Megújult a Sponge ökoszisztémája - Ismét mesés hozamok a láthatáron?

Negatív hangulatban indult az év a kriptoszektor számára, a Sponge azonban ennek ellenére idáig kiválóan teljesített.

Megújult a Sponge ökoszisztémája - Ismét mesés hozamok a láthatáron?

Hála a fejlesztők kitartó munkájának, a teljes ökoszisztéma alapjaiban fog megújulni, amivel a korai befektetők ismét történelmi hozamokhoz juthatna hozzá.

Ennek keretén belül hamarosan elérhetővé fog válni egy play-to-earn játék, továbbá egy új ERC-20 kriptó, a SPONGEV2.

Amennyiben egy izgalmas és magas megtérüléssel kecsegtető befektetést keresel a Sponge-ot kár lenne kihagynod.

A Sponge V2 összeköti a mém és a P2E szektorokat

A Sponge V2 egy új, továbbfejlesztett verziója az eredeti Sponge tokeneknek.

A Sponge első verziója 2023 május első hetében vált elérhetővé, majd röviddel az indulását követően már közel 100 millió dolláros mérettel rendelkezett. A futam során így azok, akik még időben bevásároltak valóban 100-szoros hozamra tehettek szert.

A fantasztikus sikereket követően az árfolyam konszolidálódni kezdett, majd egy viszonylag alacsony, ám stabil árfolyamon megállapodott.

A hosszas téli álom oka elsősorban az volt, hogy a SPONGE semmilyen valós felhasználási móddal nem rendelkezett, így az új kereskedők számára kevésbé volt vonzó befektetési lehetőség.

A mostani fejlesztésnek hála azonban egy izgalmas játékban lehet majd felhasználni a második generációs szivacsos kriptót. 

A P2E kalandok során más befektetőkkel tudunk majd versenyezni, amivel a legügyesebbek rendszeres időközönként juthatnak majd hozzá magas jutalmakhoz. A játékból egy ingyenes verzió is elérhető lesz, vagyis azok is élvezhetik a kalandokat, akik csak jól szeretnének szórakozni.

Azt elnézve, hogy mekkora mérettel és növekedési potenciállal rendelkezik a P2E szektor, a SPONGE előreláthatólag elképesztő sikereket érhet el a játékkal. Elemzők szerint ugyanis 2023-ra éves szinten a szektor mérete akár 65 százalékkal is növekedhet.

SpongeV2 vásárlása itt

Érj el magas passzív jövedelmet a stake-to-bridge protokoll segítségével

A P2E játék mellett a SPONGEV2 további különlegessége, hogy hagyományos módon nem lehet belőle vásárolni.

Vagyis annak ellenére, hogy a SPONGE 11 különböző kriptotőzsdén érhető el, a SPONGEV2-höz kizárólag a projekt eredeti (sponge.vip) weboldalán keresztül lehet hozzájutni.

A stake-to-bridge protokoll segítségével le tudod kötni az első generációs szivacsos tokeneket, majd jutalom formájában már a SPONGEV2-t fogod megkapni.

A jutalom mértéke írásunk idején éves szinten több mint 400 százalék. Ez azt jelenti, hogy mindössze 100 SPONGE lekötésével egy évvel később már 500 V2-es altcoin lesz a birtokodban.

Fontos azonban kiemelni, hogy a jutalom mértéke a stakelt tokenek mennyiségével változni fog, így várhatóan a később már csak alacsonyabb jutalmakhoz lehet hozzáférni.

Tartsd azonban szem előtt, hogy a weboldalon keresztül újonnan vásárolt tokenek automatikusan lekötésre fognak kerülni. Ezzel a megoldással a készítőknek az a célja, hogy idővel kivezessék az első generációs SPONGE-ot.

Mennyit erősödhet a SPONGEV2 értéke a listázás után?

Köszönhetően az egyedi protokollnak amit a SPONGEV2 rendszere használ, a kínálat viszonylag alacsony maradhat, miközben a kereslet folyamatosan magas marad.

Így amikor elérhetővé válnak a kriptók különböző CEX és DEX tőzsdéken, az első tulajdonosok fantasztikus hozamra számíthatnak.

Nem elképzelhetetlen, hogy akár még a PEPE vagy a SHIB korai sikereit is meg lehet majd ismételni a SPONGEV2 segítségével.

Arról nem is beszélve, hogy a felhasználási módja miatt az új kriptó képes lesz tartósan megőrizni az értékét. 

Végezetül a mostani, enyhén negatív piaci hangulat ellenére sokan úgy látják 2024 lehet a kriptópénzek egyik legjobb éve. A spot Bitcoin ETF potenciális engedélyezésével a teljes altcoinszektor is virágzásnak indulhat.

Ilyenkor rendszerint a mém tokenek teljesítménye a legjobb, vagyis nem csak fundamentális, hanem makrogazdasági erők is a SPONGEV2 tulajdonosok malmára hajthatják a vizet. 

Ilyen elképesztő háttérrel pedig nem biztos, hogy megengedheted magadnak, hogy kihagyd az év talán legjobb lehetőségét!

Amennyiben szeretnéd alaposabban is megismerni a Sponge-ot, abban az esetben látogass el a projekt magyar nyelven is elérhető weboldalára, még ma!

Irány a Sponge weboldala!

Ezek is érdekelhetnek:

A ChatGPT szerint ezt a két kriptót érdemes 2024-ben beszerezni

Kétéves csúcson a Bitcoin - Merre tovább?

A legjobb kripto 1 dollár alatt 2024-ben – A legolcsóbb kriptovaluta

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kis emelkedéssel indulhat a kereskedés a tőzsdén

Enyhe emelkedéssel indulhat a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) csütörtökön az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint, aki azt sem tartja kizártnak, hogy újra csúcsot dönthet a magyar részvényindex.
2024. 07. 18. 09:00
Megosztás:

Alig mozdult a forint árfolyama reggelre

A szerda esti szint közelében jegyezték a forintot csütörtök reggel a főbb devizákkal szemben a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 07. 18. 08:00
Megosztás:

Bemutatták az új magyar elektromos midibuszt

Új magyar jármű született - cseh koprodukcióban. Budapesten a sajtó szélesebb nyilvánossága előtt is bemutatták a bajai gyárban készült GANZ-SOR EBN8 nevű elektromos midibusz prototípusát. A jármű a „Vállalati kutatási, fejlesztési és innovációs tevékenységek ösztönzése” című GINOP Plusz-2.1.1-21 pályázati felhívás támogatásával született meg. A 8 méter hosszú, alacsonypadlós jármű 45 utast tud kényelmesen szállítani, hatótávja pedig 300 kilométer. A busz „szívét”, a hajtást, valamint a szoftvert magyar szakemberek fejlesztették ki, a kocsiszekrény Csehországból érkezett. A midibuszból jelenleg egy darab létezik, azonban a típusengedély megszerzését követően évi 50 jármű készülhet a GANZ-SOR-ból.
2024. 07. 18. 08:00
Megosztás:

Stratégiai együttműködési megállapodást kötött a BÉT és az UniCredit Bank

Stratégiai együttműködési megállapodást kötött a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) Nyrt. és az UniCredit Bank Hungary Zrt. a középvállalatok versenyképességének és növekedési lehetőségeinek javítása érdekében - olvasható a szervezetek közös közleményében, amelyet szerdán juttattak el az MTI-nek.
2024. 07. 18. 07:00
Megosztás:

Justin Sun 5 millió dollár értékben vásárolt ETH-t a spot Ethereum ETF-ek kereskedésének megkezdése előtt

Justin Sun állítólag 5 millió dollár értékben vásárolt ETH-t a spot Ethereum ETF-ek kereskedésének megkezdése előtt. A spot Ethereum ETF-ek iránti várakozás több kisebb és nagyobb kripto befektetőt is arra ösztönzött, hogy fogadjanak egy potenciális ETH emelkedésre, amikor a kripto ETF élőben elindul.
2024. 07. 18. 06:00
Megosztás:

A jegybank célszintjén maradt júniusban a brit infláció

Az előző hónaphoz hasonlóan a Bank of England célszintjével azonos ütemű volt júniusban az éves összevetésű brit infláció.
2024. 07. 18. 05:00
Megosztás:

Az áttörés rally akár 800%-kal is felhajthatja az új előértékesítési tokent indulás előtt, ami arra ösztönözheti az Ethereum és BNB tulajdonosokat, hogy átszálljanak!

Ethereum és Binance Coin a kriptovaluták két oszlopa, amelyek forradalmi hasznossággal és lenyűgöző piaci kapitalizációval büszkélkedhetnek, ami a világ második és negyedik legnagyobb kriptovalutájává tette őket.
2024. 07. 18. 04:00
Megosztás:

Ingyenestől a luxus árkategóriáig: ezt keresik 2024-ben a használtpiacon

Tízmilliós luxuskaróra, kilencmilliós juhnyáj, nyolcmilliós jakuzzi - többek között ezek a termékek cseréltek gazdát a Jófogás apróhirdetési platformon az év első felében. Emellett azonban a legnépszerűbbnek továbbra is az ingyenesen elvihető tárgyak bizonyultak. A statisztikák azt mutatják, hogy a felhasználók rendre visszatérnek, és egy-egy felhasználó több hirdetést is elhelyez a platformon.
2024. 07. 18. 03:00
Megosztás:

Donald Trump durván elhúzott, megvan az USA új elnöke

Június elejéig nagyjából fej-fej mellett haladt Donald Trump és Joe Biden a november 5-én esedékes elnökválasztás esélyeseként. Aztán valami történt. Talán megfordíthatatlanul.
2024. 07. 18. 02:00
Megosztás:

Áttörés az elhízás gyógyszeres kezelésében - hatásos fogyókúra gyógyszer kap Svájcban engedélyt

Versenytársat kapott az Eli Lilly és a Novo Nordisk, mert a svájci gyógyszeróriás, a Roche szájon át szedhető fogyókúrás tablettája átment a klinikai vizsgálatokon.
2024. 07. 18. 01:00
Megosztás:

Éledezik a kripto piac, mutatjuk a legjobb lehetőségeket

Biztatóan indult az év a kripto piac számára, elég csak a Bitcoin ETF-ek jóváhagyása utáni felhajtásra gondolnunk. A növekedés azonban alábbhagyott, sőt, az utóbbi hónapokban egyenesen csökkenésbe csapott át. Voltak érmék, különösen a mém szektorban, akik sokszorosan túlteljesítették a piacot, a többség azonban már huzamosabb ideje pirosban forog.
2024. 07. 18. 00:01
Megosztás:

Javuló környezet, romló kilátások Németországban

Az elmúlt egy évben először fordul elő, hogy csökkent a német gazdasági befektetői hangulat kilátásait mérő ZEW index.
2024. 07. 17. 23:00
Megosztás:

Magyar szakembert lett a Danone kelet- és közép-európai értékesítési vezetője

Bolyós Enikő idén júliustól budapesti székhellyel szervezi és irányítja a cég kereskedelemmel kapcsolatos feladatait a régióban (Magyarország, Románia, Bulgária, Szlovákia és Csehország), ezzel együtt pedig a kelet-közép-európai üzleti felső vezetés tagja is lett. A magyar szakember 13 évvel ezelőtt csatlakozott a Danone Magyarország csapatához, azóta számos pozícióban bizonyította szakértelmét és kiváló vezetői képességeit.
2024. 07. 17. 22:00
Megosztás:

Magyar szakembert lett a Danone kelet- és közép-európai értékesítési vezetője

Bolyós Enikő idén júliustól budapesti székhellyel szervezi és irányítja a cég kereskedelemmel kapcsolatos feladatait a régióban (Magyarország, Románia, Bulgária, Szlovákia és Csehország), ezzel együtt pedig a kelet-közép-európai üzleti felső vezetés tagja is lett. A magyar szakember 13 évvel ezelőtt csatlakozott a Danone Magyarország csapatához, azóta számos pozícióban bizonyította szakértelmét és kiváló vezetői képességeit.
2024. 07. 17. 22:00
Megosztás:

Játsszunk a Magyar Telekom tornyokkal, vagyis inkább a számokkal!

A Magyar Telekom a közelmúltban jelentette be, hogy vizsgálja a mobil infrastruktúrájának szétválasztását.
2024. 07. 17. 21:00
Megosztás:

Vegyesen zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Vegyesen zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék szerdán.
2024. 07. 17. 20:00
Megosztás:

Olaszországban júniusban nőtt az infláció

Olaszországban az előzetes becsléssel összhangban 0,8 százalékkal nőttek a fogyasztói árak júniusban éves összevetésben, akárcsak májusban - közölte az olasz statisztikai hivatal, az Istat kedden végleges adatként.
2024. 07. 17. 19:00
Megosztás:

Újraválasztották Roberta Metsolát az Európai Parlament elnöki tisztségébe

Újra az Európai Parlament elnökévé választották Roberta Metsolát kedden Strasbourgban a testület nyitóülésén.
2024. 07. 17. 18:00
Megosztás:

Rekordmennyiségű gázt termelt ki az ukrán állami vállalat az elmúlt fél évben

Az első fél évben az Ukrhazvidobuvannya ukrán állami vállalat 8,8 százalékkal termelt ki több gázt, mint az előző év azonos időszakában, ami új rekordnak számít - közölte a cég kedden.
2024. 07. 17. 17:00
Megosztás:

Megdőlt a nyári áramfogyasztási rekord hétfőn

Megdőlt az idei nyári, valamint a mindenkori nyári rendszerterhelési csúcs hétfőn - közölte a Mavir Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító Zrt. az MTI-vel kedden.
2024. 07. 17. 16:00
Megosztás: