Jön a váratlan pénz és a szerencse!? Horoszkóp a jövő hétre

Pénzügyi és szerencse horoszkópunk segítségével minden csillagjegy szülöttje most megtudhatja, milyen szerencsecsillagzata lesz a következő héten. Horoszkóp 2024. április 8-14. között.

Jön a váratlan pénz és a szerencse!? Horoszkóp a jövő hétre

Kos (március 21. - április 19.)

A jövő hét rendkívüli pénzügyi lehetőségeket tartogat a Kosok számára. A Mars energiája különösen erős lesz, ami hihetetlenül előnyös befektetések felkutatásához. Legyen azonban óvatos a túlzott kockázatvállalással; az aprólékos tervezés és kutatás kulcsfontosságú.

A szerencsejátékok terén a jövő hét vegyes eredményeket ígér; jobb, ha az apróbb tétekre koncentrál. Szerencseszámok: 3, 17, 21.

IDE kattintva egy pénzügyi ötletet is mutatunk a KOS-nak.

Bika (április 20. - május 20.)

Ezen a héten a Vénusz, a bőség bolygója, kedvezően helyezkedik el, ami lehetővé teszi a Bikák számára, hogy javítsák pénzügyi helyzetüket. Ez egy remek időszak a régóta halogatott pénzügyi tervek végrehajtására. A hosszú távú befektetések, különösen az ingatlan és a stabil részvények, most különösen vonzóak lehetnek.

A szerencsejátékok terén legyen óvatos; a kis nyeremények öröme jobb stratégia lehet, mint a nagy nyerési esélyek hajszolása. Szerencseszámok: 5, 14, 22.

A BIKA egy izgalmas pénzügyi ötletet kaphat IDE kattintva.

pénz horoszkóp 2024 április

Ikrek (május 21. - június 20.)

A Merkúr, az Ikrek uralkodó bolygója, izgalmas pénzügyi lehetőségekkel kecsegtet, különösen azok számára, akik kommunikációval, médiával vagy technológiával foglalkoznak. Az innovatív befektetések, különösen a startup vállalkozások, most különösen szerencsésnek ígérkeznek.

A szerencsejátékokban azonban a kiszámíthatatlanság uralkodik; ne hagyatkozzon túlságosan a szerencsére. Szerencseszámok: 11, 19, 29.

7 szerencsepénz az IKREK-nek IDE kattintva.

Rák (június 21. - július 22.)

A Hold, a Rák bolygója, arra ösztönzi Önt, hogy figyeljen a pénzügyi stabilitásra és biztonságra. A hét jó alkalom lehet a megtakarítások növelésére és a költségvetési tervek felülvizsgálatára.

A szerencsejáték nem ígérkezik nagy nyereségek forrásának; inkább a biztos befektetésekre és a meglévő vagyontárgyak értékének növelésére koncentráljon. Szerencseszámok: 2, 6, 15.

A RÁK egy izgalmas pénzügyi ötletet kaphat IDE kattintva.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

A Nap által sugárzott erő és energia most különösen a pénzügyi spekulációk terén érvényesülhet. A bátorság és az önbizalom most meghozhatja a várt eredményeket, különösen azok számára, akik kockázatos befektetéseket fontolgatnak.

A szerencsejátékok terén a jövő hét különösen kedvező lehet, de ne feledje, hogy a felelősségteljes játék a legfontosabb.Érdemes lehet lottót feladni szerdán vagy pénteken. Szerencseszámok: 1, 8, 33. A többit a saját születési adataiból tegye hozzá!

IDE kattintva egy pénzügyi ötletet is mutatunk az OROSZLÁN-nak.

szerencse horoszkóp 2024

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

A Merkúr, a Szűz bolygója, arra ösztönzi Önt, hogy legyen analitikus és elővigyázatos a pénzügyi döntéseiben. A hét kiváló alkalom lehet a hosszú távú befektetési stratégiák megtervezésére és végrehajtására.

A szerencsejátékok terén az óvatosság és a kis tétek jelenthetik a legnagyobb bölcsességet. Szerencseszámok: 4, 16, 24.

A SZŰZ egy izgalmas pénzügyi ötletet kaphat IDE kattintva.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

A Vénusz, a Mérleg uralkodó bolygója, harmoniát és egyensúlyt hoz a pénzügyekbe. Ez a hét kiváló alkalom lehet arra, hogy megtalálja a tökéletes egyensúlyt a kiadások és a bevételek között. A befektetések terén keressen olyan lehetőségeket, amelyek hosszú távon stabilitást ígérnek.

A szerencsejátékokban a közepes tétek lehetnek a legelőnyösebbek. Egy kaparós sorsjegy csütörtökön hozhat nyereményt, lottózni most a hatos lottón érdemes inkább. Szerencseszámok: 7, 13, 25., a többit a házszámából és a születési dátumaiból tegye hozzá.

7 szerencsepénz a MÉRLEG-nek IDE kattintva.

Skorpió (október 23. - november 21.)

A Mars és a Plútó energiái erőteljes pénzügyi átalakulást ígérnek a Skorpiók számára. A hét jó időszak lehet a régi adósságok rendezésére és új pénzügyi tervek készítésére. A befektetések terén a bátorság meghozhatja a kívánt eredményeket, de csak akkor, ha alaposan megvizsgálja azokat.

A szerencsejátékban a nagyobb kockázatok nagyobb nyereségeket ígérhetnek, de csak óvatosan. Szerencseszámok: 9, 18, 27.

IDE kattintva egy pénzügyi ötletet is mutatunk a SKORPIÓ-nak.

Nyilas (november 22. - december 21.)

A Jupiter, a Nyilas uralkodó bolygója, szerencsét és bőséget ígér, ami különösen a pénzügyi spekulációkban és a kalandos befektetésekben nyilvánulhat meg. Ez a hét kiváló alkalom arra, hogy kipróbáljon valami újat és izgalmasat a pénzügyi fronton.

A szerencsejátékokban is meglehetősen szerencsés időszakot jelez, de ne hagyatkozzon kizárólag a szerencsére. Szerencseszámok: 12, 21, 34.

A NYILAS egy izgalmas pénzügyi ötletet kaphat IDE kattintva.

heti horoszkóp pénzügyek, szerencse

Bak (december 22. - január 19.)

A Szaturnusz, a Bak uralkodó bolygója, szorgalmat és kitartást követel a pénzügyek terén. A hét jó alkalom lehet a pénzügyi célok újraértékelésére és a hosszú távú tervek szilárdítására. A befektetések terén az ingatlan és más, stabil hozamot ígérő területek különösen vonzóak lehetnek.

A szerencsejáték terén azonban óvatosnak kell lennie; a kisebb, de biztos tétek a legjobbak. Szerencseszámok: 10, 22, 30.

7 szerencsepénz a BAK-nak IDE kattintva.

Vízöntő (január 20. - február 18.)

Az Uránusz, a Vízöntő uralkodó bolygója, hirtelen pénzügyi változásokat és meglepetéseket hozhat. Légy nyitott az új lehetőségekre, de maradj racionalista. Ez a hét jó alkalom lehet arra, hogy befektess az új technológiákba vagy a zöld energiaforrásokba.

A szerencsejátékok terén a változatosság és az új stratégiák kipróbálása hozhat szerencsét. Szerencseszámok: 8, 14, 26.

IDE kattintva egy pénzügyi ötletet is mutatunk a VÍZÖNTŐ-nek.

Halak (február 19. - március 20.)

A Neptunusz, a Halak uralkodó bolygója, ösztönözhet arra, hogy figyeljen a pénzügyi intuícióra. Ez a hét különösen alkalmas arra, hogy meghallgassa belső hangját, amikor a pénzügyi döntésekről van szó. A spirituális vagy kreatív projektekbe való befektetés meglepően jövedelmező lehet.

A szerencsejátékokban a belső megérzésre hagyatkozva találhat szerencsét. Szerencseszámok: 6, 13, 29.

A HALAK egy izgalmas pénzügyi ötletet kaphat IDE kattintva.

Ünnepélyes alapkőletétellel vette kezdetét a sátoraljaújhelyi Continental Dohányipari Csoport ingatlanfejlesztési beruházása

Új, három csarnok felépítését, gépbeszerzéseket és energetikai korszerűsítést is magában foglaló, mintegy 16,5 milliárd forint összértékű beruházási programot hajt végre a hazai dohányipar meghatározó szereplője, a Continental Dohányipari Csoport. Az ingatlanfejlesztések első, szimbolikus lépéseként a társaság tulajdonosai és vezetői, illetve Sátoraljaújhely polgármestere ünnepélyes keretek között helyezték le a csomag részét képező zöldmezős raktárépület alapkövét a Pataki úti új iparterületen. A fejlesztések lehetővé teszik a Continental számára a további gépbetelepítéseket, a termelési kapacitás növelését, a raktározási folyamatok modernizálását, így a fenntarthatóság és versenyképesség növelését.
2024. 05. 26. 22:00
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél a hatos lottón!

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 21. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 05. 26. 21:00
Megosztás:

Régi vagy modern bútorok? Nincs jobb vagy rosszabb, a válasz a harmóniában rejlik!

Régen minden jobb volt – valószínűleg sokan hallottuk már ezt a mondatot. Talán van is ebben valami. Vagy mégsem? Ki honnan nézi. A realitás azonban általában az, hogy az igazság a szélsőségek között található valahol. Na és persze ízlések és pofonok, ahány ember, annyi vélemény. A bútorok esetében is nagyjából ez a helyzet. Hibát követ el, aki lemond a régi idők tudásáról, de az is, aki nem képes befogadni az új dolgokat!
2024. 05. 26. 20:00
Megosztás:

Innovatív megoldások az információbiztonság terén

Milyen megoldások vannak ma az információbiztonságban és hogyan lehet növelni egy vállalat információbiztonságának érettségét? Ennek jártunk utána a FORTIX Consulting Kft. információbiztonsággal foglalkozó magyar cég segítségével, akik folyamatosan keresik az innovatív megoldásokat az információbiztonság terén, ezért naprakész tanácsokkal rendelkeznek.
2024. 05. 26. 19:00
Megosztás:

Meleg, záporos-zivataros időjárás várható

A jövő hét elején átmenetileg csökken a csapadék valószínűsége, majd a hét közepétől ismét megnő a záporok, zivatarok esélye, pénteken több helyen is lehet eső. A csúcshőmérséklet továbbra is 23-29 Celsius-fok között várható, a hét végén délkeleten 31 fok is lehet - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
2024. 05. 26. 18:00
Megosztás:

Mekkora hozamot lehet elérni a lakáskiadással?

Kiszámoltuk, mekkora hozamot termelt a múltban a lakáskiadás, és azt is bemutatjuk, miként alakulhat az ingatlanbefektetés jövedelmezősége a közeljövőben.
2024. 05. 26. 17:00
Megosztás:

Diákhitel sajtóközlemény: Hazugságokat állít a 24.hu

A 24.hu oldalán megjelent, a diákhitelezés jövőjével kapcsolatos állítások minden alapot nélkülöznek. A Diákhitel Központ felhívja a 24.hu figyelmét, hogy a diákhitelt, ahogy korábban is, a Diákhitel Központ folyósítja az ügyfelek különböző bankoknál vezetett folyószámláira. A rendkívül kedvezményes Diákhitel Számlát biztosító pénzintézetek kiválasztása transzparens módon, a nyilvánosság tájékoztatása mellett zajlott. Így a 24.hu hazug állításaival szemben a hallgatók nem egy pénzügyi intézménnyel, hanem az új rendszer eredményeképpen az OTP, az ERSTE, az MBH Bank és a Gránit bank hálózatában nyithatnak Diákhitel Számlát. Emellett a Diákhitel Központ, ahogy eddig is, úgy a jövőben is az MFB égisze alatt fog működni, amely megbízható szervezeti hátteret biztosít a diákhitelezés számára.
2024. 05. 26. 16:00
Megosztás:

Tovább bővült a Budapesti Közművek elektromos járműflottája

Nyolc új, elektromos meghajtású, a napokban szolgálatba állt céljármű teszi immár teljessé a budapesti közműtársaság FKF köztisztasági divíziójának környezetbarát flottáját.
2024. 05. 26. 15:00
Megosztás:

Külkereskedelmi, turisztikai adatokat közöl a KSH a napokban

A jövő héten a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) a külkereskedelmi forgalomról, a turisztikai szálláshelyek forgalmáról, az ipari termelői árakról és a szolgáltatások külkereskedelméről közöl adatokat.
2024. 05. 26. 14:00
Megosztás:

Közös érdek, hogy a jövő pénzügyi szakemberei a legjobb tudást kapják

Új dizájnt kapott a Budapesti Corvinus Egyetem főépületének legnagyobb előadóterme – az MBH Bank és az egyetem hosszú távú együttműködésének jelképeként. A mostantól az MBH Bank brandjét viselő IV-es auditórium közel 400 fő befogadására alkalmas, a legnagyobb egyetemi előadások mellett protokolláris események és szakmai eseménysorozatok helyszíne is. A két meghatározó intézmény egy éve kötött hosszú távú stratégiai együttműködési megállapodást, melynek első célkitűzései sikeresen megvalósultak.
2024. 05. 26. 13:00
Megosztás:

A Roszatom vállalata speciális titáncsöveket gyárt a világ legnagyobb jégtörője számára

A Roszatom nukleáris üzemanyagot gyártó részlegéhez, a TVEL-hez tartozó Csepecki Gépgyárban megkezdték azoknak a speciális spirálbordás titáncsöveknek a gyártását, amelyek a világ majdani legnagyobb atomjégtörő hajóján a gőzfejlesztők szerkezeti merevségét biztosítják.
2024. 05. 26. 12:00
Megosztás:

Növekvő forgalom mellett emelkedett a BUX a héten

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX a múlt péntekihez képest 757,89 pontos, vagyis 1,11 százalékos emelkedéssel 68 846,13 ponton zárta a hetet.
2024. 05. 26. 10:30
Megosztás:

A BKIK a vállalkozásindításban is segíti a tehetséges fiatal szakembereket

Kiemelkedően szerepeltek a budapesti szakmát tanuló fiatalok az országos szakmai versenyek döntőjén, a Szakma Sztár Fesztiválon. A budapesti szakképző iskolák végzősei 35 érmet szereztek 27 szakmában. A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) tegnap nagyszabású ünnepségen vállalkozásindítási inkubációs támogatással és nagyértékű vásárlási utalvánnyal jutalmazta a budapesti dobogósokat, illetve felkészítő tanáraikat.
2024. 05. 26. 09:00
Megosztás:

Többszörösére nőhet a daganatok kockázata a cukorbeteg és túlsúlyos emberek körében

Szív-érrendszeri- és vesebetegségeket, de akár daganatos betegségeket is okozhat a 2-es típusú cukorbetegség és az elhízás. Elengedhetetlen az életmódváltás és a szűrővizsgálatok elvégzése, ugyanis a cukorbetegek körében több mint négyszer, a túlsúlyosoknál pedig mintegy 30 százalékkal gyakoribb az onkológiai betegségek kialakulásának kockázata – hangzott el a Magyar Diabetes Társaság XXXII. Kongresszusán, ahol többek között az elhízás témakörét és a megelőzési lehetőségeket járták körül a szakemberek.
2024. 05. 26. 08:00
Megosztás:

Megakad a Bitcoin a 70 000 dolláros szinten? Az Ethereum ETF jóváhagyása küszöbön áll, és a KangaMoon bejelenti a CMC listázását

Miután a legutóbbi ATH alatt tartós konszolidációt mutatott, a Bitcoin árfolyama újabb emelkedési hullámba kezdett. Az elmúlt héten a Bitcoin több mint 5%-ot emelkedett, elérve a kritikus 70 000 dolláros árfolyamot.
2024. 05. 26. 07:00
Megosztás:

Átment a vizsgán” az új érettségi rendszer

A napokban befejeződnek az írásbeli érettségi vizsgák, amelyek most először kizárólag a 2020-ban bevezetett, új Nemzeti alaptantervre (NAT) épülő feladatokból álltak. Bár a dolgozatok javítása még folyamatban van, a reakciók és a részeredmények alapján már le lehet vonni az első tanulságokat az új korszakról. A Heves Vármegyei Szakképzési Centrumnál úgy látják, az előzetes aggályokkal szemben a most életbe lépett követelményrendszer az eddiginél nagyobb teret enged a diákok logikus gondolkodásának, kreativitásának és problémamegoldó képességének, miközben a sokak által bírált, lexikális tudást igénylő részeknek is megvan a maguk szerepe.
2024. 05. 26. 06:00
Megosztás:

Új EU-s szabályozás mutatja, mi a minimum, amit a hazai pénzügyi cégeknek teljesíteniük kell a kibervédelmük érdekében

Hatalmas károkat okoz a kiberbűnözés a pénzügyi szektorban, amire az Európai Unió választ kíván adnia az úgynevezett DORA rendelettel. A már jövőre élesben működő kiberszabályozás segít felkészíteni az európai, köztük a hazai pénzügyi szervezeteket az online támadások kivédésére – hívja fel a figyelmet az EY. A vállalatoknak jól felfogott érdeke, hogy megfeleljenek a DORA által nyújtott minimális elvárásoknak, de érdemes egy jóval komplexebb, személyre szabott megközelítés alkalmazni, hogy mindenképp elkerüljék a komoly anyagi és reputációs kárral járó biztonsági incidenseket.
2024. 05. 26. 05:00
Megosztás:

Energiaszektor az átalakulás útján: hol tart most a hazai piac?

Magyarország energiaimport-kitettsége 85 százalék feletti, de ez az arány a klímasemlegesség felé tett lépésekkel csökkenthető. A kilátások pozitívak: gáztárolóink jelenlegi töltöttségi szintje a régióban az egyik legmagasabb, naperőművi kapacitásunk mintegy 6 ezer MW, illetve a lakossági villamosenergia-fogyasztás is csökkenő tendenciát mutat. A DLA Piper Hungary szakértői sorra vették azokat a tényezőket, melyek az energiaszektor átalakulására a legnagyobb hatással bírnak.
2024. 05. 26. 04:00
Megosztás:

Miért ragyoghatja túl ez a kriptopénz előértékesítés a Binance Coin-t (BNB) és a Pepe-t (PEPE) 2024-ben?

Előrejelzések szerint 2024 robbanásszerű év lesz a kriptovaluták számára, és a befektetők jelenleg a legjobb kriptovalutákat keresik befektetés céljából. Bár a Binance Coin és a Pepe az egyik legjobb választás, egy új kriptoprémiummal jelentkezett előadás, amely mindkettőt felülmúlhatja.
2024. 05. 26. 03:00
Megosztás:

Itt a jövő heti pénzügyi Horoszkópod! Kinek csillog a szerencséje?

Amikor a csillagok a pénzügyi szerencse jeleit mutatják, érdemes odafigyelni! A következő hét minden csillagjegy számára izgalmakat ígér, legyen szó váratlan üzleti lehetőségekről, szerencsés találkozásokról vagy pénzügyi fordulatokról. Fedezd fel, hogyan mozdíthatják elő a csillagok a gazdagságodat, mely napokon érdemes lottóznod, és mely szerencsés állatok hozhatnak neked szerencsét. Készülj fel a pénzügyi csillagzatod felfedezésére, és talán te leszel a következő szerencsés nyertes! Horoszkóp 2024. május 27. - június 2.
2024. 05. 26. 02:00
Megosztás: