Átveszik-e a medvék az uralmat a kriptopiacon? Egy szakértő szerint a Fetch AI (FET), a Notcoin (NOT) és az Algotech (ALGT) erősen fogják tartani magukat

A kriptopiac a folyamatos innováció és volatilitás kavalkádja. Míg egyes projektek szédítő magasságokba emelkednek, mások szembesülnek a piaci korrekciók kemény valóságával. A potenciális medvepiac körüli suttogások közepette a befektetők érthetően óvatosak.

Átveszik-e a medvék az uralmat a kriptopiacon? Egy szakértő szerint a Fetch AI (FET), a Notcoin (NOT) és az Algotech (ALGT) erősen fogják tartani magukat

Azonban a bizonytalanság közepette a szakértők olyan konkrét projekteket azonosítanak, amelyek a visszaesés során is ellenállóak maradhatnak. Ez a cikk három ilyen projektet vizsgál meg – Fetch.ai (FET), Notcoin (NOT) és Algotech (ALGT) – és mélyebben belemegy, miért lehetnek ezek a projektek képesek ellentmondani a piaci trendeknek.

Fetch.ai (FET): A decentralizált gépi tanulás jövőjének ereje

A Fetch.ai (FET) az AI forradalom élvonalában áll a kriptotérben. Ez az ambiciózus projekt a mesterséges intelligencia erejét kihasználva kívánja átalakítani a DeFi és más digitális gazdaságokat. A Fetch.ai (FET) egy olyan jövőt képzel el, amelyet autonóm gazdasági ügynökök hatalmaznak fel – intelligens szoftverprogramok, amelyek képesek függetlenül cselekedni a felhasználók nevében.

A Fetch.ai (FET) kihasználta az AI altcoinok iránti növekvő érdeklődést, és figyelemre méltó utat járt be azóta, hogy ez a lendület elindult. Jelenleg 1,47 dolláron kereskednek a coinokkal, és az éves grafikonon lenyűgöző 524%-os növekedést mutat, még a közelmúltbeli árfolyam-ingadozások ellenére is.

Tovább növeli ezt a lendületet a Fetch.ai (FET) nemrégiben kötött stratégiai partnersége a Chainlinkkel. Ez az együttműködés a Chainlink erős Oracle hálózatát használja fel, hogy a Fetch.ai AI ügynökei hozzáférjenek a valós idejű adatokhoz. Ez a külső adatokhoz való hozzáférés lehetővé teszi, hogy ezek az ügynökök megalapozottabb döntéseket hozzanak, és potenciálisan új lehetőségeket nyissanak meg a DeFi és a digitális gazdaság területén.

Notcoin (NOT): A piaci volatilitás legyőzése egyedülálló stabilcoin megközelítéssel

A Telegram játékok világába való belépése a mini-appokkal sikeresnek bizonyult, és a Notcoin vezető szereplővé vált. Ez az innovatív "tap-to-earn" játék lenyűgöző 35 millió játékost vonzott, és mindössze öt hónap alatt 10 millió napi aktív felhasználóval büszkélkedhet.

A Notcoin kiemelkedése nem volt csupán organikus. Nemrég integrálódott a Binance-szel, a világ egyik vezető kriptotőzsdéjével, amely jelentős növekedést hozott az elérhetőség és hitelesség terén. Ez a stratégiai lépés nemcsak megkönnyítette a potenciális játékosok számára a hozzáférést, hanem a kripto közösségben is megerősítette a Notcoin legitimitását.

Míg a piac a közelmúltban visszaesett, a Notcoin innovatív jellemzői és a nagy tőzsde támogatása arra utal, hogy képes lesz visszapattanni és folytatni növekedési pályáját. Az erős játékosbázis és a napi aktív felhasználók ígéretes jövőt festenek a Notcoin számára, így érdemes figyelemmel kísérni a Telegram játékok és kripto integrációjának egyre változó világában.

Algotech (ALGT): AI-alapú befektetési betekintések a dinamikus kriptopiacra

Algotech, Notcoin és Fetch.ai kriptó elemzés és árfolyam előrejelzés

A folyamatosan változó kriptopiac irányítása még a tapasztalt befektetők számára is ijesztő lehet. Itt jön képbe az Algotech (ALGT), egy AI-alapú befektetési platform, amely adatvezérelt betekintésekkel kívánja felruházni a felhasználókat. Az Algotech (ALGT) kifinomult gépi tanulási és mesterséges intelligencia algoritmusokat használ a hatalmas mennyiségű piaci adat elemzésére. Ez az elemzés felhasználható kereskedési jelek formájában, amelyek potenciálisan nyereségesebb befektetési döntésekhez vezethetnek.

Az Algotech (ALGT) nemcsak algoritmusokról szól; célja a befektetők felhatalmazása. A platform felhasználóbarát felülettel rendelkezik, amely mind a tapasztalt kereskedők, mind a kripto világba újonnan belépők számára hozzáférhető.

Az Algotech (ALGT) jelenleg az előindítási fázisában van, és a rendkívül sikeres előértékesítéssel már meghaladta a 9,4 millió dolláros célkitűzést, ami erős befektetői bizalmat mutat. Ezenkívül az Algotech (ALGT) közelgő listázása egy nagy kriptotőzsdén, a Bitmarton, növekvő elismerését jelzi a kripto közösségben.

AI-alapú megközelítésével és a felhasználói felhatalmazásra való fókuszálásával a szakértők úgy vélik, hogy az Algotech (ALGT) olyan eszközökkel láthatja el a befektetőket, amelyek segítségével a volatilis piacon is boldogulhatnak.

Következtetés

A Fetch.ai (FET), a Notcoin (NOT) és az Algotech (ALGT) három olyan innovatív projektet képviselnek, amelyek képesek lehetnek ellenállni a piacnak. Bár a jövő bizonytalan, ezek a projektek egyedi megközelítéseik révén – a decentralizált AI piacterektől az AI-alapú befektetési eszközökig – potenciális vezetőkké válhatnak a dinamikus és folyamatosan változó környezetben.

E projektek képessége a kriptopiac jövőjének alakítására vitathatatlan. Ezért érdemes figyelemmel kísérni a Fetch.ai (FET), Notcoin (NOT) és Algotech (ALGT) fejlődését – lehet, hogy éppen ők lesznek azok a piaci kivételek, amelyekre mindannyian vártunk.

További részletek a projektekről:

Látogass el az Algotech előértékesítés oldalára

Csatlakozz az Algotech közösséghez

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Jóváhagyta a jövő évi cseh költségvetés keretszámait a képviselőház

Jövőre 241 milliárd koronás (3825 milliárd forint) hiánnyal számol a cseh állam. A költségvetés keretszámait csütörtökre virradóra hosszú vita után hagyta jóvá a képviselőház.
2024. 10. 24. 13:30
Megosztás:

Czomba Sándor szerint reális az 1000 eurós minimálbér

Reális esély van az 1000 eurós minimálbér és az 1 millió forintos bruttó átlagkereset elérésére 2028-ra, ha a magyar gazdaság tervezett magasabb növekedési üteme megvalósul és az infláció kiszámíthatóan alacsony szinten tartható - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára az M1 aktuális csatornán csütörtökön.
2024. 10. 24. 13:00
Megosztás:

Egyre több magyar befektető érdeklődik az amerikai olajbiznisz iránt

Bár az olajpiac az utóbbi években kiszámíthatatlannak tűnhet a volatilitása és a geopolitikai események hatásai miatt, mégis az egyik legvonzóbb befektetési lehetőség világszerte. Az olaj továbbra is alapvető energiaforrásként van jelen, és az energiaszektor globális átalakulása ellenére is stabil megtérülést kínál.
2024. 10. 24. 12:30
Megosztás:

Elkészült a kétmilliomodik autó a kecskeméti Mercedes-Benz Gyárban

Újabb jelentős mérföldkőhöz érkezett a kecskeméti Mercedes-Benz Gyár, októberben legördült a gyártósorról a kétmilliomodik jármű. A jubileumi modell egy tisztán elektromos hajtású, ötüléses EQB.
2024. 10. 24. 12:00
Megosztás:

További kamatvágások jöhetnek Európában

Az EKB két képviselője, Robert Holzmann és Fabio Panetta is arra számít, hogy a következő, decemberi ülésen ismételten kamatot csökkenthet az EKB.
2024. 10. 24. 11:30
Megosztás:

Az Európai Bizottság megbírságolta a cseh és az osztrák államvasutakat

Az Európai Bizottság 48,6 millió euró (19,5 milliárd forint) pénzbírságra ítélte a cseh és az osztrák államvasutakat, amiért a két vasúttársaság megsértette az európai uniós versenyjogi szabályokat.
2024. 10. 24. 11:00
Megosztás:

A káprázatos hetes vezette az esést a tengerentúlon, a Fed „bézs könyve” gyenge gazdasági aktivitásról számol be

Estek szerdán az amerikai indexek: az S&P 500 0,9%-kal, a Dow 1,0%-kal, míg a NASDAQ 1,6%-kal csökkent. A szektorok szintjén egyedül a közművek és az ingatlanszektor zárt zöldben, a legnagyobb esés az alapvető fogyasztási termékekhez (-1,6%) és a technológiához (-1,4%) köthető.
2024. 10. 24. 10:30
Megosztás:

Generációváltás küszöbén: Az Y és Z generációk térnyerése a magyar üzleti életben

Magyarországon a generációváltás az üzleti életben kiemelten aktuális, mivel sok cég alapítója elérte a nyugdíjkorhatárt. Az X generáció még mindig a legnagyobb tulajdonosi réteg, de arányuk 2023-ban 50 % alá csökkent. Ezzel szemben az Y és Z generációk egyre nagyobb szerepet vállalnak, különösen az új vállalkozások alapításában, ahol a generációváltás már az ő javukra dőlt el.
2024. 10. 24. 10:00
Megosztás:

Mire számíthatnak ma a befektetők?

Többnyire visszaestek a részvények Ázsiában, miután a Wall Street harmadik egymást követő napon is veszteséget szenvedett.
2024. 10. 24. 09:30
Megosztás:

Trump növekvő esélyére emelkedtek az amerikai hozamok, változatlanul hagyta a kamatot az MNB

Donald Trump győzelmi esélyének javulása és az ezzel járó várható költségvetési hiánynövekedés és nagyobb inflációs nyomás miatt pár bázisponttal tovább emelkedtek a kötvényhozamok az USA-ban és ezzel négy hónapos csúcsra, 4,25% közelébe emelkedett a tízéves hozam.
2024. 10. 24. 09:00
Megosztás:

Így alakult a forint reggelre

Alig változott csütörtök reggelre a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben az előző esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 10. 24. 08:30
Megosztás:

Csökkentek az európai piacok, kismértékben emelkedett az ESI

Kismértékben csökkentek az európai piacok – az angol FTSE100 0,1%-kal, a német DAX 0,2%-kal, míg a francia CAC40 0,5%-kal esett –, így a páneurópai Stoxx600 0,3%-os mínuszban zárt, mivel a befektetők elsősorban az amerikai jelentési szezonra fókuszálnak.
2024. 10. 24. 08:00
Megosztás:

Közel 20 milliárdos piac lesz néhány éven belül a magyar mérnöki kutatások élvonalát jelentő bionika

A globális gazdaság egyik legdinamikusabban fejlődő tudományága a bionika, a legfrissebb adatok szerint piaca 2024 és 2034 között évente átlagosan 10 %-kal fog növekedni. Jelentőségét mutatja, hogy idén a fizikai és a kémiai Nobel–díjat is a területhez kapcsolódó szakembereknek ítélték oda. Magyarország oktatási szempontból alakítja a trendeket a bionikában. Európában ugyanis legrégebb óta a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen hallgatható külön mérnöki szakként a molekuláris bionika, ahol a hallgatók olyan kutatásokban és fejlesztésekben vehetnek részt, amelyek világszerte előremutatónak számítanak. Többek között látássérültek mindennapi életvitelét segítő applikációt, intelligens protéziseket, érzékelő robotikai és orvosdiagnosztikai eszközöket is fejlesztenek.
2024. 10. 24. 07:30
Megosztás:

Útkeresésben az európai akkumulátoripar – jön a Hungarian Battery Week

Az akkumulátoripar versenyképessége, az innováció és a globális trendekhez való alkalmazkodás az idei Hungarian Battery Week konferencia kiemelt témája. A Magyar Akkumulátor Szövetség és a White Paper Consulting szervezésében november 6–8 között megvalósuló esemény az év legjelentősebb akkumulátoripari szakmai találkozója hazánkban, ahol az iparág legfontosabb szereplői, hazai és nemzetközi szakértői Magyarország és a régió szerepét vitatják meg a fenntartható energiatermelés és -felhasználás jövőjét illetően. Az immár negyedik alkalommal megrendezett eseménynek idén a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ ad otthont.
2024. 10. 24. 07:00
Megosztás:

Önkormányzatok: működhet-e a közvetlen demokrácia?

A közvetlen demokráciának több korlátja van egy önkormányzat életében, mint ahány alkalmazási területe. Ott viszont, ahol erre mód van, használata igen jelentős előnyökkel jár mind a lakosok, mind az önkormányzat számára, melyeket nem érdemes figyelmen kívül hagyni. Mindez technikailag ma már végtelenül egyszerű, lényegében csak szándék kérdése.
2024. 10. 24. 06:00
Megosztás:

Hazánkban megtérülnek a fenntarthatósági beruházások

A vártnál jobban megtérülnek a fenntarthatósági befektetések azoknál a hazai vállalatoknál, ahol komolyan veszik a kijelölt klímacélokat – mutat rá az EY több mint 500, köztük magyar fenntarthatósági vezetők (CSO-k) részvételével készült nemzetközi kutatása. Leginkább a klímavédelembe, a hulladékgazdálkodásba, a munkahelyi esélyegyenlőségbe, valamint az ellátási láncok kockázatkezelésének javításába fektetnek be itthon a cégek a fenntartható működés érdekében.
2024. 10. 24. 05:00
Megosztás:

2025-től a magyar nyugdíjasok komoly kockázattal néznek szembe

A 2025-ös év komoly kihívások elé állítja a magyar nyugdíjasokat, különösen a gazdasági bizonytalanságok és a tervezett reformok miatt.
2024. 10. 24. 04:00
Megosztás:

Több mint egy év után csak elindult az ingyenes bolti készpénzfelvétel

Az ezt lehetővé tevő törvény hatályba lépése után több mint egy évvel elindult a bolti készpénzfelvétel. Egyelőre azonban csak egy-két kisboltban van ilyen szolgáltatás, ott is gyerekbetegségekkel küzd a rendszer - írja a Bank360.hu.
2024. 10. 24. 03:00
Megosztás:

Pénzügyi horoszkóp: a héten jön a váratlan pénz! Mire figyelj, hogy ne menj el mellette?

Fedezd fel, milyen pénzügyi meglepetéseket tartogat számodra a hét második fele! Izgalmas és egyedi horoszkópunkban minden csillagjegy számára különleges történeteket gyűjtöttünk össze, melyek felfedik a szerencse titkait. Olvasd el, mikor és hogyan próbálj szerencsét, és fedezd fel, hol találhatod meg a szerencseszámaidat az életed apró jeleiben!
2024. 10. 24. 02:00
Megosztás:

Meggazdagodtál most hirtelen, ha itt vettél panel lakást!

Míg egy-két évtizeddel ezelőtt, aki csak tehette, elkerülte a panellakásokat, addig az elmúlt években jelentős érdeklődés alakult ki irántuk. Ugyanakkor a panelkínálaton belül is akadnak olyan típusok, méretek és adottságok, melyek az átlagnál gyorsabban kelnek el.
2024. 10. 24. 01:00
Megosztás: