Iggy Azalea kriptója átverésnek tűnik - a PlayDoge nagyobb sikert ígér

Iggy Azalea is csatlakozott a Solana mém érmékhez, és a MOTHER érme máris nagy feltűnést keltett.

Iggy Azalea kriptója átverésnek tűnik - a PlayDoge nagyobb sikert ígér

Cikkünkben megvizsgáljuk a MOTHER árfolyamát, és érintjük a legújabb mém érme, a PlayDoge (PLAY) befektetési lehetőséget, mely akár ígéretesebb is lehet tőle.

A Solana mém érmék piaca újabban hemzseg a friss megjelenésektől. Ezúttal a MOTHER tokentől hangos a kriptosajtó, melyet egy híresség, Iggy Azalea indított, és rögtön a 230-szorosára növekedett, majd zuhanni kezdett.  

Mivel a sztárok tokenjei közül már sok összeomlott és elégett, egyre nagyobb a felelőssége ezen kriptók hirdetőinek. Talán az a legokosabb, ha megvárjuk, hogy az Iggy Azalea-t a szabályozó hatóság figyelembe veszi-e.

MOTHER árfolyamelemzés: Iggy Azalea új Mother érméjére valószínűleg keresztet vethetünk, de találtunk egy jobb tokent 

A cikk írásakor a MOTHER árfolyama láthatóan a túlélésre gyúr: Iggy Azalea tokenje cikkünk írásakor, péntek délelőtt 0.01707 dolláros piaci áron kapható. Ez 24 óra leforgása alatt 106,10%-os emelkedést jelent ugyan, de eddigi hullámzását, és zsengeségét tekintve korai volna még megnyugodni.

A MOTHER történelmi csúcsát május 29-én, 0.02404 dolláron érte el. Ehhez képest az érme most 35,73%-kal lentebb kereskedik.

Mélypontján május 31-én, cikkünk írásához viszonyítva alig 8 órája landolt, ehhez viszonyítva most 239,92%-kal jobban teljesít.

A MOTHER 24 órás kereskedési volumene 33,31 millió dollár, piaci kapitalizációja pedig 15,29 millió dollárra rúg. Az érme a CoinMarketCap rangsorában a 2667.helyet foglalja el, maximális érmekészlete 989 998 942 MOTHER érme.

Vajon a medvék veszik át a hatalmat, és uralják majd a tranzakciókat, vagy győznek a rajongók, és Azalea rajongói megmentik az érmét?

Mother Iggy kripto árfolyam elemzés

Forrás: CoinMarketCap

Ha a többi híresség érméinek romló teljesítményét nézzük, akkor lelki szemeinkkel szinte láthatjuk, ahogyan a jelenlegi 12,35 ezer MOTHER érmetulajdonos feletti ég egyre sötétebb felhőkkel telik meg.

Mother árfolyam elemzés és prognózis

Forrás: DEXTools

Talán a legjobb az lesz, ha elhagyjuk ezt az átverésnek tűnő érmét, és megfontolunk egy sokkal komolyabb értékekkel kecsegtető érmeajánlatot, a PlayDoge-t.

A Tamagotchi-stílusú GameFi mém érme előértékesítését hirdeti, és csodás nyarat ígér

A GameFi tokenek hatalmas bikafutamokat ígérnek erre az évre, és közülük is kitűnik a PayDoge. Az édes Tamagotchi stílusú Doge-játékot hirdető mém érme ICO-ja már most eszement sikert arat.

Playdoge kripto ico

A PlayDoge egy feltörekvő GameFi projekt, mely play-2-earn játékmechanizmussal vonzza magához a játékosokat és a befektetőket.

Az újító ötlet nagy sikernek örvend a kisbefektetők körében, az előértékesítés péntek délelőtt már több, mint 555 ezer dollárra szárnyalt.

Az aktív játékosok elmerülhetnek egy 8 bites digitális világban, ahol Doge háziállatokat gondozhatnak, és jutalmul PLAY tokeneket kapnak.

A PLAY egy hasznos érme, hiszen le lehet kötni, pénzeszközre váltható, és akár vásárolni is tudsz belőle a játékon belül. 

Azok, akik belevágnak a stakingbe, 541%-os éves hozamhoz juthatnak, de vigyázz, minél több érmét kötnek le, az elérhető hozam annál inkább apad. 

Playdoge kripto token ICO

A kriptoelemzők bizakodóak, és arra számolnak, hogy a PLAY a tőzsdére való kerülésekor akár a 10-szeresére is duzzadhat.

Vásárolj PLAY érmét itt

Ezek is érdekelhetnek:

13 új kriptovaluta befektetés 2024-ben

Jön a 100-szoros profit? Az AI mém érme WienerAI már 3,5 millió dollárt gyűjtött az előértékesítésben

Kilövés előtt a Dogecoin, a Dogeverse-t pedig hamarosan listázzák

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

A DOGE és SHIB továbbra is erős marad; a MTAUR meghódítja a kriptópiacot?

A mai kriptopiac továbbra is jelentős volatilitást mutat. Ezt a Bitcoin (BTC) ETF-ekből történő jelentős kiáramlás is hangsúlyozza, ami szélesebb piaci visszaesést eredményezett. A Bitcoin (BTC) és az Ethereum (ETH) egyaránt több mint 1%-os esést könyvelhetett el, míg a Solana (SOL) 4%-os visszaesést szenvedett el.
2024. 06. 20. 23:00
Megosztás:

Legfőbb célunk az EU versenyképességének helyreállítása lesz

Az Európai Unió versenyképességének helyreállítása a legfontosabb prioritás a magyar uniós elnökség programjában - mondta az Európai Uniós Ügyek Minisztériumának parlamenti államtitkára csütörtökön az M1 aktuális csatornán.
2024. 06. 20. 22:30
Megosztás:

Nőtt a használtautó-piac forgalma az első öt hónapban

A lakosság egy része a jövedelmi helyzetének lassú rendeződése nyomán most pótolja az előző években elmaradt autóbeszerzéseit állapította meg a JóAutók.hu a DataHouse előzetes adatai alapján; május végéig 368 600 személygépkocsi cserélt gazdát, 13 százalékkal több, mint egy évvel korábban. A havi adásvételek átlagos mennyisége immár második hónapja alakul korábban sosem látott szinten, 79 ezer körül.
2024. 06. 20. 22:00
Megosztás:

A kínai jegybank szinten tartotta az éves alapkamatot és az ötéves kamatlábat

A kínai központi bank az elemzői várakozásoknak megfelelően történelmi mélyponton, 3,45 százalékon tartotta az egyéves hitelek referenciakamatát (Loan Prime Rate/LPR) csütörtöki döntésével, és ugyancsak rekordalacsony, 3,95 százalék maradt az ötéves lejáratú hitelek kamata.
2024. 06. 20. 21:30
Megosztás:

Nagyobb sportesemények idején az internetes csalók is aktívabbak

Nemcsak a szurkolók, a kiberbűnözők is várják a nagy sporteseményeket, hiszen a futball Eb és az olimpia újabb csalási lehetőségeket nyit meg előttük: a informatikai biztonsági termékeket fejlesztő és forgalmazó ESET szakértői szerint mivel ezek a sportesemények világszerte több milliárd nézőt vonzanak, a csalók gyakran elhitetik az emberekkel, hogy jegyet nyertek az eseményre, vagy olyan weboldalakra irányítják őket, amelyekről kártékony programokat töltenek le az eszközeikre.
2024. 06. 20. 21:00
Megosztás:

A Richter megvásárolta a BCI Pharma vállalatot

A Richter Gedeon Nyrt. felvásárolta a belgiumi székhelyű, magántulajdonban lévő, számos nőgyógyászati indikációban eredeti kutatást végző biotechnológiai vállalatot, a BCI Pharma-t - jelentette be a vállalat a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján szerdán.
2024. 06. 20. 20:30
Megosztás:

Vegyesen változott csütörtök estére a forint árfolyama

Vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben csütörtökön estére a reggeli szintekhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 06. 20. 20:00
Megosztás:

Jelentős emelkedéssel zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Erőteljes pluszban zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék csütörtökön.
2024. 06. 20. 19:30
Megosztás:

Új történelmi csúcson zárt a BUX

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 666,13 pontos, 0,96 százalékos emelkedéssel, 70 327,34 ponton, új történelmi csúcson zárt csütörtökön.
2024. 06. 20. 19:00
Megosztás:

Csökkent a 12 hónapos kincstárjegy aukciós átlaghozama

Az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) 30 milliárd forintért hirdetett meg jegyzésre 12 hónapos diszkont kincstárjegyet a csütörtöki aukción.
2024. 06. 20. 18:30
Megosztás:

Az EU 2025-ös költségvetésének a prioritásokra szánt finanszírozást kell erősítenie

Az Európai Bizottság bemutatta a 2025-re érvényes uniós költségvetésre vonatkozó, 199,7 milliárd euró főösszegű javaslatát, és azt írták: az Európai Unió jövő évi büdzséjének az EU prioritásaira szánt finanszírozást kell erősítenie.
2024. 06. 20. 18:00
Megosztás:

Ajánlás͏ok, amel͏yek segít͏enek nyern͏i online 2024-be͏n

Az onli͏ne nyerőgépek izgalmas v͏ilágába lépve a játé͏k͏osok számos stratégi͏át alkal͏mazha͏tnak a nyerési͏ esély͏e͏ik növelésére͏. Font͏os,͏ ho͏gy͏ olyan játékplatfo͏rmo͏kat válasszanak,͏ melyek mo͏de͏rn tec͏hnol͏ógiával és m͏e͏g͏bízhat͏ó háttérrel k͏ec͏segt͏etnek.
2024. 06. 20. 17:58
Megosztás:

Indul a qvik fizetés

A Magyar Nemzeti Bank "qvik" néven vezeti be az azonnali fizetésre épülő, minden ügyfél számára ingyenesen elérhető fizetési szolgáltatásait, amelyek olcsó, biztonságos és hazai alternatívát teremtenek a legtöbb elektronikus fizetési helyzetben - közölte a jegybank szerdán az MTI-vel.
2024. 06. 20. 17:30
Megosztás:

Szombattól három hétig karbantartás miatt pótlóbusz közlekedik a csepeli HÉV helyett

Szombattól július 11-ig karbantartás miatt pótlóbusz közlekedik a csepeli HÉV helyett - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerdán az MTI-vel.
2024. 06. 20. 17:00
Megosztás:

Vegyesen indítottak az amerikai tőzsdék

Vegyesen nyitottak az amerikai értékpapírpiacok csütörtökön.
2024. 06. 20. 16:30
Megosztás:

A jelzáloghitelek kamata már második hete csökken az Egyesült Államokban

Az Egyesült Államokban már a második egymást követő héten csökkent a 30 éves jelzáloghitelek kamata a június 14-én záródott héten - ismertette az amerikai jelzáloghitelező bankok szövetsége (Mortgage Bankers Association of America - MBA) szerdán.
2024. 06. 20. 16:00
Megosztás:

Hazánk legnagyobb kapacitású autógyára jön létre

A Mercedes jelenleg zajló beruházásai nyomán Magyarország legnagyobb kapacitással bíró autógyára jön létre, tovább erősödik a magyar gazdaság, és mindez hozzájárul ahhoz, hogy hazánk a világgazdaság új korszakának nyertesei közé tartozzon - jelentette ki a tárca tájékoztatása szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Stuttgartban.
2024. 06. 20. 15:30
Megosztás:

Az európai szemeszter tavaszi csomagja iránymutatással szolgál a versenyképesség javításához

Az európai szemeszter tavaszi csomagja szakpolitikai iránymutatást ad az Európai Unió versenyképességének és ellenállóképességének javításához, a rendezett államháztartás fenntartásához, valamint az EU stratégiai autonómiájának megerősítéséhez - közölte a kereskedelempolitikáért felelős biztos szerdán.
2024. 06. 20. 15:00
Megosztás:

Közigazgatási ismeretek tantárgyat vezetnek be az egyik békéscsabai gimnáziumban

Közigazgatási ismeretek tantárgyat vezetnek be a békéscsabai Andrássy Gyula Gimnázium és Kollégiumban várhatóan a 2025/26-os tanévtől - mondta az MTI-nek az iskola igazgatója.
2024. 06. 20. 14:30
Megosztás:

A Nemzeti Innovációs Ügynökség csatlakozott az európai innovációs ügynökségek hálózatához

A Nemzeti Innovációs Ügynökség (NIÜ) csatlakozott az európai nemzeti innovációs ügynökségeket tömörítő The European Network of Innovation Agencies (TAFTIE) szervezethez - közölte a NIÜ szerdán az MTI-vel.
2024. 06. 20. 14:00
Megosztás: