Jön a váratlan pénz és a szerencse!? Horoszkóp a jövő hétre

Pénzügyi és szerencse horoszkópunk segítségével minden csillagjegy szülöttje most megtudhatja, milyen szerencsecsillagzata lesz a következő héten. Horoszkóp 2024. április 8-14. között.

Jön a váratlan pénz és a szerencse!? Horoszkóp a jövő hétre

Kos (március 21. - április 19.)

A jövő hét rendkívüli pénzügyi lehetőségeket tartogat a Kosok számára. A Mars energiája különösen erős lesz, ami hihetetlenül előnyös befektetések felkutatásához. Legyen azonban óvatos a túlzott kockázatvállalással; az aprólékos tervezés és kutatás kulcsfontosságú.

A szerencsejátékok terén a jövő hét vegyes eredményeket ígér; jobb, ha az apróbb tétekre koncentrál. Szerencseszámok: 3, 17, 21.

IDE kattintva egy pénzügyi ötletet is mutatunk a KOS-nak.

Bika (április 20. - május 20.)

Ezen a héten a Vénusz, a bőség bolygója, kedvezően helyezkedik el, ami lehetővé teszi a Bikák számára, hogy javítsák pénzügyi helyzetüket. Ez egy remek időszak a régóta halogatott pénzügyi tervek végrehajtására. A hosszú távú befektetések, különösen az ingatlan és a stabil részvények, most különösen vonzóak lehetnek.

A szerencsejátékok terén legyen óvatos; a kis nyeremények öröme jobb stratégia lehet, mint a nagy nyerési esélyek hajszolása. Szerencseszámok: 5, 14, 22.

A BIKA egy izgalmas pénzügyi ötletet kaphat IDE kattintva.

pénz horoszkóp 2024 április

Ikrek (május 21. - június 20.)

A Merkúr, az Ikrek uralkodó bolygója, izgalmas pénzügyi lehetőségekkel kecsegtet, különösen azok számára, akik kommunikációval, médiával vagy technológiával foglalkoznak. Az innovatív befektetések, különösen a startup vállalkozások, most különösen szerencsésnek ígérkeznek.

A szerencsejátékokban azonban a kiszámíthatatlanság uralkodik; ne hagyatkozzon túlságosan a szerencsére. Szerencseszámok: 11, 19, 29.

7 szerencsepénz az IKREK-nek IDE kattintva.

Rák (június 21. - július 22.)

A Hold, a Rák bolygója, arra ösztönzi Önt, hogy figyeljen a pénzügyi stabilitásra és biztonságra. A hét jó alkalom lehet a megtakarítások növelésére és a költségvetési tervek felülvizsgálatára.

A szerencsejáték nem ígérkezik nagy nyereségek forrásának; inkább a biztos befektetésekre és a meglévő vagyontárgyak értékének növelésére koncentráljon. Szerencseszámok: 2, 6, 15.

A RÁK egy izgalmas pénzügyi ötletet kaphat IDE kattintva.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

A Nap által sugárzott erő és energia most különösen a pénzügyi spekulációk terén érvényesülhet. A bátorság és az önbizalom most meghozhatja a várt eredményeket, különösen azok számára, akik kockázatos befektetéseket fontolgatnak.

A szerencsejátékok terén a jövő hét különösen kedvező lehet, de ne feledje, hogy a felelősségteljes játék a legfontosabb.Érdemes lehet lottót feladni szerdán vagy pénteken. Szerencseszámok: 1, 8, 33. A többit a saját születési adataiból tegye hozzá!

IDE kattintva egy pénzügyi ötletet is mutatunk az OROSZLÁN-nak.

szerencse horoszkóp 2024

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

A Merkúr, a Szűz bolygója, arra ösztönzi Önt, hogy legyen analitikus és elővigyázatos a pénzügyi döntéseiben. A hét kiváló alkalom lehet a hosszú távú befektetési stratégiák megtervezésére és végrehajtására.

A szerencsejátékok terén az óvatosság és a kis tétek jelenthetik a legnagyobb bölcsességet. Szerencseszámok: 4, 16, 24.

A SZŰZ egy izgalmas pénzügyi ötletet kaphat IDE kattintva.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

A Vénusz, a Mérleg uralkodó bolygója, harmoniát és egyensúlyt hoz a pénzügyekbe. Ez a hét kiváló alkalom lehet arra, hogy megtalálja a tökéletes egyensúlyt a kiadások és a bevételek között. A befektetések terén keressen olyan lehetőségeket, amelyek hosszú távon stabilitást ígérnek.

A szerencsejátékokban a közepes tétek lehetnek a legelőnyösebbek. Egy kaparós sorsjegy csütörtökön hozhat nyereményt, lottózni most a hatos lottón érdemes inkább. Szerencseszámok: 7, 13, 25., a többit a házszámából és a születési dátumaiból tegye hozzá.

7 szerencsepénz a MÉRLEG-nek IDE kattintva.

Skorpió (október 23. - november 21.)

A Mars és a Plútó energiái erőteljes pénzügyi átalakulást ígérnek a Skorpiók számára. A hét jó időszak lehet a régi adósságok rendezésére és új pénzügyi tervek készítésére. A befektetések terén a bátorság meghozhatja a kívánt eredményeket, de csak akkor, ha alaposan megvizsgálja azokat.

A szerencsejátékban a nagyobb kockázatok nagyobb nyereségeket ígérhetnek, de csak óvatosan. Szerencseszámok: 9, 18, 27.

IDE kattintva egy pénzügyi ötletet is mutatunk a SKORPIÓ-nak.

Nyilas (november 22. - december 21.)

A Jupiter, a Nyilas uralkodó bolygója, szerencsét és bőséget ígér, ami különösen a pénzügyi spekulációkban és a kalandos befektetésekben nyilvánulhat meg. Ez a hét kiváló alkalom arra, hogy kipróbáljon valami újat és izgalmasat a pénzügyi fronton.

A szerencsejátékokban is meglehetősen szerencsés időszakot jelez, de ne hagyatkozzon kizárólag a szerencsére. Szerencseszámok: 12, 21, 34.

A NYILAS egy izgalmas pénzügyi ötletet kaphat IDE kattintva.

heti horoszkóp pénzügyek, szerencse

Bak (december 22. - január 19.)

A Szaturnusz, a Bak uralkodó bolygója, szorgalmat és kitartást követel a pénzügyek terén. A hét jó alkalom lehet a pénzügyi célok újraértékelésére és a hosszú távú tervek szilárdítására. A befektetések terén az ingatlan és más, stabil hozamot ígérő területek különösen vonzóak lehetnek.

A szerencsejáték terén azonban óvatosnak kell lennie; a kisebb, de biztos tétek a legjobbak. Szerencseszámok: 10, 22, 30.

7 szerencsepénz a BAK-nak IDE kattintva.

Vízöntő (január 20. - február 18.)

Az Uránusz, a Vízöntő uralkodó bolygója, hirtelen pénzügyi változásokat és meglepetéseket hozhat. Légy nyitott az új lehetőségekre, de maradj racionalista. Ez a hét jó alkalom lehet arra, hogy befektess az új technológiákba vagy a zöld energiaforrásokba.

A szerencsejátékok terén a változatosság és az új stratégiák kipróbálása hozhat szerencsét. Szerencseszámok: 8, 14, 26.

IDE kattintva egy pénzügyi ötletet is mutatunk a VÍZÖNTŐ-nek.

Halak (február 19. - március 20.)

A Neptunusz, a Halak uralkodó bolygója, ösztönözhet arra, hogy figyeljen a pénzügyi intuícióra. Ez a hét különösen alkalmas arra, hogy meghallgassa belső hangját, amikor a pénzügyi döntésekről van szó. A spirituális vagy kreatív projektekbe való befektetés meglepően jövedelmező lehet.

A szerencsejátékokban a belső megérzésre hagyatkozva találhat szerencsét. Szerencseszámok: 6, 13, 29.

A HALAK egy izgalmas pénzügyi ötletet kaphat IDE kattintva.

Külföldi kormányszervezet állhat a holland rendőrség elleni hackertámadás mögött

Nagy valószínűséggel egy külföldi kormányszervezet vagy egy államilag támogatott hackercsoport állhat a holland rendőrség elleni kibertámadás mögött, amelynek során ellopták az összes rendőr nevét és elérhetőségét - jelentette ki a holland belbiztonsági és igazságügyi miniszter szerda este.
2024. 10. 03. 17:00
Megosztás:

Folyamatban van az új járműveket értékesítő autókereskedők rendkívüli fogyasztóvédelmi vizsgálata

Folyamatban van az új járműveket értékesítő autókereskedők rendkívüli fogyasztóvédelmi vizsgálata - hangsúlyozta Eitmann Norbert Róbert, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) vezető-kormányfőtanácsosa csütörtökön a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.
2024. 10. 03. 16:30
Megosztás:

A konzervipar teljesítményét is rontotta az idei aszály

Közepes csemegekukorica-termést és gyenge zöldborsótermést vásárolhatott fel idén a hazai konzervipar. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) csütörtökön kiadott körképe szerint a feldolgozásra szánt zöldségek minőségét az időjárás is rontotta.
2024. 10. 03. 16:00
Megosztás:

Csökken a NAV adóellenőrzések száma, több a jogkövetési vizsgálat

A Process Solutions (PS), Magyarország vezető számviteli és bérszámfejtő szolgáltatója, részletes elemzést tett közzé a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) által végzett ellenőrzésekkel kapcsolatos tapasztalatokról. Az elemzés a 2023-as és 2024-es adóév adataira támaszkodik, és világos trendeket mutat az adóhatóság tevékenységeiről, különös tekintettel a vállalat közel 400 ügyfelére.
2024. 10. 03. 15:30
Megosztás:

Íme a legvilágpiacképesebb magyar e-kereskedők

Első alkalommal adták át a HungarEcomm Stars Díjat, Magyarország legkiemelkedőbb, világpiacon is versenyképes e-kereskedelmi vállalkozásainak.
2024. 10. 03. 15:00
Megosztás:

Dmitrij Medvegyev lett a Rosztelekom igazgatótanácsának elnöke

Dmitrij Medvegyevet, az orosz biztonsági tanács elnökhelyettesét választották a Rosztelekom igazgatótanácsának elnökévé - közölte szerdán az orosz állami telekommunikációs vállalat.
2024. 10. 03. 14:30
Megosztás:

A PwC megvette a GKID-t

A GKID megállapodást kötött a PwC-vel, melynek értelmében a PricewaterhouseCoopers Magyarország Kft. 100%-os tulajdonrészt szerzett a GKID Research & Consulting Kft-ben. Ezzel a PwC tanácsadási üzletága digitális kereskedelmi, csomaglogisztikai, médiapiaci valamint adatszolgáltatási és piackutatási kompetenciával is bővül.
2024. 10. 03. 14:00
Megosztás:

Miért romlott a forint árfolyama? Miért kerül 400 Ft-ba újra egy EURÓ?

Jól ismerjük az agresszív kismalacos viccet, ami általában igaz a forintra is.
2024. 10. 03. 13:30
Megosztás:

Hulladék-újrahasznosító telepet hoztak létre Simontornyán

Biomasszát és építési, bontási törmeléket újrahasznosító telepet hoztak létre Simontornyán a Belügyminisztérium 258 millió forintos támogatásával - közölte a város önkormányzata az MTI-vel.
2024. 10. 03. 13:00
Megosztás:

Friss megközelítéssel az építőiparról

A KSH és a METU közös kísérleti statisztikája az ágazat eddig nem látott jellemzőire világít rá.
2024. 10. 03. 12:30
Megosztás:

A budapesti kerületek több mint a felében már egymillió felett a négyzetméterár

Továbbra is a fővárosi régió a legnépszerűbb az ingatlanvásárlók körében, ami az árakon is meglátszik. A fővárosban egy év alatt 8,5 százalékkal drágultak az eladó ingatlanok: az V. kerületben 1,7 millió forint az átlagos négyzetméterár, de a legolcsóbb kerületekben is közelít a 800 ezerhez. Budapest népszerűségét jelzi, hogy a környékbeli településeken sem alacsonyabbak az árak, és ha valaki olcsóbban akar házat venni, annak több mint egyórás közlekedéssel kell a fővároshoz képest számolnia. Magyarországon Budapesten és Pest vármegyében keresik a legtöbb eladó ingatlant. Azon belül is a 13., 11. és 14. kerületek voltak a legkedveltebbek az ingatlankeresők körében - derül ki a zenga.hu ingatlankereső és -hirdetési portál szeptemberi adataiból.
2024. 10. 03. 12:00
Megosztás:

A magyar vállalkozások még mindig nagyon gyengék a digitalizációban

A magyar kkv-k jelentős részének teljesítménye még mindig nagyon gyenge a digitális transzformációban, a Digiméter idei kutatása is a magyar kkv-szektor lemaradására hívja fel a figyelmet digitális érettséget illetően - tudatta a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) szerdán az MTI-vel.
2024. 10. 03. 11:30
Megosztás:

A világ legősibb kenyerét kínálja business class utasainak a Turkish Airlines

A Turkish Airlines, a világ legtöbb országába repülő légitársaság felvette a „legősibb kenyeret” a fedélzeti étlapjára.
2024. 10. 03. 11:00
Megosztás:

Komposztbarát cégeket keres a Humusz Szövetség

A Humusz Szövetség felhívja a kis- és középvállalkozásokat, hogy csatlakozzanak a „Komposztbarát Vállalkozás” kezdeményezéshez 2024. október 10-én! Bármely Magyarországon működő vállalkozás Komposztbarát Vállalkozássá válhat a kampány támogatásával.
2024. 10. 03. 10:30
Megosztás:

Mire számíthatnak ma a befektetők?

Vegyesen álltak ma reggel az ázsiai indexek; emelkedett a japán tőzsde, ahol szerdán az új miniszterelnök a jegybank elnökével folytatott megbeszélését követően úgy nyilatkozott, hogy a gazdaság állapota jelenleg nem ad lehetőséget újabb kamatemelésre.
2024. 10. 03. 10:00
Megosztás:

Alig mozdultak tegnap a főbb amerikai indexek

Az iráni rakétatámadást követő keddi esés után tegnap gyakorlatilag stagnáltak a főbb amerikai indexek, így az egy nappal korábbi veszteségeket nem tudták ledolgozni.
2024. 10. 03. 09:30
Megosztás:

Vegyesen zártak tegnap a főbb nyugat-európai indexek

Vegyesen zártak tegnap a főbb nyugat-európai indexek, az európai Stoxx600 index kismértékben emelkedett.
2024. 10. 03. 09:00
Megosztás:

Gyengült a forint - 400 felett!

Gyengült a forint csütörtök reggelre az előző esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a bankközi devizakereskedelemben.
2024. 10. 03. 08:30
Megosztás:

Idén ötből négy kategóriában a Generali volt a legjobb biztosító

Idén immár 20. alkalommal ítélte oda a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ) a legszínvonalasabb szolgáltatást nyújtó biztosítóknak járó Biztosítási Nagydíjat. Az öt kategóriában lezajlott szavazáson a független alkuszok négy kategóriában a Generalit, egy kategóriában pedig a Mapfre Európai Utazási Biztosítót (EUB) tartották a legjobbnak.
2024. 10. 03. 08:00
Megosztás:

Most van itt az ideje, hogy beszállj a kriptó bikapiacba, íme a legjobb kriptovaluta választások számodra

A Ripple (XRP) felkeltette a kereskedők figyelmét 2024 szeptemberének végén. Ezzel szemben a Solana (SOL) jelentős nyereségekre tehet szert, ha sikerül leküzdenie a jelenlegi korrekciós hullámokat.
2024. 10. 03. 07:00
Megosztás: