1750 érv, a világ egyik legjobb kereskedési platformja mellett

„Csak a játék maga taníthat meg a játékszabályokra” – ennek szellemiségében hozta meg pénzügyi döntéseit minden idők egyik legzseniálisabb tőzsdei spekulánsa Jesse Lauriston Livermore, aki az 1907-es és 1929-es tőzsdekrachok idején dollármilliókat söpört be a new-york-i parketten, fittyet hányva az íratlan szabályokra és az általános piaci vélekedésre.

1750 érv, a világ egyik legjobb kereskedési platformja mellett

Az innováció évszázada

Az azóta eltelt egy évszázad alatt olyan mértékű technológia innováció ment végbe a pénz- és tőkepiacokon, ami minden bizonnyal elkápráztatná Livermore-t és társait.

A technológia csúcsát napjainkban az online kereskedési platformok jelentik, amelyek élőben - a másodperc törtrésze alatt - képesek reagálni a piaci árfolyammozgásokra és változásokra.

Ismerje meg az XTB világát

2018-ban a legjobb FX és CFD szolgáltatóvá választotta a Wealth & Finance International az XTB-t, melynek innovatív szoftverével egy szempillantás alatt hozzáférhetővé válnak a világ legkeresettebb pénzügyi termékei, így Ön is kihasználhatja a globális piac adta előnyöket és hozamlehetőségeket. Az xStation5 szoftverrel az alábbi piaci lehetőségekből profitálhat:

●      35 közismert tőzsdei index: Európa-, Ázsia- vagy éppen Amerika vezető tőzsdeindexeinek teljesítményéből is könnyűszerrel részesülhet az XTB kereskedelmi platformján keresztül, legyen szó az Egyesült Államok technológiai- (Nasdaq 100) vagy tekintélyes ipari (S&P 500) vállalatait, vagy éppen a német, a francia, az angol és az olasz ipar húzóágazatainak cégeit egyesítő tőzsdeindexek árfolyammozgásáról.

●      48 magas likviditású devizapár: Az xStation5 szoftveren keresztül kedvező spread mellett érheti el a legkedveltebb devizapárokat, (például: USD/EUR, USD/JPY, EUR/CHF) de akár a jen, a brazil reál és az új-zélandi dollár devizapárjai is a rendelkezésére állnak, ha egzotikusabb lehetőségre vágyik.

●      21 féle árutőzsdei termék: CFD-k széles választéka érhető el a platformon a nemesfémek, az ipari termékek és a nyersanyagok árfolyammozgásainak kiaknázására is, legyen szó aranyról, ezüstről, gabonáról, kakaóról vagy éppen olajról és gázról.

●      1551 egyedi részvény teljesítményéből is részesülhet CFD-n keresztül, így széles körű földrajzi- és iparági diverzifikációval csökkentheti portfóliója kockázatát, miközben elismert vállalatok sikereiből profitálhat.

●      87 nemzetközi befektetési alap: Közel 100 nemzetközi ETF árfolyammozgásából tehet szert nyereségre az XTB platformján keresztül, amelyeket a világ legelismertebb alapkezelő társaságai és befektetési szakemberei kezelnek.

●      5 elismert kriptovaluta: A Bitcoinon túl, további 4 kriptovalutához is hozzáférhet az xStation5 szoftver segítségével, tehát az Ethereum, a Ripple, a Dash, valamint a Litecoin teljesítményéből is részesülhet, valódi portfóliót kialakítva a cryptocurrency univerzumában.

XTB

Magas hozampotenciál

Napjaink fejlett technológiai megoldásainak köszönhetően akár kétszázszoros (!) tőkeáttétellel is kereskedhet az online felületeken, ami nagyon magas hozampotenciállal kecsegtet, hiszen már fél százalékos árfolyam elmozdulás esetén is megduplázhatja a befektetett tőkéjét.

Kalkulálható nyereség és veszteség

A tranzakciók okozta nyereség és veszteség is jól megbecsülhető előre a kereskedési felületen, az automatizált elektronikus segédeszközöknek köszönhetően (például: stop-loss, kereskedési kalkulátor, vészlezárás funkció) pedig nem szükséges a folyamatos online jelenlét, hiszen a rendszer magától nyitja/zárja a pozíciókat, melyekről természetesen értesítést küld Önnek.

Ingyenes, kockázatmentes demószámla

Az XTB a kereskedési rendszer és az elérhető piacok megismeréséhez 30 napos tesztlehetőséget kínál Önnek, ahol egy demószámla segítségével szerezhet tapasztalatot az online trading színes és izgalmas világában.

Regisztráció után lehetősége nyílik kipróbálni az XTB mobilalkalmazását is, amivel maximalizálhatja a kereskedés élményét.

Hozzászólások

Újabb fejlesztés szükséges az online számlabejelentés jövőbeni teljesítéséhez

Változást hozott az év eleje a valós idejű számlaadat-szolgáltatásban. Az adatszolgáltatáshoz használt jelenlegi XML séma, vagyis az adóhatóság által elvárt adatstruktúra régi verziója már csak néhány hónapig lesz használható.
2019. 02. 20. 22:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Várakozások felett nőtt a Magyar Telekom bevétele

Az elemzői várakozásokat meghaladva 7,8 százalékkal 174 milliárd forintra nőtt a Magyar Telekom Nyrt. csoport szintű árbevétele 2018 negyedik negyedévében az előző év azonos időszakához képest. Az elemzők átlagosan 172 milliárd forint bevételt vártak.
2019. 02. 20. 22:00
Megosztás:
Hozzászólások:

A bíróság hibázott, nem a HELL!

A HELL ENERGY Magyarország Kft. ellen hibásan bejegyzett végrehajtási jog a cégnyilvántartásból 2019. február 19-én maradéktalanul törlésre került. A Fővárosi Törvényszék elnöke megállapította, hogy a hibát kifejezetten a Pesti Központi Kerületi Bíróság követte el, és ezért elnézést kért.
2019. 02. 20. 21:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Szépen kúszik felfelé az arany árfolyama

Az arany jelentősen emelkedett a gyengébb dollár és a geopolitikai bizonytalanságok miatt.
2019. 02. 20. 21:00
Megosztás:
Hozzászólások:

A nagyobb iráni export ellenére tovább erősödik az olaj árfolyama

A WTI 56,5 dollár volt ma reggel, ami kismértékű erősödést jelent a tegnapi amerikai záróárhoz képest. A piac egyre biztosabb abban, hogy ha idén a kereslet nem zsugorodik drasztikusan, az év közepére ismét hiányt láthatunk a piacon. smét napi 84 ezer hordóval nőtt és elérte a napi 8,4 millió hordót.
2019. 02. 20. 20:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Ekkora nyereséget ért el a Graphisoft Park

A Graphisoft Park SE szabályozott ingatlanbefektetési társaság (szit) tavaly 4,45 millió euró nettó nyereséget ért el a korábbi gyakorlattal (pro forma) készült beszámoló szerint, az eredmény 12 százalékkal nőtt 2017-hez képest - közölte a társaság a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján szerdán közzétett jelentésében.
2019. 02. 20. 20:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Csökkent az influenzás megbetegedések száma

A múlt héten tovább csökkent az influenzaszerű megbetegedések száma - írta legfrissebb, szerdai jelentésében a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK).
2019. 02. 20. 19:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Részvényenként 25 forint osztalékot javasol a Magyar Telekom

A Magyar Telekom Nyrt. igazgatósága a 2018-as üzleti év után részvényenként 25 forint osztalék fizetését javasolja a közgyűlésnek - közölte a cég a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján szerdán.
2019. 02. 20. 19:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Elfogadta a fővárosi önkormányzat a 2019-es költségvetést

Elfogadta a fővárosi önkormányzat 2019-es összevont költségvetését a Fővárosi Közgyűlés szerdán.
2019. 02. 20. 18:30
Megosztás:
Hozzászólások:

BÉT: Így teljesítettek a vezető részvények

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 22,39 pontos, 0,06 százalékos emelkedéssel, 40 582,83 ponton zárt szerdán.
2019. 02. 20. 18:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Munkácsy-emlékérmeket bocsátott ki a Magyar Nemzeti Bank

Munkácsy Mihály születésének 175. évfordulója előtt emlékérmékkel tiszteleg a Magyar Nemzeti Bank (MNB): a tízezer forint névértékű ezüst és kétezer forint névértékű színesfém emlékérméket hivatalosan az MNB ügyvezető igazgatója bocsátotta ki szerdán a debreceni Déri múzeum Munkácsy termében.
2019. 02. 20. 17:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Szigorították Csehországban a Lengyelországból származó marhahús ellenőrzését

Csehország szerdán azonnali hatállyal megszigorította a Lengyelországból behozott marhahús ellenőrzését.
2019. 02. 20. 17:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Sikeres a Nébih oktatási programja

Sikeres a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) komplex oktatási programja, amely az óvódásoktól kezdve, az általános iskolásokon keresztül, egészen az egyetemistákig igyekszik bővíteni az élelmiszerbiztonsági ismereteket - mondta Zsigó Róbert, az Agrárminisztérium (AM) élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkára a Mese habbal, szülinappal című oktató mesekönyvének bemutatóján szerdán.
2019. 02. 20. 16:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Pénteken drágul a benzin

A Mol bruttó 3 forinttal emeli a 95-ös benzin nagykereskedelmi árát pénteken, a gázolaj ára nem változik.
2019. 02. 20. 16:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Három képviselő távozott a brit Konzervatív Pártból

Három alsóházi képviselő távozott szerdán a kormányzó brit Konzervatív Pártból, mindenekelőtt a kormány Brexit-politikájával szembeni komoly fenntartásaikkal indokolva a lépést.
2019. 02. 20. 15:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Tavaly nőtt a konferenciaturizmus Magyarországon

Magyarországon 2018-ban összesen 4816 konferenciát rendeztek, ami 13 százalékkal több az előző évinél - derül ki a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) kongresszusi irodájának 2018-as jelentéséből.
2019. 02. 20. 14:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Ezeken a településeken veszélyes levegő

Egyre több településen minősítik veszélyesnek vagy egészségtelennek a levegőt a magas szállópor-koncentráció miatt.
2019. 02. 20. 14:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Megemeli a béreket a Budapest Airport

Átlagosan 12,8 százalékos béremelést hajtanak végre márciusban a repülőteret üzemeltető cég és leányvállalatai, miután megállapodást kötöttek a szakszervezetekkel.
2019. 02. 20. 13:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Veszélyezteti-e a Brexit az EU jövőjét?

Nem kell tartania az Európai Uniónak a brit tagság megszüntetésétől (Brexit), a kilépés rendezett lebonyolítása közös érdek, és a közös értékek is ezt diktálják - hangsúlyozta a brit külügyminiszter szerdán Berlinben.
2019. 02. 20. 13:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Így emelkednek a lakossági állampapírok kamatai

Három állampapír kamatát emeli 0,5 százalékponttal február 25-től az az Államadósság Kezelő Központ Zrt. (ÁKK).
2019. 02. 20. 12:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Árfolyamok

BÉT Ár % Változás