Két kriptó, amik 2024-ben megismételhetik a DOGE és a SHIB sikerét

Kétség sem férhet hozzá, hogy az előző években a Dogecoin és a Shiba Inu elképesztő utat jártak be.

Két kriptó, amik 2024-ben megismételhetik a DOGE és a SHIB sikerét

Köszönhetően döbbenetes méretű követőei táboruknak továbbá virális jellegüknek, mindkét altcoin a mém szektor legnagyobbjainak számít.

A probléma azonban mindkét tokennel az, hogy valójában jelentéktelen felhasználási móddal rendelkeznek.

Ezzel szemben két, viszonylag új token, a Meme Kombat (MK) és a Sponge (SPONGE) könnyen lehet, hogy a következő év legnagyobb sikereit érhetik majd el a szektorban.

Elég ha csak arra gondolunk ezzel kapcsolatban, hogy a tokenek nem kizárólag hihetetlenül virálisak lehetnek, hanem egyúttal izgalmas felhasználási módokkal is rendelkeznek. Míg a Meme Kombat a harcokat, fogadásokat és a passzív jövedelmet egyesíti, a Sponge-nak a teljes ökoszisztémája esik át éppen fundamentális változáson.

Ennek megfelelően egyre több befektető szavaz bizalmat a projekteknek, és várhatóan ez a trend csak fokozódni fog jövőre. Azonban joggal merülhet fel benned a kérdés, hogy pontosan mi az, ami annyira különlegessé teszi ezeket a projekteket.

Mostani írásunkból többek között erre a kérdésre keressük a választ.

Meme Kombat - Keress pénzt a legnagyobb mém tokenek közötti harcokkal

Annak ellenére, hogy a Meme Kombat előértékesítése néhány hónappal ezelőtt vette kezdetét, Matt Whiteman és csapata elképesztő sikereket tudhat már most a háta mögött.

Ráadásul ahogy az látható, szemben a legtöbb előértékesítéssel, a Meme Kombat esetében egyáltalán nem titok a készítők kiléte. A fokozott transzparenciát azért szerették volna a fejlesztők előtérbe helyezni hogy így bizonyítsák, hosszú évekig eltökéltek a Meme Kombat világának fejlesztésében.

Azonban az ökoszisztéma nem kizárólag megbízhatóságot, hanem magas hozamokat és izgalmas lehetőségeket is kínál.

Ahogy arra a nevéből is következtetni lehet, a Meme Kombatban különböző mém tokenek kabalái mérhetik majd össze erejüket. A csatákat egy fejlett AI vezényli majd le különböző harci szekvenciák használatával. 

A csaták minden lényeges eleme on-chain adatok formájában is elérhető lesz, ezért egy cseppet sem kell a visszaélésektől tartanod.

A felhasználóknak azonban kizárólag akkor van lehetőségük a csatákra fogadásokat kötni, ha lekötötték az MK tokenjeiket.

MK vásárlása itt

Ennek azonban a fogadásokon túl az is egy hatalmas előnye, hogy állandó passzív jövedelemhez lehet így hozzájutni. Mivel írásunk idején is közel 200 százalékos hozam érhető el, ezért éves szinten képes leszel a tokenjeidet a jelenlegi APY-val megháromszorozni.

Ráadásul a Meme Kombat nem kizárólag a harcokban, hanem a különleges technikai megoldásokban is élen jár.

A stakeléssel megszerezhető jutalmakat off-chain tudod majd felvenni, így egyáltalán nem kell gázdíjat fizetni. Más szóval a  stakelési jutalmat azonnal fel fogod tudni használni fogadásokra, amivel tovább tudod gyarapítani a bevételed.

stakelés

A harcok első évada már januárban elérhető lesz a csapat tervei szerint, és ekkor összesen 11 különböző mém token kabalája fogja majd összemérni erejét.

Ezt követően a későbbi évadok során nem csupán több harcos lesz majd elérhető, hanem egyúttal a csatázási módok száma is bővülni fog.

Amennyiben a projekt felkeltette az érdeklődésed, abban az esetben látogass el a Meme Kombat magyar nyelven is elérhető weboldalára.

Érdekel a Meme Kombat

Sponge V2 - Második esély a mesés hozamokra

Az életben ritkán adódnak második esélyek, azonban a Sponge készítői most pontosan ezt kínálják a közösség tagjainak.

A Sponge 2023. május elején vált elérhetővé, majd néhány nappal a listázás után már közel 100 millió dolláros mérettel rendelkezett a szivacsos kriptó. A Sponge értéke ezt követően ugyan konszolidálódott, ennek ellenére képes volt 16 millió dollár felett tartani méretét.

Mostanra a Sponge a legtöbb kriptotőzsdén elérhetővé vált, és a legutóbbi bejelentés hatására még az sem elképzelhetetlen, hogy idővel a Binance kínálatába is be fog kerülni.

A Sponge V2 megjelenésével ugyanis új korszak köszönt be a szivacsos kriptó életében, amivel ismét csillagászati hozamokat lehet megszerezni.

Az ERC-20 Sponge V2 egyik legnagyobb különlegessége, hogy hagyományos forgalomban nem lehet hozzájutni.

A beszerzésre kizárólag akkor van mód, ha lekötöd a birtokodban lévő 1. generációs Sponge tokeneket az előrétékesítés eredeti (sponge.vip) weboldalán keresztül.

Vásárolj SPONGE V2-t itt

Erre azonban csak limitált idő áll a rendelkezésre, mivel adott számú SPONGE V2 tokenhez lehet csak hozzájutni.

Amint az utolsó tokenek is kiosztásra kerülnek, felveheted a jutalmul kapott V2-es kriptókat. Ekkor minden bizonnyal bár a kereslet kiugró lesz az altcoinokra, a szűkös kínálat miatt az értékük rövid időn belül a sokszorosukra emelkedhet.

Ez azonban még nem minden, amivel a fejlesztők szeretnék levenni a befektetőket a lábukról. 

Hamarosan elérhetővé válhat a Sponge csapatának saját fejlesztésű play-to-earn játéka, amivel a V2-es kriptók tulajdonosai kiugró bevételhez juthatnak hozzá. Minden hónap végén a legügyesebb játékosok a bevétel egy részét automatikusan meg fogják kapni.

Azonban azoknak sem kell aggódni, akiket még nem győzött meg a projekt, de szeretnének részt venni a játékban. Egy ingyenes verzió is elérhető lesz majd, amivel ugyan profitot nem lehet szerezni, a rendkívül addiktív játékot azonban így is maximálisan ki lehet majd élvezni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni, abban az esetben a V1-es tokeneket akár bankkártyával is meg tudod vásárolni a Sponge hivatalos weboldalán keresztül. Fontos azonban szem előtt tartanod, hogy amennyiben lekötöd az eredeti V1-es tokeneket, azokat már nem lesz lehetőséged felvenni.

Erre a megoldásra azért volt szükség, mivel a készítők így szeretnék idővel teljes mértékben kivezetni az első generációs kriptókat.

A projekt alaposabb megismeréséhez látogass el a SpongeV2 weboldalára még ma!

Irány a Sponge weboldala

Ezek is érdekelhetnek:

Túl a 110 dolláron - meddig tarthat a Solana őrület?

Vége a SHIB és BONK dominanciának? Most mindenki ebből a mém tokenből vásárol!

A legjobb kripto 1 dollár alatt 2023-ban – A legolcsóbb kriptovaluta

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Szigorítottak a románok

Romániában nagy többséggel megszavazta a képviselőház kedden azt a törvénytervezetet, amely betiltja az energiaitalok forgalmazását kiskorúak számára.
2024. 02. 21. 15:30
Megosztás:

Felújítás Szegeden

Felújítják Szeged egyik meghatározó műemlékét, a Lechner Ödön és Pártos Gyula által tervezett Milkó-palotát - jelentette be Binszki József (DK) várospolitikai alpolgármester kedden a helyszínen.
2024. 02. 21. 15:00
Megosztás:

Jók a kilátásai Romániának

Hét évre lehet szüksége Romániának ahhoz, hogy 3 százalékra csökkentse a költségvetési hiányt - nyilatkozta kedden Marcel Bolos pénzügyminiszter.
2024. 02. 21. 14:30
Megosztás:

Programokat indít a GINOP Plusz

A munkaerőpiaci aktivitás növelése érdekében a kormány márciusban 70, áprilisban 200 milliárd forintos kerettel indít programot a GINOP Plusz programon keresztül, 2030-ig pedig több mint 460 milliárd forint uniós forrás segítheti a foglalkoztatás és az aktivitás növelését, a munkaerő-tartalékok mozgósítását, a munkában állók képzését, valamint a munkakörülmények javítását - tájékoztatta az MTI-t a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) kedden.
2024. 02. 21. 14:00
Megosztás:

Megújul a Szegedi Szakképzési Centrum három iskolája

Csaknem hétmilliárd forint uniós és hazai támogatásból megújul a Szegedi Szakképzési Centrum három legnagyobb iskolája - jelentette be Avramucz Mihály kancellár kedden.
2024. 02. 21. 13:30
Megosztás:

Erősíteni kell a növényvédelmet

Az élelmiszerlánc biztonságát a gyökerétől, tehát a növényvédelemtől kell garantálni, éppen ezért a növényorvosok szakmai naprakészsége nem csupán tudományos, hanem a társadalmi érdek is - jelentette ki az Agrárminisztérium (AM) keddi közleménye szerint Nagy István a 70. Növényvédelmi Tudományos Napok című rendezvényen, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem budai kampuszán.
2024. 02. 21. 13:00
Megosztás:

Megkezdődött a feliratkozás a Smart Manufacturing Festivalra

Elindult a regisztráció az ország első ipari digitalizációs fesztiváljára, a Smart Manufacturing Festival - "A fejlődés társadalmasítása!" rendezvényen több mint 30 helyszínen, mintegy 50 féle program várja a látogatókat 2024. február 26. és március 8. között - közölte az Ipar 4.0 Nemzeti Technológiai Platform Szövetség (NTPSZ) az MTI-vel.
2024. 02. 21. 12:30
Megosztás:

A gerinc 3 leggyakoribb betegsége

A gerincoszlop a test fő tartószerkezete, az a tengely, amely a csontvázat támogatja. Ez a mozgásszervi rendszer legfontosabb szegmense, az összes többi a gerinchez kapcsolódik. Összetett anatómiai felépítés lévén számos betegség okozhat problémákat a gerinc szintjén, amelyek nemcsak műtét által kezelhetőek.
2024. 02. 21. 12:15
Megosztás:

Bemutatkozik kishazánk Cannes-ban

A külföldi működőtőke beáramlás szempontjából a legjelentősebb ipari és logisztikai ingatlanfejlesztésekkel mutatkozik be Magyarország a világ elsőszámú ingatlanfejlesztési kiállításán, a MIPIM-en március 12-15. között Cannes-ban - közölte az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület (IFK) és Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) szerdán az MTI-vel.
2024. 02. 21. 12:00
Megosztás:

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

A szezonnyitó Forma-1-es futam házigazdája, a Bahrain International Circuit (BIC) ma kiadott sajtóközleményében jelentette be, hogy a magyar Festipay készpénzmentes fizetés és integrált rendezvénymenedzsment szolgáltató cég által működtetett BIC PAY bevezetésével készpénzmentes fizetési rendszerre állnak át.
2024. 02. 21. 11:45
Megosztás:

Korszerűsítik a komáromi idősek otthonát

Energiamegtakarítást eredményező, komplex felújítást végeznek a komáromi bentlakásos idősek otthonában, ahol 90 embert gondoznak - közölte az önkormányzat az MTI-vel.
2024. 02. 21. 11:30
Megosztás:

Bővült a FA-ZON Bútor Kft.

Megmunkálóközpontot szerzett be és raktárbázist alakított ki a FA-ZON Bútor Gyártó, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. a telephelyén, a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei Tomajmonostorán - közölte a cég az MTI-vel.
2024. 02. 21. 11:00
Megosztás:

Vegyesen mozogtak az ázsiai indexek

Vegyesen mozogtak a vezető ázsiai tőzsdék szerdán.
2024. 02. 21. 10:00
Megosztás:

Bizonytalan a kereskedés iránya

Bizonytalanul kezdődhet a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT), a tőzsdeindex iránykereséssel nyithat szerdán - írta az MTI-nek küldött előrejelzésében az Equilor Befektetési Zrt. elemzője.
2024. 02. 21. 09:30
Megosztás:

NFT-kkel kapcsolatos altcoinok vásárlása 2024. első negyedévében: Theta Network (THETA), Flow (FLOW) és Everlodge (ELDG)

Az NFT-k jelenleg robbanásszerű növekedést mutatnak, miután az elmúlt két év legmagasabb NFT-értékesítése épp most történt meg.
2024. 02. 21. 09:10
Megosztás:

Az ORDI és MINA árak emelkednek, míg a Meme Moguls (MGLS) előértékesítése egyre népszerűbb a kriptovaluta-rajongók körében

A kriptovaluták dinamikus világában az ORDI és MINA árfolyamainak emelkedése jól bizonyítja, hogy a kriptovaluta-rajongók körében növekvő érdeklődés tapasztalható az innovatív digitális eszközök iránt. Ez a fellendülés egybeesik a Meme Moguls (MGLS) előértékesítésének növekvő népszerűségével, amely magára vonja most a kriptóközösség figyelmét. Ahogy a befektetők és kereskedők körében növekszik ezeknek a tokeneknek a támogatása, a piac észrevehetően elmozdul az új és ígéretes projektek felé.
2024. 02. 21. 08:40
Megosztás:

Enyhe forintmozgás reggel

Minimálisan mozdult el a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben szerda reggelre kedd kora estéhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 02. 21. 08:30
Megosztás:

Drágulást hozott az év eleje az USA-nak

Elemzők által vártnál jelentősebben nőttek az amerikai termelői árak januárban a decemberi csökkenés után, ami annak a jele, hogy a gazdaságra továbbra is inflációs nyomás nehezedik.
2024. 02. 21. 08:00
Megosztás:

Drágább muzsika lesz a szabályszegés

A kormány megvédi a magyar munkahelyeket, ezért kiemelten kezeli a foglalkoztatáshoz kapcsolódó szabálytalanságok megelőzését is - hangsúlyozta pénteki közleményében a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).
2024. 02. 21. 07:30
Megosztás:

Már a Budapesti Értéktőzsdén is kereskedhetőek az MBH Bank első nemzetközi, MREL-képes kötvényei

Az MBH Bank bevezette az első nemzetközi, MREL-képes kötvényeit a Budapesti Értéktőzsde hitelpapír szekciójába, így azok innentől a hazai szabályozott piacon is hozzáférhetővé válnak a befektetők számára. A hitelintézet első nemzetközi kötvényprogramja tavaly ősszel került felállításra, amelynek keretében 2023 októberében 350 millió EUR össznévértékben kötvényeket bocsátott ki. Az MBH Bank célja a kötvények BÉT-re való bevezetésével, hogy hozzájáruljon a hazai tőkepiac fejlesztéséhez, valamint a befektetők számára elérhető minél változatosabb befektetési eszköztár megteremtéséhez.
2024. 02. 21. 07:00
Megosztás: