Válassz olyan charmot, ami kifejezi a vágyaidat!

Rendkívüli népszerűségnek örvendenek a karkötőre tehető apró kis díszek, vagyis a charmok, amelyek feldobják az ékszer megjelenését. Azonban ezeknek nem csupán az a funkciójuk, hogy a karlánc jól nézzen ki! Persze ez is egy fontos szempont, azonban ennél még fontosabb az, hogy ezekkel a kis figurákkal, üzenetekkel, szimbólumokkal megmutathatjuk magunkat, érzéseinket, vágyainkat, ízlésünket és kedvenceinket is!

Válassz olyan charmot, ami kifejezi a vágyaidat!

Milyen ékszert érdemes megvásárolni?

A Velekey Ékszervilág webáruház Pandora charmjai nem véletlenül tartoznak a legkeresettebb ékszerek közé. Akár ajándékba is javasolt adni, hiszen mindenki örül ezeknek az kincseknek. A Pandora pillanatok alatt lett hihetetlenül népszerű, ezt pedig annak köszönheti, hogy ezüstből készült ékszerei izgalmasak, érdekesek, magas minőségűek, ezeket pedig rendkívül széles választékban kínálja a vásárlók számára. 

Nyakláncok, karkötők, fülbevalók, gyűrűk és ezek kiegészítői várnak minden ékszerszerető embert gyönyörű színekben, lenyűgöző formákkal és bámulatos tematikákban. A 925 Sterling ezüstből készült ékeket sárgaarannyal, rozé arannyal futtatják be és cirkóniával, színes tűzzománccal és ásványokkal díszítik.

Milyen korosztálynak készülnek ezek az ékszerek?

A közhiedelemmel ellentétben egyáltalán nem csupán a fiatalok kedvelik a Pandora ékszereket. Bármelyik korosztály megtalálhatja azokat a modelleket, melyek közel állnak hozzájuk, a stílusukhoz, ezért nyugodtan válogass a kínálatukból akkor is, ha anyukádnak vagy nagymamádnak szeretnél vásárolni egy remek darabot!

A charmok viselése

A Pandora alapkollekciójának megfelelő charmot vásárolj, mert ezek az ékszerek csak arra fognak ráilleni. Ha a láncod Me, Moments vagy Reflections, akkor erre való charmot keress. Nagyon sokféle formában elérhetőek ezek az ékszerek, ezáltal pedig egyedi kombinációkat tudsz belőlük kialakítani. 

A charmok lehetnek menetesek vagy menet nélküliek. A menetes előnye, hogy nem csúszkál a karkötőn, hanem fixen a helyén marad. Ha menet nélkülit választasz, akkor azt is tudod rögzíteni, azonban ehhez további kiegészítőkre lesz szükséged, melyeket klipeknek hívnak.

Spacereket is tehetsz a láncra, ezek megakadályozzák, hogy összeérjenek a charmok és játékosságot visznek a karkötődbe.

Milyen figurákkal találkozhatunk?

A legkisebbeknek megtalálhatod a Disney legnépszerűbb hőseit, a Pixar stúdió sztárjait, az állatkedvelőknek pedig bármilyen állatfigurát vásárolhatsz. Szerelmednek nagyon sokféle szív változatot találsz, de égitestek, gyümölcsök, virágok, természeti, családi szimbólumok is vásárolhatók. Diplomaosztóra, születés- és névnapra, ballagásra feliratozott charmok is várnak, de betűket is kínálnak.

A Pandora folyamatosan újítja a kínálatát, ezért mindig érdemes újra és újra bekukkantani hozzájuk, ha pedig ajándéknak szánod ezt az ékszert, akkor keress olyan charmot, ami jellemzi a megajándékozottat, így biztosan örömet fog okozni a számára.

Bajban a román költségvetés - mi lesz ennek a vége?

Nyolcvan százalékkal haladta meg a román GDP-arányos költségvetési hiány az egy évvel korábbit januárban - írta az Agerpres kedden.
2024. 02. 28. 16:00
Megosztás:

Európa megsegíti Kelet-Afrikát, 171 millió euró jut rá

Az EU 171 millió eurós humanitárius segélyt mozgósít az Afrika szarván élő emberek számára, akik egyre jobban szükséget szenvednek, mivel a régiót több konfliktus, szélsőséges éghajlati jelenségek és gazdasági sokkok sújtják - jelentette be az Európai Bizottság kedden.
2024. 02. 28. 15:30
Megosztás:

Jelentős elbocsátás a Sony-nál - mi a baj a céggel?

A Sony mintegy 900 alkalmazottját bocsátja el PlayStation részlegétől, a globális létszám úgy 8 százalékát - jelentette kedden a The Verge szakmai hírportál.
2024. 02. 28. 15:00
Megosztás:

Tovább mélyülhet a magyar-dél-koreai kapcsolat

A Gazdasági Innovációs Partnerségi Program (Economic Innovation Partnership Program, EIPP) rendezvényén Dél-Korea és Magyarország szakemberei a magyar-dél-koreai technológiai és tudástranszferben rejlő lehetőségekről egyeztettek kedden Budapesten - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) kedden az MTI-vel.
2024. 02. 28. 14:30
Megosztás:

Az MNB változtatott az alapkamaton - miért történik ez?

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa 100 bázisponttal 9,00 százalékra csökkentette az alapkamatot keddi kamatdöntő ülésén.
2024. 02. 28. 14:00
Megosztás:

Komoly fejlesztésbe kezdett a Ganz

Forgógép üzletágában 4,65 milliárd forint értékű technológia fejlesztést indított a Ganz Transzformátor- és Villamos Forgógépgyártó Kft. - közölte a cég kedden az MTI-vel.
2024. 02. 28. 13:30
Megosztás:

Mozgalmas évet tudhat maga mögött a VGP

Eredményes évet zárt a VGP, a cég nettó bérleti díjbevétele 159,1 millió euróra emelkedett tavaly, nyeresége pedig 87,3 millió euróra nőtt - közölte a logisztikai és könnyűipari ingatlanok európai szolgáltatója kedden az MTI-vel.
2024. 02. 28. 13:00
Megosztás:

Spórolni kell a gázzal! - az Unió ezt kéri mindenkitől

Az Európai Bizottság azt ajánlja, hogy az uniós tagállamok az ellátás biztosítása és a piacok stabilizálása érdekében továbbra is takarékoskodjanak a gázzal - olvasható a brüsszeli testület keddi sajtóközleményében.
2024. 02. 28. 12:30
Megosztás:

Ápolni kell az élővilágot

Az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén rendeletjavaslatot fogadott el, amely szerint a tagállamoknak egyre több, 2030-ra legalább 30, 2040-re legalább 60, 2050-re pedig legalább 90 százaléknyi leromlott ökológiai állapotú élőhelyet kell helyreállítaniuk - tájékoztatott az uniós parlament kedden.
2024. 02. 28. 12:00
Megosztás:

Ausztriában kínálkozó karrierlehetőségek feltérképezése: Teljes körű útmutató magyarok számára

Ausztriában való munkavállalás sok magyar számára vonzó lehetőséget jelent, hiszen nemcsak a közelség, hanem a magasabb bérszintek és a jobb életminőség is csábító tényező. Azonban mielőtt az ember belevágna, érdemes alaposan tájékozódni a lehetőségekről, a munkavállalás feltételeiről, és felkészülni a kihívásokra.
2024. 02. 28. 11:35
Megosztás:

Katar komoly pénzt ígért Párizsnak - Macron üdvözli a projektet

Tamim bin Hamad asz-Száni sejk, katari emír franciaországi állami látogatásának első napján aláírt egy megállapodást, amelyben kötelezettséget vállal hazája nevében beruházásokra a francia gazdaságban 2030-ig, 10 milliárd euró értékben.
2024. 02. 28. 11:30
Megosztás:

Egyre több fogyatékossággal élő ember vállal munkát: Bécsben díjazták a 30 éves Salva Vita Alapítványt

Amikor 1993-ban Dávid Andrea megálmodta a fogyatékkal élő emberek esélyegyenlőségéért küzdő Salva Vita Alapítványt, a megváltozott munkaképességű emberek töredéke állt foglalkoztatásban. Azóta ez az arány sokat javult, és ebben kulcsszerepet játszott a civil szféra is. A Salva Vita tevékenységét most külföldön is elismerték: az alapítvány munkatársai Bécsben egyedüli magyar szervezetként vehették át a Zero Project Award 2024 elismerést a 18–29 éves fiatalok integrációját segítő programjukért.
2024. 02. 28. 11:15
Megosztás:

Traktorral vonultak fel Brüsszelben

Hétfőn Brüsszelben, az uniós intézményeknek otthont adó európai negyedben csaknem ezer traktorral vonultak fel ismét az európai gazdák tüntetni, mivel úgy vélik, az Európai Bizottság a hónap eleji tiltakozó akcióik ellenére sem hozott megfelelő intézkedéseket aggályaik eloszlatására.
2024. 02. 28. 11:00
Megosztás:

Tiszta stressz vagy? Akár örülhetsz is neki!

A szervezet nem csak a negatív stresszre reagál: a stressz és a feszültség a mindennapjaink része, ami nyomot hagy a testünkön és a lelkünkön egyaránt. A pozitív stresszt ugyan jól kezeli a szervezetünk, a negatív stressz esetében azonban nem elég csak a testi tünetek enyhítésére koncentrálni.
2024. 02. 28. 10:30
Megosztás:

Vegyes mozgás nyitáskor a vezető európai tőzsdéken

Vegyesen nyitották a napot a főbb európai tőkepiacok szerdán.
2024. 02. 28. 10:20
Megosztás:

Iránykereséssel indulhat ma a tőzsde

Iránykereséssel nyithat szerdán a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) az Equilor Befektetési Zrt. senior elemzője szerint.
2024. 02. 28. 10:00
Megosztás:

A kriptó GameFi játékosok, mint a The Sandbox (SAND), az Immutable X, és a KangaMoon újradefiniálják a Meme Coin piacot

Az elmúlt években a kriptovaluta piac hatalmas mértékben nőtt, és olyan új szakterületek, mint a web 3 játékok és a metaversum nagyobb hangsúlyt kaptak, mint valaha. Kiemelendő, hogy a decentralizált játékplatformok mint a The Sandbox (SAND) és az Immutable X (IMX) kriptovaluták lehetővé tették a játékrajongók számára, hogy játékélményeiket monetizálják, kihasználva a játék közbeni pénzkeresés (Play-To-Earn, P2E) és az NFT-k előnyeit. Ugyanebbe a ligába lépve a KangaMoon (KANG) tovább akarja vinni ezt az innovációt, és egyesített ökoszisztémában kívánja integrálni a Social-Fi-t és a P2E-t, amely kifejezetten a játékrajongóknak szól.
2024. 02. 28. 09:40
Megosztás:

Javarészt gyengültek az ázsiai indexek

A vezető ázsiai tőzsdék többsége gyengült szerdán.
2024. 02. 28. 09:30
Megosztás:

58 000 felett a Bitcoin, 1 millió felett a Green Bitcoin

A Bitcoin árfolyama a cikk írásakor 58 251 dollár, ismét döntögeti a csúcsokat a közelgő áprilisi felezés előtt. A Bitcoin továbbá az aranymetszést is áttörte, így a hype egyre fokozódik.
2024. 02. 28. 09:07
Megosztás:

Gyengült a forint reggel

Gyengült a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben szerda reggelre kedd kora estéhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 02. 28. 09:00
Megosztás: