Ez lehet a következő 100x mém érme – a WienerAI 6 millió felett

A kriptovaluta piacon jelenleg elég nagy a zűrzavar, köszönhetően az egy ideje már elhúzódó szélesebb körű piaci visszaesésnek.

Ez lehet a következő 100x mém érme – a WienerAI 6 millió felett

A nagyobb érmék pirosban forogtak az elmúlt hét során: a Bitcoin 7, a BNB 6,4, a Solana pedig 14%-kal csökkent.

A jelenlegi medve piacnak számos oka van: az egyik legfőbb az, hogy a befektetők egy nyereséges időszak után realizálják a profitjaikat

Továbbá, a politikai bizonytalanság révén az amerikai dollár is erősödött. Emmanuel Macron francia elnök ugyanis – meglepő módon – előrehozott választásokat jelentett be, ami tovább gerjeszti a piaci instabilitást.

A jelenlegi piaci helyzet ellenére az iparági szakértők a WienerAI ($WAI) mellett voksolnak, szerintük ugyanis ez az érme jelentős potenciállal rendelkezik.

Tarts velünk és tudd meg, miért!

Megnézem a WienerAI oldalát

A WienerAI ($WAI) innovatív kereskedési robotja profitál a mesterséges intelligencia szektor növekedéséből

A WienerAI ($WAI) az egyik legújabb kriptovaluta, amely mesterséges intelligencia segítségével javítja a kereskedési élményt. A projekt legfőbb jellemzője az AI kereskedési bot, amely a felhasználók mindennapi kereskedési tevékenységeit teszi egyszerűbbé.

A kereskedés kiszámíthatóbbá tételével a bot minimalizálja a hibákat és biztonságosabb kereskedési környezetet teremt. Ez különösen az új befektetők számára előnyös, a rossz kereskedési döntések ugyanis rendkívül költségesek a kriptovaluta világban.

WienerAI kriptó ICO

Ezzel a technológiával nemcsak elérhetőbbé, de felhasználóbarátabbá is válik a kriptovaluta kereskedés. Többek között ez az oka annak, hogy a projekt ekkora sikereket ért el az előértékesítési szakaszban. A WienerAI átlátható és egyértelmű tokenomikája még tovább növeli az érdeklődést és az izgalmakat.

Az AI Bot ráadásul felhasználóbarát és egyszerű felülettel rendelkezik, így könnyedén navigálható és megszokható mindenki számára.

A teljes WienerAI készlet 69 milliárd tokenből áll. Ennek 30%-át az előértékesítésre, 20%-át a letéti jutalmakra, további 20%-át a közösségi jutalmakra, 10%-át a DEX/CEX likviditásra, maradék 20%-át pedig a marketingre fordítják. Ezzel a jól átgondolt stratégiával könnyebben elnyerhető a potenciális befektetők bizalma, ráadásul a projekt növekedése és fenntarthatósága is szilárd alapokon áll.

Megnézem a WienerAI oldalát

A projektnek már most óriási sikere van, hiszen a folyamatban lévő előértékesítésben több millió dollár összegyűlt

A WienerAI a piacra lépés után a vezető altcoinok közé szeretné pozicionálni magát, a jelenleg is zajló előértékesítés fényében pedig ez egyáltalán nem elképzelhetetlen. Az előértékesítés keretében már több mint 6 millió dollárnyi befektetés gyűlt össze, ami jól mutatja a közösség projektbe vetett hitét. Ez nemcsak a befektetői bizalmat jelzi, hanem még nagyobb növekedést irányoz elő, az előértékesítés ugyanis tovább folytatódik.

A $WAI tokeneket jelenleg 0,00072 dollárért lehet megvásárolni, ami remek lehetőséget kínál a korai befektetőknek. Az előértékesítést szakaszokra bontották, az ár minden szakaszban emelkedik. Ezzel a struktúrával a projekt a korai részvételt ösztönzi, valamint a potenciális befektetőket is sürgeti.

WienerAI kriptovaluta előértékesítés és árfolyam kilátások

A WienerAI egy másik nagy vonzereje a letéti jutalmak. Az eddig megvásárolt $WAI tokenek nagyjából 63%-át letétbe helyezték.

A magas részvételi arány az óriási, 189%-os éves hozam miatt ekkora, amivel az érdekeltek jelentős megtérülést érhetnek el. Ez jól mutatja, mennyire elkötelezett a csapat a közösség jutalmazása iránt.

A WienerAI natív tokenje, a $WAI az Ethereum blokkláncon fut. Az Ethereum ugyanis robusztus biztonságot, széles körű alkalmazást és erős fejlesztői közösséget kínál a projekt számára.

Az Ethereum egy jól bevált platform, amely megbízható és skálázható, így kiváló alapot kínál a WienerAI számára. A lánc nemcsak hatékony tranzakciókat biztosít, de különböző decentralizált alkalmazásokkal (dApp-okkal) való integrációra is lehetőséget ad.

Az Ethereum intelligens szerződései ráadásul rendkívül hasznosak a WienerAI számára. Az intelligens szerződések átlátható, biztonságos és automatizált tranzakciókat biztosítanak, csökkentve ezzel a lehetséges csalások kockázatát, illetve növelve a bizalmat a felhasználók között. Az Ethereum emellett számos tárcával és tőzsdével is kompatibilis, így a $WAI tokenek kezelése és kereskedése rendkívül egyszerű.

Következtetés

Habár korábban úgy látszott, hogy közeleg a bika piac, az események fordulatot vettek a közelmúltban. Ez amellett, hogy megrázta a kriptovaluta piacot, arra is emlékeztette a befektetőket, hogy a piac mennyire kiszámíthatatlan lehet.

Mivel a jelenleg tapasztalható medve piacon a legtöbb jelentős érme esik, a befektetők szüntelenül és nagy hévvel kutatnak a következő nagy érme után, amellyel visszaszerezhetik a veszteségeiket.

A vezető iparági elemzők szerint a kutyás AI mém érme WienerAI ($WAI) lehet az a token, ami megmenti a befektetői portfóliókat.

Az innovatív mesterséges intelligencia technológia, a mókás kabala és a gyorsan növekvő közösség együttesével ez a projekt olyan érmét kínál, aminek helye van minden kriptovaluta befektető portfóliójában.

Ne késlekedj te sem, és vásárold meg előértékesítésben az érmét, amíg még kedvezményesen teheted meg! Olvasd el az árfolyam-előrejelzés cikkünket is a WienerAI tokenről.

Megnézem a WienerAI oldalát

Ezek is érdekelhetnek:

A kereskedők kapkodják a PlayDoge mém érmét, az előértékesítés átlépte a 4,5 millió dollárt

Már csak egy heted van: zárul a 4 milliós Sealana előértékesítés

A 11 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez – Kezdeti érmék összehasonlítása

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

A gyermekek immunrendszerének erősítése a megelőzés szempontjából is fontos

Ha betegség ér el minket, az megviseli a szervezetünket, de akár a lelkiállapotunkat is. Nem is beszélve arról, ha gyermekeinket éri el valamilyen kórság. Ráadásul ez sokba is kerülhet nekünk anyagilag is.
2024. 07. 23. 11:30
Megosztás:

Kamatdöntő ülést tart a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa

Kamatdöntő ülést tart kedden a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa.
2024. 07. 23. 11:00
Megosztás:

Vegyesen indítottak a vezető európai tőzsdék

Vegyesen kezdték a kereskedést a főbb európai tőzsdék kedden.
2024. 07. 23. 10:00
Megosztás:

Enyhe emelkedéssel indulhat a kereskedés

Enyhe emelkedéssel indulhat a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) kedden az Equilor Befektetési Zrt. senior elemzője szerint.
2024. 07. 23. 09:00
Megosztás:

Gyengült a forint

Gyengült a forint kedd reggelre a főbb devizákkal szemben az előző esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 07. 23. 08:00
Megosztás:

Egy Mesterséges Intelligencia kriptó token megrázza a piacot, és lehagyja a Donald Trump által inspirálta Solana mémérméket

Ahogy közelednek az amerikai elnökválasztások, a Trump alapján készült Solana mémérmék nemrégiben nagy figyelmet kaptak; azonban egy hirtelen érkező új szereplő, egy AI kriptodeviza, felkavarta a piacot egy új koncepcióval.
2024. 07. 23. 07:30
Megosztás:

Befektetés Chainlinkbe vagy Ripple XRP-be? Navigálj a kriptopiacon a WW3 Shiba emelkedését meglovagolva!

Miközben az olyan bevált szereplők, mint a Chainlink (LINK) és a Ripple (XRP) népszerű választások, az új mém érme a <a href="https://ww3shiba.com/" target="_blank">WW3 Shiba</a>, amely egy play-to-earn modellben működik, jelentős érdeklődést kelt.
2024. 07. 23. 07:00
Megosztás:

Az OXO Technologies Holding több lépésben felvásárolja és beolvasztja a 3TS Capitalt

Elvi megállapodást írt alá az OXO Technologies Holding és a 3TS Capital Partner, melynek értelmében az OXO Technologies több lépésben többségi tulajdont szerez a 3TS Capital Partnerben, majd a fennmaradó részesedések apportálásával a tulajdonosok egyesítik a két cégcsoportot. A tranzakció eredményeként a régió egyik piacvezető kockázati- és magántőke befektető csoportja jöhet létre.
2024. 07. 23. 06:00
Megosztás:

Ezért éri meg a pénztárcánknak, ha intelligens otthont alakítunk ki

Az intelligens otthon rendszerek népszerűsége az elmúlt években folyamatosan növekszik a technológiai fejlődésnek és a fogyasztói igények változásának köszönhetően. Egyik legnagyobb előnyük azonban, hogy a kényelem és a biztonság mellett egy energiahatékonyabb háztartás vezetését teszik lehetővé, ami azt is jelenti, hogy jelentős megtakarításokat is eredményezhetnek az energiaszámlákon.
2024. 07. 23. 05:00
Megosztás:

Ma már a hitelkártya a fő segítség a pénzzavarban lévő embereknek

A rövid távú, átmeneti pénzzavarban lévő emberek egyre inkább a hitelkártyákra hagyatkoznak: a hitelkártya-tartozás ma már nagyobb, mint a folyószámlahitel-állomány – a hitelkártyás költések növekedése közel 50 százalékkal haladta meg a betéti kártyás vásárlások értékének bővülését – hívja fel a figyelmet Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője.
2024. 07. 23. 04:00
Megosztás:

Már 25 éve támogatja a növényvédelmet a nyírségi agrovállalat

25. születésnapját ünnepli idén a Nyír-Chem Kft., a Szabolcs Szatmár-Bereg vármegyei és környéki gazdálkodók megbízható szakmai partnere. A vállalat mezőgazdasági szakáruházzal, szaktanácsadással, különleges szolgáltatásokkal és egyedülálló kínálattal is a minőségi növényvédelem éllovasa a környéken.
2024. 07. 23. 03:00
Megosztás:

Mennyit keres most egy fizikai munkás? Átlag órabérek Magyarországon 2024

Az idei második negyedévben 2104 forint volt a fizikai munkát végző szak- és betanított munkások átlagos bruttó órabére a Trenkwalder közel 7 ezer fő béradatait feldolgozó elemzése szerint. Ez a szint 13,5 százalékkal haladja meg az előző év hasonló időszakában tapasztalt 1853 forintos értéket. A felsőbb bérkategóriákban is intenzív maradt a bérek emelkedése: a Moore Hungary több mint 60, zömmel nemzetközi tulajdonú hazai vállalat mintegy 500 középvezetője esetében 2023 második negyedévéhez képest 10,7 százalékos bérnövekedést tapasztalt.
2024. 07. 23. 02:00
Megosztás:

A nyugdíjasok több WC-papírt fogyasztanak - mi ennek az oka?

A háztartási cikkek fogyasztása sokféle tényezőtől függ, és a WC-papír sem kivétel ez alól. Érdekes megfigyelés, hogy a nyugdíjas korosztály gyakran több WC-papírt használ, mint a fiatalabb generációk. Ennek több oka is lehet, amelyek biológiai, életmódbeli és szokásbeli tényezőkre vezethetők vissza.
2024. 07. 23. 01:30
Megosztás:

Zavarnak a legyek? Így tartsd távol őket egy egyszerű módszerrel!

A nyár beköszöntével nemcsak a jó idő és a hosszú nappalok érkeznek meg, hanem sajnos a legyek is. Ezek az apró, de annál idegesítőbb rovarok mindenhol ott vannak: az ételben, az italban, a konyhapulton és még az arcunk körül is zümmögnek. Nem csak zavaróak, de számos betegséget is terjeszthetnek, így érdemes hatékonyan védekezni ellenük. Szerencsére léteznek egyszerű, olcsó és természetes módszerek, amelyek segítségével távol tarthatjuk őket otthonunktól. Mutatjuk hogyan!
2024. 07. 23. 01:00
Megosztás:

Új kripto lép tőzsdére – még van lehetőséged olcsón vásárolni

A közelmúltban tapasztalt piaci visszaesés ellenére néhány mém érme gyarapodni tudott, ami a befektetők érdeklődését is felkeltette.
2024. 07. 23. 00:01
Megosztás:

A Minotaurus ($MTAUR) előértékesítés teljes lendületben a piaci kihívások ellenére

A kriptopiac jelentős kihívásokkal néz szembe, a JPMorgan elemzői kétségbe vonják a közelmúltbeli korrekció fenntarthatóságát.
2024. 07. 22. 23:00
Megosztás:

Az EU-ban csökkent a GDP-arányos hiány és nőtt az államadósság az idei első negyedévben

Az euróövezetben és az Európai Unióban is csökkent a GDP-arányos államháztartási hiány az idei első negyedévben az tavalyi utolsó negyedévvel összevetve, míg az államadósság aránya mindkét körben nőtt - közölte az EU statisztikai hivatala, az Eurostat nem végleges adatként hétfőn.
2024. 07. 22. 22:00
Megosztás:

Hatályba lépett az Ecodesign Keretrendelet – új szabályok a termékek fenntarthatóságának növeléséért

Július 18-án hatályba lépett az Ecodesign Keretrendelet az Európai Unióban, lehetővé téve azon kötelező környezetvédelmi szempontok előírását, amelyeket az uniós piacra kerülő termékek tervezésekor figyelembe kell venni. A Keretrendelet célja, hogy lényegesen javítsa az uniós piacon forgalmazott termékek körforgásos jellegét, energiahatékonyságát és más fenntarthatósági tulajdonságait. Dránovits Dóra és Horváth Fanny, a DLA Piper Hungary szakértői összefoglalták a rendelet főbb intézkedéseit.
2024. 07. 22. 21:00
Megosztás:

Az SZTE frissdiplomása bekerült az Európai Űrügynökség (ESA) különleges programjába

Antal Levente 1 hónapot tölthet el Belgiumban a „CubeSat Summer School" program keretein belül, ahol az Európai Űrügynökség (ESA) munkatársai és külső szakértők előadások és gyakorlati tevékenységek széles skáláját tartják majd a több mint 20 országból érkező egyetemisták elit csoportjának.
2024. 07. 22. 20:00
Megosztás:

Ötből négy magyar diák megfelelő pénzügyi alapműveltséggel rendelkezik

Csaknem minden harmadik magyar diák kifejezetten magas pénzügyi műveltséggel, a hazai tanulók 81,7 százaléka a társadalmi szempontból elvárható vagy annál magasabb szintű pénzügyi képességekkel rendelkezik - ez derült ki az Oktatási Hivatal és a Pénziránytű Alapítvány együttműködésében elkészült a 2022-es PISA vizsgálat pénzügyi műveltség mérésének magyar jelentéséből. A magyar diákok által elért átlagpontszám 492, amely meghaladja a mérésben részt vevő 20 ország 475 pontos átlagát.
2024. 07. 22. 19:00
Megosztás: