőkehatékonyságával, villámgyors tranzakcióival és nulla csúszással, amelyek jelentősen javítják a tőke kezelést. A ZDEX Token előértékesítése korai befektetőknek kínál előnyöket, mint például csökkentett tranzakciós díjak, kormányzati jogok és bevétel-megosztás, ami vonzó lehetőséget nyújt az innovatív DeFi megoldások iránt érdeklődők számára.

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kriptovaluta vásárlás kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Stratégiai megállapodást kötött a Magyar Innovációs Szövetség és a HUN-REN

Stratégiai megállapodást kötött a Magyar Innovációs Szövetség (MISZ) és a HUN-REN Magyar Kutatási Hálózat, az együttműködés fókuszában a magyar tudomány eredményeinek gazdasági hasznosítása, a hazai és nemzetközi innovációs ökoszisztéma szereplői közötti tudásátadás elősegítése, valamint a fiatal kutatók szakmai támogatása áll - közölte a Magyar Innovációs Szövetség csütörtökön az MTI-vel.
2024. 10. 18. 01:30
Megosztás:

Ez a Kádár-kockák típushibája! Így tudod kijavítani, hogy a fűtés a töredékébe kerüljön!

Közeleg a téli hideg: még nem késő gondoskodni az otthonunk szigeteléséről, és ebben segíthet egy új, különleges hőszigetelési eljárás, amely már Magyarországon is elérhető. A Kádár-kockák esetében egy típushibáról van szó, a szakértő bemutatja, mit érdemes tenni, és hogyan lehet kijavítani ezt a problémát.
2024. 10. 18. 01:00
Megosztás:

PEPE, BOME, PEPU – Melyik mém érme lesz a következő befutó?

A mém érme szektor ismét teljes gőzzel dübörög.
2024. 10. 18. 00:01
Megosztás:

Magasban a Kapzsiság Index: 5 elemzői tipp, amit érdemes megfogadni - MTAUR, SOL, SUI, WIF, XRP

A kriptopiac most a "kapzsiság" zónában van, ami nagy árugrásokat jelez előre néhány érménél.
2024. 10. 17. 23:30
Megosztás:

Ez a 3 alig ismert altcoin lehet a jegyed nagy nyereséghez a következő bikapiacon: 150 dolláros befektetésből akár 75,000 dollárt is csinálhatsz mindössze 3 hónap alatt

Három kevéssé ismert kriptovaluta lehet a kapu jelentős profitokhoz a közelgő bikapiacon. Egy kis befektetés potenciálisan exponenciálisan növekedhet mindössze három hónap alatt. Ez a cikk azokba az érmékbe nyújt betekintést, amelyek jelentős növekedésre vannak felkészülve, és rávilágít arra, hogyan válhat egy 150 dolláros befektetés akár 75,000 dollárrá. Az alábbi információk feltárhatják a következő nagy lehetőségeket a kriptopiacon.
2024. 10. 17. 22:30
Megosztás:

Integrált hallgatói felületet hozott létre a Miskolci Egyetem

Integrált internetes hallgatói felületet (IHF) hozott létre a Miskolci Egyetem a DigitALL - Az oktatás átalakítása a Miskolci Egyetemen című projekten belül, hogy hallgatóik tanulmányait a digitális térbe helyezve támogassák - közölte csütörtökönön az MTI-vel az intézmény kommunikációs központja.
2024. 10. 17. 22:00
Megosztás:

Az elemzők szerint ez a 3 kriptovaluta akár 100-szoros hozamot is hozhat, miközben az Ethereum új magasságokat ér el

Miközben az Ethereum új rekordokat dönt, pénzügyi szakértők olyan kriptovalutákra összpontosítanak, amelyek még nagyobb hozamot ígérhetnek. Három konkrét altcoint emelnek ki, amelyek értéke akár 100-szorosára is növekedhet. Ez a cikk felfedi, mely digitális érmék állnak jelentős növekedés előtt, és miért tűnnek ki a zsúfolt kriptopiacon.
2024. 10. 17. 21:30
Megosztás:

Kiüti a szemedet az Ethereummal (ETH) kapcsolatban | Az ETH és az altcoinok egy nagy kitörés küszöbén!

Az Ethereum egy jelentős piaci mozgásra utal, amit sokan talán észre sem vesznek. Stabil teljesítménye mögött finom jelek sugallják egy lehetséges emelkedés bekövetkeztét. Az altcoinok is ébredezni látszanak, jelezve, hogy áttörések előtt állhatnak, amelyek átalakíthatják a kriptopiacot.
2024. 10. 17. 21:00
Megosztás:

A bizonytalanságok ellenére is optimista a technológiai szektor

Az egyre komplexebb szabályozási környezet, valamint a geopolitikai helyzet bizonytalansága ellenére is optimizmus uralkodik a technológiai szektorban a növekedési kilátásokat illetően – többek között erre mutat rá a DLA Piper Tech Index* riportjának 2024. évi kiadása. A globális elemzés különböző régiókban vizsgálja a technológiai ágazat aktuális trendjeit, legyen szó a mesterséges intelligenciáról, a kiberbiztonságról, az M&A tranzakciókról vagy az ESG-kérdésekről.
2024. 10. 17. 20:30
Megosztás:

Csökkent a magyar tőzsdeindex

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 1042,56 pontos, 1,39 százalékos csökkenéssel, 74 127,83 ponton zárt csütörtökön.
2024. 10. 17. 20:00
Megosztás:

Egy sikeres kripto szakértő, aki 500 millió dollárt keresett Kaspa-n, most egy alulértékelt gyöngyszemet ajánl, amely kevesebb mint 0,001 dollárért kapható

Miután egy tapasztalt kriptovaluta-szakértő 500 millió dolláros profitot ért el a Kaspa befektetéséből, most egy új, alulértékelt digitális eszközt azonosított, amely kevesebb mint 0,001 dollárért kapható. Ez a fókuszváltás felkeltette a kriptoközösség figyelmét. A cikk betekintést nyújt ebbe a feltörekvő lehetőségbe, és feltárja azokat az érméket, amelyek jelentős növekedés előtt állhatnak.
2024. 10. 17. 19:30
Megosztás:

Nagy Márton Románia gazdasági miniszterével tárgyalt és átadta a magyar Aeroplex új bukaresti bázisát

A mai napon Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter Bukarestbe látogatott, ahol Stefan-Radu Oprea-val Románia gazdasági, vállalkozásügyi és turisztikai miniszterével egyeztetett.
2024. 10. 17. 19:00
Megosztás:

Új „biztonsági övet” sürget az Allianz: fókuszban a városi közlekedés legkiszolgáltatottabb szereplői

„Kicsik a nagyok ellen” az európai városokban: a nagyobb településeken belüli közúti halálesetek 70 százalékának gyalogosok, kerékpárosok vagy motorkerékpárosok az elszenvedői.
2024. 10. 17. 18:30
Megosztás:

Új vállalati kötelezettségek az ESG törvényhez kapcsolódóan

Az ESG törvény, valamint annak végrehajtási rendelete speciális rendelkezéseket tartalmaz egy vállalkozás közvetlen beszállítóinak átvilágítására, amelynek teljesítéséért végső soron az ügyvezetés tartozik felelősséggel – hívja fel a figyelmet a Baker McKenzie nemzetközi ügyvédi iroda. A törvény közelmúltban megjelent végrehajtási rendeletéből kiderül, mindez milyen feladatokat ró a vállalatokra.
2024. 10. 17. 18:00
Megosztás:

Emlékszel a Solana 2021-es emelkedésére? Ez az 0,20 dollár alatti altcoin hasonló robbanásszerű növekedési potenciállal rendelkezik

Egy új, alacsony árú altcoin egyre nagyobb figyelmet kap a kriptovilágban, emlékeztetve Solana lenyűgöző 2021-es emelkedésére. Kevesebb mint 0,20 dollárért elérhető ez a digitális eszköz, amely jelentős növekedési potenciállal bír. Fedezd fel, mi teszi ezt az érmét különlegessé, és miért lehet, hogy áttörés előtt áll a gyorsan fejlődő kriptopiacon.
2024. 10. 17. 17:30
Megosztás:

Csökkent az euróövezet külkereskedelmi többlete augusztusban

Az előző havinál és a vártnál is jóval kisebb külkereskedelmi többletet ért el augusztusban az euróövezet az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat csütörtökön publikált első becslése szerint.
2024. 10. 17. 17:00
Megosztás:

Az online bónuszok típusai: Hogyan használd ki a legjobban?

Az online kaszinók tele vannak csábító bónuszokkal, ha az olyan felületekről van szó, mint az <a href="https://nvcasino.hu/" target="_blank">NV Casino</a> is, amik könnyen beszippantanak, de nem árt, ha kicsit képben vagy, melyik bónusz mire jó, és hogyan tudod kihozni belőlük a maximumot.
2024. 10. 17. 16:46
Megosztás:

Az EKB csökkentette az irányadó kamatlábat

Az Európai Központi Bank (EKB) Kormányzótanácsa csütörtöki ülésén a piaci várakozásoknak megfelelően 25 bázisponttal csökkentette a betéti rendelkezésre állás kamatlábát.
2024. 10. 17. 16:30
Megosztás:

Mennyi lesz az EURÓ árfolyama így év végére?Lassan tovább gyengült a forint

Kissé gyengült tegnap a forint árfolyama. A nyitó 400,2-ről zárásra összességében 401,3-ra emelkedett az EURHUF devizapár.
2024. 10. 17. 16:00
Megosztás:

Érdemes most tőzsdei részvénybe fektetni? Elemzés és érdekeltségi szintek

Időről időre megnézünk bizonyos dolgokat. Így itt az ideje, hogy megnézzük a piacok értékeltségét az idei várható eredményekkel, s a jövő évivel is. S azt is megnézzük, hogy az érték versus növekedési „spread” hogyan változott mostanáig.
2024. 10. 17. 15:30
Megosztás: