1750 érv, a világ egyik legjobb kereskedési platformja mellett

„Csak a játék maga taníthat meg a játékszabályokra” – ennek szellemiségében hozta meg pénzügyi döntéseit minden idők egyik legzseniálisabb tőzsdei spekulánsa Jesse Lauriston Livermore, aki az 1907-es és 1929-es tőzsdekrachok idején dollármilliókat söpört be a new-york-i parketten, fittyet hányva az íratlan szabályokra és az általános piaci vélekedésre.

1750 érv, a világ egyik legjobb kereskedési platformja mellett

Az innováció évszázada

Az azóta eltelt egy évszázad alatt olyan mértékű technológia innováció ment végbe a pénz- és tőkepiacokon, ami minden bizonnyal elkápráztatná Livermore-t és társait.

A technológia csúcsát napjainkban az online kereskedési platformok jelentik, amelyek élőben - a másodperc törtrésze alatt - képesek reagálni a piaci árfolyammozgásokra és változásokra.

Ismerje meg az XTB világát

2018-ban a legjobb FX és CFD szolgáltatóvá választotta a Wealth & Finance International az XTB-t, melynek innovatív szoftverével egy szempillantás alatt hozzáférhetővé válnak a világ legkeresettebb pénzügyi termékei, így Ön is kihasználhatja a globális piac adta előnyöket és hozamlehetőségeket. Az xStation5 szoftverrel az alábbi piaci lehetőségekből profitálhat:

●      35 közismert tőzsdei index: Európa-, Ázsia- vagy éppen Amerika vezető tőzsdeindexeinek teljesítményéből is könnyűszerrel részesülhet az XTB kereskedelmi platformján keresztül, legyen szó az Egyesült Államok technológiai- (Nasdaq 100) vagy tekintélyes ipari (S&P 500) vállalatait, vagy éppen a német, a francia, az angol és az olasz ipar húzóágazatainak cégeit egyesítő tőzsdeindexek árfolyammozgásáról.

●      48 magas likviditású devizapár: Az xStation5 szoftveren keresztül kedvező spread mellett érheti el a legkedveltebb devizapárokat, (például: USD/EUR, USD/JPY, EUR/CHF) de akár a jen, a brazil reál és az új-zélandi dollár devizapárjai is a rendelkezésére állnak, ha egzotikusabb lehetőségre vágyik.

●      21 féle árutőzsdei termék: CFD-k széles választéka érhető el a platformon a nemesfémek, az ipari termékek és a nyersanyagok árfolyammozgásainak kiaknázására is, legyen szó aranyról, ezüstről, gabonáról, kakaóról vagy éppen olajról és gázról.

●      1551 egyedi részvény teljesítményéből is részesülhet CFD-n keresztül, így széles körű földrajzi- és iparági diverzifikációval csökkentheti portfóliója kockázatát, miközben elismert vállalatok sikereiből profitálhat.

●      87 nemzetközi befektetési alap: Közel 100 nemzetközi ETF árfolyammozgásából tehet szert nyereségre az XTB platformján keresztül, amelyeket a világ legelismertebb alapkezelő társaságai és befektetési szakemberei kezelnek.

●      5 elismert kriptovaluta: A Bitcoinon túl, további 4 kriptovalutához is hozzáférhet az xStation5 szoftver segítségével, tehát az Ethereum, a Ripple, a Dash, valamint a Litecoin teljesítményéből is részesülhet, valódi portfóliót kialakítva a cryptocurrency univerzumában.

XTB

Magas hozampotenciál

Napjaink fejlett technológiai megoldásainak köszönhetően akár kétszázszoros (!) tőkeáttétellel is kereskedhet az online felületeken, ami nagyon magas hozampotenciállal kecsegtet, hiszen már fél százalékos árfolyam elmozdulás esetén is megduplázhatja a befektetett tőkéjét.

Kalkulálható nyereség és veszteség

A tranzakciók okozta nyereség és veszteség is jól megbecsülhető előre a kereskedési felületen, az automatizált elektronikus segédeszközöknek köszönhetően (például: stop-loss, kereskedési kalkulátor, vészlezárás funkció) pedig nem szükséges a folyamatos online jelenlét, hiszen a rendszer magától nyitja/zárja a pozíciókat, melyekről természetesen értesítést küld Önnek.

Ingyenes, kockázatmentes demószámla

Az XTB a kereskedési rendszer és az elérhető piacok megismeréséhez 30 napos tesztlehetőséget kínál Önnek, ahol egy demószámla segítségével szerezhet tapasztalatot az online trading színes és izgalmas világában.

Regisztráció után lehetősége nyílik kipróbálni az XTB mobilalkalmazását is, amivel maximalizálhatja a kereskedés élményét.

Hozzászólások

A munkaadók és a munkavállalók is nyernek

Családbarát munkahelyek kialakításával a munkaadók és a munkavállalók is nyernek - mondta a pénzügyminiszter a Három királyfi, három királylány mozgalom péntek esti budapesti rendezvényén, amelyen átadták a civil szervezet családbarát vállalatoknak odaítélt díjait.
2018. 11. 17. 14:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Bővül a Vodafone Magyarország Alapítvány Digitális iskola programja

A Tanoda program, a Nemzeti Köznevelési Portál és a Lego Education program bevonásával bővül a Vodafone Magyarország Alapítvány Digitális iskola programja - jelentették be pénteken Budapesten, sajtótájékoztatón.
2018. 11. 17. 13:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Súlyos jogsértés miatt nem hosszabbították meg a Sláger FM és Music FM szerződését

A médiatanács nem hosszabbította meg a Sláger FM és Music FM szerződését - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Kommunikációs Igazgatóság az MTI-vel pénteken
2018. 11. 17. 12:00
Megosztás:
Hozzászólások:

A befektetőknek vonzó környezetet kínál Magyarország

Magyarország kiszámítható és stabil gazdaságpolitikát követ, így vonzó befektetési környezetet kínál a tőkének - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter pénteken Budapesten, a Groupama Biztosító nemzetközi konferenciáján tartott előadásában.
2018. 11. 17. 11:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Az Omega együttesről nyílik kiállítás

Az Omega együttes 56 éves történetét képek és relikviák segítségével bemutató látványos kiállítás nyílik november végén a szentesi Koszta József Múzeumban - tájékoztatta a közgyűjtemény igazgatója pénteken az MTI-t.
2018. 11. 17. 10:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Így nőtt az USA ipari termelése

Az Egyesült Államokban nőtt az ipari termelés, de az ipari kapacitások kihasználtsága csökkent októberben.
2018. 11. 17. 09:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Félmilliárd forintból korszerűsítettek ipari parkot Kaposváron

Átadták a megújult SÁÉV-telepet pénteken Kaposváron, a város mintegy félmilliárd forintot költött az 1970-es évek óta ipari parkként használt terület infrastruktúrájának korszerűsítésére - tájékoztatta a polgármesteri hivatal az MTI-t.
2018. 11. 17. 08:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Ennyien dohányoznak világszerte - ábrán mutatjuk

A naponta dohányzók aránya a 15 évesnél idősebb felnőtt népességbol (százalék), adatok 2017-ből vagy a legfrissebb elérhető évből
2018. 11. 17. 07:00
Megosztás:
Hozzászólások:

A Föld éves erőforrásainak csaknem dupláját használjuk fel

Az emberiség a Föld egy évre elegendő erőforrásainak mintegy 1,7-szeresét használja fel évente, jóval többet annál, mint amennyit a bolygó reprodukálni tud - figyelmeztetett a köztársasági elnök a klímaváltozásról tartott előadásában a Nyíregyházi Egyetemen pénteken.
2018. 11. 17. 06:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Az eurózóna költségvetésének tervéről egyeztetett Párizs és Berlin

Franciaország és Németország hétfőn bemutatja az eurózóna költségvetésének tervezetéről készült közös javaslatát az euróövezeti országok pénzügyminisztereinek (Eurogroup) brüsszeli találkozóján.
2018. 11. 17. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

A CEU mellett tüntetett a Momentum

A Közép-Európai Egyetem (CEU) mellett tartott tüntetést a Momentum Mozgalom Budapesten pénteken. A demonstráción Szél Bernadett független országgyűlési képviselő azt mondta: a kormány fél a tudástól, és az a baja a CEU-val, hogy "kész válaszok visszaböfögése" helyett autonóm gondolkodásra nevel. Szél Bernadett úgy fogalmazott: ez "az elnyomó hatalom" a "Soros-hálózatot" nevezte meg ellenségéül, pedig az nem létezik.
2018. 11. 17. 03:00
Megosztás:
Hozzászólások:

A Kia zsolnai üzemében új modell gyártását kezdték el

A Kia európai üzemében, a szlovákiai Zsolnán megkezdték egy új modell, a ProCeed kombikupé sorozatgyártását pénteken - tájékoztatta az MTI-t a Kia Motors Hungary Kft.
2018. 11. 17. 02:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Eljő az infláció!

A harmadik negyedéves kiugró növekedési számok mögött a kedvező belső és külső gazdasági környezet, jelesül a lendületesen bővülő lakossági fogyasztás, a hasító beruházások és a szélcsendes európai-amerikai piacok állnak, mondja a Sberbank szakértője. A kedvező számok ellenére Horváth István szerint hosszú távon ez a tempó nem fenntartható, jövőre kevéssel 4 százalék alatti bővülést vár Magyarországon a Sberbank.
2018. 11. 17. 01:00
Megosztás:
Hozzászólások:

A gyermekjogok hete kezdődik Salgótarjánban

A médiatudatosság felmérése és az érzelmi intelligencia fejlesztése is helyet kapott a gyermekek jogainak hete hétfőn kezdődő programsorozatában Salgótarjánban.
2018. 11. 17. 00:05
Megosztás:
Hozzászólások:

Theresa May kinevezte a lemondott miniszterek utódait

Theresa May brit miniszterelnök kinevezte pénteken a Brexit-ügyi, illetve a munkaügyi tárca éléről előző nap lemondott miniszterek utódait. A brit EU-tagság megszűnésének folyamatát irányító brit minisztérium (DExEU) élére Stephen Barclay eddigi egészségügyi államtitkár került.
2018. 11. 16. 23:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Így zárta a hetet a BÉT

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 257,42 pontos, 0,66 százalékos emelkedéssel, 39 328,39 ponton zárt pénteken.
2018. 11. 16. 22:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Mínuszban zártak az európai tőzsdék

Mínuszban zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken.
2018. 11. 16. 21:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Erősödött a forint péntek estére

Erősödött a forint a bankközi piacon a főbb devizákkal szemben péntek este a reggeli szintekhez képest.
2018. 11. 16. 20:00
Megosztás:
Hozzászólások:

75,6 millió forintért kelt el Rippl-Rónai József Kékruhás lány virágos kalapban című festménye a BÁV őszi aukcióján

Zsúfolásig telt teremben tartották november 13-án és 14-én a BÁV őszi aukcióját, amelyen összesen 380 millió forintos forgalmat bonyolítottak le. A kétnapos árverés legmagasabb eladási árát Rippl-Rónai József Kékruhás lány virágos kalapbancímű festménye érte el, amelyért 75,6 millió forintot fizettek. A legnagyobb áremelkedés a történelmi személyek portréit jellemezte, így Feszty Árpád Hermann Ottót ábrázolt festménye 16-szoros, Barabás Miklós Batthyány Lajos portréja pedig 15-szörös áron kelt el. Az ékszereknél ismét a befektetésnek is vásárolt nagyméretű brilles darabok voltak a legkelendőbbek: közülük egy smaragddal és egy 3,12 karátos brillel ékített nyakék érte el a legmagasabb, 12 millió forintos árat.
2018. 11. 16. 19:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Szombaton ingyenes minikoncertek lesznek a fővárosban

Szombaton a belváros nyolc népszerű szórakozóhelyen lesznek ingyenes, klasszikus zenei minikoncertek Budapest napja alkalmából - mondta Bán Teodóra, a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ ügyvezetője az M1 aktuális csatornán pénteken.
2018. 11. 16. 19:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Árfolyamok

BÉT Ár % Változás