Így kereshetsz sok pénzt háziállatod segítségével

A háziállatok nemcsak szeretetet és társaságot nyújtanak, hanem gyakran kiváló üzleti lehetőségeket is rejtnek. Nézzük, hogyan fordíthatják előnyükre gazdáik ezeket a lehetőségeket, különböző állatok példáján keresztül.

Így kereshetsz sok pénzt háziállatod segítségével

1. Kutyák: Szolgáltatások és termékek kínálata

Az egyik legismertebb módja a kutyával történő pénzkeresetnek a kutyasétáltatás, amely különösen nagyvárosi környezetben válik igazán jövedelmezővé. Ezenkívül a kutyák számára készült különleges, személyre szabott termékek – mint például díszes nyakörvek vagy egészséges csemegék – is jelentős bevételi forrást jelenthetnek.

Például egy amerikai vállalkozó, aki kifejezetten allergiamentes kutyaeledelt fejlesztett ki, évi több százezer dolláros bevételt ért el termékeivel.

IDE kattintva mutatunk egy kutyát, amivel pénzt kereshetsz.

2. Macskák: Videók és influencer tevékenységek

A macskák az internet egyik legnépszerűbb sztárjai. Gazdáik gyakran osztanak meg róluk aranyos vagy vicces videókat, amelyek milliókhoz jutnak el és jelentős reklámbevételt generálhatnak. Egy híres példa Grumpy Cat, aki sajátos külseje miatt vált világhírűvé, és gazdái milliókat keresnek licencdíjakból, könyvekből és egyéb termékekből.

3. Kenguruk: Turisztikai vonzerő

Ausztráliában a kenguruk a turizmus egyik fő vonzerejét képezik. Egyes gazdák speciális farmtúrákat szerveznek, ahol a látogatók közelről ismerkedhetnek meg ezekkel az izgalmas állatokkal. Ezek a túrák gyakran magukban foglalják a kenguru etetését, fotózást és akár szuvenír boltokat is, ahol a turisták emléktárgyakat vásárolhatnak.

Van egy kenguru, ami sok pénzt hozhat Neked is, IDE kattintva írtuk, hogyan.

4. Nyulak: Tenyésztés és versenyek

A nyulak tenyésztése és nevelése jelentős pénzügyi lehetőségeket rejt. Sok gazda specializálódik ritka vagy díjnyertes nyulak tenyésztésére, amelyeket később kiállításokon mutatnak be, és magas áron adhatnak el. Egyes nyulak versenyeken is részt vehetnek, ahol a díjak pénzértéke jelentős lehet.

Van egy nyúl, ami sok pénzt hozhat. 

Összegzés

A háziállatokkal való pénzkereset nemcsak a gazdáik számára nyújt lehetőséget a pénzügyi sikerre, hanem az állatok számára is jobb életkörülményeket biztosíthat. Ezek a tevékenységek lehetővé teszik az állattartók számára, hogy szenvedélyükből éljenek, miközben gondoskodnak kedvenceik jólétéről. Az üzleti siker kulcsa az innováció és a piaci rés igényeinek felismerése, valamint az állatok iránti elkötelezettség.

Az euróövezetben csökkent, az EU-ban nőtt az építőipari termelés áprilisban

Havi összehasonlításban csökkent az építőipari termelés az euróövezetben és nőtt az Európai Unióban áprilisban - közölte az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat szerdán. Havi és éves szinten egyaránt Magyarországon nőtt a legnagyobb mértékben az építőipari termelés áprilisban.
2024. 06. 19. 23:00
Megosztás:

Országszerte elkezdődött az aratás

Országszerte elkezdődött az aratás, az élénkülő kivitelnek köszönhetően a raktárak szinte ki is ürültek mostanra - mondta az Agrárminisztérium (AM) mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára szerdai sajtótájékoztatóján Budapesten.
2024. 06. 19. 22:30
Megosztás:

Még mindig él és virul a SZÉP kártya

Továbbra is intenzív a Széchenyi Pihenő Kártya a (SZÉP-kártya) felhasználása - derült ki az MTI által megkérdezett kártyakibocsátók válaszaiból.
2024. 06. 19. 22:00
Megosztás:

A Fitch Ratings megerősítette az Eximbank minősítését

A Fitch Ratings június kedden közzétett jelentésében megerősítette az Eximbank hosszú- és rövid lejáratú adós korábbi 'BBB/F-2' hitelbesorolását, amely összhangban áll a magyar állam besorolásával. A szakértői elemzés idén is kiemeli, hogy a hitelintézet stratégiai szerepet tölt be a magyar exportfinanszírozásban és a helyi vállalatok anticiklikus támogatásában - jelentette be szerdai közleményében az EXIM Magyarország az ország hivatalos exporthitel-ügynöksége.
2024. 06. 19. 21:30
Megosztás:

Csökkent a 6 hónapos diszkont kincstárjegy aukciós átlaghozama

Hozamcsökkenés mellett értékesített 6 hónapos diszkont kincstárjegyet szerdai aukcióján az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK).
2024. 06. 19. 21:00
Megosztás:

Román tulajdonba kerül a Porsche Bank Romania SA

Román tulajdonba került a Porsche Bank Romania SA - írja az economedia.ro.
2024. 06. 19. 20:30
Megosztás:

Adathalász SMS-ekre figyelmeztet a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató

Adathalász SMS-eket küldenek csalók látszólag a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató (NÚSZ) Zrt. nevében, a rövid szöveges üzenetben útdíjtartozásról értesítik a felhasználót, és azt kérik, hogy jelentkezzen be az SMS-ben érkezett linken - hívta fel a figyelmet a szolgáltató szerdán az MTI-nek küldött közleményében.
2024. 06. 19. 20:00
Megosztás:

Gyengült a forint

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
2024. 06. 19. 19:30
Megosztás:

A Magyar Telekom mozgatta a piacot

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 171,33 pontos, 0,25 százalékos csökkenéssel, 69 661,21 ponton zárt szerdán.
2024. 06. 19. 19:00
Megosztás:

Az amerikai tőzsdék szerdán zárva, az európai börzék vegyesen mozognak napközben

Szerdán nem nyitottak ki az amerikai tőzsdék nemzeti ünnep miatt, napközben az európai börzék vegyesen mozogtak.
2024. 06. 19. 18:30
Megosztás:

Gyarapodott a Pallas Athéné Domus Meriti Alapítvány vagyona

Tovább gyarapította vagyonát tavaly a Pallas Athéné Domus Meriti (PADME) Alapítvány. A szervezet 2023-ban 3,4 milliárd forint bevétel mellett 90 millió forint adózott eredményt ért el, vagyona pedig az év végén meghaladta a 283,4 milliárd forintot - közölte a PADME szerdán az MTI-vel.
2024. 06. 19. 18:00
Megosztás:

Megérkezett a szegedi BYD-gyár első építőanyag-szállítmánya a PSP terminálra

Megérkezett Kínából az elektromos autókat gyártó BYD szegedi üzemének első építőanyag-szállítmánya a szeged-kiskundorozsmai PSP terminálra - tájékoztatta a Magyarországi Logisztikai Szolgáltató Központok Szövetsége (MLSZKSZ) szerdán az MTI-t.
2024. 06. 19. 17:30
Megosztás:

A Magyar Szakszervezeti Szövetség hőség protokoll kidolgozását szorgalmazza

A Magyar Szakszervezeti Szövetség (MASZSZ) munkahelyi hőguta és hőstressz megelőzési terv - hőségprotokoll -, kidolgozását, ennek kollektív szerződésbe építését, valamint a jelenleginél jóval gyakoribb hatósági ellenőrzést szorgalmaz.
2024. 06. 19. 17:20
Megosztás:

A Dogecoin (DOGE) befektetők aggódnak, mivel a mémérmék értéke csökken, de miért emelkedik továbbra is ez a hibrid platform?

A piaci korrekció közepette az összes mémérme, köztük a vezető Dogecoin (DOGE), medvés mozgásokat mutat. Míg a Dogecoin (DOGE) ezen a héten 11%-ot esett, egy másik mémérme, a Book of Meme (BOME), körülbelül 15%-ot veszített értékéből.
2024. 06. 19. 16:50
Megosztás:

A diákmunkásokra ugyanolyan adószabályok vonatkoznak, mint más munkavállalókra

A nyári munkát vállaló diákok bejelentésére, adózására - a diákszövetkezeten keresztül vállalt munka kivételével - ugyanolyan szabályok vonatkoznak, mint más munkavállalókra, és igénybe vehetik a 25 év alattiak kedvezményét is - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szerdán az MTI-nek küldött közleményben.
2024. 06. 19. 16:30
Megosztás:

Kalandra fel! Már csak 1 hónap, és kezdődik a 33. Művészetek Völgye Fesztivál

Az ország legnagyobb összművészeti fesztiválja kereken egy hónap múlva nyitja meg kapuit, ismét rengeteg zenével, irodalommal, művészettel, vidám fesztiválozókkal tölti meg 10 napon át Kapolcs, Vigántpetend és Taliándörögd utcáit. Július 19. és 28. között közel háromezer program közül lehet majd válogatni, és már kaphatók a napijegyek is.
2024. 06. 19. 16:00
Megosztás:

Lassult a brit infláció

A Bank of England célszintjére lassult a brit infláció éves üteme májusban.
2024. 06. 19. 16:00
Megosztás:

Részvény-visszavásárlást indít a Magyar Telekom

A Magyar Telekom az áprilisban tartott közgyűlése által elfogadott felhatalmazás alapján részvény-visszavásárlási tranzakciókat tervez végrehajtani a Budapesti Értéktőzsdén napi kereskedés keretében, valamint fix ügyletekkel, napi piaci áron; a tranzakciók célja a tőkecsökkentés útján megvalósuló részvényesi javadalmazás - közölte a vállalat az MTI-vel kedden.
2024. 06. 19. 15:30
Megosztás:

Fókuszban a közúti balesetek számának csökkentése

A júliusban kezdődő uniós magyar elnökség közlekedési fókuszában a közúti balesetek számának csökkentése és a közlekedés biztonságosabbá tétele áll majd - jelentette ki az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) parlamenti államtitkára kedden Luxembourgban.
2024. 06. 19. 15:00
Megosztás:

Martfűn jelentős infrastruktúra-fejlesztés kezdődik

A martfűi önkormányzat jelentős infrastruktúra-fejlesztési projektet indít; ennek részeként a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei város belterületi közutainak építését, korszerűsítését, felújítását és közlekedésbiztonsági fejlesztését végzik el - közölte Martfű Város Önkormányzata az MTI-vel.
2024. 06. 19. 14:30
Megosztás: