Átveszik-e a medvék az uralmat a kriptopiacon? Egy szakértő szerint a Fetch AI (FET), a Notcoin (NOT) és az Algotech (ALGT) erősen fogják tartani magukat

A kriptopiac a folyamatos innováció és volatilitás kavalkádja. Míg egyes projektek szédítő magasságokba emelkednek, mások szembesülnek a piaci korrekciók kemény valóságával. A potenciális medvepiac körüli suttogások közepette a befektetők érthetően óvatosak.

Átveszik-e a medvék az uralmat a kriptopiacon? Egy szakértő szerint a Fetch AI (FET), a Notcoin (NOT) és az Algotech (ALGT) erősen fogják tartani magukat

Azonban a bizonytalanság közepette a szakértők olyan konkrét projekteket azonosítanak, amelyek a visszaesés során is ellenállóak maradhatnak. Ez a cikk három ilyen projektet vizsgál meg – Fetch.ai (FET), Notcoin (NOT) és Algotech (ALGT) – és mélyebben belemegy, miért lehetnek ezek a projektek képesek ellentmondani a piaci trendeknek.

Fetch.ai (FET): A decentralizált gépi tanulás jövőjének ereje

A Fetch.ai (FET) az AI forradalom élvonalában áll a kriptotérben. Ez az ambiciózus projekt a mesterséges intelligencia erejét kihasználva kívánja átalakítani a DeFi és más digitális gazdaságokat. A Fetch.ai (FET) egy olyan jövőt képzel el, amelyet autonóm gazdasági ügynökök hatalmaznak fel – intelligens szoftverprogramok, amelyek képesek függetlenül cselekedni a felhasználók nevében.

A Fetch.ai (FET) kihasználta az AI altcoinok iránti növekvő érdeklődést, és figyelemre méltó utat járt be azóta, hogy ez a lendület elindult. Jelenleg 1,47 dolláron kereskednek a coinokkal, és az éves grafikonon lenyűgöző 524%-os növekedést mutat, még a közelmúltbeli árfolyam-ingadozások ellenére is.

Tovább növeli ezt a lendületet a Fetch.ai (FET) nemrégiben kötött stratégiai partnersége a Chainlinkkel. Ez az együttműködés a Chainlink erős Oracle hálózatát használja fel, hogy a Fetch.ai AI ügynökei hozzáférjenek a valós idejű adatokhoz. Ez a külső adatokhoz való hozzáférés lehetővé teszi, hogy ezek az ügynökök megalapozottabb döntéseket hozzanak, és potenciálisan új lehetőségeket nyissanak meg a DeFi és a digitális gazdaság területén.

Notcoin (NOT): A piaci volatilitás legyőzése egyedülálló stabilcoin megközelítéssel

A Telegram játékok világába való belépése a mini-appokkal sikeresnek bizonyult, és a Notcoin vezető szereplővé vált. Ez az innovatív "tap-to-earn" játék lenyűgöző 35 millió játékost vonzott, és mindössze öt hónap alatt 10 millió napi aktív felhasználóval büszkélkedhet.

A Notcoin kiemelkedése nem volt csupán organikus. Nemrég integrálódott a Binance-szel, a világ egyik vezető kriptotőzsdéjével, amely jelentős növekedést hozott az elérhetőség és hitelesség terén. Ez a stratégiai lépés nemcsak megkönnyítette a potenciális játékosok számára a hozzáférést, hanem a kripto közösségben is megerősítette a Notcoin legitimitását.

Míg a piac a közelmúltban visszaesett, a Notcoin innovatív jellemzői és a nagy tőzsde támogatása arra utal, hogy képes lesz visszapattanni és folytatni növekedési pályáját. Az erős játékosbázis és a napi aktív felhasználók ígéretes jövőt festenek a Notcoin számára, így érdemes figyelemmel kísérni a Telegram játékok és kripto integrációjának egyre változó világában.

Algotech (ALGT): AI-alapú befektetési betekintések a dinamikus kriptopiacra

Algotech, Notcoin és Fetch.ai kriptó elemzés és árfolyam előrejelzés

A folyamatosan változó kriptopiac irányítása még a tapasztalt befektetők számára is ijesztő lehet. Itt jön képbe az Algotech (ALGT), egy AI-alapú befektetési platform, amely adatvezérelt betekintésekkel kívánja felruházni a felhasználókat. Az Algotech (ALGT) kifinomult gépi tanulási és mesterséges intelligencia algoritmusokat használ a hatalmas mennyiségű piaci adat elemzésére. Ez az elemzés felhasználható kereskedési jelek formájában, amelyek potenciálisan nyereségesebb befektetési döntésekhez vezethetnek.

Az Algotech (ALGT) nemcsak algoritmusokról szól; célja a befektetők felhatalmazása. A platform felhasználóbarát felülettel rendelkezik, amely mind a tapasztalt kereskedők, mind a kripto világba újonnan belépők számára hozzáférhető.

Az Algotech (ALGT) jelenleg az előindítási fázisában van, és a rendkívül sikeres előértékesítéssel már meghaladta a 9,4 millió dolláros célkitűzést, ami erős befektetői bizalmat mutat. Ezenkívül az Algotech (ALGT) közelgő listázása egy nagy kriptotőzsdén, a Bitmarton, növekvő elismerését jelzi a kripto közösségben.

AI-alapú megközelítésével és a felhasználói felhatalmazásra való fókuszálásával a szakértők úgy vélik, hogy az Algotech (ALGT) olyan eszközökkel láthatja el a befektetőket, amelyek segítségével a volatilis piacon is boldogulhatnak.

Következtetés

A Fetch.ai (FET), a Notcoin (NOT) és az Algotech (ALGT) három olyan innovatív projektet képviselnek, amelyek képesek lehetnek ellenállni a piacnak. Bár a jövő bizonytalan, ezek a projektek egyedi megközelítéseik révén – a decentralizált AI piacterektől az AI-alapú befektetési eszközökig – potenciális vezetőkké válhatnak a dinamikus és folyamatosan változó környezetben.

E projektek képessége a kriptopiac jövőjének alakítására vitathatatlan. Ezért érdemes figyelemmel kísérni a Fetch.ai (FET), Notcoin (NOT) és Algotech (ALGT) fejlődését – lehet, hogy éppen ők lesznek azok a piaci kivételek, amelyekre mindannyian vártunk.

További részletek a projektekről:

Látogass el az Algotech előértékesítés oldalára

Csatlakozz az Algotech közösséghez

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Csökkenéssel nyithat a tőzsde az elemző szerint

A nemzetközi befektetői hangulat romlása miatt szerdán csökkenéssel indulhat a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) az Equilor Befektetési Zrt. senior elemzője szerint. A BUX 246,31 pontos, 0,34 százalékos emelkedéssel, 73 622,19 ponton, történelmi csúcson zárt kedden.
2024. 07. 24. 09:00
Megosztás:

Gyengült a forint szerda reggel

Gyengült a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben szerda reggel kedd kora estéhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 07. 24. 08:00
Megosztás:

Exkluzív jelentés: A WW3Shiba 90%-os éves hozammal szárnyal, messze maga mögött hagyva az Avaxot, a Stellart és a Brettet a medvepiac közepette, állítják a szakértők

A medvepiaci trend sokak számára nem jó hír, de ez a tökéletes pillanat arra, hogy alulértékelt gyöngyszemeket találjunk. Az egyik ilyen a WW3Shiba, amely jelenleg szembemegy a medvepiaci érzéssel, és lenyűgöző 90%-os éves hozamot kínál a korai befektetőknek, túlszárnyalva még a bullish versenytársakat, mint az Avax és a Stellar.
2024. 07. 24. 07:22
Megosztás:

A BC GEN Hungary Kft. négyszáz új munkahelyet hoz létre Salgótarjánban

A BC GEN Hungary Kft. dél-koreai tulajdonosi hátterű autóipari beszállító vállalat új, mintegy 21 milliárd forint értékű beruházása négyszáz újabb munkahelyet hoz létre Salgótarjánban - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Budapesten.
2024. 07. 24. 07:00
Megosztás:

Nőttek a német adóbevételek júniusban

Erőteljesen nőtt a német szövetségi és regionális tartományi kormányok adóbevétele júniusban éves szinten - közölte a pénzügyminisztérium.
2024. 07. 24. 06:00
Megosztás:

Kiderült, hogy moziznak gyermekeikkel a magyarok

Öt-hét éves kora körül vinné el moziba a gyermekét első alkalommal a magyarok többsége – mutat rá az ETELE Cinema és Opinio piackutató közös reprezentatív felmérése. A legkisebbek első jó mozis élménye leginkább a film kiválasztásán múlik, de sokat számít a családbarát terem, illetve a kedvenc snack és üdítő is.
2024. 07. 24. 05:00
Megosztás:

AI Kereskedési Platform eléri az utolsó előértékesítési kört, miután 50 000 tulajdonost és 9,5 millió dollárt gyűjtött össze

A kriptovaluta és a blokklánc technológia dinamikus világában a Solana (SOL) és a Fetch.ai (FET) kiemelkedik a skálázhatóság és a mesterséges intelligencia fúziójának innovatív lépései miatt. Egy új szereplő is feltűnt, felkeltve az érdeklődést. Az Algotech (ALGT), egy AI-vezérelt kereskedési platform, most érte el előértékesítési fázisának végét, jelentős figyelmet vonzva a befektetőktől.
2024. 07. 24. 04:00
Megosztás:

Nagy a szórás most az ingatlanpiaci alkuknál: 25 százalék és teljes alkuképtelenség is előfordul

Némileg megoszlanak most a vélemények az ingatlanpiacon elérhető alkukról, ugyanis egyes szakértők szerint a jelentős túlárazottság miatt olykor 20-30 százalékos alkukkal is találkozni, míg mások szerint csökkenőben a mértéke.
2024. 07. 24. 03:30
Megosztás:

A fiataloknak fontosabb az állásuk biztonsága, mint a fizetésük mértéke

Az utóbbi években rendkívül fontossá vált a munkavállalóknak, hogy egy állás hosszú távon is biztosított legyen. Ez a szempont leginkább a fiatalabbak számára elvárás, míg az idősebb generációknál a jó munkahelyi kapcsolatok kerültek előtérbe – derül ki a Boston Consulting Group (BCG), a Stepstone Group, valamint a The Network és magyar partnere, a Profession.hu közös nemzetközi kutatásából. A magyar dolgozók válaszai sok esetben eltérnek a globális trendektől.
2024. 07. 24. 03:00
Megosztás:

A VVER-1200-es reaktorok üzemanyaga teljesítménykövető üzemmódra is alkalmas

Roszatom nukleáris üzemanyaggyártó vállalata, a TVEL szakemberei a Manőver-1 névre keresztelt kísérlet során VVER-1200 reaktorokban használt nukleáris üzemanyag paramétereinek változását tanulmányozták a reaktor napi többszöri teljesítményszint-változtatásával. A teljesítmény rugalmas szabályozásának lehetősége még inkább piacképessé teszi a nagy teljesítményű orosz atomerőműveket.
2024. 07. 24. 02:00
Megosztás:

Hatalmas pénzt kaszálhatsz, ha összeomlik a Bitcoin árfolyama

Számos elemző vélekedik úgy, hogy a Bitcoin semmit nem ér, mert nincs mögötte semmilyen érték, hasznosság. Egyelőre azonban a piac és a befektetők nem így vélekednek, hiszen egy Bitcoin árfolyama cikkünk írásakor épp 66.000 dolláron áll, ami forintra átszámítva 23,7 millió forintnak felel meg. Ön úgy ítéli, hogy a Bitcoin árfolyama össze fog omlani? Akkor van egy jó hírünk: meggazdagodhat ezzel, ha bejön a tippje. Hogyan lehet sok pénzt keresni a Bitcoin zuhanásával? Például Bitcoin inverz ETF-fel! Mutatjuk, hogy mi az.
2024. 07. 24. 01:30
Megosztás:

Családi pótlék: dupla összeg érkezik, mutatjuk az időpontot is!

Az előző évekhez hasonlóan, augusztusban a Magyar Államkincstár két alkalommal is folyósítja a családi pótlékot augusztusban így dupla összeg érkezik a jogosultak számlájára. Mikor érkezik a családi pótlék augusztusban?
2024. 07. 24. 01:00
Megosztás:

Bikás mém érmék technikai elemzései, ez most a legjobb köztük 2024-ben?

Ebben a cikkben a legjobb mém érméket vesszük górcső alá, és megosztjuk a javasolt bikás piaci célokat a következő 6-12 hónapban.
2024. 07. 24. 00:01
Megosztás:

Garzonlakást venni vagy bérelni éri meg jobban Budapesten?

A felsőoktatási ponthatárok kihirdetése után a bérlés helyett a lakásvásárlás kérdése is előkerül azoknál a családoknál, ahol van elegendő saját erő egy lakáshitel felvételéhez. A dilemma a saját keresettel rendelkező fiatalok esetében is rendszeresen felmerül.
2024. 07. 23. 23:00
Megosztás:

Azt gondolnánk, hogy nő a kockázat a tőzsdéken, de...

Azt gondolnánk, hogy ahogy éleződik az elnökválasztási verseny az utolsó hónapokban, az kihatással van a részvénypiacokra is. Méghozzá a kockázatok növekedésével, csökkenés formájában. Éppen ezért megnéztük, hogy 1960-tól mostanáig hogyan alakult az S&P500 index az elnökválasztások évében, s egy picit meglepődtem.
2024. 07. 23. 22:00
Megosztás:

Stabilizálódást mutat a pénzügyi vezetők előrejelzése: a legtöbben nem terveznek átszervezést

A pénzügyi vezetők (CFO-k) 70%-a nem tervezi átszervezni pénzügyi osztályát a következő két évben - állapítja meg a Deloitte 2024-es közép-európai CFO-felmérésének kiegészítő tanulmánya, amelyben a szakértők a pénzügyi osztályok belső működését és változó szerepeit vizsgálták.
2024. 07. 23. 21:00
Megosztás:

Vasárnapig gyere el, vár a 33. Művészetek Völgye Fesztivál!

Félidőnél jár a Művészetek Völgye Fesztivál, amely idén közel 3000 programmal csábítja a látogatókat Kapolcsra, Taliándörögdre és Vigántpetendre. Az ország legnagyobb összművészeti fesztiválján 40 különféle helyszín vár mindenkit, művészek, társulatok költöznek be a három település udvaraiba.
2024. 07. 23. 20:30
Megosztás:

Ukrajna felfüggeszti a Lukoil szállításait a Barátság kőolajvezetéken

A magyar sajtó a hétvégén arról írt, hogy Ukrajna felfüggesztette az orosz Lukoiltól származó kőolaj szállítását Magyarország és Szlovákia felé a Barátság kőolajvezetéken.
2024. 07. 23. 20:00
Megosztás:

A Spotifytól hangos a tőzsde

A tőzsdenyitás előtt tette közzé második negyedéves eredményét a Spotify.
2024. 07. 23. 19:30
Megosztás:

A tevetej feldolgozását tanulmányozza egy csádi delegáció Magyarországon

A tevetej kedvező élettani hatásai és különleges összetétele miatt értékes táplálék, a népességgyarapodás miatt világszerte egyre jobban felértékelődik - közölte a mosonmagyaróvári, csaknem egy évtizede e termékkel foglalkozó Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet Kft. ügyvezetője hétfőn az M1 aktuális csatornával.
2024. 07. 23. 19:00
Megosztás: