A Notcoin több mint 25%-ot emelkedett a medvés hangulat ellenére, az új P2E token, a PlayDoge pedig 5,5 millió dollár felett jár

A Notcoin ($NOT) mindenkivel szembe megy a küszködő piacon. Miközben a legtöbb kriptovaluta pirosban forog, a NOT 27%-kal emelkedett a múlt héten, ami a befektetők figyelmét is felkeltette.

A Notcoin több mint 25%-ot emelkedett a medvés hangulat ellenére, az új P2E token, a PlayDoge pedig 5,5 millió dollár felett jár

A rally közben egy másik versenyző, a PlayDoge ($PLAY) is feszegeti határait: előértékesítése átlépte az 5,5 millió dollárt.

Megnézem a PlayDoge oldalát

A Notcoin elképesztő visszatérése még a befektetőket is meglepte

A Notcoin elképesztően tért vissza.

Egy durva esés után a NOT nagy intenzitással pattant vissza, és jelenleg 0,016 dollár környékén kereskedik.

Múlt hét hétfőhöz képest ez 27%-os ugrást jelent 7 nap alatt.

Ha pedig közelebbről megvizsgáljuk a pénteki mélypont utáni eseményeket, akkor elképesztő, 83%-os emelkedést tapasztalunk.

A hétvége kimondottan jót tett a NOT-nak, az érme ára ugyanis jelentősen növekedett.

Az érme zsinórban a harmadik pozitív zárása előtt van – amihez hasonló május utolsó hete óta nem történt.

De a Notcoinnak nem csak az ára a lenyűgöző.

A spot volumen hétfőn elérte az 1,1 milliárd dollárt, amivel a NOT a 9. legtöbbet kereskedett kripto eszköz lett.

Notcoin árfolyam grafikon

A Notcoin piaci kapitalizációja ezzel 1,7 milliárd dollárra nőtt.

A bikák számára pedig van még izgalom a projektben: egy újabb 74%-os emelkedéssel a NOT elérheti a történelmi csúcsát.

Ez a szint néhány napja még elérhetetlennek tűnt.

Ez is jól mutatja, hogy mennyire gyors változásokat produkálhat a kriptovaluta piac.

Megnézem a PlayDoge oldalát

Miért piros a kripto piac?

A Notcoin rally még szembetűnőbb, ha figyelembe vesszük a piac jelenlegi medvés trendjét.

Miközben a NOT nagyot ment, a legtöbb kripto pirosra váltott.

A teljes piacot ütik, különösen a gazdasági bizonytalanság, az ETF kiáramlások és pár váratlan németországi manőver miatt.

A befektetők tűkön ülnek, az amerikai infláció körüli aggodalmak és a kamatláb-intézkedések körüli várakozások miatt.

További növeli a befektetői aggodalmat a spot Bitcoin ETF-ekből történő kiáramlás.

Spot bitcoin ETF tőkeáramlás

Úgy tűnik, a traderek inkább biztosra mennek, és csökkentik a BTC kitettségüket.

Ehhez jön még az is, hogy Németország kiürítette a Bitcoin tartalékainak egy részét.

A hétvége és a hétfői nap folyamán a német hatóságokhoz kapcsolható címekről valamivel több mint 900 millió dollár értékű BTC-t küldtek másik címekre, köztük tőzsdékre is.

A blokklánc nyomozók úgy gondolják, hogy a kormány a BTC készlet kiürítésére készül.

Ennek ellenére a Notcoin virágzik.

Tekintsünk erre egy emlékeztetőként, ami eszünkbe juttatja, hogy a kriptovaluta piacon bármikor, bármilyen váratlan esemény megtörténhet.

Ez lehet a következő Notcoin? A PlayDoge ICO 5,5 millió dollár felett, ahogy nő az izgalom a nosztalgikus P2E játék körül

Ha már olyan érmékről beszélünk, amelyek szembe mennek a trenddel, akkor ejtsünk néhány szót az egyik legjobb jelenleg futó előértékesítésről, PlayDoge-ról.

A piacon uralkodó negatív hangulat ellenére ez az új projekt már több mint 5,5 millió dollárnyi összeget gyűjtött össze az előértékesítése keretében.

A PlayDoge fejlesztői erősen játszanak a nosztalgia faktorra a retro stílusban készült P2E játékkal.

Ebben a játékban a játékosok örökbe fogadhatnak egy virtuális kisállatot a ‘90-es években oly népszerű Tamagotchi mintájára.

PlayDoge kripto ICO

A puszta elégedettség helyett azonban a játékosok valódi jutalmakban is részesülnek.

Erőfeszítéseikért cserébe a projekt $PLAY tokenekkel, a PlayDoge natív BEP-20 tokenjével jutalmazza őket.

A szórakoztató P2E játékon felül a PlayDoge letétekre is lehetőséget kínál a felhasználóknak, amelyek éves hozama jelenleg 104% körül mozog.

A játékosok tehát növelhetik a bevételeiket a PlayDoge játékával, majd az így szerzett $PLAY tokenek letétbe helyezésével.

A projekt ügyes megoldás talált arra, hogy elkötelezze a játékosokat, miközben növeli a befektetéseket az ökoszisztémába.

Ami biztosan közös a Notcoinban és a PlayDoge-ban, az az, hogy képesek elképesztő növekedést elérni egy visszaesést mutató piacon.

A projektek bebizonyítják, hogy azok az érmék, amelyek erős közösséget gyűjtöttek maguk köré, még medvés körülmények között is növekedhetnek.

A PlayDoge kétségtelenül összetartó közösségre tett szert – jól mutatja ezt a közel 10 000 aktív tag a hivatalos Telegram csatornájukon.

Mivel a PlayDoge egyelőre nem érhető el a nyílt piacon, azt sem lehet tudni, hogy miként teljesít majd éles körülmények között, a kereskedés indulása után.

Amennyiben viszont a korai eseményekre alapozunk, a PlayDoge bombaként robbanhat be a tőzsdékre. Érdemes addig beszállni, amíg még előértékesítésben, kedvezményes áron teheted meg. A tokenek gyorsan fogynak, és közelít az előértékesítés vége. Siess, ne maradj le!

Megnézem a PlayDoge oldalát

Ezek is érdekelhetnek:

Tépik a mém érméket, a Pepe több mint 30%-ot zuhant – A Pepe Unchained jó alternatíva lehet?

A szakértők egy új blokklánc érméire voksolnak

A legjobb kripto 1 dollár alatt 2024-ben – A legolcsóbb kriptovaluta

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Nyári szabadságolások: célszerű legalább az időarányos szabadságot kiadni

A vállalatoknak már most célszerű részletesen felmérniük, melyik munkavállalójuk hol tart az idei szabadságkeretének felhasználásában, és nyári időszakban célszerű legalább az időarányos szabadságot kiadniuk. Különösen azokban a szektorokban érdemes erre nagy figyelmet fordítani, ahol a munkaerőhiány miatt fel nem töltött létszámkeretek mellett kell megoldani a működést – figyelmeztet a Trenkwalder.
2024. 07. 15. 15:00
Megosztás:

Lassult a kínai GDP növekedése a második negyedévben

Lassult Kína gazdasági növekedése az idei második negyedévben éves összevetésben, és üteme elmaradt az elemzők által várttól.
2024. 07. 15. 14:00
Megosztás:

A Messer és a Toyota Tsusho a hidrogénmobilitás fejlesztésére közös vállalatot alapít

A "SympH2ony" közös vállalat átfogó megoldásokat kínál a hidrogénüzemű járműflottákra való egyszerű átálláshoz.
2024. 07. 15. 13:00
Megosztás:

Megérkeztek a kötelező biztosítások a rollerekre, akár kilencszázszoros különbségek is lehetnek a díjakban

Valamennyi biztosító, amely ajánl kötelező felelősségbiztosítást (KGFB-t), felkészült a július 16-i rajtra, amikortól már rollerre is kell kötelező felelősségbiztosítást kötni. Ez várhatóan 30-40 ezer rollert érint a Netrisk szerint. A kötelező felelősségbiztosítást nem érdemes kikerülni, részben az alacsony díj, részben pedig az akár többmillió forintos okozott károk miatt. A díjat azonban több tényező is befolyásolhatja, és jelentős különbségek vannak. Nem minden mikromobilitási eszköz érintett a törvénymódosítás szerint, a kötelező biztosítást azokra az eszközökre kell kötni, amelyeknek a tervezési sebessége meghaladja a 25 kilométer per órát, vagy 25 kilogrammnál nehezebbek és a legnagyobb tervezési sebessége meghaladja a 14 kilométer per órát.
2024. 07. 15. 12:00
Megosztás:

Vegyes mozgás az ázsiai tőzsdéken, a tokiói börzén nem volt kereskedés

Vegyesen mozogtak a vezető ázsiai tőzsdék mutatói hétfőn, amikor nemzeti ünnep miatt nem volt kereskedés a tokiói börzén.
2024. 07. 15. 11:00
Megosztás:

Gyengüléssel nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Mínuszban indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék hétfőn. A londoni FTSE100 index 0,54 százalékkal, a frankfurti DAX index 0,39 százalékkal, a párizsi CAC-40 index pedig 0,66 százalékkal gyengült a kereskedés kezdetén.
2024. 07. 15. 10:00
Megosztás:

Iránykereséssel indulhat a kereskedés

Iránykereséssel indulhat a kereskedés hétfőn a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) az elemző szerint, a BUX 191,4 pontos, 0,27 százalékos emelkedéssel 72 133,07 ponton zárt pénteken.
2024. 07. 15. 09:00
Megosztás:

Vegyes forintmozgás reggel

Vegyesen alakult a forint árfolyama hétfő reggel a péntek esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 07. 15. 08:00
Megosztás:

A felhőtechnológia több mint hétbillió forintos GDP-növekedést hozhat Magyarországnak

A felhőszolgáltatásokat használó magyar vállalatok egy alkalmazottra jutó éves bevétele közel 2,4 millió forinttal magasabb, mint az ilyen szolgáltatásokat nem használó versenytársaiké. A közelmúltban megjelent "Felhőtechnológiák Magyarországon: Gazdasági hatástanulmány" című, a Deloitte által az IVSZ számára az Amazon Web Services-szel (AWS) partnerségben készített felmérés szerint a felhőhasználat további növekedése évente átlagosan 1,7 - 2,7%-kal járul hozzá a magyar bruttó hazai termékhez (2023-hoz képest), attól függően, hogy a kormány semlegesen vagy támogatóan viszonyul-e a felhőhöz. Ennek a tartománynak a két végpontja közötti különbség 10 év alatt 7000 milliárd forint többlet GDP-t jelent.
2024. 07. 15. 07:00
Megosztás:

149.000 vizsgálatot folytatott le a NAV éves szinten: mennyi lett a bevétele?

A NAV 2023-as évkönyve részletes áttekintést ad az adóhatóság ellenőrzési gyakorlatáról, amelyből a jövőre vonatkozóan is értékes tanulságok szűrhetők le. A Deloitte szakértői a legfontosabb tudnivalókat foglalták össze.
2024. 07. 15. 06:00
Megosztás:

Elkezdte első metanol-üzemanyagú hajójának gyártását a Celebrity Cruises

Megkezdődött a Celebrity Cruises ötödik hajójának építése a díjnyertes Edge sorozatban. A Celebrity Xcel tengerjáró 2025. őszén indul útnak.
2024. 07. 15. 05:00
Megosztás:

Legnagyobb kriptovaluta nyertesek: A Cardano (ADA) és a Shiba Inu (SHIB) az elmúlt héten helyreálltak, de a Rollblock (RBLK) vezeti a mezőnyt

Ahogy az egész kriptovaluta piac helyreáll a legutóbbi árzuhanásból, a befektetők kezdenek olyan érméket keresni, amelyek a legnagyobb potenciális emelkedést mutathatják a fellendülés során. A nagy piaci kapitalizációjú tokenektől és memecoinoktól kezdve egészen az új DeFi és GameFi projektekig, a befektetők izgatottan várják azokat a hozamokat, amelyeket 2024 elején élvezhettek.
2024. 07. 15. 04:00
Megosztás:

Az ország legnagyobb spekulatív ipari ingatlana épül Budapest déli alpiacán

Hamarosan elkészül Magyarország legnagyobb spekulatív ipari ingatlana a HelloParks fejlesztésében. A 60.000 négyzetméteres BigBox típusú AN1 csarnok nyár végétől várja a bérlőket a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtértől mindössze 20 percre található HelloParks Alsónémediben. A 13,5 hektáros területen épülő ipari épület az M0 és M5 autópályák találkozásához közel, Budapest déli alpiacán, logisztika szempontjából az egyik legfrekventáltabb környéken helyezkedik el, így különösen vonzó célpont lehet többek között a Kecskemét-Szeged tengelyen mozgó autóipari beszállítóknak.
2024. 07. 15. 03:00
Megosztás:

Hatalmas pénzeket nyerhetsz Trump merényletével, ha tudod, hogyan kell - megmutatjuk!

A kriptovalutákról más sokan hallottak, de a többség a Bitcoin-nál megragadt. Pedig érdemes tudni, hogy komoly fejlesztések zajlanak a kriptovilág PoliFi szegmensében, olyannyira, hogy aki résen van, hatalmas nyereségeket érhet el nagyon rövid idő alatt olyan szörnyű események kapcsán is, mint például a Donald Trump elnökjelölt elleni fegyveres támadás. Hogyan is működik ez a piac?
2024. 07. 15. 02:00
Megosztás:

Váratlan pénz érkezik 4 csillagjegy számára is a héten! Heti Pénzhoroszkóp

Pénzügyi heti horoszkóp 2024. június 15 -21 időszakra. Megmutatjuk, hogy a csillagok állása szerint melyik lesz a héten a szerencsenapod, mik a szerencseszámaid és a szerencseállatod, ami pénzt is hozhat a házhoz könnyedén. Mindezen túl mutatunk Neked egy izgalmas pénzcsinálási lehetőséget is.
2024. 07. 15. 01:00
Megosztás:

VIDEÓRA vették a hónap tahóját Magyarországon

A belső sávban szabályosan közlekedő Toyotát először kiszorította egy száguldó Mercedes, majd dühösen reagált, amikor egy másik sofőr a veszélyes manővert fényjelzéssel jelezte. A Mercedes hirtelen fékezett és a leállósávban előzött. Videón bemutatva sokkal durvább a szituáció, görgess kicsit lejjebb.
2024. 07. 15. 00:30
Megosztás:

A Hamster Kombat és a Notcoin nagyon mennek, de mutatunk még pár P2E játékot

A Hamster Kombat a legújabb koppintgatós játék a TON-on, amely a brutálisan sikeres, a semmiből 1,6 milliárd dollárra felkapaszkodó Notcoint követi.
2024. 07. 15. 00:01
Megosztás:

Így lesz jó befektetés egy digitális mérleg!

A kereskedelemben és az iparban a pontos mérés elengedhetetlen. Egy megbízható bolti mérleg például nemcsak a vásárlók elégedettségét növeli, de hosszú távon a költséghatékony működéshez is hozzájárul.
2024. 07. 14. 23:00
Megosztás:

Az akciós mézesmadzagok mellett beindult a hitelkamatok emelése

A lakáshitel THM-plafon eltörlése és a banki különadók emelése a korábbinál differenciáltabb kamatváltozásokra sarkallhatja a bankokat Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint. Egyes szegmensekben – ahol a számára jó ügyfelekért versenyezni akar egy-egy pénzintézet – továbbra is lehetnek kamatcsökkentések, ám a többi területen kamatemelésekre kell felkészülnünk a szakértő szerint.
2024. 07. 14. 22:00
Megosztás:

Mennyiért lehet most nyaralót venni?

Nehezebb, de egyáltalán nem lehetetlen dolguk van azoknak, akik most szeretnének venni nyaralót valamelyik kedvelt magyar üdülőhelyen. Az otpotthon.hu ingatlankereső adatai szerint a legtöbb hétvégi házat Siófok és Gárdony környékén hirdetik. A Balaton-parti ingatlanok négyzetméterára a fővároséval vetekszik, a Velencei-tónál és az Orfűi tavaknál olcsóbbak lettek az üdülők tavalyhoz képest.
2024. 07. 14. 21:00
Megosztás: