1750 érv, a világ egyik legjobb kereskedési platformja mellett

„Csak a játék maga taníthat meg a játékszabályokra” – ennek szellemiségében hozta meg pénzügyi döntéseit minden idők egyik legzseniálisabb tőzsdei spekulánsa Jesse Lauriston Livermore, aki az 1907-es és 1929-es tőzsdekrachok idején dollármilliókat söpört be a new-york-i parketten, fittyet hányva az íratlan szabályokra és az általános piaci vélekedésre.

1750 érv, a világ egyik legjobb kereskedési platformja mellett

Az innováció évszázada

Az azóta eltelt egy évszázad alatt olyan mértékű technológia innováció ment végbe a pénz- és tőkepiacokon, ami minden bizonnyal elkápráztatná Livermore-t és társait.

A technológia csúcsát napjainkban az online kereskedési platformok jelentik, amelyek élőben - a másodperc törtrésze alatt - képesek reagálni a piaci árfolyammozgásokra és változásokra.

Ismerje meg az XTB világát

2018-ban a legjobb FX és CFD szolgáltatóvá választotta a Wealth & Finance International az XTB-t, melynek innovatív szoftverével egy szempillantás alatt hozzáférhetővé válnak a világ legkeresettebb pénzügyi termékei, így Ön is kihasználhatja a globális piac adta előnyöket és hozamlehetőségeket. Az xStation5 szoftverrel az alábbi piaci lehetőségekből profitálhat:

●      35 közismert tőzsdei index: Európa-, Ázsia- vagy éppen Amerika vezető tőzsdeindexeinek teljesítményéből is könnyűszerrel részesülhet az XTB kereskedelmi platformján keresztül, legyen szó az Egyesült Államok technológiai- (Nasdaq 100) vagy tekintélyes ipari (S&P 500) vállalatait, vagy éppen a német, a francia, az angol és az olasz ipar húzóágazatainak cégeit egyesítő tőzsdeindexek árfolyammozgásáról.

●      48 magas likviditású devizapár: Az xStation5 szoftveren keresztül kedvező spread mellett érheti el a legkedveltebb devizapárokat, (például: USD/EUR, USD/JPY, EUR/CHF) de akár a jen, a brazil reál és az új-zélandi dollár devizapárjai is a rendelkezésére állnak, ha egzotikusabb lehetőségre vágyik.

●      21 féle árutőzsdei termék: CFD-k széles választéka érhető el a platformon a nemesfémek, az ipari termékek és a nyersanyagok árfolyammozgásainak kiaknázására is, legyen szó aranyról, ezüstről, gabonáról, kakaóról vagy éppen olajról és gázról.

●      1551 egyedi részvény teljesítményéből is részesülhet CFD-n keresztül, így széles körű földrajzi- és iparági diverzifikációval csökkentheti portfóliója kockázatát, miközben elismert vállalatok sikereiből profitálhat.

●      87 nemzetközi befektetési alap: Közel 100 nemzetközi ETF árfolyammozgásából tehet szert nyereségre az XTB platformján keresztül, amelyeket a világ legelismertebb alapkezelő társaságai és befektetési szakemberei kezelnek.

●      5 elismert kriptovaluta: A Bitcoinon túl, további 4 kriptovalutához is hozzáférhet az xStation5 szoftver segítségével, tehát az Ethereum, a Ripple, a Dash, valamint a Litecoin teljesítményéből is részesülhet, valódi portfóliót kialakítva a cryptocurrency univerzumában.

XTB

Magas hozampotenciál

Napjaink fejlett technológiai megoldásainak köszönhetően akár kétszázszoros (!) tőkeáttétellel is kereskedhet az online felületeken, ami nagyon magas hozampotenciállal kecsegtet, hiszen már fél százalékos árfolyam elmozdulás esetén is megduplázhatja a befektetett tőkéjét.

Kalkulálható nyereség és veszteség

A tranzakciók okozta nyereség és veszteség is jól megbecsülhető előre a kereskedési felületen, az automatizált elektronikus segédeszközöknek köszönhetően (például: stop-loss, kereskedési kalkulátor, vészlezárás funkció) pedig nem szükséges a folyamatos online jelenlét, hiszen a rendszer magától nyitja/zárja a pozíciókat, melyekről természetesen értesítést küld Önnek.

Ingyenes, kockázatmentes demószámla

Az XTB a kereskedési rendszer és az elérhető piacok megismeréséhez 30 napos tesztlehetőséget kínál Önnek, ahol egy demószámla segítségével szerezhet tapasztalatot az online trading színes és izgalmas világában.

Regisztráció után lehetősége nyílik kipróbálni az XTB mobilalkalmazását is, amivel maximalizálhatja a kereskedés élményét.

Hozzászólások

A NAV közzétette az októberben elszámolható üzemanyagárakat

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) közzétette honlapján a fogyasztási norma szerinti üzemanyagköltség-elszámolásban októberben alkalmazható üzemanyagárakat.
2018. 09. 19. 22:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Ismét elvitték a Skandináv lottót

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a szeptember 19-én megtartott 38. heti Skandináv lottó sorsoláson a következő számokat húzták ki:
2018. 09. 19. 22:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Teszteltek egy űrszemetet összeszedő hálót a világűrben

Sikeresen teszteltek egy űrszemetet összeszedő hálót a világűrben, a Föld felett több mint 300 kilométerre.
2018. 09. 19. 21:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Pluszban zártak a főbb nyugat-európai tőzsdék

Fél százalék körüli pluszban zártak a főbb nyugat-európai tőzsdeindexek szerdán.
2018. 09. 19. 21:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Ismét erősödött a forint

Erősödött a forint a bankközi piacon a főbb devizákkal szemben szerda este a reggeli szintekhez képest.
2018. 09. 19. 20:30
Megosztás:
Hozzászólások:

A kereskedelmi konfliktus enyhülése jót tett a részvénypiacoknak

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 275,51 pontos, 0,76 százalékos emelkedéssel, 36 386,40 ponton zárt szerdán.
2018. 09. 19. 20:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Nem mindig az a jó befektetés, amelyik magas hozamot ígér

Tovább nőtt a hazai háztartások vagyona, a Magyar Nemzeti Bank friss adatai alapján csaknem 1 300 milliárd forintot takarítottak meg az első félévben, amelyből a második negyedévre bő 800 milliárd jutott. A félretett pénz mellett a hozamok is növelték a megtakarításokat, hat hónap alatt közel 670 milliárd forinttal – írta nemrég a Világgazdaság. Ez az összeg a következő években akár tovább is növelhető, az OVB Magyarország véleménye szerint éppen ezért nem árt óvatosan kezelni pénzügyeinket, hiszen egy befektetés nem attól lesz nyereséges, hogy magas hozamot ígér.
2018. 09. 19. 19:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Kamatfigyelő: új lakáshitelek jelentek meg a piacon – tovább emelkedtek a kamatok

Több bank is módosított a jelzáloghitel-kamatokon augusztus végén – szeptember elején, de új termékkekkel is találkozhatnak a hiteligénylők
2018. 09. 19. 19:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Már Magyarországon is elérhető a Wizz Air Pilótaakadémia

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága, Európa egyik leggyorsabban növekvő légitársasága ma bejelentette a Wizz Air Pilótaakadémia indítását magyar lakosok részére. A program repülni még nem, vagy kevéssé tudó fiatalok számára egyedi lehetőséget biztosít, hogy megszerezzék a kereskedelmi pilóta engedélyt, és esélyt nyújt, hogy a Wizz Air pilótájaként dolgozzanak.
2018. 09. 19. 18:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Jön a hidegfront!

Péntekig folytatódik a nyárias idő, majd hidegfrontok hoznak egyre hűvösebb, igazi őszi időt. A jövő hét közepén a szélvédett, fagyzugos, gyengén felhős helyeken a fagypont körüli hőmérséklet sem kizárt - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat szerdán a Facebook-oldalán.
2018. 09. 19. 18:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Nő az elektromos autók hatótávolsága

Átlagosan 300 kilométert tudtak megtenni az elektromos autók egy feltöltéssel 2017-ben. A hatótávolság növekedését a meglévő modellek feljavítása eredményezi.
2018. 09. 19. 17:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Az egész EU-ban Magyarországon nőtt a leggyorsabban az építőipari termelés

Az előző hónaphoz hasonlóan, júliusban is Magyarországon bővült éves összevetésben a legnagyobb mértékben, 38 százalékkal az építőipar termelése az Európai Unióban - ez derült ki az uniós statisztikai hivatal (Eurostat) szerdán kiadott jelentéséből.
2018. 09. 19. 17:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Továbbra is az ingatlanszektor a legnépszerűbb befektetési célpont

Az idei első félévben az összeolvadási és felvásárlási (M&A) piacon az ingatlanszektor maradt a legvonzóbb ágazat Magyarországon a befektetők számára az EY szerdán közölt felmérése szerint.
2018. 09. 19. 16:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Tizenegy ország függesztette fel a sertéshús importját Belgiumból

Az afrikai sertéspesti miatt tizenegy Európai Unión kívüli ország függesztette fel a sertéshús importját Belgiumból - közölte a Le Soir című belga napilap szerdán.
2018. 09. 19. 16:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Emelkednek a nyugdíjak Csehországban

Januártól átlagosan 4,7 százalékkal, mintegy 900 koronával (11 160 forint) emelkednek az öregségi nyugdíjak Csehországban - közölte Alena Schillerová cseh pénzügyminiszter a kormány szerdai ülése után tartott sajtótájékoztatón.
2018. 09. 19. 15:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Csúcson a brit infláció

A várakozásokat jóval meghaladó, fél éve nem mért ütemre gyorsult a brit infláció a múlt hónapban.
2018. 09. 19. 15:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Drónokat is használ az E.ON a hálózati hibák felderítésére

Az E.ON öt üzemében kezdték meg a dróntechnológia alkalmazását a szakemberek. Az energiavállalat célja, hogy szakértői tudását és tapasztalatát a dinamikusan fejlődő technológiai innovációk alkalmazásával ötvözze. A dupla kamerával felszerelt ipari drónok emberi szemmel nem érzékelhető eltéréseket is kiszűrnek, így a villamos hálózaton keletkező hibák korai beazonosítására az eddigieknél jelentősen hatékonyabb lehetőséget adnak. Az energiavállalat arra törekszik, hogy a technológiai innovációk által elérhető új típusú megoldásokkal egyre jobb minőségű szolgáltatást biztosítson ügyfeleinek.
2018. 09. 19. 14:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Felújították az ELTE kollégiumát

Átadták az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) hárommilliárd forintból megújult, Nagytétényi úti kollégiumát szerdán Budapesten.
2018. 09. 19. 14:00
Megosztás:
Hozzászólások:

A Tiszamenti Regionális Vízművek (TRV) is csatlakozott a Díjnethez

Mától a Tiszamenti Regionális Vízművek (TRV) Zrt. mintegy 250 ezer ügyfele is elérheti a Díjnet e-számlázási szolgáltatásait. Ezzel lezárult az a 2017 végén kezdődött folyamat, amelynek során az öt regionális víziközmű mindegyike a Díjnettel szerződve lehetővé tette az e-számlakezelést és -fizetést, összesen mintegy 1,1 millió háztartás számára.
2018. 09. 19. 13:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Béren kívüli juttatások: Jövőre, veletek - de mit is?

Nagy a tanácstalanság az adókedvezmények megnyirbálása miatt a béren kívüli juttatások jövőjét illetően. A vállalkozások többsége úgy szeretné megtartani ezeket az elemeket, hogy az adóterheket ne hárítsa át a munkavállalókra, a felelős döntéshez azonban részletesebb információkat és útbaigazítást várnak – ez derül ki az Edenred Magyarország reprezentatív felméréseiből.
2018. 09. 19. 13:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Árfolyamok

BÉT Ár % Változás