Pénzhoroszkóp: Mesés pénzek jöhetnek a héten a Baknak és a Vízöntőnek, a Kos lottón nyerhet nagyot

Heti horoszkóp 2024. április 15-21. között. A csillagjegyek részletes heti horoszkópjai egy izgalmas hétre világítanak rá, ahol minden jegy számára kínálkozik lehetőség a szerencsejátékokban, új kapcsolatokban és pénzügyekben való sikerre egyaránt.

Pénzhoroszkóp: Mesés pénzek jöhetnek a héten a Baknak és a Vízöntőnek, a Kos lottón nyerhet nagyot

Kos horoszkóp (március 21. - április 19.)

Szerencsenapok: Április 17-19.

A Kos jegyűek számára a hét közepén, különösen április 19-én, a csillagok kedvező állása egy váratlan lottónyereség lehetőségét vetíti előre. Ezen a napon különös szerencsével játszhatnak a számok, így ha lottóra adják a fejüket, nagyobb esélyük lehet a nyereményre. Egy rég nem látott ismerős is felbukkanhat ezen a héten, aki érdekes befektetési lehetőséget hozhat magával, így érdemes nyitott szemmel járni.

A hét szerencseszámai a 7, 14, 28 és 33, míg a szerencseállat a sólyom, amely bátorságot és messzemenő látásosságot szimbolizál.

Izgalmas pénzügyi ötlet lehet a KOS-nak, amiről IDE kattintva olvashat.

Bika horoszkóp (április 20. - május 20.)

Szerencsenapok: Április 15, 20.

A Bika szülöttei számára a hét eleje és vége lesz különösen szerencsés, ahol a pénzügyi lehetőségek váratlanul bonthatnak virágot. Április 20-án, egy kaparós sorsjegy meglepő nyereményt hozhat, így ha valaha, most érdemes kipróbálni a szerencséjüket ezen a területen. Ezenkívül egy pénzügyi tanácsadóval való váratlan találkozás értékes befektetési tippekkel ajándékozhatja meg őket. Szerencseszámaik a 5, 16, 22 és 29 lesznek, szerencseállatuk pedig a béka, amely a bőség és jólét jelképe.

A BIKA egy jövedelmező ötletet találhat ITT.

Ikrek horoszkóp (május 21. - június 20.)

Szerencsenapok: Április 16-18.

Az Ikrek jegyében születettek számára a hét közepén érdemes kipróbálniuk a bingót, különösen április 18-án, amikor is a szerencse különösen az ő oldalukon állhat. Egy régi ismerős, aki most már egy sikeres vállalkozás élén áll, új kapcsolatokkal és lehetőségekkel ajándékozhatja meg őket. Az Ikrek szerencseszámai ezen a héten a 3, 8, 19 és 27 lesznek, szerencseállatuk pedig a papagáj, ami a kommunikáció és a társaságkedvelés szimbóluma.

A BIKA egy jövedelmező ötletet találhat ITT.

Rák horoszkóp (június 21. - július 22.)

heti horoszkóp

Szerencsenapok: Április 15, 21.

A Rák szülöttek számára különösen fontos lehet a hét eleje és vége, amikor a rulett asztalnál nagyobb szerencsére tehetnek szert, főleg április 21-én. Egy művészeti érzékkel megáldott személy is az útjukba kerülhet, aki új inspirációkat és lehetőségeket hozhat az életükbe. A hét szerencseszámai a 6, 17, 25 és 30, míg szerencseállatuk a macska, amely a rejtélyesség és intuíció jelképe.

Izgalmas pénzügyi ötlet a RÁK-nak, amiről IDE kattintva olvashat.

Oroszlán horoszkóp (július 23. - augusztus 22.)

Szerencsenapok: Április 17, 19.

Az Oroszlán jegy szülöttei számára a sportfogadás különösen szerencsés lehet ezen a héten, különösen a foci terén. A szerencse mellett egy híres sportolóval való találkozás is előfordulhat, aki értékes tanácsokkal láthatja el őket. A szerencseszámok, amiket érdemes figyelemmel kísérniük, a 1, 11, 21 és 29, míg szerencseállatuk az oroszlán, amely a bátorság és vezetés szimbóluma.

Az OROSZLÁN egy jövedelmező ötletet találhat ITT.

Szűz horoszkóp (augusztus 23. - szeptember 22.)

Szerencsenapok: Április 16-18.

A Szűz jegyűek számára a hét közepén érdemes online pókerezniük, különösen április 18-án, amikor is a kártyák kedvezően állhatnak számukra. Egy régi üzlettárs újra megkeresheti őket egy izgalmas projekt kapcsán, ami pénzügyi előnyöket is ígérhet. A szerencseszámok, amikre érdemes odafigyelniük, a 4, 15, 26 és 31, szerencseállatuk pedig a bagoly, a bölcsesség és tudás jelképe.

A SZŰZ pénzügyeit egy kutya vezérelheti, például úgy, ahogyan ITT írtunk róla.

Mérleg horoszkóp (szeptember 23. - október 22.)

Szerencsenapok: Április 15, 19.

A Mérleg jegy szülöttei számára a keno játék lehet a szerencse kulcsa, főleg április 19-én. Ezen a héten egy pénzügyi guruval való találkozás új távlatokat nyithat meg előttük, amely átformálhatja megtakarítási szokásaikat. Szerencseszámaik a 9, 18, 27 és 36 lesznek, szerencseállatuk pedig a delfin, amely az intelligencia és játékosság szimbóluma.

Egy Sárkány lehet a MÉRLEG pénzének kovácsa, ahogyan arról IDE kattintva olvashat.

heti pénz horoszkóp

Skorpió horoszkóp (október 23. - november 21.)

Szerencsenapok: Április 16, 20.

A Skorpiók számára ezen a héten különösen az április 20-án esedékes nap lehet szerencsés, amikor a pénzügyi csillagok kedvezően állnak. A blackjack és más kártyajátékok kiemelkedően jövedelmezőek lehetnek számukra ezen a napon. Egy váratlan találkozás egy régi ismerőssel, aki most már befolyásos üzletember, új kapcsolatokat és lehetőségeket hozhat. A szerencseszámok a 2, 12, 22 és 32, míg a szerencseállat a skorpió, amely az erő és az átalakulás jelképe.

Izgalmas pénzügyi ötlet lehet a SKORPIÓ-nak, amiről IDE kattintva olvashat.

Nyilas horoszkóp (november 22. - december 21.)

Szerencsenapok: Április 15, 18.

A Nyilasok számára a hét eleje és közepe különösen szerencsés, április 18-án egy meglepő nyeremény a kaszinóban várható. Egy külföldi üzletemberrel való találkozás új horizontokat nyithat meg előttük, beleértve egy esetleges nemzetközi projektet is. A szerencseszámok a 3, 13, 23 és 33, míg szerencseállatuk a ló, amely a szabadság és kalandvágy jelképe.

A NYILAS pénzügyeit egy kutya vezérelheti, például úgy, ahogyan ITT írtunk róla.

Bak horoszkóp (december 22. - január 19.)

Szerencsenapok: Április 16, 19.

A Bak jegyűek számára az április 19-i nap különösen kedvező lehet, amikor is a pénzpiaci befektetések nagy nyereséget ígérnek. Egy váratlan meghívás egy exkluzív üzleti rendezvényre további kapcsolatépítési lehetőségeket kínálhat. Szerencseszámaik a 4, 14, 24 és 34, szerencseállatuk pedig a kecske, amely a kitartás és az elszántság szimbóluma.

Egy Sárkány lehet a BAK pénzének kovácsa, ahogyan arról IDE kattintva olvashat.

Vízöntő horoszkóp (január 20. - február 18.)

Szerencsenapok: Április 17, 21.

A Vízöntők számára a hét vége lesz igazán ígéretes, április 21-én, amikor a technológiai részvényekben rejlő potenciál kiaknázása jelentős nyereséget hozhat. Egy innovatív gondolkodású új ismerős inspiráló ötleteket és friss perspektívákat hozhat. Szerencseszámaik a 5, 15, 25 és 35, szerencseállatuk pedig az elefánt, ami a bölcsesség és kitartás szimbóluma.

Izgalmas pénzügyi ötlet lehet a VÍZÖNTŐ-nek, amiről IDE kattintva olvashat.

Halak horoszkóp (február 19. - március 20.)

Szerencsenapok: Április 15, 18.

A Halak jegyűek számára a hét eleje és közepe kínálja a legnagyobb pénzügyi lehetőségeket, különösen április 18-án, amikor a művészeti és kreatív befektetések különösen jövedelmezőek lehetnek. Egy régi művész barát újra felbukkanhat, aki friss inspirációval és esetleg egy közös projekt lehetőségével érkezik. A szerencseszámok a 6, 16, 26 és 36, míg szerencseállatuk a delfin, ami a kreativitás és érzékenység szimbóluma.

A HALAK pénzügyeit egy kutya vezérelheti, például úgy, ahogyan ITT írtunk róla.

Négymillió eurós tőkebefektetéssel fokozza a nemzetközi terjeszkedést a Parkl

A Parkl Digital Technologies négymillió eurós befektetést kapott a kockázati tőkealapkezelő Lead Ventures-től. A tőkebefektetés célja a Parkl növekedési stratégiájának finanszírozása, amivel a magyar tech scale-up az irodapiac meghatározó digitális szolgáltatójává válhat külföldön is.
2024. 05. 19. 01:00
Megosztás:

A Sealana érme előértékesítése egyre csak duzzad

A Sealana ICO-ja eddig 1,366,148.52 dollárt gyűjtött össze, és szerencséjére a SOL mém érmék iránti kíváncsiság sem apad. Sokak szerint a Sealana lesz a Solana mém érmék következő tündöklő csillaga, és egyszerűen túl jó lehetőség ahhoz, hogy szem elől téveszd.
2024. 05. 19. 00:01
Megosztás:

A jövő zöldenergiáinak találkozóhelye lehetne Magyarország

A jövő a zöldenergiáé Lantos Csaba energiaügyi miniszter szerint, ezért a legkorszerűbb nyugati és keleti technológiák találkozóhelyévé teszik Magyarországot - írta a hirado.hu pénteken.
2024. 05. 18. 23:00
Megosztás:

Franciaországban stagnált a munkanélküliség az első negyedévben

Franciaországban az elemzők által várt csökkenés helyett stagnált a munkanélküliség az idei első negyedévben.
2024. 05. 18. 22:00
Megosztás:

Csökkent a Baidu negyedéves nyeresége

Hat százalékkal csökkent a Baidu kínai multinacionális technológiai vállalat bevétele az idei első negyedévben, amikor a korrigált nyeresége a vártnál kedvezőbben alakult.
2024. 05. 18. 21:00
Megosztás:

Márciusban stagnált a munkanélküliség az OECD-országokban

A Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) országaiban átlagosan 4,9 százalék volt a munkanélküliség márciusban nem végleges adatok szerint, ami megegyezett a februárival - áll a párizsi székhelyű szervezet honlapján.
2024. 05. 18. 20:00
Megosztás:

Kínában élénkült a kiskereskedelem és az ipari termelés áprilisban

Kínában vegyes áprilisi makrogazdasági adatok láttak napvilágot pénteken: lassult a kiskereskedelmi forgalom, gyorsult az ipari termelés növekedése és esett a munkanélküliség.
2024. 05. 18. 19:00
Megosztás:

Korszerűsítések indulnak Medgyesegyházán

Két pályázaton csaknem 150 millió forintot nyert el a Békés vármegyei Medgyesegyháza, amelyből a helyi idősek klubját és az orvosi rendelőt korszerűsítik - közölte az önkormányzat közleményben az MTI-vel.
2024. 05. 18. 18:00
Megosztás:

Négy településen is turisztikai fejlesztések indulnak Komárom-Esztergom vármegyében

Félmilliárd forint értékű turisztikai fejlesztések kezdődnek Komárom-Esztergom vármegyében, négy Duna menti településen, Lábatlanon, Péliföldszentkereszten, Piliscséven és Tokodon - közölte a vármegyei közgyűlés elnöke az MTI-vel
2024. 05. 18. 17:00
Megosztás:

A tíz legjobb újító közé akarunk kerülni néhány éven belül Európában

A tudásszolgáltató rendszerek egybehangolása is azt a kormányzati célt szolgálja, hogy Magyarország 2030-ra Európa 10 legjobb innovátora közé kerüljön - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) felsőoktatásért, innovációért, szakképzésért és felnőttképzésért felelős államtitkára csütörtökön Budapesten.
2024. 05. 18. 16:00
Megosztás:

Elkötelezettek vagyunk hazánk védelme iránt is

A kormánynak költségvetési oldalon is fontos az ország védelme, ezért elkötelezett a védelmi kiadások emelése iránt a NATO elvárásainak megfelelő mértékben - mondta a Pénzügyminisztérium (PM) makrogazdasági és európai ügyekért felelős helyettes államtitkára csütörtökön Budapesten, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) Gazdaság és Versenyképesség Kutatóintézetének konferenciáján.
2024. 05. 18. 15:00
Megosztás:

A tavalyi évben megnőtt a Bosch cégcsoport árbevétele Magyarországon

A Bosch cégcsoport 2023-ban kétbillió-kétszázhétmilliárd forint árbevételt ért el Magyarországon, beleértve a nem konszolidált vállalatok árbevételét, és a saját vállalatok közötti kereskedelmet is, a tavalyi bevétel szinte megegyezik az előző évivel - közölte a társaság csütörtökön az MTI-vel.
2024. 05. 18. 14:00
Megosztás:

Az EU több mint ötvennégy védelmi ipari kezdeményezést támogat

Az Európai Bizottság az Európai Védelmi Alap (EFA) keretében 1,031 milliárd euró (mintegy 412,4 milliárd forint) uniós finanszírozást hagyott jóvá 54 védelmi célú kutatási és fejlesztési kezdeményezés támogatására - tájékoztatott az uniós testület csütörtökön.
2024. 05. 18. 13:00
Megosztás:

Penészes táplákékkiegészítőt vontak ki a forgalomból

Penészgombák és Bacillus cereus spórás baktérium jelenléte miatt kivonta a forgalomból a Dragon Superfoods Bio In Shape Mix 200 grammos táplálékkiegészítő port a forgalmazója, a Culinaris Retail Kft. - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 05. 18. 12:00
Megosztás:

Észszerű döntés itt tartani a járműipari termelést

A hazai járműipar sikere világos üzenet a gyártóknak és a befektetőknek, hogy gazdaságilag racionális döntés a termelést Magyarországon tartani - mondta Joó István kormánybiztos, a HIPA Nemzeti Befektetési Ügynökség vezérigazgatója a szervezet járműipari konferenciáján csütörtökön Budapesten.
2024. 05. 18. 11:00
Megosztás:

Tovább gyarapodott az önkéntes pénztárak vagyona

Az idén is folytatódott az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetsége (ÖPOSZ) nyugdíj- és egészségpénztárainak vagyongyarapodása, az összesített megtakarítás 2024. első negyedévében már meghaladta a 2000 milliárd forintot, ami egy év alatt több mint 440 milliárd forintos, azaz közel 28 százalékos növekedést jelent. Az összesített taglétszám 2,1 millióra emelkedett - közölte az szövetség csütörtökön az MTI-vel.
2024. 05. 18. 10:00
Megosztás:

Fiktív motorkerékpár-eladások hátterét göngyölítette fel a NAV

Az uniós áfaszabályok kijátszásával próbálta csökkenteni fizetendő adóját egy motorkerékpárokat értékesítő társaság Bács-Kiskun vármegyében, a fiktív eladások hátterét a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egy másik tagállam adóhatóságától kért információkkal göngyölítette fel.
2024. 05. 18. 09:00
Megosztás:

Több építkezést kezdtek meg áprilisban az Egyesült Államokban

Az Egyesült Államokban a kiadott építési engedélyek száma csökkent, míg a megkezdett lakóingatlan-építések száma nőtt áprilisban a washingtoni kereskedelmi minisztérium statisztikai intézete, a Census Bureau csütörtöki jelentése alapján.
2024. 05. 18. 08:00
Megosztás:

Kulcsfontosságú trendek, amelyeket figyelni kell a Cardano és a Polygon MATIC esetében, a KangaMoon célkeresztjében 7 millió dollár áll

A következő két hétben várhatóan átalakul a kriptopiac: a jelenlegi medvepiaci korrekcióból bikapiaci trendek alakulhatnak ki, ami reményt ad a befektetőknek a veszteségek visszanyerésére. Azonban ezen események előtt a Cardano és a Polygon tulajdonosainak figyelniük kell kulcsfontosságú trendekre, amelyek végül meghatározhatják, hogy melyik irányba mozdulnak a vezető kriptovaluták. Eközben a KangaMoon (KANG) gyorsabban halad a vártnál, és a következő hetekben célja a 7 millió dollár összegyűjtése az előértékesítés során.
2024. 05. 18. 07:00
Megosztás:

Nem érte meg befektetni a Dow Jones indexbe az elmúlt 25 évben

Történelmi jelentőségű nap volt a tegnapi. A Dow Jones Industrial Average index története során először járt a lélektaninak tekinthető 40.000 pont fölött. Annak idején a 10.000 pontot majdnem pontosan 25 éve, 1999 március 29-én érte el az index.
2024. 05. 18. 06:00
Megosztás: