Meggazdagodásra alkalmas 5 legjobb altcoin 2024-ben: vedd meg a Ferraridat ezen a nyáron!

Jó hír a kriptó rajongóknak: úgy tűnik, hogy a Bitcoin (BTC) áll a piac újjáéledésének élén. A spot Bitcoin (BTC) ETF-ekbe történő beáramlás háromhetes csúcsra emelkedett, ami a piaci szereplők megújult érdeklődését és bizalmát jelzi.

Meggazdagodásra alkalmas 5 legjobb altcoin 2024-ben: vedd meg a Ferraridat ezen a nyáron!

Július 1-én a spot Bitcoin (BTC) ETF-ekbe összesen 2047 Bitcoin (BTC) áramlott, ami 129,4 millió dollárnak felel meg. Ez az áramlás akkor következett be, amikor a Bitcoin (BTC) kilábalt a közelmúltbeli visszaeséséből és stabilizálódott, ami azt sugallja, hogy az intézményi befektetők kihasználják az alacsonyabb árakat a portfóliójuk bővítésére. A Bitcoin (BTC) körüli pozitív hangulat a kereskedési volumenében és a piaci tevékenységében is tükröződik, ami hozzájárul az általános piaci fellendüléshez.

Az Ethereum (ETH), a Solana (SOL), a Toncoin (TON) és a Minotaurus ($MTAUR) hasonló trendeket mutatnak. A Minotaurus ($MTAUR), egy viszonylag új szereplő, különösen jó helyzetben van innovatív megközelítésével és növekvő közösségi támogatottságával. Az alábbiakban megvitatjuk a fejlődési potenciálját, valamint az összes többi ígéretes választást.

Változtathat a Minotaurus ($MTAUR) az árán?

A blockchain játékplatformként, amely az innovációt jelentős fejlődési potenciállal ötvözi, a Minotaurus ($MTAUR) egyedülálló lehetőséget kínál. A projekt korai résztvevői rekord alacsony, 80%-os árcsökkentéssel vásárolhatnak $MTAUR tokeneket az előértékesítés során. A casual gaming egy 14,78 milliárd dolláros szektor, amely várhatóan évente 9%-kal fog növekedni (forrás: Statista), és a blockchain technológia nagy hatással lesz rá – a Minotaurus az élvonalba kerülhet!

Minotaurus kriptó token előértékesítés

Mire számíthatunk?

A játék bonyolult labirintusaival, különös lényeivel és dinamikus játékgazdaságával, amelyet $MTAUR tokenek hajtanak, biztosan lenyűgözi a játékosokat. Az élménydús jellemzők előnyben részesített hozzáférése mellett a korai befogadók láthatják a $MTAUR token értéknövekedésének lehetőségét is. Az előértékesítés során mindössze 0,00004 dollárról indulva a tokenek árai az első madarak számára első kézből tapasztalhatóak. Az előrejelzett jegyzési ár 0,00020 dollár, ami ötszörös árcsökkenést jelent!

Ezenkívül a Minotaurus növeli a felhasználói elkötelezettséget változatos tárgyakkal, izgalmas kincsvadászatokkal véletlenszerű nyereményekkel és egyedi játékos karakterekkel. A Minotaurus rajongók javíthatják játékélményüket avatarjuk testreszabásával, egyedi zónák feloldásával és számos előny élvezésével a dinamikus $MTAUR token segítségével.

Nyári kriptópiaci emelkedés

Ha korai hozzáférést szeretne a hatalmas potenciálhoz és a casual gaming jövőjének megismeréséhez, csatlakoznia kell a Minotaurus előértékesítéshez most.

A 80%-os kedvezmény nem tart örökké, ezért cselekedjen MOST!

Bitcoin (BTC): Új csúcsokra tör

Az alulértékelttől az omnipresentig, beszéljünk a Bitcoinról (BTC)! A közelmúltban erős teljesítményt mutatott, a jelentések szerint pedig úton van arra, hogy idén új történelmi csúcsot érjen el.

Ez az optimizmus a történelmi mintákra és a jelenlegi piaci körülményekre épül, ami arra utal, hogy a Bitcoin (BTC) még nem érte el aktuális ciklusának csúcsát. Az intézményi érdeklődés továbbra is erős, a spot Bitcoin (BTC) ETF-ekbe történő jelentős beáramlások pedig megújult bizalmat tükröznek.

A Bitcoin (BTC) ára a közelmúltbeli mélypontokból kilábalva emelkedik, kihasználva a pozitív piaci hangulatot és a megnövekedett kereskedési volument. A spot ETF-ekbe történt 2047 BTC beáramlás egy bikás kilátást hangsúlyoz, mivel a résztvevők kihasználják az alkalmat, hogy viszonylag alacsonyabb árakon halmozzanak fel Bitcoint (BTC). Jelenleg a Bitcoin (BTC) körülbelül 60 900 dolláron kereskedik, és az elemzők jelentős növekedést prognosztizálnak.

Az elemzők szerint, ha a jelenlegi trendek folytatódnak, a Bitcoin (BTC) meghaladhatja korábbi történelmi csúcsát. Az ehhez a potenciális növekedéshez hozzájáruló tényezők közé tartozik az egyre növekvő intézményi elfogadás és a kedvező szabályozási fejlemények.

Ethereum (ETH): Az ETF hullámán lovagolva

Egy másik, nagy mainstream kitettséggel rendelkező valuta az Ethereum (ETH). Továbbra is növekvő figyelmet kap, amelyet az ETF jóváhagyások várakozása táplál. Az elemzők úgy vélik, hogy az Ethereum (ETH) piaci teljesítménye az elkövetkező hónapokban felülmúlhatja a Bitcoinét (BTC), amit erős alapjai és a decentralizált alkalmazások (dApps) növekvő elfogadottsága hajt. A spot Ether ETF-ek várhatóan július 8-i bevezetése az Ethereum (ETH) árának fő katalizátora.

Az Ethereum (ETH) ára emelkedő pályán van, ami pozitív hangulatot és megnövekedett keresletet tükröz. Azonban több mint egy éve alulteljesítette a Bitcoinhoz (BTC) képest, mivel a Bitcoin (BTC) jelentős beáramlásokkal a piacvezető nyereségeket könyvelt el a Bitcoin (BTC) tőzsdei kereskedési termékekbe. Jelenleg az Ethereum (ETH) körülbelül 3 356 dolláron kereskedik, és az elemzők úgy vélik, hogy az ETH ETF-ekre adott kezdeti reakciók ingadozásokat okozhatnak, de végül az alapokba történő beáramlás valószínűleg megemeli az Ethereum (ETH) árát.

Az Ether ETF-ek bevezetése "aranytojás" lehet az Ethereum (ETH) ára számára, potenciálisan magasabbra hajtva azt, ahogy a beáramlások növekednek. Az elemzők előrejelzik, hogy az indulást követő öt hónapban az Ethereum (ETH) keringő kínálatának 0,75-1%-ának megfelelő nettó beáramlások várhatóak. Ennek ellenére a piac szkeptikus marad, az Ethereum (ETH) határidős ügyletei diszkontáron kereskednek a Bitcoin (BTC) határidős ügyleteihez képest.

Solana (SOL): A $1,000-os határ szemmel tartása

A Solana (SOL) jelentős figyelmet vonz a potenciális ETF jóváhagyása miatt, ami jelentősen emelheti az árát.

A jelentések szerint egy Solana (SOL) ETF tükrözheti a Bitcoin (BTC) pályáját, ami 8,9-szeres értéknövekedést eredményezhet, ha jóváhagyják.

A Solana (SOL) ára és kereskedési volumene nemrégiben jelentősen emelkedett, ami a piaci szereplők növekvő bizalmát jelzi. Az áremelkedést a spot ETF bevezetésének potenciális lehetősége támogatja, nagy pénzügyi intézmények, mint a VanEck és a 21Shares az USA-ban Solana (SOL) ETF-eket nyújtottak be. A Solana (SOL) jelenleg 150 dolláron kereskedik, és az elemzők szerint akár 1 000 dollárt is elérhet, ha jóváhagyják az ETF-et.

Egy Solana (SOL) ETF jóváhagyása játékváltó lehet, a Solana (SOL) pozícióját a Bitcoin (BTC) és az Ethereum (ETH) mellett helyezve a mainstream pénzügyi piacokon. Azonban a folyamat bonyolult szabályozási területeken való navigálást igényel, és ezeknek az alkalmazásoknak a sikere döntő fontosságú lesz. A pénzügyi intézmények erős érdeklődése pozitív kilátásokat sugall, de a piaci volatilitás és a szabályozási akadályok továbbra is kulcsfontosságú szempontok.

Toncoin (TON): Erőteljesen feltörekvőben

Az utolsó érme, amiről beszélünk, a Toncoin (TON). Az utóbbi időben több mint 4%-os árnövekedést tapasztalt 24 óra alatt, heti szinten pedig több mint 5%-os növekedést. Ez a növekedés a kereskedési volumen csökkenése közepette következik be, ami arra utal, hogy az ármozgás inkább a megnövekedett kereslet, mintsem spekulatív kereskedés által vezérelt.

A Toncoin (TON) jelenlegi árnövekedése pozitív piaci hangulatot és hosszú távú potenciálba vetett bizalmat tükröz. Az érme piaci kapitalizációja a 9. helyen áll, teljes értéke 19,63 milliárd dollár, ami erős piaci jelenlétet és érdeklődést jelez. Jelenleg a Toncoin (TON) körülbelül 7,97 dolláron kereskedik, történelmi csúcsa pedig 8,2 dollár.

A Toncoin (TON) közelmúltbeli ár teljesítménye bikás trendet sugall, amit egyedi jellemzői és növekvő elfogadottsága hajt. A kereskedési volumen csökkenése stabilabb és fenntarthatóbb növekedési mintát jelezhet. Azonban a Toncoin (TON) számára továbbra is fontos lesz ökoszisztémájának építése és a szabályozási kihívások kezelése a lendület fenntartása érdekében.

Összegzés

A kriptopiac ígéretes jeleket mutat a fellendülésre, amit a Bitcoin (BTC) vezet, amely jelentős spot ETF beáramlásokat tapasztalt, jelezve a megújult bizalmat. A Minotaurus ($MTAUR), egy új belépő, hullámokat kelt, mivel kihasználhatja a jelenlegi piaci trendeket és változásokat, és potenciálisan az egekbe szökhet a közeljövőben. Néhány előrejelzés nem annyira pozitív, ezért nagyon fontos a saját kutatás elvégzése (DYOR). Vajon a Minotaurus hatalmas ugrás előtt áll? Valóban ez a legjobb, amit a jelenlegi piac kínál?

Tudj meg többet a Minotaurusról:

Weboldal:

http://minotaurus.io/

Közlemények: https://t.me/minotaurus_official

Csevegés: https://t.me/minotaurus_chat

Twitter: https://twiter.com/minotaurus_io

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Az egész európai légteret érintik a késések

Az egész európai légteret érintik a késések, nemcsak Budapestet - mondta a Budapest Airport kommunikációs és kormányzati kapcsolatok vezérigazgató-helyettese szombaton az M1 aktuális csatornán.
2024. 07. 06. 13:00
Megosztás:

20 milliárd forintos beruházással Kazahsztánban terjeszkedne Magyarország egyik legnagyobb mezőgazdasági cégcsoportja

A tervek szerint körülbelül 50 millió eurós – azaz mintegy 20 milliárd forintos – összértékű beruházással Kazahsztánban folytatná terjeszkedését az UBM, hazánk piacvezető takarmánygyártó, és egyik legnagyobb takarmányalapanyag-kereskedő cégcsoportja. Az UBM két éven belül egy nagyságrendileg 30 ezer tonna éves kapacitású premixüzemet, egy laboratóriumot, valamint egy oktatási központot tervez felépíteni Kazahsztán déli részén. A mezőgazdasági cégcsoport a beruházás második szakaszában – várhatóan 2028-ig – három, egyenként mintegy 100 ezer tonna éves kapacitással rendelkező takarmánygyárat is létesítene a közép-ázsiai országban.
2024. 07. 06. 12:00
Megosztás:

Joe Biden nem lép vissza

Joe Biden amerikai elnök választási gyűlésen erősítette meg pénteken, hogy nem áll szándékában visszalépni a jelöltségtől az elnökjelölti vitán mutatott gyenge szereplése, valamint az erre vonatkozó felhívások ellenére sem.
2024. 07. 06. 11:00
Megosztás:

Megalakította kormányát Sir Keir Starmer brit miniszterelnök

Megalakította kormányát péntek este Sir Keir Starmer munkáspárti brit miniszterelnök.
2024. 07. 06. 10:00
Megosztás:

Negyed százalékponttal csökkentette az alapkamatot a román jegybank

Romániában negyed százalékponttal csökkent a jegybanki alapkamat - közölte pénteken a Román Nemzeti Bank (BNR).
2024. 07. 06. 09:00
Megosztás:

A kereskedők eladják a Dogecoin-t (DOGE), a Floki Inu-t (FLOKI) és más mémcoinokat, ahogy a piac összeomlik; a tőke a DTX Exchange-re áramlik

A legutóbbi kriptopiac-összeomlás sok befektetőt megrémített, mivel a mémcoinok, mint a Dogecoin (DOGE) és a Floki Inu (FLOKI) jelentős árfolyamcsökkenést szenvedtek el.
2024. 07. 06. 07:32
Megosztás:

A magyar erdők a magyaroké, így az abból származó haszon is

A magyar erdők haszna a magyar embereké - hangoztatta az Agrárminisztérium erdőkért és földügyekért felelős államtitkára csütörtökön Egerben, az Országos Erdészeti Egyesület 154. vándorgyűlésének nyitónapján.
2024. 07. 06. 07:00
Megosztás:

Az ETFSwap (ETFS) előértékesítés vezeti a kriptopiac fellendülését, mivel bálnák 2 millió dollár fölé tolták

Ahogy a kriptoszektor kilábal a súlyos visszaeséséből, egy reménysugár jelent meg egy Ethereum-alapú projekt formájában.
2024. 07. 06. 06:00
Megosztás:

Ennyit nőtt a kiskereskedelmi forgalom

Májusban a kiskereskedelmi forgalom volumene a nyers és a naptárhatástól megtisztított adatok szerint egyaránt 3,6 százalékkal nőtt az előző év azonos időszakihoz képest - jelentette pénteken a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 07. 06. 05:00
Megosztás:

Az XRP árfolyama várhatóan csökken a 2 milliárd dolláros büntetés miatt, míg az MTAUR emelkedése várható

A Ripple (XRP) jelenleg jelentős kihívásokkal néz szembe, mivel az SEC egy közelgő 2 milliárd dolláros büntetésétől tart, amelyet a Binance ügyével való összehasonlítások elutasítottak. Ez a helyzet lefelé irányuló nyomást helyezett a Ripple-re (XRP), hozzájárulva a közelmúltbeli visszaeséséhez. Ahogy a Ripple (XRP) navigál ezen szabályozási akadályok között, a kriptopiac szorosan figyeli az eredményt, amely a Ripple (XRP) árfolyamát az aktuális szintek alá nyomhatja.
2024. 07. 06. 04:00
Megosztás:

Viharos idők

Szokatlan erővel indul idén a hurrikánszezon. A Mexikói-öbölben június elején kezdődik a hurrikánszezon, de az első hetekben csak heves zivatarok, kisebb viharok szoktak előfordulni.
2024. 07. 06. 03:00
Megosztás:

Dupla áramot fogyaszt a légkondid, ha nem figyelsz erre az egyszerű dologra!

A nyári hőségben a légkondicionáló berendezések a lakások elengedhetetlen kellékei. Ezek a készülékek képesek a hőmérsékletet kellemes szinten tartani, ám működtetésük jelentős mennyiségű elektromos áramot igényel.
2024. 07. 06. 02:00
Megosztás:

Korlátozni akarják a készpénzhasználatot? Vagy akkor miért ez a rendelet?

Az MNB még 2023 elején rendeletben határozta meg, hogy a bankoknak mennyi bankjegykiadó automatát (ATM) kell üzemeltetniük.
2024. 07. 06. 01:00
Megosztás:

Bitcoin-vérengzés: Megismétlődhet a 2021 májusi összeomlás?

Andrew Kang alapkezelő nemrég arra figyelmeztetett, hogy a BTC akár a 2021 májusi összeomlást is megismételheti.
2024. 07. 06. 00:01
Megosztás:

Csökkent a hazai ipari termelés éves szinten

Májusban az ipari termelés volumene 5,2, munkanaphatástól megtisztítva 4,9 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól. 2024. áprilisához mérten 1,1 százalékkal mérséklődött az ipari kibocsátás a szezonálisan és munkanappal kiigazított adatok alapján - jelentette pénteken első becslése alapján a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 07. 05. 23:00
Megosztás:

4,2 %-ra ugorhat jövőre a GDP-növekedés, de idén is tartható a 2,7 %-os növekedési cél

Az MBH Bank elemzői a 2024-es évre 2,7 százalékos gazdasági növekedésre számítanak, 2025-re viszont az ideinél is jelentősen kedvezőbb, akár 4,2 százalékos növekedést vetítenek előre – derült ki az MBH Bank legfrissebb makrogazdasági előrejelzéseket bemutató sajtóeseményén.
2024. 07. 05. 22:00
Megosztás:

Egyre hosszabb időre adósodnak el a családok

Extra hosszúságra, átlagosan már több mint 14 évre fixálták lakáshiteleik kamatát és törlesztőrészletét a májusban hitelt felvevő ügyfelek, azaz egyre nyúlik a hitelek futamideje. Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint a futamidő végéig fix törlesztés kiszámíthatóságot ígér, és bár most nincs jele, hogy a lakáshitel kamatok a következő hónapokban komolyan tovább csökkennének, a bankok egyre nagyobb része ajánl majd hitelkiváltást ügyfeleinek.
2024. 07. 05. 21:00
Megosztás:

Csökkent a termék-külkereskedelmi többlet májusban

2024. májusban az export euróban számított értéke 8,8, míg az importé 9,0 százalékkal maradt el az előző év azonos időszakitól.
2024. 07. 05. 20:30
Megosztás:

Csökkent a német ipari termelés májusban

Az elemzők által várt növekedés helyett csökkent a német ipari termelés májusban az előző havihoz képest a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis pénteki jelentése szerint.
2024. 07. 05. 19:30
Megosztás:

Kisebb csökkenéssel zárta a pénteket a BUX

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 219,04 pontos, 0,3 százalékos csökkenéssel, 72 132,83 ponton zárt pénteken.
2024. 07. 05. 18:30
Megosztás: