Franklin Templeton benyújtotta a Spot Ethereum ETF kérvényét, a Sui és a KangaMoon pedig új kezdeményezéseket mutat be

A Franklin Templeton csatlakozott az Ethereum ETF pozíciók piacán versenyző vállalatok listájához. Közben a Sui Foundation partnerségre lépett az Amerikai Egyesült Arab Emírségek-i Sharjah-i Egyetemmel (AUS), hogy létrehozzák az AUS-Sui Blokklánc Akadémiát. További hír még, hogy a KangaMoon token előértékesítése hatalmas siker, a projekt az első fázisban az érmék 52,5%-át már értékesítette. A DeFi érme ára jelenleg csak 0,005 dollár, és hamarosan növekedni fog.

Franklin Templeton benyújtotta a Spot Ethereum ETF kérvényét, a Sui és a KangaMoon pedig új kezdeményezéseket mutat be

Egy újabb vállalat is benyújtotta az Ethereum (ETH) ETF kérelmét

A Franklin Templeton, egy vezető globális eszközkezelő vállalat, benyújtotta kérelmét a spot Ethereum ETF kapcsán. Ez a lépés azt mutatja, hogy a cég tervezi ügyfeleinek hozzáférését biztosítani a második legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkező kriptovalutához.

Az alkalmazás egyik érdekes része a staking hozzáadása. Ez lehetővé tenné az alapnak, hogy részt vegyen az Ethereum konszenzus mechanizmusában és staking jutalmat kapjon.

A Franklin Templeton csatlakozott más pénzügyi óriásokhoz, mint például az Ark 21Shares és a BlackRock, akik már benyújtották az Ethereum ETF kérelmüket. Sajnos a US SEC még nem adott zöld lámpát egyetlen Ethereum ETF kérelmének sem, és elhalasztotta döntését az üggyel kapcsolatban.

A piaci híreket figyelve az Ethereum vezeti a többi alternatív érmét a piaci korrekcióban, miután egy 7 napos mélypontról, 2,321.37 dollárról, 2,680.33 dolláros csúcsra emelkedett. Ez egy 14,6%-os áremelkedést jelent az elmúlt héten.

A Sui (SUI) Alapítvány partnerségre lépett az Egyesült Arab Emírségek-i Egyetemmel, hogy létrehozzák a Blokklánc Akadémiát

A Sui (SUI), egy Layer-1 blokklánc platform, összefogott az Amerikai Egyesült Arab Emírségek-i Sharjah-i Egyetemmel (AUS), hogy létrehozzák az AUS-Sui Blokklánc Akadémiát. Ez az akadémia lehetőséget biztosít a fejlesztőknek, hogy többet tanuljanak a blokklánc technológiáról.

Ez a partnerség összhangban van Sharjah Emírátus stratégiai víziójával. A vízió az, hogy a régiót oktatási és innovációs központtá tegye, fókuszálva a technológiára és a blokklánctechnológiára.

A hírek után a Sui token az ATH (az éves legmagasabb érték) szintjére emelkedett, 1,81 dollárra. Az érme bullish (növekvő) trendben van 2024 eleje óta, heti és havi chartokon 14,7%-os és 38,1%-os emelkedést mutatva.

A Sui technikai mutatói jelenleg is bullish (növekedés) piacot jeleznek. A további lendület a DeFi érme árát a 2 dolláros szint fölé viheti.

A KangaMoon (KANG) elővásárlása tovább növekszik

Az elmúlt hónapban a KangaMoon (KANG) az első számú kripto ICO-vá vált a mém érmék rajongói és befektetői számára. Csak néhány héttel az elővásárlás kezdete után a projekt már több mint a tokenek felét értékesítette az első szakaszban. A platformhoz csatlakozó befektetők részei szeretnének lenni az előttünk álló vibráló közösségnek, amely a mém érmék kultúrájára, a Social-Fi-re és a Play-To-Earn (P2E) játékokra épül.

A KangaMoon elővásárlásában és a KANG token megvásárlásában való részvétel egy módja annak, hogy ezeket az előnyöket bárki élvezze. Ráadásul a KANG token nem csupán egy digitális eszköz; ez a KangaMoon ökoszisztéma fő használati érméje, amely a játékbeli tevékenységeket és egyéb funkciókat hajtja.

A játék hivatalos elindítása előtt a KANG token tulajdonosai részt vehetnek versenyeken, hogy növeljék eszközeiket. A jó hír az, hogy ezek a versenyek heti, havi és negyedéves alapon zajlanak.

Ez biztosítja a folyamatos jutalmak beáramlását, és elősegíti a barátságot és összetartozást a KangaMoon közösségében. A KangaMoon kripto ICO már javában zajlik, és már sok befektető csatlakozott, hiszen a KANG token jelenlegl mindössze 0,005 dollárért kapható.

A KangaMoon kapcsolata a Play-To-Earn NFT játékpiaccal egy izgalmas projektté teszi. A Research Reports World elemzése ezt a piaci szegmenst 2023-ban 8856,95 millió dollárra értékelte. 2028-ra várhatóan 17,93%-os CAGR-rel növekszik, ami hatalmas lehetőséget jelent a KangaMoon és közössége számára.

Következtetés

A Franklin Templeton spot Ethereum ETF kérelme azt mutatja, hogy az intézményi befektetők nagy érdeklődést mutatnak a kriptovaluták iránt. Ezeknek az ETF-eknek a jóváhagyása piaci ralihoz vezethet, amely új csúcsokra lökheti a KangaMoonhoz hasonló alternatív érméket 2024-ben.

Az első elővásárlási szakasz már majdnem véget ért, így a KangaMoon ára bármikor 0,0075 dollárra növekedhet. Ezért ez a legjobb idő csatlakozni a projekthez.

Fedezze fel a Kangamoon (KANG) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozzon a Telegram Közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Megnyílt az ötvenhetedik Burger King nálunk

Az országban az 57., Zalában a második éttermét nyitotta meg Nagykanizsán a Burger King - tájékoztatta a hálózatot működtető Fusion Zrt. csütörtökön az MTI-t.
2024. 04. 19. 14:30
Megosztás:

Szombaton forgalomkorlátozás lesz Budapesten kerékpáros felvonulás miatt

Kerékpáros felvonulás miatt ideiglenes forgalomkorlátozások lesznek szombat délután Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK).
2024. 04. 19. 14:00
Megosztás:

A vártnál alacsonyabb volt Japánban az infláció

A távol-keleti szigetországban a várt 2,8 százalékkal szemben 2,7 százalékra csökkent márciusban az infláció, míg a februári adat is 2,8% volt.
2024. 04. 19. 13:30
Megosztás:

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.
2024. 04. 19. 13:00
Megosztás:

A külföldi piacszerzésben kapnak segítséget a magyar vállalkozások

A Nemzeti Innovációs Ügynökség (NIÜ) április 26-án induló XPAND programja a külföldi piacszerzésben segíti az innovatív magyar vállalkozásokat - közölte az NIÜ csütörtökön az MTI-vel.
2024. 04. 19. 12:30
Megosztás:

Az év végig kétszeresére emeli napelemei számát a Budapesti Közművek

Az év végig megkétszerezi napenergia-termelő kapacitásait a Budapesti Közművek - közölte a társaság pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 19. 12:00
Megosztás:

Az illetékmentesség is a csok plusz egyik előnye lehet

A teljes visszafizetést tekintve több tízmillió forintot is megspórolhat az, aki a csok plusz támogatott hitelkonstrukciót és az ezzel járó illetékmentes ingatlanvásárlási lehetőséget választja - hívta fel a figyelmet csütörtökön kiadott elemzésében a Duna House.
2024. 04. 19. 11:30
Megosztás:

Az S&P rontotta Izrael hitelminősítését

A Standard & Poor (S&P) nemzetközi hitelminősítő AA mínuszról A pluszra rontotta Izrael hosszú távú adósbesorolását
2024. 04. 19. 11:20
Megosztás:

Az új kriptovaluta, melynek ára 0,02 dollár, a Solana és a Cardano mellé került a 2024 áprilisi kiemelt ajánlásokba

A kriptovaluta piac továbbra is vad száguldását folytatja 2024 áprilisában, ahol az olyan ismert szereplők, mint a Solana (SOL) és a Cardano (ADA) erős pozíciókat töltenek be. Azonban egy új versenyző is megjelent a színen, amely az alkalmi vásárlók figyelmét is magára vonja: a DTX.
2024. 04. 19. 10:45
Megosztás:

Mínuszban nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Gyengüléssel indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken, a hét utolsó kereskedési napján.
2024. 04. 19. 10:30
Megosztás:

Eséssel nyithat a tőzsde az elemző szerint

Az európai és az amerikai határidős indexek a közel-keleti helyzet hatására negatív értéket mutatnak, így eséssel nyithat a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) is pénteken az Equilor Befektetési Zrt. elemzője szerint. A BUX 441,01 pontos, 0,67 százalékos csökkenéssel, 65 674,41 ponton zárt csütörtökön.
2024. 04. 19. 10:00
Megosztás:

Gyengültek az ázsiai indexek

Gyengültek a vezető ázsiai tőzsdék pénteken, a térség irányadó tőzsdéje, a tokiói börze Nikkei225 indexe 2,53 százalékos csökkenéssel, 37 090 ponton zárt.
2024. 04. 19. 09:30
Megosztás:

Gyengült a forint reggel

Gyengült a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 04. 19. 08:30
Megosztás:

Csökkent a Danone negyedéves bevétele

A Danone francia élelmiszer- és italgyártó bevétele éves szinten 2,5 százalékkal, 6,79 milliárd euróra csökkent az idei első negyedévben - áll a cég honlapján.
2024. 04. 19. 08:00
Megosztás:

Az OECD-ben stagnált az infláció februárban

A Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezethez (OECD) tartozó országokban februárban átlagosan 5,7 százalék volt a fogyasztói árak éves növekedése ugyanúgy, mint januárban.
2024. 04. 19. 07:30
Megosztás:

Tovább erősítette nemzetközi pozícióját és milliárdos beruházásokkal zárta a 2023-as évet a BioTechUSA-cégcsoport

Emelkedő pályán maradt a nehéz gazdasági környezetben is a BioTechUSA-cégcsoport, amely tavaly az egy évvel korábbi rekordév magas bázisához képest is csaknem 15 százalékkal, 90,49 milliárd forintra növelte az árbevételét. Közel 5 milliárd forintot fordított beruházásokra, amelyből többek között több mint 1000 négyzetméter hasznos összterületű, négyszintes, modernebb és kényelmesebb szociális blokk épült Szadán, közel egymilliárd forint értékben üzembe helyezte automata raktárát, 45 új üzletet nyitott Európa-szerte és megvalósult óbudai régi irodaháza teljes felújítása is. A turbulens környezet ellenére a társaság pénzügyi helyzete tovább javult 2023-ban, miután az EBITDA-mutatója több mint 3,5 százalékkal 10,47 milliárd forintra nőtt.
2024. 04. 19. 06:30
Megosztás:

Már ragaszkodnak az otthoni munkavégzéshez a munkavállalók

Az otthonról dolgozó munkavállalók harmada teljesen a lakóhelyéről látja el feladatait, míg a második leggyakoribb opció a heti három nap home office – derült ki az Erste felméréséből. A koronavírus-járvány alatt még kötelező rossznak tekintett otthoni munkavégzés lehetősége ma már a bank kérdőívét kitöltők 93 százaléka szerint alapvető vagy nagyon fontos. A legtöbben azért szeretik a home office-t, mert rugalmas, valamint időt és pénzt is megspórolnak azzal, hogy otthonról dolgoznak.
2024. 04. 19. 06:00
Megosztás:

Hiába javult sokat a magyar termékenységi ráta, ez is kevés lehet

Habár európai összevetésben a magyar születési ráta különösen 2011-től 2022-ig felettébb kedvezően alakult, mégis fenyeget a társadalom elöregedésének veszélye. Ennek egyik oka a Bankmonitor szakértői szerint az, hogy a szülőképes korú nők száma (a Ratkó-unokák kiöregedésével) mostanra jelentősen csökkent. Ha pedig eleve kevés nő tud szülni, akkor a magas születési ráta is alacsony születésszámokhoz vezethet.
2024. 04. 19. 05:30
Megosztás:

Benzines és dízelautóra telik a magyaroknak, elektromosra nem

A magyar piac egészét hirdetésszámban és megtekintésben lefedő Használtautó.hu adatai szerint továbbra is a belső égésű motorok viszik a prímet, amely elsődleges oka a kedvezőbb árak terén keresendő. Az elmúlt 1 évben viszont az elektromos autók népszerűsége növekedett, és időközben mind hirdetésszám, mind telefonos érdeklődések tekintetében maguk mögött hagyták a hibrideket.
2024. 04. 19. 05:00
Megosztás:

Mivel magyarázható a munkaerőpiaci átrendeződés?

Miközben több mint 70 ezer állás betöltetlen ma Magyarországon, csaknem 100 ezer külföldi munkavállaló dolgozik az országban és több mint 200 ezer ember inaktív. Az elvándorlás és a külföldi munkavállalás évtizedes jelenség és a magyar gazdaságra egyértelműen negatív hatással van. Miért megyünk mi magyarok külföldre és miért jönnek hozzánk Ázsiából dolgozni?
2024. 04. 19. 04:30
Megosztás: