Íme 3 altcoin, amelyeket a bálnák felvásároltak szeptember előtt - Vajon 300%-os emelkedést érnek el a piaci zűrzavar közepette?

A kriptovilág nagy szereplői jelentős lépéseket tettek közvetlenül szeptember előtt, és jelentős összegeket fektettek három konkrét altcoinba. Ezek a stratégiai választások a piaci instabilitás ellenére is növekedési potenciált sugallnak. Ez a cikk bemutatja, mely kriptovaluták keltették fel az érdeklődésüket, és milyen kilátásokkal rendelkeznek a jelentős nyereség elérésére. Kíváncsi vagy, mely érmék állnak készen egy potenciálisan robbanásszerű növekedésre? Olvass tovább, hogy megtudd!

Íme 3 altcoin, amelyeket a bálnák felvásároltak szeptember előtt - Vajon 300%-os emelkedést érnek el a piaci zűrzavar közepette?

A CYBRO előértékesítés túllépi az 1,8 millió dollárt: Egy páratlan DeFi befektetési lehetőség

A CYBRO felhívja magára a kriptobálnák figyelmét, mivel exkluzív token előértékesítése gyorsan meghaladja az 1,8 millió dollárt. Ez a korszerű DeFi platform a befektetőknek páratlan lehetőségeket kínál a bevételek maximalizálására bármilyen piaci körülmények között.

A szakértők akár 1200%-os megtérülést is jósolnak, miközben a CYBRO tokenek előértékesítési ára mindössze 0,03 dollár. Ez a ritka, technológiailag fejlett projekt máris vonzza a kiemelkedő kriptobálnákat és befolyásos személyeket, ami erős bizalmat és érdeklődést jelez.

Cybro kripto token előértékesítés ICO

A CYBRO tokenek birtokosai jövedelmező staking jutalmakban, exkluzív airdropokban, vásárlási visszatérítésekben, csökkentett kereskedési és kölcsönzési díjakban, valamint a platformon belüli átfogó biztosítási programban részesülhetnek.

Mivel a teljes tokenmennyiség mindössze 21%-a érhető el ebben az előértékesítésben, és már körülbelül 80 millió token elkelt, ez egy arany lehetőség az éleslátó befektetők számára, hogy részesedést szerezzenek egy valóban egyedülálló projektben.

>>> Csatlakozz a CYBRO-hoz, és célozd meg a jövőbeli akár 1200%-os megtérülést <<<

Sui: A jövő kutatása a blokklánc technológiában és befektetésekben

A Sui egy layer-1 blokklánc, amely globális elfogadottságot céloz egy skálázható platformmal. Egyedi, objektumközpontú adatmodellt és a Move programozási nyelvet használ, megoldva a régebbi blokklánc rendszerek problémáit. A Sui arra összpontosít, hogy a felhasználói interakciókat egyszerűvé és zökkenőmentessé tegye, olyan funkciókkal, mint a zkLogin és a szponzorált tranzakciók.

A befektetők a modern technikai megközelítés és a jó felhasználói élmény iránti elkötelezettsége miatt fontolóra vehetik a Sui-t. A Sui előnyei közé tartozik, hogy több tranzakciót képes kezelni, és egyszerűbbé teszi a blokkláncot a felhasználók számára, ami szélesebb körű elfogadáshoz vezethet. A technológia és a felhasználói fókusz kombinációja a Sui-t az egyre bővülő blokklánc tér versenyzőjévé teheti.

Miért ragyoghat az Ondo Finance a következő altcoin szezonban?

Az Ondo Finance ötvözi a valós eszközöket a blokklánccal. Stabil, jövedelemtermelő pénzügyi eszközöket tokenizál, szélesebb hozzáférést kínálva a magas színvonalú termékekhez. Miért érdemes megfontolni az Ondo technológiájába való befektetést? Kihasználja a hagyományos pénzügyek megbízhatóságát, miközben élvezi a blokklánc előnyeit.

Az Ondo olyan kiemelt partnerekkel dolgozik együtt, mint a BlackRock, és a Coinbase-t használja a biztonságos kriptoőrzéshez. Az USDY stablecoin célja, hogy az elérhetőség és a hozam keverékét nyújtsa, amerikai államkötvények és bankbetétek által biztosítva. Az Ondo iránti befektetés vonzó lehet a magas átláthatóság, bizalom és megfelelés iránti elkötelezettsége miatt. A DeFi iránti növekvő érdeklődés és az Ondo innovatív megközelítése miatt vonzó lehetőség lehet egy diverzifikált kriptoportfólió részeként.

SUI és ONDO kriptovaluta árfolyam elemzés és előrejelzés, Cybro kripto token ICO

Következtetés

A SUI és az ONDO ígéretesnek bizonyult, de rövid távon kevesebb potenciállal rendelkezhetnek. A fókusz a CYBRO-ra, egy élvonalbeli DeFi platformra helyeződik. A CYBRO mesterséges intelligenciával vezérelt hozamaggregálást alkalmaz a Blast blokkláncon, páratlan lehetőségeket kínálva a befektetők számára.

Az olyan funkciókkal, mint a jövedelmező staking jutalmak, exkluzív airdropok és vásárlási visszatérítések, kivételes felhasználói élményt nyújt. A zökkenőmentes betétek és kivonások tovább növelik vonzerejét. A transzparenciára, megfelelésre és minőségre helyezett hangsúly révén a CYBRO jelentős érdeklődést váltott ki a kriptobálnák és befolyásos személyek körében. Kiemelkedő projektként tűnik fel a jelenlegi piacon.

Weboldal:

https://cybro.io

Twitter: https://twiter.com/Cybro_io

Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB

Telegram: https://t.me/cybro_io

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Újabb fejlesztések szükségesek a magyar borászatban

Ahhoz, hogy a magyar borászat erősítse versenyképességét és a magyar bor elismertségét, mindig újabb és újabb fejlesztésekre, innovációra van szükség - mondta Nagy István agrárminiszter pénteken Pannonhalmán, a TóthBorbirtok új borászati feldolgozó üzemének átadásán az Agrárminisztérium (AM) pénteki közleménye szerint.
2024. 09. 14. 07:00
Megosztás:

A Shiba Inu új riválissal néz szembe: Raboo, az AI mémnyuszi, amely a top 20-ba törekszik

7,9 milliárd dollár. Ez a legalacsonyabban rangsorolt kriptovaluta jelenlegi piaci kapitalizációja a top 20 kriptovaluta listáján. A top 20 kriptovaluta listájára felkerülni nagy teljesítmény, de több mémérme, köztük a Shiba Inu, ezt már elérte.
2024. 09. 14. 06:00
Megosztás:

Élénkült a lakáspiac augusztusban

A lakóingatlanok drágulásának üteme éves összevetésben 6,5 százalékra gyorsult augusztusban a júliusi 6,4 százalék után, a kereslet élénkülésével együtt a lakásárak is egyre nagyobb tempóban emelkednek - közölte az ingatlan.com az MTI-vel pénteken.
2024. 09. 14. 05:00
Megosztás:

Megállapodással ért véget a sztrájk az Audi brüsszeli üzemében

Véget ért a sztrájk az Audi német autógyár brüsszeli üzemében, a szakszervezetek és a vezetőség péntek reggel egyezségre jutott - jelentette a Belga nevű belgiumi hírügynökség.
2024. 09. 14. 04:00
Megosztás:

Eddig tartott a tőzsdei felpattanás?

A Bank of America stratégái szerint a részvénypiacok valószínűleg oldalazni fognak, amíg az amerikai foglalkoztatási adatok nem mutatnak egyértelmű jeleket a gyengülés vagy az erősödés irányába.
2024. 09. 14. 03:00
Megosztás:

Nyugdíjtörvény változás! Változnak a nyugdíjrögzítés szabályai

A nyugdíjrögzítés, azaz a nyugdíj folyósítás nélküli megállapítása nagyon hasznos lehetőség a lehető legjobb összegű nyugdíj elérése érdekében. Mit jelt ez a változás és mire érdemes figyelni? Cikkünk az adó.hu blogportál szakmai bejegyzése alapján készült.
2024. 09. 14. 02:00
Megosztás:

Gázszámla átverés !? Hogy lesz a köbméterből MegaJoule?

A gáz fogyasztás elszámolásánál, illetve a földgáz ajánlatokkal kapcsolatban, visszatérő igény a felhasználók részéről az összehasonlíthatóság. Azonban a szolgáltatók nem feltétlenül ugyanabban a mértékegységben számolják el a felhasznált energiahordozót, így az egyes szolgáltatók árai nem feltétlen hasonlíthatók össze egy az egyben.
2024. 09. 14. 01:00
Megosztás:

3 mém érme, amit nem visel meg a piac vergődése

Az utóbbi időben rájár a rúd a kriptovaluta piacra, amiből a mém érméknek is kijutott. Bár a mém érmék durva ingadozásaikról ismertek, az előértékesítéseket általában nem viselik meg a kedvezőtlen piaci körülmények. Éppen ezért ilyen időszakokban (is) kifejezetten ajánlott beléjük fektetni.
2024. 09. 14. 00:01
Megosztás:

Fűtési alternatívák a rezsicsökkentéshez: A hőszivattyú előnyei és hátrányai

Telepítési és méretezési tanácsok a szakértőtől: az energiahatékonyság és a fenntarthatóság egyre fontosabb szemponttá válik a fűtési rendszerek kiválasztásakor.
2024. 09. 13. 23:30
Megosztás:

Hét bemutatóval várja a közönséget a Nemzeti Színház

Hét bemutatóval, köztük Molnár Ferenc Liliom című drámájával, az Olasz szalmakalap című francia bohózattal, egy angol drámával, Radnóti Miklóst idéző koncertszínházzal, egy kísérleti előadással, valamint két ősbemutatóval várja a közönséget a Nemzeti Színház új évada.
2024. 09. 13. 23:00
Megosztás:

A SUI és FET 30%-ot emelkedett az elmúlt 7 napban: Ez a kriptopiac fellendülésének kezdete?

SUI és FET az elmúlt héten 30%-kal emelkedett, ami izgalmat váltott ki a kripto közösségben. Ez a hirtelen növekedés felveti a kérdést egy esetleges piaci helyreállásról. Lehet, hogy ez egy szélesebb körű emelkedő trend kezdete? Fedezd fel, mely más érmék lehetnek növekedésre készek, és mit jelenthet ez a digitális eszközök jövője szempontjából.
2024. 09. 13. 22:30
Megosztás:

Új elnököt választott a NAK

Papp Zsolt Györgyöt választotta elnöknek a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) pénteki közgyűlése - közölte a NAK pénteken az MTI-vel.
2024. 09. 13. 22:00
Megosztás:

A legjobb kriptovaluták, amelyeket szeptemberben 1 dollár alatt érdemes megvásárolni, hogy decemberben több ezer dolláros profitot érj el

Keresel megfizethető kriptovalutákat, amelyek jelentős hozamot biztosíthatnak év végéig? Ez a cikk bemutat egy listát ígéretes digitális valutákról, amelyek egy dollár alatt kereskednek. Fedezd fel, mely alulértékelt érmék rendelkeznek jelentős növekedési és profit potenciállal a következő hónapokban. Tudd meg, mely kriptók készülnek nagy hatást gyakorolni december előtt.
2024. 09. 13. 21:30
Megosztás:

Több megyében is megszűnik a tűzgyújtási tilalom

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (BM OKF) egyetértésével szombattól Komárom-Esztergom, Somogy, Vas és Zala vármegyében visszavonja a tűzgyújtási tilalmat - olvasható a Nébih honlapján pénteken közzétett tájékoztatóban.
2024. 09. 13. 21:00
Megosztás:

A Turkish Airlines új járat indítását jelentette be Sydney-be, Ausztrália legnagyobb városába

A Turkish Airlines, a világ legtöbb országába repülő légitársaság Sydney-vel, Ausztrália legnagyobb városával bővíti kiterjedt járathálózatát. A kontinensre való másodszori belépésével a légitársaság egyben ezt a várost jelöli meg első ausztráliai célállomásként, ahová a jövőben nonstop járatokat indít. A 2024. december 4-én induló Isztambul-Sydney járatokat Kuala Lumpuron keresztül heti négy alkalommal Airbus A350-900-as repülőgépekkel fogják üzemeltetni.
2024. 09. 13. 20:30
Megosztás:

Kőburkolatokat forgalmazó céget bírságolt meg a Gazdasági Versenyhivatal

Megtévesztette a fogyasztókat a kőburkolatokat forgalmazó Slate Design Kft., ezért 4,8 millió forintos bírságot kapott - közölte a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) pénteken az MTI-vel.
2024. 09. 13. 20:00
Megosztás:

Jelentős támogatást kap a magyar baromfiágazat

A magyar mezőgazdaságban az állattartás továbbra is kiemelt szerepet tölt be, ezen belül különösen a szárnyas feldolgozás az, ahol jelentős hozzáadott érték mellett az exportképesség is folyamatosan nő. A kormány jelentős támogatást biztosít a baromfiágazat számára - jelentette ki Felkai Beáta Olga, az Agrárminisztérium (AM) helyettes államtitkára a XXV. Kiskunfélegyházi Libafesztivál keretében megrendezett szakmai konferencián a tárca pénteki közleménye szerint.
2024. 09. 13. 19:30
Megosztás:

Meghaladta a 4,5 milliárd eurót az Ukrajnának nyújtott EBRD-finanszírozások értéke

Meghaladta a 4,5 milliárd eurót az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) által a háború kezdete óta Ukrajnának nyújtott finanszírozások értéke.
2024. 09. 13. 19:00
Megosztás:

Átadják Horvátország legmodernebb alagútját

Három év munkálatai után az Isztriai-félszigeten pénteken átadják a forgalomnak az Ucka alagút új, párhuzamos járatát, Horvátország legmodernebb alagútját - jelentette a helyi sajtó.
2024. 09. 13. 18:30
Megosztás:

Nvidia chipekhez juthat Szaúd-Arábia

Szaúd-Arábia arra számít, hogy hamarosan hozzáférést kap az Nvidia nagy teljesítményű chipjeihez, amelyek lehetővé tennék az ország számára a fejlett mesterséges intelligencia modellek kifejlesztését és működtetését.
2024. 09. 13. 18:00
Megosztás: