Ez lehet a következő 100x mém érme – a WienerAI 6 millió felett

A kriptovaluta piacon jelenleg elég nagy a zűrzavar, köszönhetően az egy ideje már elhúzódó szélesebb körű piaci visszaesésnek.

Ez lehet a következő 100x mém érme – a WienerAI 6 millió felett

A nagyobb érmék pirosban forogtak az elmúlt hét során: a Bitcoin 7, a BNB 6,4, a Solana pedig 14%-kal csökkent.

A jelenlegi medve piacnak számos oka van: az egyik legfőbb az, hogy a befektetők egy nyereséges időszak után realizálják a profitjaikat

Továbbá, a politikai bizonytalanság révén az amerikai dollár is erősödött. Emmanuel Macron francia elnök ugyanis – meglepő módon – előrehozott választásokat jelentett be, ami tovább gerjeszti a piaci instabilitást.

A jelenlegi piaci helyzet ellenére az iparági szakértők a WienerAI ($WAI) mellett voksolnak, szerintük ugyanis ez az érme jelentős potenciállal rendelkezik.

Tarts velünk és tudd meg, miért!

Megnézem a WienerAI oldalát

A WienerAI ($WAI) innovatív kereskedési robotja profitál a mesterséges intelligencia szektor növekedéséből

A WienerAI ($WAI) az egyik legújabb kriptovaluta, amely mesterséges intelligencia segítségével javítja a kereskedési élményt. A projekt legfőbb jellemzője az AI kereskedési bot, amely a felhasználók mindennapi kereskedési tevékenységeit teszi egyszerűbbé.

A kereskedés kiszámíthatóbbá tételével a bot minimalizálja a hibákat és biztonságosabb kereskedési környezetet teremt. Ez különösen az új befektetők számára előnyös, a rossz kereskedési döntések ugyanis rendkívül költségesek a kriptovaluta világban.

WienerAI kriptó ICO

Ezzel a technológiával nemcsak elérhetőbbé, de felhasználóbarátabbá is válik a kriptovaluta kereskedés. Többek között ez az oka annak, hogy a projekt ekkora sikereket ért el az előértékesítési szakaszban. A WienerAI átlátható és egyértelmű tokenomikája még tovább növeli az érdeklődést és az izgalmakat.

Az AI Bot ráadásul felhasználóbarát és egyszerű felülettel rendelkezik, így könnyedén navigálható és megszokható mindenki számára.

A teljes WienerAI készlet 69 milliárd tokenből áll. Ennek 30%-át az előértékesítésre, 20%-át a letéti jutalmakra, további 20%-át a közösségi jutalmakra, 10%-át a DEX/CEX likviditásra, maradék 20%-át pedig a marketingre fordítják. Ezzel a jól átgondolt stratégiával könnyebben elnyerhető a potenciális befektetők bizalma, ráadásul a projekt növekedése és fenntarthatósága is szilárd alapokon áll.

Megnézem a WienerAI oldalát

A projektnek már most óriási sikere van, hiszen a folyamatban lévő előértékesítésben több millió dollár összegyűlt

A WienerAI a piacra lépés után a vezető altcoinok közé szeretné pozicionálni magát, a jelenleg is zajló előértékesítés fényében pedig ez egyáltalán nem elképzelhetetlen. Az előértékesítés keretében már több mint 6 millió dollárnyi befektetés gyűlt össze, ami jól mutatja a közösség projektbe vetett hitét. Ez nemcsak a befektetői bizalmat jelzi, hanem még nagyobb növekedést irányoz elő, az előértékesítés ugyanis tovább folytatódik.

A $WAI tokeneket jelenleg 0,00072 dollárért lehet megvásárolni, ami remek lehetőséget kínál a korai befektetőknek. Az előértékesítést szakaszokra bontották, az ár minden szakaszban emelkedik. Ezzel a struktúrával a projekt a korai részvételt ösztönzi, valamint a potenciális befektetőket is sürgeti.

WienerAI kriptovaluta előértékesítés és árfolyam kilátások

A WienerAI egy másik nagy vonzereje a letéti jutalmak. Az eddig megvásárolt $WAI tokenek nagyjából 63%-át letétbe helyezték.

A magas részvételi arány az óriási, 189%-os éves hozam miatt ekkora, amivel az érdekeltek jelentős megtérülést érhetnek el. Ez jól mutatja, mennyire elkötelezett a csapat a közösség jutalmazása iránt.

A WienerAI natív tokenje, a $WAI az Ethereum blokkláncon fut. Az Ethereum ugyanis robusztus biztonságot, széles körű alkalmazást és erős fejlesztői közösséget kínál a projekt számára.

Az Ethereum egy jól bevált platform, amely megbízható és skálázható, így kiváló alapot kínál a WienerAI számára. A lánc nemcsak hatékony tranzakciókat biztosít, de különböző decentralizált alkalmazásokkal (dApp-okkal) való integrációra is lehetőséget ad.

Az Ethereum intelligens szerződései ráadásul rendkívül hasznosak a WienerAI számára. Az intelligens szerződések átlátható, biztonságos és automatizált tranzakciókat biztosítanak, csökkentve ezzel a lehetséges csalások kockázatát, illetve növelve a bizalmat a felhasználók között. Az Ethereum emellett számos tárcával és tőzsdével is kompatibilis, így a $WAI tokenek kezelése és kereskedése rendkívül egyszerű.

Következtetés

Habár korábban úgy látszott, hogy közeleg a bika piac, az események fordulatot vettek a közelmúltban. Ez amellett, hogy megrázta a kriptovaluta piacot, arra is emlékeztette a befektetőket, hogy a piac mennyire kiszámíthatatlan lehet.

Mivel a jelenleg tapasztalható medve piacon a legtöbb jelentős érme esik, a befektetők szüntelenül és nagy hévvel kutatnak a következő nagy érme után, amellyel visszaszerezhetik a veszteségeiket.

A vezető iparági elemzők szerint a kutyás AI mém érme WienerAI ($WAI) lehet az a token, ami megmenti a befektetői portfóliókat.

Az innovatív mesterséges intelligencia technológia, a mókás kabala és a gyorsan növekvő közösség együttesével ez a projekt olyan érmét kínál, aminek helye van minden kriptovaluta befektető portfóliójában.

Ne késlekedj te sem, és vásárold meg előértékesítésben az érmét, amíg még kedvezményesen teheted meg! Olvasd el az árfolyam-előrejelzés cikkünket is a WienerAI tokenről.

Megnézem a WienerAI oldalát

Ezek is érdekelhetnek:

A kereskedők kapkodják a PlayDoge mém érmét, az előértékesítés átlépte a 4,5 millió dollárt

Már csak egy heted van: zárul a 4 milliós Sealana előértékesítés

A 11 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez – Kezdeti érmék összehasonlítása

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Az amerikai GDP-növekedés meghaladta a becsült értéket az első negyedévben

Az első negyedévben az előzetesen becsültnél némileg magasabb lett az amerikai GDP-növekedés a csütörtökön publikált adatok alapján.
2024. 06. 28. 17:00
Megosztás:

100.000 pontig is emelkedhet a BUX index

Ma jön a PCE, ami komoly kihatással lehet a befektetők és a Fed döntéshozóinak fejében is a kamatcsökkentési kilátásokra.
2024. 06. 28. 16:30
Megosztás:

A napraforgónak és kukoricának jól jött az eső, az aratásra váró búzának és repcének nem

A napraforgónak és kukoricának jól jött az elmúlt egy hét csapadékos időjárása, de a még aratásra váró búzának és repcének nem - írta csütörtöki agrometeorológiai elemzésében a HungaroMet Zrt.
2024. 06. 28. 16:00
Megosztás:

Jelentősen megnőttek tavaly a cseh autógyárak és beszállítóik bevételei

Tavaly éves szinten 17,7 százalékkal, 1478 milliárd koronára emelkedtek a cseh autógyárak és beszállítóik bevételei. A kivitel értéke 23 százalékkal 1266 milliárd koronára nőtt - közölte a cseh autóipari szövetség csütörtökön Prágában.
2024. 06. 28. 15:30
Megosztás:

Szomszédainknál erősít a piacvezető magyar HR-szolgáltató: felveszi a Prohuman nevet a szerb leánycég, új ügyvezető Szlovéniában

Prohuman néven folytatja tevékenységét Szerbiában a CityScope HR-szolgáltató, amely tavaly került az immár 7 országban működő magyar tulajdonú cégcsoport irányítása alá. Tovább erősödik a Prohuman Szlovéniában is, ahol a két évtizedes szakmai tapasztalattal bíró Slavica Jerebet nevezték ki az ügyvezető igazgatói posztra. A 20 éves, több mint ezer ügyfelet kiszolgáló és mintegy 25 ezer embernek munkát adó Prohuman Group nem titkolt célja, hogy a hazai piacvezető és meghatározó régiós szerep után egész Kelet-Közép-Európa első számú HR-szolgáltatójává váljon.
2024. 06. 28. 15:00
Megosztás:

Közzétette a BÉT 2023-as fenntarthatósági jelentését

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) közzétette a második fenntarthatósági jelentését, amely a társaság 2023-as környezeti, társadalmi és irányítási (ESG) eredményeit is bemutatja - közölte a BÉT csütörtökön az MTI-vel.
2024. 06. 28. 14:30
Megosztás:

Továbbra is emelkedik a Koronavírus örökítőanyagának koncentrációja a szennyvízben

Továbbra is enyhén emelkedik a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja a szennyvízben - közölte a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ csütörtökön a honlapján.
2024. 06. 28. 14:00
Megosztás:

Megérkezett az első menetrend szerinti légijárat Kantonból Budapestre

Megérkezett Budapestre az első menetrend szerinti légijárat a kínai Kantonból (Guangzhou) csütörtökön, a China Southern légitársaság hetente négyszer szállít majd utasokat a kínai nagyváros és a magyar főváros között.
2024. 06. 28. 13:30
Megosztás:

Díjat emeltek a Jovány Busz Kft.-nél Hódmezővársárhelyen

Kilométerenként 35 forinttal megemelték a helyi autóbuszjáratokat üzemeltető Jovány Busz Kft. szolgáltatási díját Hódmezővásárhelyen - döntött a város közgyűlése csütörtökön.
2024. 06. 28. 13:00
Megosztás:

Romlott a gazdasági hangulat az EU-ban júniusban

Romlott a gazdasági hangulatindex az euróövezetben és az Európai Unióban júniusban, miközben Magyarországon javult - derült ki az Európai Bizottság gazdasági és pénzügyi főigazgatóságának (DG ECFIN) csütörtökön ismertetett felméréséből.
2024. 06. 28. 12:30
Megosztás:

Emelkedett a 3, 5 és 10 éves államkötvények aukciós átlaghozama

A meghirdetett mennyiségnél 14,5 milliárd forinttal nagyobb összegben, 44,5 milliárd forintért értékesített 3, 5 és 10 éves lejáratú államkötvényeket emelkedő átlaghozamok mellett csütörtöki aukcióján az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK).
2024. 06. 28. 11:30
Megosztás:

Már az új lakás sem olyan, mint régen

2000 és 2023 között az átadott lakóépületek éves száma tág határok között változott, a csúcsot 2004-ben érte el, amikor 21.237-et, míg kilenc év múlva – a mélyponton – mindössze 3.649-et regisztráltak. Az ezredfordulótól a 2009-es válságig évről-évre mintegy 16-17 ezer új lakóépületet jegyzett a statisztika, ám azóta ezek mennyisége a 10 ezret sem éri el, mindössze egyetlen kiugró év volt: 2020 (13.844).
2024. 06. 28. 10:30
Megosztás:

Újabb jel mutatja, hogy a Temu a hazai online kereskedelem sírját ássa

Miközben Magyarországon már minden 4. bankkártyával fizetett forintot online kereskedőnél fizetünk, aggodalomra ad okot, hogy az ázsiai globális piacterek, kiemelten a Temu előretörése miatt a hagyományos kereskedésekben gyorsabban nőtt a kártyás fizetések aránya, mint a hazai webshopokban – hívja fel a figyelmet Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője.
2024. 06. 28. 10:00
Megosztás:

Erősödés az ázsiai tőzsdéken

Erősödtek a vezető ázsiai tőzsdék pénteken, a térség irányadó tőzsdéje, a tokiói börze Nikkei225 indexe 0,64 százalékos emelkedéssel, 39 557 ponton zárt. A részvények szélesebb körét összefogó Topix index 0,40 százalékkal nőtt.
2024. 06. 28. 09:30
Megosztás:

Enyhe emelkedésre lehet számítani a BÉT nyitásában

Enyhe emelkedésre lehet számítani a nyitásban pénteken a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint. Csütörtökön a BUX 479,38 pontos, 0,68 százalékos emelkedéssel, 71 492,81 ponton, történelmi csúcson zárt.
2024. 06. 28. 09:00
Megosztás:

Vegyesen mozgott a forint reggel

Vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 06. 28. 08:30
Megosztás:

Bitcoin nem talál lendületre, miközben a kormányok több mint 5 milliárd dollár értékű BTC-t adnak el. Miért emelkedik a DTX Exchange?

Az Egyesült Államok kormánya a legnagyobb Bitcoin-tulajdonos, amelynek értéke 5 milliárd dollár, ami körülbelül 200 000 Bitcoint jelent. Annak ellenére, hogy az állami fellépés fokozódik a kriptoipar ellen, a kincstár 207 189 Bitcoint birtokol, amelynek értéke 5 milliárd dollár, így ez a legnagyobb állami tulajdonban lévő Bitcoin-mennyiség.
2024. 06. 28. 08:20
Megosztás:

A kereskedők elveszítik bizalmukat az XRP és a MATIC iránt az elhúzódó hanyatlás után, az Algotech 75%-ot ugrik

A piaci ingadozások közepette az XRP és a Polygon (MATIC), mindkét meghatározó szereplő jelentős értékvesztést tapasztalt a kereskedők növekvő bizalmatlansága miatt.
2024. 06. 28. 08:10
Megosztás:

Amint a Bitcoin átvészeli az árkorrekciót, ez az új mém érme, a Notcoin riválisa lehet az egyik legjobb altcoin befektetés

A kriptovaluta piac rövid megrázkódtatást tapasztalt, miután a Bitcoin eladások következtében az árfolyam 60 000 dollár alá esett a Mt. Gox hitelezők visszatérítése körüli spekulatív pletykák miatt.
2024. 06. 28. 08:00
Megosztás:

Magyarország, cégvezetéstől eltiltott személyek

A tavalyi és az idei kényszertörlési eljárások meghatározóak lesznek idén a számok alakulásában. Az elmúlt két évben indított jelentős számú felszámolási és kényszertörlési eljárások ellenére 2023-ban alig haladta meg a cégvezetéstől eltiltott személyek száma a 20 ezret. Bár csekély mértékben, de 2023-ban ismét csökkenő tendenciát mutat az újonnan eltiltott magánszemélyek száma, amiben fordulat várható 2024-ben.
2024. 06. 28. 07:30
Megosztás: