Raoul Pal a Solanát látja a legbikábbnak az altcoinok között, amit érdemes megvásárolni a rally előtt.

A Real Vision alapítója és befektetési guruja szenzációs kriptopiac-elemzést közölt.

Raoul Pal a Solanát látja a legbikábbnak az altcoinok között, amit érdemes megvásárolni a rally előtt.

A májusi interjúban a Squiggle-nél Raoul Pal megemlítette a Solanát, mint az egyik legjobb altcoint, amelyben a leginkább bízik. A Solana hatalmas ökoszisztémájára támaszkodva Pal úgy véli, hogy a 2024/2025-ös bikapiac új korszakot hozhat a legtöbb altcoin számára, különösen a Solana esetében. Ennek eredményeként az elemzők kiválasztották a legjobb altcoinokat, amelyeknek nagy jövője lehet, mint a Solanának. Ezek az Angry Pepe Fork, Solana, Polygon, Toncoin és BNB. Nézzük meg őket közelebbről.

Angry Pepe Fork – A Solana alapú meme coin, amelyet sikerre jósolnak

Az Angry Pepe Fork bekerült azon altcoinok listájára, amelyek magas hozamokat ígérnek a bikapiacon. A projekt nemrég indult el a Solanán, és az a célja, hogy a zombi meme coinokkal küzdve az élre törjön. Néhány lázadó és renegát belefáradt ezekbe a meme coinokba, és az Angry Pepe Fork jött a megmentésükre, hogy szétzúzza őket és sztárrá váljon.

A conquer-to-earn taktikát alkalmazva, az Angry Pepe Fork hadseregeket használ, amelyek hevesen küzdenek ezekkel a zombikkal. Cserébe minden egyén, aki kivételes harci képességeket mutat, ingyenes APORK natív tokeneket és kiemelt pozíciót kap a közösségben. Minél több zombit zúznak szét, annál nagyobb esély van arra, hogy több APY jutalmat szerezzenek.

Már az előértékesítéstől kezdve a felhasználók elkezdhetik felfedezni a staking lehetőségeket különféle előnyökkel és jutalmakkal a hétköznapi, tapasztalt és veterán befektetők számára. Továbbá az Angry Pepe Fork tárgyalásokat folytat potenciális partnerekkel, hogy további hasznosságokat adjon hozzá, így válva az egyik legjobb altcoin-befektetéssé. Ahhoz, hogy része lehess ennek az úttörő újításnak, befektetők 0,014 dolláros áron vásárolhatnak APORK-ot.

Az APORK szűkösségének és folyamatos értéknövekedésének megteremtése érdekében az Angry Pepe Fork az összes APORK kínálatát 1,9 milliárdra korlátozta, ezzel vonzóbbá téve a meme coin rajongók és a mindenre kiterjedő kereskedők számára. Mivel az APORK minden a közösségről szól, a szakértők úgy vélik, hogy ez a token messzire juthat a következő bikapiacon, potenciálisan 350%-os ROI-t hozva a bevezetési dátumára.

Apork, Solana kriptó árfolyam elemzés és előrejelzés

Solana – Egy hatalmas ökoszisztéma, funkciókkal az NFT, DeFi és Metaverzum területén

Egy úttörő interjúban a Squiggle-lel Raoul Pal megemlítette a Solanát, mint az egyik legjobb altcoint, amelyet érdemes megvásárolni a következő bikapiac előtt. A Solana a kriptopiac élvonalába emelkedett, jelenleg az 5. legjobb kriptovalutaként rangsorolva piaci kapitalizáció alapján. A Solana 2020. május 11-én nagyon alacsony, 0,5 dolláros áron kereskedett, mielőtt 18 hónap alatt izgalmas 260 dollárra emelkedett.

A Solana széles körben használt hálózattá fejlődött projektek, fejlesztők és felhasználók között. Az NFT, a meme coin és a metaverzum piacába való belépése tovább pozicionálta, mint figyelendő altcoint a 2024/2025-ös időszakban. Bár a Solana ára és kereskedési volumene az elmúlt héten csökkent, az elemzők úgy vélik, hogy nincs ok aggodalomra, mivel ez általános piaci állapot. A folyamatos ökoszisztéma-fejlesztés révén a Solana felvilágosíthatja a következő bikapiacot, és elérheti a 200 dollárt.

Polygon – Egy Ethereum skálázási megoldás

A Polygon az egyik legfontosabb Ethereum skálázási megoldásként tartja számon magát, alapvető feladatokat látva el, mint például a tranzakciós díjak csökkentése és a gyors ütemű tranzakciók biztosítása. A Polygon hálózat moduláris és rugalmas keretrendszert használ, amely lehetővé teszi a fejlesztők számára különböző típusú decentralizált alkalmazások építését.

A Polygon AggLayer megoldása értékesebbnek tűnik a töredezettségi problémák megoldására, mint a megosztott/sorrendezési megoldás, így a platform több fejlesztői érdeklődést vonz. Az 1 dollár elérésére törekedve a Polygon ára nehezen találta meg a bikás vonzerőt. Jelenleg a Polygon bikái veszítik a harcot a medvékkel szemben, a token ára egy hónap alatt 16%-ot esett.

Bár a Polygon piaci kapitalizációja közel 6 milliárd dollár, a token nem tudta átlépni a 0,6 dolláros ellenállási trendvonalat az elmúlt héten. Ezen teljesítmények technikai elemzéssel való igazolása alapján a Polygon jelenleg egy korrekciós fázison megy keresztül. Az ökoszisztéma folyamatos építése azonban megújult reményt ad a Polygon számára a következő bikapiacban.

Toncoin – Az Open Network natív tokenje

Az utóbbi időben a Toncoin ökoszisztémája fejlődött az új felhasználók Web 3 világába való bevonásának új stratégiai elfogadása révén. Mély kapcsolatának köszönhetően a Telegrammal, a Toncoin egyre népszerűbbé válik, ára közelít a 10 dollárhoz. A Notcoin sikere több projekt számára is megnyitotta az ajtót, így a Toncoin piaci kapitalizációja néhány héten belül mintegy 19 milliárd dollárra nőtt.

Az elmúlt hetek eseményei során a Toncoin túlszárnyalta az Ethereumot az aktív címek számában. 2024. április 6-án a Toncoin napi aktív címei több mint 500 ezerre nőttek, míg az Ethereumé 400 ezer alatt maradt. Továbbá, a Toncoin új lendületét a kereskedési volumenben is megtalálhatjuk, a TV a top 20 között van a kriptovaluták között.

Az elmúlt év során a Toncoin túlnőtte az Ethereumot és a Bitcoint az ár teljesítménye szempontjából, a token majdnem 450%-os nyereséget ért el az év eleje óta. A piaci kilátások tekintetében a Toncoin enyhén bikás, a Fear and Greed Index értéke 71. Mivel a token a 200 napos egyszerű mozgóátlag felett kereskedik, a Toncoin ára elérheti az 50 dollárt 2025-re.

BNB – A Legnagyobb kriptotőzsde motorja

A BNB a legnagyobb kriptotőzsde, a Binance natív tokenje. A Binance a legnagyobb felhasználói bázissal rendelkezik, több mint 200 millió felhasználóval, akik aktívan használják a platformot. Az elmúlt hetekben a BNB ára a 700 dolláros küszöb fölé emelkedett, mielőtt visszahúzódott. Piaci kapitalizációja közel 90 milliárd dollár, jelenleg a 4. legjobb kriptovalutaként rangsorolva.

Bár a piac lelassult, a BNB token az elmúlt hónapban 3%-kal emelkedett, mutatva a token ellenállóképességét. Az elmúlt 30 napban a BNB 16 zöld napot mutatott, ami tükrözi a token bikás hangulatát. A Binance növekvő népszerűségére támaszkodva a BNB érme hamarosan elérheti az 1000 dollárt.

Összegzés

Bár a kriptopiac jelenleg egy korrekciós fázisban van, vannak jelek arra, hogy a piac hamarosan fellendülhet. Az említett altcoinok erős ökoszisztémákkal és közösségi megközelítéssel rendelkeznek, ezért mindig megbízható altcoinok, amelyek hatalmas nyereséget hozhatnak. Azonban az Angry Pepe Fork vonzó a kis tőkével rendelkező befektetők számára, és lehetőség lehet hatalmas nyereséget elérni a kriptobika piacon.

Látogasd meg az Angry Pepe Fork előértékesítést.

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

A gyermekek immunrendszerének erősítése a megelőzés szempontjából is fontos

Ha betegség ér el minket, az megviseli a szervezetünket, de akár a lelkiállapotunkat is. Nem is beszélve arról, ha gyermekeinket éri el valamilyen kórság. Ráadásul ez sokba is kerülhet nekünk anyagilag is.
2024. 07. 23. 11:30
Megosztás:

Kamatdöntő ülést tart a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa

Kamatdöntő ülést tart kedden a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa.
2024. 07. 23. 11:00
Megosztás:

Vegyesen indítottak a vezető európai tőzsdék

Vegyesen kezdték a kereskedést a főbb európai tőzsdék kedden.
2024. 07. 23. 10:00
Megosztás:

Enyhe emelkedéssel indulhat a kereskedés

Enyhe emelkedéssel indulhat a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) kedden az Equilor Befektetési Zrt. senior elemzője szerint.
2024. 07. 23. 09:00
Megosztás:

Gyengült a forint

Gyengült a forint kedd reggelre a főbb devizákkal szemben az előző esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 07. 23. 08:00
Megosztás:

Egy Mesterséges Intelligencia kriptó token megrázza a piacot, és lehagyja a Donald Trump által inspirálta Solana mémérméket

Ahogy közelednek az amerikai elnökválasztások, a Trump alapján készült Solana mémérmék nemrégiben nagy figyelmet kaptak; azonban egy hirtelen érkező új szereplő, egy AI kriptodeviza, felkavarta a piacot egy új koncepcióval.
2024. 07. 23. 07:30
Megosztás:

Befektetés Chainlinkbe vagy Ripple XRP-be? Navigálj a kriptopiacon a WW3 Shiba emelkedését meglovagolva!

Miközben az olyan bevált szereplők, mint a Chainlink (LINK) és a Ripple (XRP) népszerű választások, az új mém érme a <a href="https://ww3shiba.com/" target="_blank">WW3 Shiba</a>, amely egy play-to-earn modellben működik, jelentős érdeklődést kelt.
2024. 07. 23. 07:00
Megosztás:

Az OXO Technologies Holding több lépésben felvásárolja és beolvasztja a 3TS Capitalt

Elvi megállapodást írt alá az OXO Technologies Holding és a 3TS Capital Partner, melynek értelmében az OXO Technologies több lépésben többségi tulajdont szerez a 3TS Capital Partnerben, majd a fennmaradó részesedések apportálásával a tulajdonosok egyesítik a két cégcsoportot. A tranzakció eredményeként a régió egyik piacvezető kockázati- és magántőke befektető csoportja jöhet létre.
2024. 07. 23. 06:00
Megosztás:

Ezért éri meg a pénztárcánknak, ha intelligens otthont alakítunk ki

Az intelligens otthon rendszerek népszerűsége az elmúlt években folyamatosan növekszik a technológiai fejlődésnek és a fogyasztói igények változásának köszönhetően. Egyik legnagyobb előnyük azonban, hogy a kényelem és a biztonság mellett egy energiahatékonyabb háztartás vezetését teszik lehetővé, ami azt is jelenti, hogy jelentős megtakarításokat is eredményezhetnek az energiaszámlákon.
2024. 07. 23. 05:00
Megosztás:

Ma már a hitelkártya a fő segítség a pénzzavarban lévő embereknek

A rövid távú, átmeneti pénzzavarban lévő emberek egyre inkább a hitelkártyákra hagyatkoznak: a hitelkártya-tartozás ma már nagyobb, mint a folyószámlahitel-állomány – a hitelkártyás költések növekedése közel 50 százalékkal haladta meg a betéti kártyás vásárlások értékének bővülését – hívja fel a figyelmet Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője.
2024. 07. 23. 04:00
Megosztás:

Már 25 éve támogatja a növényvédelmet a nyírségi agrovállalat

25. születésnapját ünnepli idén a Nyír-Chem Kft., a Szabolcs Szatmár-Bereg vármegyei és környéki gazdálkodók megbízható szakmai partnere. A vállalat mezőgazdasági szakáruházzal, szaktanácsadással, különleges szolgáltatásokkal és egyedülálló kínálattal is a minőségi növényvédelem éllovasa a környéken.
2024. 07. 23. 03:00
Megosztás:

Mennyit keres most egy fizikai munkás? Átlag órabérek Magyarországon 2024

Az idei második negyedévben 2104 forint volt a fizikai munkát végző szak- és betanított munkások átlagos bruttó órabére a Trenkwalder közel 7 ezer fő béradatait feldolgozó elemzése szerint. Ez a szint 13,5 százalékkal haladja meg az előző év hasonló időszakában tapasztalt 1853 forintos értéket. A felsőbb bérkategóriákban is intenzív maradt a bérek emelkedése: a Moore Hungary több mint 60, zömmel nemzetközi tulajdonú hazai vállalat mintegy 500 középvezetője esetében 2023 második negyedévéhez képest 10,7 százalékos bérnövekedést tapasztalt.
2024. 07. 23. 02:00
Megosztás:

A nyugdíjasok több WC-papírt fogyasztanak - mi ennek az oka?

A háztartási cikkek fogyasztása sokféle tényezőtől függ, és a WC-papír sem kivétel ez alól. Érdekes megfigyelés, hogy a nyugdíjas korosztály gyakran több WC-papírt használ, mint a fiatalabb generációk. Ennek több oka is lehet, amelyek biológiai, életmódbeli és szokásbeli tényezőkre vezethetők vissza.
2024. 07. 23. 01:30
Megosztás:

Zavarnak a legyek? Így tartsd távol őket egy egyszerű módszerrel!

A nyár beköszöntével nemcsak a jó idő és a hosszú nappalok érkeznek meg, hanem sajnos a legyek is. Ezek az apró, de annál idegesítőbb rovarok mindenhol ott vannak: az ételben, az italban, a konyhapulton és még az arcunk körül is zümmögnek. Nem csak zavaróak, de számos betegséget is terjeszthetnek, így érdemes hatékonyan védekezni ellenük. Szerencsére léteznek egyszerű, olcsó és természetes módszerek, amelyek segítségével távol tarthatjuk őket otthonunktól. Mutatjuk hogyan!
2024. 07. 23. 01:00
Megosztás:

Új kripto lép tőzsdére – még van lehetőséged olcsón vásárolni

A közelmúltban tapasztalt piaci visszaesés ellenére néhány mém érme gyarapodni tudott, ami a befektetők érdeklődését is felkeltette.
2024. 07. 23. 00:01
Megosztás:

A Minotaurus ($MTAUR) előértékesítés teljes lendületben a piaci kihívások ellenére

A kriptopiac jelentős kihívásokkal néz szembe, a JPMorgan elemzői kétségbe vonják a közelmúltbeli korrekció fenntarthatóságát.
2024. 07. 22. 23:00
Megosztás:

Az EU-ban csökkent a GDP-arányos hiány és nőtt az államadósság az idei első negyedévben

Az euróövezetben és az Európai Unióban is csökkent a GDP-arányos államháztartási hiány az idei első negyedévben az tavalyi utolsó negyedévvel összevetve, míg az államadósság aránya mindkét körben nőtt - közölte az EU statisztikai hivatala, az Eurostat nem végleges adatként hétfőn.
2024. 07. 22. 22:00
Megosztás:

Hatályba lépett az Ecodesign Keretrendelet – új szabályok a termékek fenntarthatóságának növeléséért

Július 18-án hatályba lépett az Ecodesign Keretrendelet az Európai Unióban, lehetővé téve azon kötelező környezetvédelmi szempontok előírását, amelyeket az uniós piacra kerülő termékek tervezésekor figyelembe kell venni. A Keretrendelet célja, hogy lényegesen javítsa az uniós piacon forgalmazott termékek körforgásos jellegét, energiahatékonyságát és más fenntarthatósági tulajdonságait. Dránovits Dóra és Horváth Fanny, a DLA Piper Hungary szakértői összefoglalták a rendelet főbb intézkedéseit.
2024. 07. 22. 21:00
Megosztás:

Az SZTE frissdiplomása bekerült az Európai Űrügynökség (ESA) különleges programjába

Antal Levente 1 hónapot tölthet el Belgiumban a „CubeSat Summer School" program keretein belül, ahol az Európai Űrügynökség (ESA) munkatársai és külső szakértők előadások és gyakorlati tevékenységek széles skáláját tartják majd a több mint 20 országból érkező egyetemisták elit csoportjának.
2024. 07. 22. 20:00
Megosztás:

Ötből négy magyar diák megfelelő pénzügyi alapműveltséggel rendelkezik

Csaknem minden harmadik magyar diák kifejezetten magas pénzügyi műveltséggel, a hazai tanulók 81,7 százaléka a társadalmi szempontból elvárható vagy annál magasabb szintű pénzügyi képességekkel rendelkezik - ez derült ki az Oktatási Hivatal és a Pénziránytű Alapítvány együttműködésében elkészült a 2022-es PISA vizsgálat pénzügyi műveltség mérésének magyar jelentéséből. A magyar diákok által elért átlagpontszám 492, amely meghaladja a mérésben részt vevő 20 ország 475 pontos átlagát.
2024. 07. 22. 19:00
Megosztás: