Váratlan pénz és szerencse jön! Heti pénzhoroszkóp Neked!

Fedezd fel, hogy a csillagok hogyan befolyásolják a pénzügyeidet és szerencsédet ezen a héten! Egyedi és izgalmas pénzügyi horoszkópunkkal megtudhatod, melyik nap a legjobb a lottózásra, milyen szerencsés számokra érdemes figyelned, és milyen váratlan találkozások vagy üzleti lehetőségek várnak rád. Ne hagyd ki a szerencsés állataidat sem, amik még tovább fokozhatják a jólétet! Horoszkóp a jövő hétre: 2024. május 13-19-ig.

Váratlan pénz és szerencse jön! Heti pénzhoroszkóp Neked!

Kos heti horoszkóp (Március 21 - Április 19)

Egy váratlan találkozás a munkahelyeden teljesen új perspektívát nyit számodra a héten. Egy jóindulatú kolléga tippjeinek köszönhetően egy korábban ismeretlen befektetési lehetőséget fedezel fel, ami nemcsak ígéretes, de szórakoztató is.

A hét közepén a szenvedélyed és a spontaneitásod egy kisebb üzleti kockázatba sodorhat, de az oroszlán bátorságával tudod leküzdeni az akadályokat, és pénzügyileg is megerősödve kerülsz ki a helyzetből.

Szerencseszámok: 3, 17, 24. Ha a héten egy sassal találkozol, különös szerencséd lesz a lottón, főleg pénteken.

A KOS egy váratlan pénzügyi lehetőséget talál IDE kattintva.

Bika heti pénzügyi horoszkóp (Április 20 - Május 20)

A stabilitás és az elszántság kéz a kézben járnak nálad mostanában, így érdemes lehet egy megbízható, hosszú távú befektetést keresni. A hét második felében egy régi barát ad majd jó tanácsokat a megtakarításaid optimalizálására.

Szombaton érdemes lesz szerencsét próbálnod a lottón, amikor az intuíciód vezetésével megválasztod a számokat.

Szerencseszámok: 5, 22, 30. Ha egy teknőssel találkozol, valószínűleg egy szerencsés fordulat fog bekövetkezni az életedben.

A BIKA jegyűek egy Fóka segítségével juthatnak pénzhez, IDE kattintva írtunk róla.

Ikrek heti pénzügyi horoszkópja (Május 21 - Június 20)

A héten az ötleteid szárnyalnak, és egy spontán beszélgetés során egy briliáns üzleti lehetőséget fedezel fel. Minden eddiginél könnyebben kommunikálsz és hálózod be az embereket, ennek köszönhetően váratlan szponzorokkal vagy befektetőkkel találkozhatsz.

Csütörtökön van a legjobb esélyed arra, hogy a lottón szerencsét próbálj. Szerencseszámok: 12, 26, 31. Ha a héten egy harkállyal találkozol, pénzügyi ajándékok és pozitív meglepetések várnak rád.

Az IKREK jegyűek egy különleges KUTYA segítségével juthatnak pénzhez, IDE kattintva írtunk róla.

pénzhoroszkóp

Rák horoszkóp a hétre pénzügy, szerencse vonalon (Június 21 - Július 22)

A kedvességed és az empátiád ezen a héten is kifizetődik: valaki hálából meghív egy különleges befektetési lehetőségbe. Bár elsőre furcsának tűnhet, bízz az intuíciódban, és merj kockáztatni.

Pénteken próbálj szerencsét a lottón, amikor a családi összejöveteleken összegyűjtött bölcsességek segítenek a számok kiválasztásában.

Szerencseszámok: 8, 15, 29. Ha egy rákot látsz a tengerparton vagy egy halpiacon, az extra szerencsét jelent.

A RÁK egy váratlan pénzügyi lehetőséget talál IDE kattintva.

Oroszlán heti szerencse és pénz horoszkópja (Július 23 - Augusztus 22)

Az önbizalmad és a karizmád a legnagyobb aduid a héten. Egy véletlenszerű találkozás során olyan emberekkel kerülsz kapcsolatba, akik megcsodálják a vezetői képességeidet és bevonnak egy jövedelmező projektbe.

Kedden a legjobb szerencsét próbálni a lottón, mert az oroszlánok mindig tudják, mikor lépjenek bátran előre.

Szerencseszámok: 1, 14, 28. Ha egy páva kerül az utadba, az a közelgő siker és gazdagság előjele lesz.

Az OROSZLÁN jegyűek egy Fóka segítségével juthatnak pénzhez, IDE kattintva írtunk róla.

Szűz pénzhoroszkóp a hétre (Augusztus 23 - Szeptember 22)

A hét elején egy inspiráló mentor segít a pénzügyi stratégia átalakításában. Praktikus és precíz tervezésed révén képes leszel jelentős megtakarításokat elérni. Az aprólékosságodnak köszönhetően csütörtökön kivételes szerencséd lehet a lottón.

Szerencseszámok: 2, 9, 21. Ha egy sünnel találkozol, biztos lehetsz benne, hogy a gondosan elrejtett megtakarítások vagy befektetések a javukra fordulnak.

Az SZŰZ jegyűek egy különleges KUTYA segítségével juthatnak pénzhez, IDE kattintva írtunk róla.

Mérleg heti pénzhoroszkóp, szerencse horoszkóp (Szeptember 23 - Október 22)

A harmónia és a kapcsolatteremtés művészete különösen erőteljes lesz ezen a héten. Egy nemrég indult partnerség új ötletekkel és lehetőségekkel fog szolgálni. Szombaton próbálj szerencsét a lottón, mert ekkor a legjobb az esélyed megtalálni az egyensúlyt a számok között.

Szerencseszámok: 7, 19, 23. Ha egy galambbal találkozol, pozitív pénzügyi változás és siker várható.

A MÉRLEG egy váratlan pénzügyi lehetőséget talál IDE kattintva.

pénz és szerencse horoszkóp a hétre

Skorpió horoszkóp, heti kilátások a pénzügyekre (Október 23 - November 21)

Az elszántságod és a megérzéseid a legjobb barátaid lesznek a héten. Egy olyan ügyben találkozhatsz sikerekkel, amelybe mások nem mernek belevágni. Pénteken van a legjobb alkalom szerencsét próbálni a lottón, amikor a tudatos és kiszámított döntéseid vezérelnek.

Szerencseszámok: 4, 16, 27. Ha egy bagollyal találkozol, az intuíciód vezetésével fogsz pénzügyileg is profitálni.

A SKORPIÓ jegyűek egy Fóka segítségével juthatnak pénzhez, IDE kattintva írtunk róla.

Nyilas heti horoszkóp, pénz és szerencse (November 22 - December 21)

Kalandvágyad és optimizmusod révén egy nemzetközi befektetési lehetőségre bukkanhatsz a héten, ami rendkívül izgalmasnak ígérkezik. Mindenképpen próbálj szerencsét szerdán, amikor az éleslátásod és az idealizmusod kiválasztja a megfelelő számokat.

Szerencseszámok: 6, 11, 20. Ha egy lóval találkozol, az új lehetőségek és szerencse szimbólumaként szolgál majd.

A NYILAS jegyűek egy különleges KUTYA segítségével juthatnak pénzhez, IDE kattintva írtunk róla.

Bak pénzhoroszkóp, heti kilátások (December 22 - Január 19)

A szorgalmad és a kitartásod meghozza gyümölcsét: egy régóta érlelt projekt vagy befektetés kezd most végre kifizetődni. A legjobb nap a lottózáshoz szombat, amikor a gyakorlatiasságod és a megbízható döntéseid révén kiemelkedő esélyeid lesznek.

Szerencseszámok: 10, 18, 32. Ha egy szarvassal találkozol, az anyagi stabilitás és siker jele.

A BAK egy váratlan pénzügyi lehetőséget talál IDE kattintva.

heti pénz és szerencse horsozkóp

Vízöntő heti pénz és szerencse horoszkópja (Január 20 - Február 18)

Az eredeti ötleteid és a kreatív megközelítésed a héten különösen előnyösnek bizonyulhat egy technológiai vagy innovatív projektben. Próbálj szerencsét csütörtökön a lottón, amikor a kíváncsiságod segít a megfelelő számok kiválasztásában.

Szerencseszámok: 13, 25, 33. Ha egy delfinnel találkozol, az váratlan szerencsét és pozitív pénzügyi változásokat jelez.

A VÍZÖNTŐ jegyűek egy különleges KUTYA segítségével juthatnak pénzhez, IDE kattintva írtunk róla.

Halak pénzhoroszkópja (Február 19 - Március 20)

A képzelőerőd és az intuíciód most a pénzügyekben is segítségedre lesz. Egy művészeti vagy kreatív projekt váratlan bevétellel kecsegtet. A hét végén, vasárnap érdemes szerencsét próbálnod a lottón, mert ekkor az álmaid és érzéseid segítenek a számok kiválasztásában.

Szerencseszámok: 9, 14, 27. Ha egy halrajjal találkozol, az pozitív fordulatot és extra szerencsét jelent a befektetéseidben.

A HALAK egy váratlan pénzügyi lehetőséget talál IDE kattintva.

Véget vethet az élelmiszer-pazarlásnak az inflációs sokk

Sokkal jobban odafigyelnek a megvásárolt termékek, így a zöldségek és gyümölcsök mennyiségére is a fogyasztók a mindennapos kiadások emelkedési miatt. A vásárlók egyre tudatosabbak és nem csak az árra, hanem a megvásárolt mennyiségre is ügyelnek – derül ki az 500 szentesi termelőt tömörítő DélKerTÉSZ összefoglalójából. Az eddiginél is erőteljesebb az a trend, hogy az akciók tudnak lényeges elmozdulást hozni a fogyasztásban. A magyar zöldségtermelők számára ezért kiemelten fontos, hogy minél több boltláncban elérhetőek legyenek a magyar termékek, és olyan áron, ami a termelők számára is jövedelmező. Ehhez az is fontos, hogy minél jobb hozammal és minél jobb minőségben, egyre hatékonyabban tudjanak termelni.
2024. 05. 30. 09:30
Megosztás:

A Standard Chartered úgy véli, hogy az XRP ETF 2025-ben jöhet; az Algotech (ALGT) kihasználja az egészséges piaci trendeket az előértékesítési fejlődés érdekében

Jelentős fejlemény a DeFi szektorban, hogy a Standard Chartered optimistán nyilatkozott egy XRP ETF 2025-ös lehetséges bevezetéséről, ami a kriptovaluta piac növekvő bizalmát tükrözi. Ezzel egyidejűleg az Algotech (ALGT) kihasználja a robusztus piaci trendeket, és figyelemre méltó előrehaladást mutat az előértékesítési szakaszban.
2024. 05. 30. 09:00
Megosztás:

Így alakult a forint reggelre

Vegyesen mozgott a forint a főbb devizákkal szemben csütörtök reggel a szerda kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 05. 30. 08:00
Megosztás:

Családi kerti medence építés: hogyan vágjunk bele?

Ahogy közeledik a meleg, mindenki elkezd gondolkodni a medencén. Hosszú távra azonban kizárólag az épített családi változat válik be, hiszen ez az, amely évtizedekig szolgálhatja a kényelmünket.
2024. 05. 30. 08:00
Megosztás:

Milyen programok vannak egy prémium masszázsfotelen?

Mindenki szeretne magának otthonra egy olyan helyet, ahol a munka után ellazulhat és felfrissülhet.
2024. 05. 30. 07:30
Megosztás:

Átadták a Gyulai Várfürdő átalakított főépületét

Átadták a Gyulai Várfürdő átalakított főépületét szerdán, a Békés vármegyei város egymilliárd forint hazai forrást fordított a beruházásra.
2024. 05. 30. 07:00
Megosztás:

Nem mindenkinek jutnak EU-s források

(Újra)Indul idén nyáron a 2021-2027-es EU költségvetéshez kapcsolódó pályázati idény, hiszen 2023 év végén az ún. Igazságügyi reform Bizottsági elfogadásával jelentős, 10,4 mrd euró összegű forrást szabadítottak fel Magyarország számára. Ennek eredményeként több, a gazdasági szereplők által is már nagyon várt operatív program pályázatai nyílhatnak meg. A kohéziós források mellett energetikai fejlesztések támogatására szolgáló pályázatok kiírására számíthatunk még az idén – hangsúlyozták a Niveus Consulting Group pályázatírási és tanácsadási üzletágának szakértői.
2024. 05. 30. 06:30
Megosztás:

A MNB elővigyázattoságot javasol az OTP Banknak oroszországi működése kapcsán

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) több elővigyázatossági intézkedés megtételét javasolja az OTP Banknak oroszországi leánybankja tevékenysége kapcsán, a lépések hozzájárulhatnak a bankcsoport további stabil, eredményes, megbízható működéséhez - közölte a jegybank szerdán az MTI-vel.
2024. 05. 30. 05:30
Megosztás:

Mintaüzemet néztek meg a GINOP Plusz Monitoring Bizottság tagjai

A Ferzol Kft. mintaüzemét nézték meg a GINOP Plusz Monitoring Bizottság tagjai szerdán Tápiószőlősön.
2024. 05. 30. 05:00
Megosztás:

Hasít az Erste Lakástakarék: 20 ezer szerződés egy év alatt

Újra érdemes lakástakarékban gondolkodni, ha megtakarításról van szó, és ezt egyre többen felismerik: az Erste Lakástakarék termékének értékesítési eredményei a legszebb éveket, az állami támogatás megszűnése előtti időszakot idézik. Tavaly májusban indult az akár 30 százalékos kamatbónuszt fizető előtakarékossági rendszer, azóta az ügyfelek 20 ezer új szerződést kötöttek összesen közel 200 milliárd forint értékben. Nőtt a hosszabb megtakarítási időt választók aránya, a megtakarítók pedig most átlagosan 40 ezer forintot tesznek félre havonta, szemben a korábbi 17 ezerrel.
2024. 05. 30. 04:30
Megosztás:

Extravagáns, színes és szupermodern művekkel rúgja be a nyarat a Virág Judit Galéria

Extravagáns és modern dupla nyári kiállítással jelentkezik a Virág Judit Galéria. A május 31-én nyíló ingyenes tárlaton Vető Orsolya Lia fiatal festőművész vitalitástól duzzadó, életigenlő színes képeit, valamint kilenc keramikus 21. századi, izgalmas kreációit láthatják az érdeklődők. A kiállított művek egytől-egyig megvásárolhatóak.
2024. 05. 30. 04:00
Megosztás:

Az ultragyors kiszállítás tündöklése és bukása: a gyorsaság önmagában már nem elég

Az élelmiszerek és egyéb kereskedelmi termékek azonnali kiszállítását ígérő gyorskereskedelem 2020-ban vált iránymutató trenddé, azonban napjainkra már elérte fejlődésének határait. Peter Menky, a DODO okoslogisztikai vállalat globális kereskedelmi igazgatója szerint a kizárólag ultragyors kiszállítási modellre alapozó vállalatok mára veszteségesen, üzletileg nem fenntartható módon működnek. A fenntartható városi logisztika szakértője jelentős európai szereplők példáján keresztül mutatja be, milyen út vezetett idáig.
2024. 05. 30. 03:30
Megosztás:

Balatoni ingatlanpiac: a négyzetméterárak stagnálnak, a kínálat a harmadával nőtt májusban

Májusban a Balaton környékén meghirdetett ingatlanok négyzetméterára közel azonos (+0,2%), mint tavaly az év ugyanezen időszakában, miközben az északi és déli parton is jóval több a meghirdetett ingatlanok száma. Az északi parton közel 23, míg a déli parton több mint 10%-ot nőtt a kínálat. Az ingatlan.com májusi adatai, valamint az aktuális hazai ingatlanpiaci trendek alapján a money.hu összegyűjtötte, hol lehet érdemes most nyaralót vásárolni, és hogyan finanszírozható akár hitelből is egy balatoni víkendház.
2024. 05. 30. 03:00
Megosztás:

Megdöbbentő, ahogyan a magyar vállakozó gondolkodik

Kiugróan megnőtt a megélhetés mint a vállalkozás motivációja, és érezhető némi negatív várakozás, ugyanakkor vállalkozni továbbra is vonzó dolog Magyarországon – ez derül ki többek között a világ legnagyobb vállalkozáskutatása, a Global Entrepreneurship Monitor (GEM) frissen közzétett magyar eredményeiből.
2024. 05. 30. 02:30
Megosztás:

Lottó és szerencse horoszkóp a hétvégéig - melyik csillagjegyre vár nagy nyeremény?

Pénzügyi horoszkóp a hét hátralévő részére (május 30. - június 2.) Ezen a héten az univerzum különleges üzeneteket küld minden csillagjegy számára, tele pénzügyi csodákkal és szerencsés találkozásokkal! Olvasd el részletes és izgalmas horoszkópunkat, hogy megtudd, milyen váratlan lehetőségeket rejtenek a csillagok számodra a jövő hétre! Tudd meg, melyik nap lesz a legkedvezőbb a lottózásra, és mely szerencsés állat jelzi a bőséget az életedben!
2024. 05. 30. 02:00
Megosztás:

Melyik most a legjobb állampapír? Számoljuk ki!

Június 3-tól a Magyar Állampapír Plusz megújult formában lesz elérhető: jelentősen megemelték a befektetés kamatát, így az öt évre vetített éves átlagos hozam 6,73% lesz. Felmerül a kérdés, hogy az új befektetési lehetőség mennyire alakítja át az állampapírpiacot. A Bankmonitor szakértői most összehasonlítják a jelenleg kapható állampapírokat, így MÁP Plusz mellett a FixMÁP, BMÁP, PMÁP, a DKJ és az 1MÁP is az elemzés része. Melyik a legjobb kamatozású állampapír most?
2024. 05. 30. 01:00
Megosztás:

Az új play-to-earn mém érme már 250.000 dollárt gyűjtött az előértékesítés során, vajon legyűri a Flokit?

A Doge mém érmék már egy ideje igazi nagykutyák a kripto világban, úgy, ahogy a play-to-earn (P2E = játssz, hogy keress) GameFi kriptovaluták is.
2024. 05. 30. 00:01
Megosztás:

Emelkednek az állampapír hosszú hozamok - mit jelent ez?

Azzal, hogy a Fed döntéshozók egyre inkább a kivárás mellett teszik le a voksukat, s több megerősítő adatra várnak az infláció csökkenését illetően, a kötvénybefektetőket is elbizonytalanították az elmúlt időszakban.
2024. 05. 29. 23:30
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél a Skandináv lottón!

A Szerencsejáték Zrt. honlapján olvasható tájékoztatás szerint a május 29-én megtartott 22. heti Skandináv lottó sorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 05. 29. 23:00
Megosztás:

Online is kérhető igazolás az adóazonosító jelről

Május 9-től a NAV új digitális szolgáltatásaként elektronikusan is lekérhető az igazolás az adóazonosító jelről a NAV Ügyfélportálon (ÜPO) - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szerdán az MTI-vel.
2024. 05. 29. 22:30
Megosztás: