Miért választják a befektetők, a KangaMoon (KANG) nevű kriptót, ahelyett, hogy az áremelkedést mutató Cardano-t (ADA) vagy a Cosmos-t (ATOM) vennék?

A kriptopiac árfolyam mozgásainak áttekintése során azt tapasztaljuk, hogy mind a Cardano (ADA), mind a Cosmos (ATOM) jelentős áremelkedést mutat. Eközben a reflektorfényben álló token, a KangaMoon (KANG), épp most indul nagy menetelésére azzal, hogy a korai befektetőinek 50%-os megtérülést kínál. Nézzük meg ezeket a kriptó-projekteket kicsit részletesebben is!

Miért választják a befektetők, a KangaMoon (KANG) nevű kriptót, ahelyett, hogy az áremelkedést mutató Cardano-t (ADA) vagy a Cosmos-t (ATOM) vennék?

A KangaMoon (KANG) erőt demonstrál a Meme-szegmensben, hogy további áremelkedést jegyezzen fel

A KangaMoon (KANG) hatalmas előértékesítési sikert könyvelhet el, hiszen még csak a második szakaszban járva már több mint 50%-os növekedést ért el. Ezzel a $KANG token a korai befektetőinek most már 50%-kal többet ér. Érdemes megjegyezni, hogy ezrek csatlakoztak a előértékesítési projekthez, fekintettel a token által kínált potenciális nyereségekre.

Fontos megjegyezni, hogy eddig a $KANG projekt már több mint 550,000 dollárt gyűjtött össze, miközben csak az előértékesítésének második fázisában van. Szakértők 700%-os árnövekedésre számítanak a $KANG token esetében, így bölcs befektetési döntés lehet kihasználni az alkalmat, és megvásárolni a legjobb meme-coint a potenciális árnövekedésre való felkészülés érdekében. A KangaMoon tulajdonosoknak nem kell várniuk a startig a nyereség realizálására, részt vehetnek a közösségi tevékenységekben, például tweetek megosztásában és posztok írásában, amelyek a platformot népszerűsítik a közösségi médiában, és ezzel nyereményeket nyerhetnek.

A KangaMoon egy olyan platform, amely a Meme rajongók erős közösségére összpontosító Őlay-to-Earn (P2E) protokoll. A KangaMoon-on a befektetők kihasználhatják a platformba integrált SocialFi szerkezetet annak érdekében, hogy közösségi élményt teremtsenek vicces játékokkal és tevékenységekkel, amelyek jutalmakat és díjakat eredményeznek. Összességében a KangaMoon egy olyan platform, amely célja a meme-coin iparág fejlesztése, amely több mint 25 milliárd dollárra értékelt.

A Cardano (ADA) kereskedési volumene jelentős növekedést mutat, ami további árfolyamrallyt válthat ki

A Cardano (ADA) árfolyama az utóbbi időben egy emelkedő pályán mozog. A piaci statisztikák szerint a Cardano árfolyama az elmúlt héten 23%-kal nőtt. Emellett a token az elmúlt hónapban mintegy 55%-os növekedést könyvelt el cikkünk írásának pillanatában. Eközben a Cardano folytatódó bika hangulatának reménye a token kereskedési volumenében rejlik.

A Cardano kereskedési volumene az elmúlt héttől kezdve átlagosan napi 110%-os növekedést mutat. A jelenlegi pályán a Cardano valószínűleg folytatni fogja bika lendületét a következő napokban is.

A Cosmos (ATOM) bullish trendje a token árát a 10 dolláros küszöb fölött tartja

Miután januárban a Cosmos (ATOM) kisebb medve trendet mutatott, a token árfolyama ismét emelkedésnek indult. A CoinMarketCap által gyűjtött adatok szerint a token az elmúlt hónapban több mint 40%-kal emelkedett. Ennek eredményeként a Cosmos árfolyama újra támaszt nyert a 10 dolláros szint fölött, sőt már a 12 dolláros értéket is átlépte cikkünk írásakor.

Mindezzel párhuzamosan a Cosmos piaci kapitalizációja több mint 4,9 milliárd dollárra emelkedett, ami az iparág egyik legjobb kriptotokenjévé teszi. Pozitív irányú kereskedési volumen mellett a Cosmos valószínűleg további növekedés előtt áll még március hónap során.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértékesítés izgalmas lehetőségeit ma!

Weboldal: https://KangaMoon.com/

Csatlakozz a Telegram közösségünkhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Erős első negyedévet zár a PepsiCo

A piac mai nyitása előtt tette közzé első negyedéves gyorsjelentését a PepsiCo.
2024. 04. 23. 23:30
Megosztás:

Újabb légijárat lesz nyártól hazánk és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről - jelentette be a tárca közlése szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Pekingben.
2024. 04. 23. 23:00
Megosztás:

Új bölcsőde épül Makón

Új, két csoportszobás, 24 férőhelyes bölcsődét épít uniós támogatással a görögkatolikus egyház Makón.
2024. 04. 23. 22:30
Megosztás:

A Bosch átadta mérnöki központjának új épületét

A Bosch átadta kolozsvári mérnöki központjának második irodaépületét, amely 21 millió euró beruházással, két év alatt készült el - írja az economedia.ro.
2024. 04. 23. 22:00
Megosztás:

Megháromszorozta profitját a GE

A mai piaci nyitás előtt tette közzé első negyedéves gyorsjelentését a General Electric.
2024. 04. 23. 21:30
Megosztás:

Az MNB 50 bázisponttal csökkentette a jegybanki alapkamatot

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa 50 bázisponttal 7,75 százalékra csökkentette a jegybanki alapkamatot, és a kamatfolyosó két szélét is ilyen mértékben mérsékelte keddi kamatdöntő ülésén.
2024. 04. 23. 21:00
Megosztás:

Új módszert tesztel az OMV-Petrom

Új szén-dioxid-megkötő módszer tesztelését kezdi meg az OMV Petrom - közölte a kőolajipari vállalat kedden.
2024. 04. 23. 20:30
Megosztás:

Erősödött a forint kedd kora estére

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben kedden kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
2024. 04. 23. 20:00
Megosztás:

Pluszban zártak a nyugat-európai tőzsdék

Erősödéssel zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék kedden.
2024. 04. 23. 19:30
Megosztás:

Emelkedett a 3 hónapos diszkont kincstárjegy aukciós átlaghozama

Hozamemelkedés mellett értékesített 3 hónapos diszkont kincstárjegyet keddi aukcióján az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK).
2024. 04. 23. 19:00
Megosztás:

A Richter és az OTP húzta fel a BUX-ot

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 813,74 pontos, 1,25 százalékos emelkedéssel, 65 939,26 ponton zárt kedden.
2024. 04. 23. 18:30
Megosztás:

Az EU a gázárak csökkenésére számít

Az Európai Bizottság arra számít, hogy a gázárak csökkenni fognak annak köszönhetően, hogy a cseppfolyósított földgáz (LNG) globális kínálata emelkedik, ami teret ad a megújuló energiaforrásokba történtő befektetéseknek - mondta Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke kedden, az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén elmondott beszédében.
2024. 04. 23. 18:00
Megosztás:

Nagy összegű támogatási program indul a turizmus erősítésére

A turisztikai ágazati szereplők versenyképességét erősítő támogatási program indul: a komplex, három pillérből álló 15 milliárd forintos támogatási programcsomag legfontosabb célja a szolgáltatások minőségének javítása, a vidéki szolgáltatók gazdasági élénkítése célzott programokon keresztül - jelentette be Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter kedden sajtótájékoztatón Budapesten.
2024. 04. 23. 17:30
Megosztás:

Megtörtént a fordulat a belső kerületek ingatlanpiacán is

Az idei év az egyre növekvő keresletről szól a VI., VII., VIII. és IX. kerületi ingatlanpiacán, mely növekedés alapvetően a mérséklődő hitelkamatoknak köszönhető. Mindez persze az árakra is hatással van.
2024. 04. 23. 17:00
Megosztás:

Van még hova fejlődnie idehaza az elektronikus közigazgatási ügyintézésnek

Sokat fejlődött az elektronikus közigazgatási ügyintézés, de hiányosságokat is feltárt az ellenőrzés a stratégiai tervezésben és a felhasználóbarát szempontok egységes érvényesülésében - közölte az Állami Számvevőszék (ÁSZ) kedden.
2024. 04. 23. 16:30
Megosztás:

Kissé gyengült a forint az MNB keddi kamatcsökkentése után

Kissé gyengült a forint a főbb devizákkal szemben azután, hogy a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa 50 bázisponttal 7,75 százalékra csökkentette a jegybanki alapkamatot, és a kamatfolyosó két szélét is ilyen mértékben mérsékelte keddi kamatdöntő ülésén.
2024. 04. 23. 16:00
Megosztás:

A szolgáltatóiparnak feltornázta az euróövezeti gazdaságot áprilisban

A vártnál jóval kedvezőbben alakult az euróövezeti szolgáltatóipar teljesítménye áprilisban, aminek a hatására a kompozit beszerzésimenedzser-index is a becsültnél jobb lett annak ellenére, hogy a feldolgozóipar teljesítmény tovább romlott - derül ki a londoni S&P Global Market Intelligence gazdaságkutató intézet és a Hamburg Commercial Bank (HCOB) közös felmérésének kedden ismertetett előzetes értékeléséből.
2024. 04. 23. 15:30
Megosztás:

A Nemzetközi Valutaalap megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet - közölte kedden feltett Facebook-posztjában Varga Mihály pénzügyminiszter.
2024. 04. 23. 15:00
Megosztás:

Állást kaphatnak a tartósan munkanélküliek

A tartós álláskeresők elhelyezkedését segíti az 1,7 milliárd forint hazai forrásból megvalósuló program, amelyre hétfőtől lehet jelentkezni - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára kedden az M1 aktuális csatornán.
2024. 04. 23. 14:30
Megosztás:

Nőtt az SAP árbevétele az idei első negyedévben

A német SAP, a világ vezető vállalatirányítási szoftvergyártó óriása 8 százalékkal növelte árbevételét az idei első negyedévben, elsősorban a felhőszolgáltatási szektor bevételének jelentős bővülésére.
2024. 04. 23. 14:00
Megosztás: