Miért vándorolnak át a Toshi (TOSHI) vevői a KangaMoon (KANG) tomboló előértékesítésére? Tud-e a Maga (TRUMP) lépést tartani?

A korai Toshi (TOSHI) vásárlók 10 000%-os nyereséggel rendelkeznek, és új nagy befektetési lehetőséget keresnek.

Miért vándorolnak át a Toshi (TOSHI) vevői a KangaMoon (KANG) tomboló előértékesítésére? Tud-e a Maga (TRUMP) lépést tartani?

Sokan közülük a KangaMoon (KANG) felé fordították figyelmüket, mely egy új P2E coin, amely nagy visszhangot keltett az előértékesítése során. A Maga (TRUMP) egy másik értékes lehetőség, de képes-e lépést tartani a KangaMoon lendületével?

Toshi (TOSHI): A Base Network macskamémeje

A Toshi egy macska-mém érme, amelynek célja az alap layer-2 ökoszisztéma arcává válni. Habár a legtöbb meme-coin érme a Solana vagy az Ethereum platformon épül, a Toshi csapata a Base hálózatra építette projektjét, hogy megkülönböztesse magát, és kihasználja a Base gyors, alacsony díjas tranzakcióit.

A Toshi weboldalának felkeresésekor láthatjuk, hogy nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a felhasználóknak bemutassák a Base Network-öt. Így találunk „hogyan kell” útmutatókat, NFT-ket, és még egy DAO-t is, hogy ösztönözzék a közösségi részvételt. Mindezekkel együtt egy olyan mém-coint alkottak, amely erős alapokkal és hűséges követőkkel rendelkezik.

A korai Toshi vásárlók hatalmas nyereséget érnek el a jelentős áremelkedésnek köszönhetően, amely az utolsó négy hónapban 0,00002 dollárról 0,00018 dollárra emelkedett. A Toshi jövője a globális meme-piac hangulatán, a Base elfogadásának további növekedésén, és azon múlik, hogy a Toshi csapata teljesíti-e a vállalt ígéreteit.

Fontos megjegyezni, hogy a Toshi ára az elmúlt héten közel 50%-kal csökkent, mivel a korai vásárlók újabb projektek felé is fordulnak, mint például a KangaMoon. A jelenlegi 73 millió dolláros piaci kapitalizációja bár még mindig lenyűgöző, de nagy kérdés, hogy a Toshi képes-e felvenni a harcot a sok új versenytárssal szemben.

KangaMoon (KANG): Jelentős előértékesítési őrület

A KangaMoon egy olyan mém-coin, amely kiemelkedik egy P2E játékkal, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy valós világbeli jutalmakat szerezzenek, közösségi pénzügyi elemekkel, amelyek egy vibráló közösséget támogatnak, NFT-kkel, amelyeket a játékban lehet használni vagy a piactéren lehet velük kereskedni, és egy egyedi tokenomika rendszerrel, amely jutalmazza a hosszú távú befektetőket.

Ez a sokoldalú megközelítés lendületet adott a KangaMoonnak egy rendkívül sikeres előértékesítés. Néhány Toshi tulajdonos hasonlóságot lát a KangaMoon és saját projektjük korai napjai között - mindkettőnek van valós használata, közösségi ösztönzői és erős tokenomikája.

A KangaMoon korai sikere széleskörű piaci trendet hangsúlyoz, amely a spekulatív értékénél többet kínáló tokeneket preferál. A befektetők egyre inkább olyan projekteket részesítenek előnyben, amelyek magával ragadó élményeket, közösségi részvételt és játék útján történő keresési lehetőségeket biztosítanak.

A KangaMoon játékosai karaktereket építhetnek egyedi tulajdonságokkal, majd ezeket felhasználhatják különböző csatákban és kihívásokban való versenyzésre. Azok, akik a legjobban teljesítenek, KANG tokeneket és más digitális eszközöket szerezhetnek, amelyeket passzív jövedelemre lehet stakelni.

A játékmenet, a közösségi funkciók és a jutalmak kombinációja lázba hozta az embereket, hogy megszerezzék a KANG tokeneket mindössze 0,005 dollárért az első elővásárlási fázisban. Az elemzők már most 35x-os hozamot jósolnak a korai befektetőknek, amikor a KANG idén belép majd a mainstream tőzsdékre.

Maga (TRUMP): Jótékonyság és Politikai Aktivitás

A 2024-es amerikai elnökválasztás egyre forróbbá válik, a korábbi elnök, Donald Trump valószínűleg fej-fej mellett halad majd a jelenlegi elnök, Joe Biden ellen. Trump támogatói izgatottan várják, hogy visszafoglalja a Fehér Házat, és a Maga token 2023 végén történő bevezetése arra törekszik, hogy kihasználja ezt az lelkesedést.

De a Maga-t nem szabad csak egy újabb politikai mutatványnak tekinteni, hiszen egyedi hangsúlyt fektet a közösségépítésre és jótékonysági adományokra, így a Maga hosszú távú projektet épít, amely azt tervezi, hogy Amerikát ismét naggyá teszi, éppen úgy, ahogy Trump ígérte korábbi elnöksége alatt.

Minden vásárlás és eladás után 1%-os adó van, amelyből 0,60% megy az amerikai veteránoknak és gyermekmentő jótékonysági szervezeteknek. A másik 0,40% pedig marketingre és fejlesztésre használják. A bevezetése óta több mint 340 ETH-t adományoztak jótékonysági szervezeteknek.

A jelenlegi 8,54 dolláros ár 3617%-os nyereséget jelent az év eleje óta. Bár néhányan úgy gondolják, hogy már túl késő vásárolni ilyen hatalmas nyereség után, mások azt hiszik, hogy a Maga el fog szállni akár 100 dollárig is a 2024-es választások miatt.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) Előértékesítés Izgalmas Lehetőségeit Mára!

Weboldal: https://KangaMoon.com/

Csatlakozzon Telegram Közösségünkhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Ne rohanj a munkahelyi étkezéssel!

A magyarok többsége tisztában van vele, hogy a napközbeni étkezés jelentősen javíthatja vagy épp ronthatja munkahelyi teljesítményünket, a gyakorlatban mégis hajlamosak vagyunk megfeledkezni erről – világít rá az Eisberg az Opinio felületén végzett Színes Tálak Kutatása. A reprezentatív kutatásban megkérdezettek háromnegyede legfeljebb fél órát szán az ebédre, ötödük még 15 percet sem. A kutatás azt is megmutatta, hogy a magyar munkavállalók többsége a munkahelyén is a házikosztra esküszik, legtöbben otthonról hozott étellel húzzák ki a napot és a többség saját bevallása alapján ritkán fogyaszt rágcsálnivalót napközben.
2024. 04. 21. 04:00
Megosztás:

Tovább fogynak a magánnyugdíjpénztárak, már csak kettő marad belőlük

Beolvadás beolvadást követ a megmaradt magánnyugdíjpénztáraknál, amelyek a több mint ötvenezer kitartó pénztártag csaknem 300 milliárd forintos vagyonát kezelik. Áprilistól már csak három működik, júliustól pedig kétszereplősre olvad a piac, mivel a legnagyobb vagyonú és létszámú Horizont beolvasztja a Szövetséget - írja a Bank360.hu.
2024. 04. 21. 03:00
Megosztás:

Gazdagság az égből: Heti horoszkóp a pénzről és szerencséről!

Fedezd fel, mit tartogatnak számodra a csillagok a következő hétre! A legfrissebb pénzügyi horoszkópunk segítségével megtudhatod, melyek lesznek a legjobb befektetési lehetőségek, szerencsejátékok, és mikor várhatók szerencsés találkozások. Tudd meg, mely napokon leszel a leginkább szerencsés, és mely számokat érdemes megjátszanod a lottón! Készülj fel a lehetőségekre és fordítsd előnyödre a csillagok üzeneteit!
2024. 04. 21. 02:00
Megosztás:

Nyugdíjazás - honnan tudhatom, hogy hány évem gyűlt már összeg?

Az öregségi nyugdíjhoz az évek „összeszámolása” megtörténik kérés nélkül is, a hivatalból történő adategyeztetési eljárás során a jogszabály által előírt időpontban, de nincs akadálya annak sem, hogy valaki ezt korábban kérje. A kérelem évente csak egyszer nyújtható be. Mutatjuk, hogyan.
2024. 04. 21. 01:00
Megosztás:

Élesedik a TON token a Lucky Block-on, 200%-os üdvözlő bónusz jár a belépőknek

A Toncoin árfolyama idén erőteljesen felértékelődött, csak az elmúlt három hónapban 182 százalékot emelkedett. A token a kilencedik legértékesebb kriptopénz lett a Coinmarketcap kriptoadat-gyűjtő oldal szerint, és jelenleg 6,27 dolláron áll.
2024. 04. 21. 00:01
Megosztás:

Folytatódik a Kölcsönkapott levegő program

A Kölcsönkapott levegő egy tavaly indult program, amelynek célja, hogy megismertessük a fiatalokkal ezt a láthatatlan közeget, amely az egészséges élet része - mondta az Energiaügyi Minisztérium környezetügyért és körforgásos gazdaságért felelős államtitkára pénteken Budapesten, a programindító sajtótájékoztatón.
2024. 04. 20. 23:00
Megosztás:

A NATO további katonai támogatást nyújt Ukrajnának

A NATO védelmi miniszterei megállapodtak abban, hogy további katonai támogatást nyújtanak Ukrajnának, főképpen a légvédelem területén - jelentette ki Jens Stoltenberg NATO-főtitkár pénteken Brüsszelben.
2024. 04. 20. 22:00
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél az ötös lottón!

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 16. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 04. 20. 21:00
Megosztás:

Ez a legjobb megoldás a klímaváltozásra

Az erdőtelepítés, a fásítás az egyik legjobb eszköz a klímaváltozás negatív hatásainak kompenzálására - mondta az Agrárminisztérium (AM) agrárpiacért felelős helyettes államtitkára Balatonszárszón pénteken.
2024. 04. 20. 20:00
Megosztás:

A tehetségprogram célja a külföldön élő magyar fiatalok képzésének bővítése

A tehetségprogram elsődleges céljai között szerepel a külföldön élő egyetemista fiatalok megszólítása, és az, hogy hasznosítható képességeket nyújtson számukra - mondta a "Talent's Talk, a tehetségek fóruma" címmel megrendezett londoni program összegzéseként a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) fiatalokért felelős helyettes államtitkára.
2024. 04. 20. 19:00
Megosztás:

Mi lesz a Magyar Postával?

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül - mondta a nemzetgazdasági miniszter pénteki sajtótájékoztatóján Budapesten.
2024. 04. 20. 18:00
Megosztás:

Hamarosan kezdődik a fővárosi tavaszi nagytakarítás

Tavaszi nagytakarítást lesz április 21-én és 28-án a Nagykörúton és környezetében, továbbá a főváros számos forgalmas közterén és csomópontjában a BKM Budapesti Közművek Nonprofit Zrt. és Budapesti Közlekedési Központ (BKK) együttműködésében.
2024. 04. 20. 17:00
Megosztás:

Ezért kapott bírságot az UniCredit Bank

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) több mint 28 millió forint bírságot szabott ki az UniCredit Bankra a pénzmosás- és terrorizmusfinanszírozás-megelőzési tevékenysége kapcsán feltárt hiányosságok miatt; a hiányosságok nem veszélyeztetik a hitelintézet biztonságos működését - közölte a jegybank pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 20. 16:00
Megosztás:

Kiderült, mennyire produktívak a magyar cégek

A hibrid munkavégzésre hosszabb távon is fel kell készülnünk: a magyar szellemi munkát végzők több mint egyharmada legalább egy-két napot otthonról dolgozik – ez is kiderül Magyarország első országos reprezentatív produktivitás-kutatásából. A megkérdezettek negyede arra számít, hogy amikor a vállalati IT-helpdeskhez fordul, nem fogják érteni egymást, mert más nyelvet beszélnek. A többség sem közös tudástárat, sem kollaborációs eszközt nem vesz igénybe a munkája során, a feladatok nyilvántartására és átadására pedig legtöbben Excelt használnak az erre kifejlesztett alkalmazások helyett. A kutatás alapján felállított produktivitás-index számszerűen is megmutatja, mennyire dolgoznak hatékonyan a magyar fehérgallérosok.
2024. 04. 20. 15:00
Megosztás:

Megállapodást kötött a Duna House és az OTP Ingatlanpont

Együttműködési megállapodást írt alá a Duna House és az OTP Ingatlanpont, ezáltal a két országos közvetítői hálózat a kizárólagos megbízásaiknál keresztértékesítési lehetőséget biztosít egymásnak - közölte a két szervezet közös közleményben pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 20. 14:00
Megosztás:

Mennyivel drágább a benzin Magyarországon?

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt. A magyarországi átlagár 3,2 százalékkal magasabb a régiós átlagértéknél. A dízel üzemanyag heti átlagos ára Magyarországon 654 forint volt, ami 31 forinttal, 5 százalékkal haladta meg a régiós 623 forintos átlagárat - jelentette pénteken első alkalommal kiadott kísérleti üzemanyagár-statisztikájában a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 04. 20. 13:00
Megosztás:

Megnyitott Esztergom első McDonald’s étterme

A mai napon megnyílt Esztergom város első McDonald’s étterme. A beruházás megvalósítása közel kétszáz ember, több mint 7 hónapon át tartó összehangolt munkáját igényelte. A Simor János utcában kialakított egységben a „Jövő Élménye” koncepciónak megfelelően kiemelt szerepet kapott az innováció és a digitális fejlesztés. A korszerű étterem több mint 70 ember számára biztosít munkalehetőséget. Az akadálymentesített vendégtérben 90, a teraszon további 30 ülőhely várja a vendégeket, az új egységgel pedig a McCafé is megérkezett a városba.
2024. 04. 20. 12:00
Megosztás:

Bővült a falugazdász-hálózat és a kamarai tagoknak nyújtott szolgáltatások köre

Az új Közös Agrárpolitika jelentette kihívásokra reagálva átalakította és mintegy 700 fősre bővítette falugazdász-hálózatát a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara; a falugazdászok 2024 áprilisától falugazdász tanácsadóként az eddigieknél is szélesebb körben támogatják majd a gazdálkodók munkáját - jelentette be pénteki közleményében a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK).
2024. 04. 20. 11:00
Megosztás:

Így emelkedtek a casco díjak az első negyedévben

Az idei első negyedévben megkötött teljes körű casco-szerződések átlagdíja 206 900 forint volt, 5,9 százalékkal magasabb, mint az előző év hasonló időszakában - közölte a saját adatai alapján az Insura.hu biztosításközvetítő pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 20. 10:00
Megosztás:

Növelte árbevételét a L'Oréal

A francia L'Oréal SA csoport, a világ egyik legnagyobb kozmetikai gyártójának árbevétele 11,24 milliárd euró volt az idei első negyedévben, 8,3 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit. Összehasonlítható alapon az árbevétel 9,4 százalékkal nőtt.
2024. 04. 20. 09:00
Megosztás: