Meggazdagodásra alkalmas 5 legjobb altcoin 2024-ben: vedd meg a Ferraridat ezen a nyáron!

Jó hír a kriptó rajongóknak: úgy tűnik, hogy a Bitcoin (BTC) áll a piac újjáéledésének élén. A spot Bitcoin (BTC) ETF-ekbe történő beáramlás háromhetes csúcsra emelkedett, ami a piaci szereplők megújult érdeklődését és bizalmát jelzi.

Meggazdagodásra alkalmas 5 legjobb altcoin 2024-ben: vedd meg a Ferraridat ezen a nyáron!

Július 1-én a spot Bitcoin (BTC) ETF-ekbe összesen 2047 Bitcoin (BTC) áramlott, ami 129,4 millió dollárnak felel meg. Ez az áramlás akkor következett be, amikor a Bitcoin (BTC) kilábalt a közelmúltbeli visszaeséséből és stabilizálódott, ami azt sugallja, hogy az intézményi befektetők kihasználják az alacsonyabb árakat a portfóliójuk bővítésére. A Bitcoin (BTC) körüli pozitív hangulat a kereskedési volumenében és a piaci tevékenységében is tükröződik, ami hozzájárul az általános piaci fellendüléshez.

Az Ethereum (ETH), a Solana (SOL), a Toncoin (TON) és a Minotaurus ($MTAUR) hasonló trendeket mutatnak. A Minotaurus ($MTAUR), egy viszonylag új szereplő, különösen jó helyzetben van innovatív megközelítésével és növekvő közösségi támogatottságával. Az alábbiakban megvitatjuk a fejlődési potenciálját, valamint az összes többi ígéretes választást.

Változtathat a Minotaurus ($MTAUR) az árán?

A blockchain játékplatformként, amely az innovációt jelentős fejlődési potenciállal ötvözi, a Minotaurus ($MTAUR) egyedülálló lehetőséget kínál. A projekt korai résztvevői rekord alacsony, 80%-os árcsökkentéssel vásárolhatnak $MTAUR tokeneket az előértékesítés során. A casual gaming egy 14,78 milliárd dolláros szektor, amely várhatóan évente 9%-kal fog növekedni (forrás: Statista), és a blockchain technológia nagy hatással lesz rá – a Minotaurus az élvonalba kerülhet!

Minotaurus kriptó token előértékesítés

Mire számíthatunk?

A játék bonyolult labirintusaival, különös lényeivel és dinamikus játékgazdaságával, amelyet $MTAUR tokenek hajtanak, biztosan lenyűgözi a játékosokat. Az élménydús jellemzők előnyben részesített hozzáférése mellett a korai befogadók láthatják a $MTAUR token értéknövekedésének lehetőségét is. Az előértékesítés során mindössze 0,00004 dollárról indulva a tokenek árai az első madarak számára első kézből tapasztalhatóak. Az előrejelzett jegyzési ár 0,00020 dollár, ami ötszörös árcsökkenést jelent!

Ezenkívül a Minotaurus növeli a felhasználói elkötelezettséget változatos tárgyakkal, izgalmas kincsvadászatokkal véletlenszerű nyereményekkel és egyedi játékos karakterekkel. A Minotaurus rajongók javíthatják játékélményüket avatarjuk testreszabásával, egyedi zónák feloldásával és számos előny élvezésével a dinamikus $MTAUR token segítségével.

Nyári kriptópiaci emelkedés

Ha korai hozzáférést szeretne a hatalmas potenciálhoz és a casual gaming jövőjének megismeréséhez, csatlakoznia kell a Minotaurus előértékesítéshez most.

A 80%-os kedvezmény nem tart örökké, ezért cselekedjen MOST!

Bitcoin (BTC): Új csúcsokra tör

Az alulértékelttől az omnipresentig, beszéljünk a Bitcoinról (BTC)! A közelmúltban erős teljesítményt mutatott, a jelentések szerint pedig úton van arra, hogy idén új történelmi csúcsot érjen el.

Ez az optimizmus a történelmi mintákra és a jelenlegi piaci körülményekre épül, ami arra utal, hogy a Bitcoin (BTC) még nem érte el aktuális ciklusának csúcsát. Az intézményi érdeklődés továbbra is erős, a spot Bitcoin (BTC) ETF-ekbe történő jelentős beáramlások pedig megújult bizalmat tükröznek.

A Bitcoin (BTC) ára a közelmúltbeli mélypontokból kilábalva emelkedik, kihasználva a pozitív piaci hangulatot és a megnövekedett kereskedési volument. A spot ETF-ekbe történt 2047 BTC beáramlás egy bikás kilátást hangsúlyoz, mivel a résztvevők kihasználják az alkalmat, hogy viszonylag alacsonyabb árakon halmozzanak fel Bitcoint (BTC). Jelenleg a Bitcoin (BTC) körülbelül 60 900 dolláron kereskedik, és az elemzők jelentős növekedést prognosztizálnak.

Az elemzők szerint, ha a jelenlegi trendek folytatódnak, a Bitcoin (BTC) meghaladhatja korábbi történelmi csúcsát. Az ehhez a potenciális növekedéshez hozzájáruló tényezők közé tartozik az egyre növekvő intézményi elfogadás és a kedvező szabályozási fejlemények.

Ethereum (ETH): Az ETF hullámán lovagolva

Egy másik, nagy mainstream kitettséggel rendelkező valuta az Ethereum (ETH). Továbbra is növekvő figyelmet kap, amelyet az ETF jóváhagyások várakozása táplál. Az elemzők úgy vélik, hogy az Ethereum (ETH) piaci teljesítménye az elkövetkező hónapokban felülmúlhatja a Bitcoinét (BTC), amit erős alapjai és a decentralizált alkalmazások (dApps) növekvő elfogadottsága hajt. A spot Ether ETF-ek várhatóan július 8-i bevezetése az Ethereum (ETH) árának fő katalizátora.

Az Ethereum (ETH) ára emelkedő pályán van, ami pozitív hangulatot és megnövekedett keresletet tükröz. Azonban több mint egy éve alulteljesítette a Bitcoinhoz (BTC) képest, mivel a Bitcoin (BTC) jelentős beáramlásokkal a piacvezető nyereségeket könyvelt el a Bitcoin (BTC) tőzsdei kereskedési termékekbe. Jelenleg az Ethereum (ETH) körülbelül 3 356 dolláron kereskedik, és az elemzők úgy vélik, hogy az ETH ETF-ekre adott kezdeti reakciók ingadozásokat okozhatnak, de végül az alapokba történő beáramlás valószínűleg megemeli az Ethereum (ETH) árát.

Az Ether ETF-ek bevezetése "aranytojás" lehet az Ethereum (ETH) ára számára, potenciálisan magasabbra hajtva azt, ahogy a beáramlások növekednek. Az elemzők előrejelzik, hogy az indulást követő öt hónapban az Ethereum (ETH) keringő kínálatának 0,75-1%-ának megfelelő nettó beáramlások várhatóak. Ennek ellenére a piac szkeptikus marad, az Ethereum (ETH) határidős ügyletei diszkontáron kereskednek a Bitcoin (BTC) határidős ügyleteihez képest.

Solana (SOL): A $1,000-os határ szemmel tartása

A Solana (SOL) jelentős figyelmet vonz a potenciális ETF jóváhagyása miatt, ami jelentősen emelheti az árát.

A jelentések szerint egy Solana (SOL) ETF tükrözheti a Bitcoin (BTC) pályáját, ami 8,9-szeres értéknövekedést eredményezhet, ha jóváhagyják.

A Solana (SOL) ára és kereskedési volumene nemrégiben jelentősen emelkedett, ami a piaci szereplők növekvő bizalmát jelzi. Az áremelkedést a spot ETF bevezetésének potenciális lehetősége támogatja, nagy pénzügyi intézmények, mint a VanEck és a 21Shares az USA-ban Solana (SOL) ETF-eket nyújtottak be. A Solana (SOL) jelenleg 150 dolláron kereskedik, és az elemzők szerint akár 1 000 dollárt is elérhet, ha jóváhagyják az ETF-et.

Egy Solana (SOL) ETF jóváhagyása játékváltó lehet, a Solana (SOL) pozícióját a Bitcoin (BTC) és az Ethereum (ETH) mellett helyezve a mainstream pénzügyi piacokon. Azonban a folyamat bonyolult szabályozási területeken való navigálást igényel, és ezeknek az alkalmazásoknak a sikere döntő fontosságú lesz. A pénzügyi intézmények erős érdeklődése pozitív kilátásokat sugall, de a piaci volatilitás és a szabályozási akadályok továbbra is kulcsfontosságú szempontok.

Toncoin (TON): Erőteljesen feltörekvőben

Az utolsó érme, amiről beszélünk, a Toncoin (TON). Az utóbbi időben több mint 4%-os árnövekedést tapasztalt 24 óra alatt, heti szinten pedig több mint 5%-os növekedést. Ez a növekedés a kereskedési volumen csökkenése közepette következik be, ami arra utal, hogy az ármozgás inkább a megnövekedett kereslet, mintsem spekulatív kereskedés által vezérelt.

A Toncoin (TON) jelenlegi árnövekedése pozitív piaci hangulatot és hosszú távú potenciálba vetett bizalmat tükröz. Az érme piaci kapitalizációja a 9. helyen áll, teljes értéke 19,63 milliárd dollár, ami erős piaci jelenlétet és érdeklődést jelez. Jelenleg a Toncoin (TON) körülbelül 7,97 dolláron kereskedik, történelmi csúcsa pedig 8,2 dollár.

A Toncoin (TON) közelmúltbeli ár teljesítménye bikás trendet sugall, amit egyedi jellemzői és növekvő elfogadottsága hajt. A kereskedési volumen csökkenése stabilabb és fenntarthatóbb növekedési mintát jelezhet. Azonban a Toncoin (TON) számára továbbra is fontos lesz ökoszisztémájának építése és a szabályozási kihívások kezelése a lendület fenntartása érdekében.

Összegzés

A kriptopiac ígéretes jeleket mutat a fellendülésre, amit a Bitcoin (BTC) vezet, amely jelentős spot ETF beáramlásokat tapasztalt, jelezve a megújult bizalmat. A Minotaurus ($MTAUR), egy új belépő, hullámokat kelt, mivel kihasználhatja a jelenlegi piaci trendeket és változásokat, és potenciálisan az egekbe szökhet a közeljövőben. Néhány előrejelzés nem annyira pozitív, ezért nagyon fontos a saját kutatás elvégzése (DYOR). Vajon a Minotaurus hatalmas ugrás előtt áll? Valóban ez a legjobb, amit a jelenlegi piac kínál?

Tudj meg többet a Minotaurusról:

Weboldal:

http://minotaurus.io/

Közlemények: https://t.me/minotaurus_official

Csevegés: https://t.me/minotaurus_chat

Twitter: https://twiter.com/minotaurus_io

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Ez Budapest környékének egyik legdinamikusabban fejlődő sportrepülőtere

Rengeteget fejlődött az elmúlt öt évben a Dunaújvárosi Repülőtér, ami egy ambiciózus fiatal nőnek köszönhető. Mihalcsek Noémi vállalkozása 2020-ban vette át a repülőtér üzemeltetését, azóta bővítették a kempinget, fásítottak, épült egy oktatótermük, van már szaniter helyiségük és egy kiváló minőségű streed food büféjük is. A munka azonban nem áll meg, számtalan tervük van még, hogy az egykor országos hírű, szebb napokat látott repülőteret újra a legfejlettebbek között emlegessék nemcsak Budapest környékén, hanem országos szinten is. Mihalcsek Noémi nem titkolt célja, hogy a fiatalokkal megszerettesse a repülést, és eloszlassa a mítoszt, hogy kiváltság ez a hobbi.
2024. 07. 20. 21:00
Megosztás:

Nyári munkával és spórolással készültek a fiatalok a fesztiválszezonra

Nem csak bulizni tudnak és szeretnek a mai fiatalok, de dolgozni és spórolni is hajlandók azért, hogy legyen pénzük a nyári plusz kiadásokra. Az Erste reprezentatív felmérése szerint a legtöbben nem költenének többet 50 ezer forintnál egy nyári fesztiválra, de a költségek ennél könnyen magasabbak is lehetnek. Az Erste idén az Inota Fesztivál programjaihoz csatlakozott támogatóként.
2024. 07. 20. 20:00
Megosztás:

Több mint egymilliárd forint fejlesztési támogatást kap Békés vármegye

Több mint egymilliárd forint fejlesztési támogatás érkezik Békés vármegyébe az európai uniós Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz keretéből - közölte a Békés Vármegyei Önkormányzat az MTI-vel.
2024. 07. 20. 18:00
Megosztás:

Hitelezési platformot indított az ingatlan.com

Már több mint 100 ezren használták az ingatlan.com által a lakosság számára indított online hitelezési platformot, amelynek a fejlesztéshez a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs (NKFI) Hivatal 286,824 millió forint vissza nem térítendő támogatással járult hozzá - közölte az ingatlan.com Zrt. az MTI-vel.
2024. 07. 20. 17:00
Megosztás:

Az élelmiszeripar szakember-utánpótlását segítő projekt indult

Uniós támogatással az élelmiszeripar és az ehhez kapcsolódó szolgáltatások szakember-utánpótlását segítő magyar-szerb határ menti projekt indult Tápláljuk a jövőt! (Feeding Future) címmel - tájékoztatta a Csongrád-Csanádi Kereskedelmi és Iparkamara az MTI-t.
2024. 07. 20. 16:00
Megosztás:

Balaton térségében ezek a fő úti célok a magyarok körében

Az eltöltött vendégéjszakák száma alapján június 1. és július 16. között a Balaton térségében Siófok, Balatonfüred, Hévíz, Balatonlelle és Keszthely a legkedveltebb úti cél a magyarok körében - közölte a Szallas.hu szállásfoglaló portál adatai alapján pénteken az MTI-vel.
2024. 07. 20. 15:00
Megosztás:

Komoly lehetőségek állnak a hazai juhágazat előtt

Komoly lehetőségek állnak a hazai juhágazat előtt, éppen ezért az Agrárminisztérium (AM)felülvizsgálta a szektorhoz kapcsolódó támogatások rendszerét. Ennek eredményeként 2024-től kezdődően a források fokozottan szolgálják az állatállomány genetikai minőségének javítását, illetve a minőségi árutermelést, tekintettel a juhtartók szakmai igényeire és lehetőségeire - jelentette be pénteki közleményében a minisztérium.
2024. 07. 20. 14:00
Megosztás:

Tizedével nőtt a napelemes beépített teljesítmény

Az átviteli rendszerirányító MAVIR friss adatsora szerint 2024 júliusáig összesen 6712 megawattnyi naperőművet helyeztek üzembe Magyarországon. Az összes teljesítményből a legnagyobb arányban az ipari létesítmények részesülnek 3678 megawattal. Az 50 kilowatt (kW) feletti rendszerek idén júniusban érték el eddigi negyedórás termelési csúcsukat, amely csak kevéssel maradt el a 3200 megawatt-tól - hívta fel a figyelmet pénteki elemzésében az Energiaügyi Minisztérium (EM).
2024. 07. 20. 13:00
Megosztás:

NIS2 kiberbiztonsági szabályozás - jobb későn, mint soha

Ugyan június 30-án lejárt Kiberbiztonsági tanúsításról és felügyeletről szóló törvényben meghatározott első fontos határidő, a cégvezetőknek azonban még van idejük pótolni a mulasztást, és időben megkezdeni a felkészülést a támadások elhárítására - nem mellesleg az akár milliós nagyságrendű bírság elkerülésére.
2024. 07. 20. 12:00
Megosztás:

Javította Törökország minősítését a Moody's

Felminősítette Törökországot a Moody's Ratings. A nemzetközi hitelminősítő a péntek éjjel Londonban bejelentett döntést mindenekelőtt azzal indokolta, hogy Törökország határozottan visszatért az ortodox monetáris politikához, és ennek már megvannak az első látható eredményei.
2024. 07. 20. 11:00
Megosztás:

Itt a méret a lényeg: ezek a járművek a közutak rémei

A nagy teljesítményű autókkal gyakrabban okoznak kárt másoknak, és ezek értéke is nagyobb - derül ki a Bank360.hu friss káradatok alapján készült elemzéséből. A kötelező biztosítások számához képest csökkent a károk gyakorisága, amiben a legtöbbet futó trolik, kamionok és csuklós buszok az éllovasok.
2024. 07. 20. 10:00
Megosztás:

Így lehet rémálom a nyaralás

Akár 10-20 százalékkal is többet fizethet egy külföldön megvásárolt áruért az, aki a bankkártyás fizetésnél elfogadja azt, hogy a kereskedő bankja forintban vonja le az összeget a dinamikus valutaváltás szolgáltatás keretében – figyelmeztet Gergely Péter. A BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint hatalmas árfolyam-eltérítések itthon is vannak: az EuroNet automatákból kedden 426 forintért lehetett eurót felvenni, a Wizzair oldalán ugyanarra a járatra 13 százalékkal többet kellett fizetnie annak, aki forint helyett euróban akarta ugyanazt a repülőjegyet megvenni.
2024. 07. 20. 09:00
Megosztás:

140 millió eurós befektetés: az OMV is csatlakozik az EIT InnoEnergy-hez

Zártkörű részvénykibocsátás keretében az osztrák székhelyű globális üzemanyag és vegyipari vállalat, az OMV, a romániai integrált energiaipari vállalat, a OMV Petrom és a hollandiai székhelyű vállalat, az ACB Participaties B.V. csatlakozott a fenntartható energiaipari fejlesztésekben élenjáró EIT InnoEnergy-hez idén júliusban. A három cég által biztosított és 140 millió euró értékben lejegyzett részvények jelentős tőkeinjekciót nyújtanak a szervezet átfogó energiaipari célkitűzéseinek megvalósításához.
2024. 07. 20. 08:00
Megosztás:

Új technológia hódít: az acélszerkezetes építkezés előnyei

Az acélszerkezetű épületek nemcsak könnyebbek és tartósabbak, de gyorsabban is építhetők, mint a hagyományos fa szerkezetek. A Magyarországon újdonságnak számító technológia jelentős előnyökkel bír, beleértve a hosszabb élettartamot, a deformálódásmentességet, a rágcsálókkal szembeni ellenállást és a kiváló földrengésállóságot.
2024. 07. 20. 07:00
Megosztás:

A vezető Bitcoin kereskedő, Peter Brandt szerint rendkívül valószínű, hogy a BTC ára eléri a 71 ezer dollárt, mit jelent ez az altcoinok számára?

A vezető Bitcoin kereskedő, Peter Brandt nemrégiben közzétette a BTC technikai, grafikonos elemzését, amelyben azt jósolta, hogy az első számú kriptovaluta hamarosan elérheti a 71 000 dollárt. Mivel a Bitcoin árának ingadozásai nagymértékben befolyásolja az altcoin piacot, újabb kriptó rally következhet, ha Brandt előrejelzése helytálló.
2024. 07. 20. 06:00
Megosztás:

McKinsey: akár megduplázható a budapesti turizmus

Budapest képes volna megduplázni az ideérkező turisták és az általuk itt töltött vendégéjszakák számát, illetve megkétszerezni-háromszorozni a költéseiket a fővárosban – írja a McKinsey & Company tanulmánya, amely szerint Budapest jelenlegi piaci részesedése a globális turizmusból hozzávetőleg fele a hasonló európai városok részesedésének. A turisztikai forgalom megduplázásának érdekében a tanácsadó cég szerint infrastruktúrafejlesztésre, hatékonyabb digitális marketingre és konferenciaturizmusra, valamint az iparági szereplők szoros együttműködésére volna szükség.
2024. 07. 20. 05:00
Megosztás:

Durva! Már itt tartanak a magyar szántóföld árak!

Kétmillió forint fölé emelkedett a szántóföldek hektáronkénti átlagára tavaly, noha az ország különböző régióiban változatosan alakultak, Közép- és Észak-Magyarországon csökkentek, a többi régióban emelkedtek az árak.
2024. 07. 20. 04:00
Megosztás:

Mennyibe kerül valójában egy hőszivattyú beruházás?

Takarékos fűtési-hűtési megoldások a természet energiájával: az épülő vagy korszerűsítés előtt álló épületeknél alapvető kérdés, hogy milyen fűtési rendszert válasszunk. Egyre népszerűbb megoldás a hőszivattyú. De vajon tényleg mélyen a zsebébe kell-e nyúlnia annak, aki ezt az energiahatékony megoldást választja?
2024. 07. 20. 03:00
Megosztás:

Akinek sok készpénze van Magyarországon, ezzel a döntéssel most hatalmasat veszít!

A pénzügyi világban gyakran emlegetik azt a mondást, hogy „a készpénz király”, de a jelenlegi gazdasági helyzetben ez a kijelentés már korántsem olyan egyértelmű. A magyar piacon és a globális gazdaságban is jelentős változások történtek, amelyek alapvetően megváltoztatták a készpénz birtoklásának kockázatait és előnyeit.
2024. 07. 20. 02:00
Megosztás:

1 milliós forintos négyzetméterár a panellakásoknál! Miiii?!

Míg korábban slágertermék volt az ingatlanpiacon a panellakás, néhány éve valamelyest csökkent a népszerűsége, ugyanakkor továbbra is keresett kategória az ingatlanpiacon. Már csak azért is, mert a panellakások esetében jellemzően kisméretű ingatlanról van, ami pedig a vevők elsődleges célpontja most. Ráadásul a befektetők is keresik, hiszen a kisméretű lakások jól kiadhatók.
2024. 07. 20. 01:30
Megosztás: