1750 érv, a világ egyik legjobb kereskedési platformja mellett

„Csak a játék maga taníthat meg a játékszabályokra” – ennek szellemiségében hozta meg pénzügyi döntéseit minden idők egyik legzseniálisabb tőzsdei spekulánsa Jesse Lauriston Livermore, aki az 1907-es és 1929-es tőzsdekrachok idején dollármilliókat söpört be a new-york-i parketten, fittyet hányva az íratlan szabályokra és az általános piaci vélekedésre.

1750 érv, a világ egyik legjobb kereskedési platformja mellett

Az innováció évszázada

Az azóta eltelt egy évszázad alatt olyan mértékű technológia innováció ment végbe a pénz- és tőkepiacokon, ami minden bizonnyal elkápráztatná Livermore-t és társait.

A technológia csúcsát napjainkban az online kereskedési platformok jelentik, amelyek élőben - a másodperc törtrésze alatt - képesek reagálni a piaci árfolyammozgásokra és változásokra.

Ismerje meg az XTB világát

2018-ban a legjobb FX és CFD szolgáltatóvá választotta a Wealth & Finance International az XTB-t, melynek innovatív szoftverével egy szempillantás alatt hozzáférhetővé válnak a világ legkeresettebb pénzügyi termékei, így Ön is kihasználhatja a globális piac adta előnyöket és hozamlehetőségeket. Az xStation5 szoftverrel az alábbi piaci lehetőségekből profitálhat:

●      35 közismert tőzsdei index: Európa-, Ázsia- vagy éppen Amerika vezető tőzsdeindexeinek teljesítményéből is könnyűszerrel részesülhet az XTB kereskedelmi platformján keresztül, legyen szó az Egyesült Államok technológiai- (Nasdaq 100) vagy tekintélyes ipari (S&P 500) vállalatait, vagy éppen a német, a francia, az angol és az olasz ipar húzóágazatainak cégeit egyesítő tőzsdeindexek árfolyammozgásáról.

●      48 magas likviditású devizapár: Az xStation5 szoftveren keresztül kedvező spread mellett érheti el a legkedveltebb devizapárokat, (például: USD/EUR, USD/JPY, EUR/CHF) de akár a jen, a brazil reál és az új-zélandi dollár devizapárjai is a rendelkezésére állnak, ha egzotikusabb lehetőségre vágyik.

●      21 féle árutőzsdei termék: CFD-k széles választéka érhető el a platformon a nemesfémek, az ipari termékek és a nyersanyagok árfolyammozgásainak kiaknázására is, legyen szó aranyról, ezüstről, gabonáról, kakaóról vagy éppen olajról és gázról.

●      1551 egyedi részvény teljesítményéből is részesülhet CFD-n keresztül, így széles körű földrajzi- és iparági diverzifikációval csökkentheti portfóliója kockázatát, miközben elismert vállalatok sikereiből profitálhat.

●      87 nemzetközi befektetési alap: Közel 100 nemzetközi ETF árfolyammozgásából tehet szert nyereségre az XTB platformján keresztül, amelyeket a világ legelismertebb alapkezelő társaságai és befektetési szakemberei kezelnek.

●      5 elismert kriptovaluta: A Bitcoinon túl, további 4 kriptovalutához is hozzáférhet az xStation5 szoftver segítségével, tehát az Ethereum, a Ripple, a Dash, valamint a Litecoin teljesítményéből is részesülhet, valódi portfóliót kialakítva a cryptocurrency univerzumában.

XTB

Magas hozampotenciál

Napjaink fejlett technológiai megoldásainak köszönhetően akár kétszázszoros (!) tőkeáttétellel is kereskedhet az online felületeken, ami nagyon magas hozampotenciállal kecsegtet, hiszen már fél százalékos árfolyam elmozdulás esetén is megduplázhatja a befektetett tőkéjét.

Kalkulálható nyereség és veszteség

A tranzakciók okozta nyereség és veszteség is jól megbecsülhető előre a kereskedési felületen, az automatizált elektronikus segédeszközöknek köszönhetően (például: stop-loss, kereskedési kalkulátor, vészlezárás funkció) pedig nem szükséges a folyamatos online jelenlét, hiszen a rendszer magától nyitja/zárja a pozíciókat, melyekről természetesen értesítést küld Önnek.

Ingyenes, kockázatmentes demószámla

Az XTB a kereskedési rendszer és az elérhető piacok megismeréséhez 30 napos tesztlehetőséget kínál Önnek, ahol egy demószámla segítségével szerezhet tapasztalatot az online trading színes és izgalmas világában.

Regisztráció után lehetősége nyílik kipróbálni az XTB mobilalkalmazását is, amivel maximalizálhatja a kereskedés élményét.

Hozzászólások

Tovább élénkül az albérletpiac

A felsőoktatási felvételi ponthatárok kihirdetését, július 24-ét követően felélénkül az albérletpiac, ebben az időszakban számolni kell a bérleti díjak akár 10-15 százalékos emelkedésével is a lakáspiaci szakértők szerint.
2019. 07. 17. 12:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Közel 2 milliárd forint értékű megbízás és nyilvános kibocsátás jön az OTT-ONE-nál

Az OTT-ONE megkötötte eddigi működésének legnagyobb összegű szerződését, közel 2 milliárd forint értékben. A szerződés értelmében egy magyarországi megrendelő számára hajt végre innovatív informatikai és információbiztonság-technológia fejlesztéseket a vállalat. Ugyancsak a mai napon a tőzsdei társaság menedzsmentje arról határozott, hogy a megnövekedett piaci és befektetői érdeklődésre való tekintettel a vállalat 5 millió darab részvénnyel nyilvános kibocsátást hajt végre a Budapesti Értéktőzsdén.
2019. 07. 17. 11:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Felszökhet az arany ára

Az év elejétől szűk sávban mozgott a sárga nemesfém árfolyama, jelenleg unciája 1415 dollárt ér, de a következő hónapokban az arany egészen 1600 dollárig drágulhat - közölte a fizikai nemesfémekkel foglalkozó Conclude Befektetési Zrt. az MTI-vel. (1 uncia = 31,1035 gramm.)
2019. 07. 17. 10:00
Megosztás:
Hozzászólások:

A vállalatok nehezen birkóznak meg a digitális támadásokkal

A hálózati és endpoint védelem ágazatában globális vezető szerepet betöltő Sophos ismertette a The Impossible Puzzle of Cybersecurity felmérésének eredményeit. A felmérés arra mutat rá, hogy az IT menedzsereket elárasztják a minden irányból érkező digitális támadások és nehezen birkóznak meg a helyzettel a biztonsági szakértelem, a költségvetés és a korszerű technológia hiánya miatt. A felmérésben 3100 középvállalkozásokban dolgozó IT döntéshozó vett rész.
2019. 07. 17. 09:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Veszteséges kezdés várható a tőzsdéken

Indexcsökkenéssel fordulhat meg a szerdai nyitáskor az előző napi árfolyamemelkedés az európai tőzsdéken.
2019. 07. 17. 08:30
Megosztás:
Hozzászólások:

A megváltozott munkaképességűek több mint harmadának van állása

A megváltozott munkaképességűek elhelyezkedési lehetőségeinek folyamatos javítását célzó intézkedések, valamint a munkaerőhiány együttes hatására a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatási rátája a 2011-ben mért 18 százalékról mára 35 százalék körüli szintre emelkedett a Trenkwalder becslése szerint.
2019. 07. 17. 08:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Dinamikusan és fenntartható módon növeli fuvarszámát a Főtaxi

A Főtaxi csoport ebben az évben is dinamikusan növelte fuvarszámát, amit többek között az idén kötött új partneri megállapodásoknak is köszönhet. A cégcsoport két legújabb szerződött partnere a Budapest Park és a Sziget Fesztivál, amelyek fuvarigényeit az ország legnagyobb, mintegy 2000 autót számláló flottájával szolgálják ki. A cég nagy gondot fordít a fenntartható működésre is, ami érdekében év elején indította el Elektromobilitási Programját. Ennek keretében amellett, hogy flottáját elektromos autókkal bővíti, a Liszt Ferenc repülőtéren három új elektromos töltőállomást is létesített az elmúlt hetekben.
2019. 07. 17. 07:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Így változik a sertéshús ára! - egy ábrán

a sertéscomb átlagára (csont és csülök nélkül), Ft/kg
2019. 07. 17. 07:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Továbbra is szárnyal a kártyás fizetés a Balatonnál

A Mastercard legfrissebb adatai szerint tovább növekedett a kártyás fizetési tranzakciók száma a balatoni hajókon és jegypénztárakban. A kártyabirtokosok nem csak gyakrabban használják a bankkártyájukat, de a kedvezményeknek köszönhetően többet is költenek a BAHART járatain. A Mastercard és a hajózási társaság idén is számos kedvezményes szolgáltatással várja a pihenni vágyókat.
2019. 07. 17. 06:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Egyre többet költenek a magyarok, a kereskedők mégis nehéz helyzetben vannak

Országszerte emelkednek a fizetések, többek között ennek hatására közel 10 százalékkal nőtt a kiskereskedelmi üzletek forgalma 2018-ban az azt megelőző évhez képest a KSH adatai szerint. A szupermarketek tulajdonosai ennek ellenére sincsenek könnyű helyzetben. Az egyre nagyobb bérigények és a változó szabályozói környezet is megnehezíti a kereskedők dolgát – hangzott el az EY szakmai konferenciáján. A vezetőknek a vásárlások ösztönzésére és munkavállalóik megtartására is fokozott figyelemmel kell lenniük üzleteik versenyképességének növeléséhez.
2019. 07. 17. 06:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Kína ellenségesen viselkedik az Egyesült Államokkal

Az Egyesült Államok számos területen ellenséges magatartást tapasztal Kína részéről - jelentette ki John Bolton amerikai nemzetbiztonsági tanácsadó kedden egy washingtoni konferencián.
2019. 07. 17. 05:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Merkel támogatást ígért Moldovának

Németország segítségét ígérte Angela Merkel német kancellár Moldova új kormányának az ország demokratizálásához, miután kedden hivatalában fogadta Maia Sandu moldovai kormányfőt.
2019. 07. 17. 04:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Reinhard Münster váltja Jörg Schmidtet a Mercedes-Benz Hungária élén

2019. július 15-től Reinhard Münster (56) veszi át a Mercedes-Benz Hungária Kft. vezetését. Az eddigi ügyvezető igazgató, Jörg Schmidt (51), aki 2016 januárja óta töltötte be a pozíciót, új megbízást kap a Daimler AG berkein belül.
2019. 07. 17. 04:05
Megosztás:
Hozzászólások:

Appeninn elemzés

2019. 07. 17. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Opus elemzés

2019. 07. 17. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Magyar Telekom elemzés

2019. 07. 17. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Richter elemzés

2019. 07. 17. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

OTP elemzés

2019. 07. 17. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Babaváró hitel: van kihívója a legnépszerűbb kölcsönnek?

Mindössze néhány nap alatt jött össze több ezer igénylés a babaváró hitelre a bankoknál. De mi jut azoknak, akik nem tudnak vagy nem akarnak élni az állami lehetőséggel, de lakáscéljaik vannak? A Bank360 legfrissebb lakáshitel-figyelőjéből kiderül. 
2019. 07. 17. 03:30
Megosztás:
Hozzászólások:

NMHH: a rádióműsorok vetélytársaivá válnak az egyénileg összeállított tartalmak

Egy év alatt öt százalékponttal csökkent a hazai rádióhallgatók száma, ugyanakkor egyre többen rádióznak naponta legalább három órát a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) kutatása szerint. A hatóság tavalyi, 2018 végén készült vizsgálatából az is kiderült, hogy az internet terjedésével a rádióhallgatási, zenehallgatási szokások is gyorsan változnak: a szerkesztett tartalom felől egyre többen fordulnak a saját maguk által összeválogatható, elsősorban digitális klipek, zeneszámok, videók felé.
2019. 07. 17. 02:30
Megosztás:
Hozzászólások: