Fogytán az idő: Ez a kriptó pillanatokon belül tőzsdére kerülhet

A Bitcoin ETF Tokenek előértékesítése az utolsó szakaszába ért pénteken, ezért már csak minimális időd maradt a csatlakozáshoz.

Fogytán az idő: Ez a kriptó pillanatokon belül tőzsdére kerülhet

Ezt követően ugyanis a Bitcoin ETF Token előértékesítése lezárul és a natív kriptó listázásra kerül.

A bitcoin értéke jelenleg némi volatilitást mutat, azonban egyre inkább úgy tűnik ismét a bikáknál van az irányítás. Átmenetileg a BTC visszatért a 40,000 dolláros szinthez, azonban ezt követően szinte azonnal ismét a 42,000 dolláros árfolyamon volt elérhető a legnépszerűbb kriptó.

Ezzel egyidőben csütörtökön a BTCETF előértékesítése az utolsó szakaszához érkezett, amiben a befektetők már csak 0.0068 dolláros áron juthatnak hozzá a tokenekhez.

Ahogy a FOMO mértéke folyamatosan növekszik úgy gyorsul a Bitcoin ETF Token előértékesítésének üteme is. Jelenleg a projekt bevétele 4 millió dollár felett áll, ezért pillanatokon belül le is zárulhat a gyűjtés.

Mivel a projekt jövője kifejezetten a spot Bitcoin ETF sorsához van kötve, ezért a sikeres engedélyezést követően a BTCETF árfolyam a sokszorosára emelkedhet. Számos elemző ezért azon a véleményen van, hogy a listázást követő időszak során akár a százszorosára is emelkedhet a natív tokenek értéke.

Lényegében a teljes ökoszisztéma a Bitcoin ETF köré épül, így a közelgő történelmi eseményeket kétségtelenül ezzel a kriptóval tudod a legjobban kihasználni. 

Mivel a szükséges engedélyeket az amerikai tőzsdefelügyelet akár már januárban kiadhatja, ezért a most csatlakozók akár már néhány héten belül a befektetésük sokszorosát szerezhetik meg.

Ráadásul az ökoszisztéma összesen 5 különböző mérföldkő köré épül, így számos lehetőség lesz a legnagyobb hozamok megszerzésére.

Érdekel a Bitcoin ETF Token

A Bitcoin ETF-ért harcolnak a pénzügyi szektor legnagyobb szereplői

Sokan úgy vélik a “kriptó szuperciklus” kezdetével a teljes szektorban egy új időszak köszönthet be. Ennek a folyamatnak pedig az egyik legnagyobb nyertese nem lesz más mint a hamarosan listázásra kerülő Bitcoin ETF Token.

Az első ETF engedélyt még 2023 elején a világ legnagyobb befektetési cége, a BlackRock nyújtotta be. Erre azonban gyorsan reagált a befektetési szektor, aminek köszönhetően jelenleg 13 különböző kérvény pihen a felügyeleti szerv asztalán.

A BlackRock érdekes utat járt be a kriptopénzekkel kapcsolatban, hiszen korábban a vállalat vezérigazgatója kifejezetten elitélően beszélt a blokklánc-technológiáról. Ezt követően kicsivel azonban 180 fokos fordulat következett és a cég elsőként adta be a tőzsdefelügyelethez a spot Bitcoin ETF iránti kérelmét.

Könnyen lehet azonban, hogy a negatív vélemény pusztán színjáték volt annak érdekében, hogy a vetélytársak előtt be tudja adni a BlackRock a kérelmét.

Figyelemre méltó továbbá, hogy a BlackRock és a tőzsdefelügyelet között legutóbb lezajlott találkozót követően a BlackRock felülvizsgálta és módosította az ETF kérelmét.

Hasonlóra általában akkor szokott sor kerülni, amikor egy ETF már az engedélyezés előszobájában van, és már csak minimális módosítás szükséges.

A beadott módosítás alapján egy meghatalmazott letétkezelő, jelen esetben a Coinbase Custody a BlackRock nevében tárol majd bitcoint. A megállapodás keretében a BlackRock és a Coinbase közvetlenül hajthatnak majd végre tranzakciókat egymás között.

A kiemelt figyelmet a bitcoin egyebek mellett azért is kapja, mivel sokan úgy vélik, az aranyhoz hasonlóan a BTC is ideális eszköz lehet egy termék értékének megőrzéséhez.

Mivel a BTC esetében véges eszközkínálatról beszélünk, ezért a hagyományos valutákkal szemben a népszerű kriptó értéke nem fog elinflálódni.

Az inflációval a BTC veszi fel a legjobban a harcot

A digitális eszköz inflációval szembeni türőképességét az alábbi X poszt jól példázza. Ahogy az látható, a bitcoin árfolyama tökéletesen képes ellensúlyozni még az olyan extrém inflációkat is, melyeket Nigériában, Törökországban vagy Egyiptomban tapasztaltak a lakosok.

Ennek köszönhetően a bitcoin vásárlása nem kizárólag egy rövid távú, spekulatív befektetés. A tulajdonosok ugyanis képesek lehetnek bármilyen nehézkes gazdasági időszak során is megőrizni a vagyonuk értékét, szemben a hagyományos valutákkal.

Amennyiben pedig a tőzsdefelügyelet kiadja a szükséges engedélyeket, abban az esetben erre nem kizárólag a kriptokereskedőknek, hanem a lakossági befektetőknek is esélyük nyílik.

Szintén fontos még említeni, hogy 2024 április végén sor fog kerülni a következő bitcoin felezésre. Ekkor az eddig megszerezhető, bányászat után kapott jutalom mértéke a felére fog csökkenni, ami jelentős szerepet játszhat a BTC árfolyamának növekedésében.

Ilyen piaci viszonyok között egyértelműen az olyan eszközöket érdemes előtérbe helyezni, amilyen a Bitcoin ETF Token.

Így növelhetik a BTCETF mérföldkövei a projekt értékét

A Bitcoin ETF Token ökoszisztémája összesen 5 mérföldkőre épül, melyek teljesülése során a teljes tokenkészlet negyede meg fog semmisülni. Ráadásul ezzel párhuzamosan a tranzakciós díjak is nullára csökkennek majd.

Az 5 mérföldkő magába foglalja a spot Bitcoin ETF engedélyezését, bevezetését, a BTCETF méretének növekedését, továbbá az ETF AUM 1 milliárd dolláros összesített értékének elérést.

Végezetül az utolsó mérföldkő akkor teljesül, amikor a bitcoin értéke meghaladja a 100,000 dollárt.

BTC

Szeretnék BTCETF-et vásárolni

Mekkora profitot lehet elérni a Bitcoin ETF Tokenek segítségével?

A projekt kezdeti mérete mindössze 5 millió dollár lesz, ennek köszönhetően pedig már minimális befektetést követően is ugrásszerűen nőhet az árfolyam.

Sokan ezért úgy vélik az indulást követően hamar teljesülhet az 50 millió dolláros méret, amivel még a most csatlakozók is 1000 százalékos hozamot tudnak elérni.

Jól jelzi a projekt körüli egyre növekvő FOMO-t, hogy a legnagyobb youtuberek is sorra szárnyuk alá veszik a BTCETF-et.

Ilyen például Austin Hilton, aki 239,000 követőjével osztotta meg, szerinte a listázás után mire számíthatnak a Bitcoin ETF Token tulajdonosai. Videójában úgy vélekedik, a projekt virális jellegének, illetve különleges ökoszisztémájának hála kiugró tőkét vonzhat be a BTCETF.

Hozzá hasonlóan Jason Crypto Bury is úgy gondolja a jelenlegi piaci viszonyoknak köszönhetően a BTCETF tulajdonosainak minden okuk megvan a bizakodásra.

Szintén lényeges még megemlíteni Conor Kennyt, aki szerint az innovatív jutalmazási rendszer lehetővé fogja tenni, hogy rövid és hosszú távú befektetők egyarát bizalmat szavazzanak a projektnek.

Megéri adni egy esélyt a Bitcoin ETF Tokeneknek

Bár a listázás utáni árfolyamot nehéz lenne pontosan megjósolni az jól látható, hogy a szektorban kifejezetten nagy az izgalom a Bitcoin ETF Tokenekkel kapcsolatban.

Amennyiben te sem szeretnél lemaradni a legendásnak ígérkező hozamokról, szerencsére a csatlakozást egyszerűen el tudod végezni.

Mivel a legtöbb kriptó mellett bankkártyával is el tudod végezni a vásárlást, ezért a BTCETF beszerzése nem igény több időt néhány percnél.

Csak kapcsold össze a MetaMask tárcádat az előértékesítés magyar nyelvű felületével, majd válaszd ki az általad használni kívánt fizetési módot. Miután ezzel végeztél csak add meg a vásárolni kívánt BTCETF mennyiségét és végezd el a tranzakciót.

Amennyiben szeretnéd, akár már a listázás előtt, közvetlenül a vásárlást követően le tudod kötni a tokenjeidet, így azonnal meg tudod kezdeni a passzív bevételek bezsebelését.

Irány a Bitcoin ETF Token weboldala

Ez is érdekelhet: 

Közel 20% erősödés után ez lehet a kriptoszektor következő kedvence?

Ezekből a mém kriptókból vásárolj a legnagyobb hozamokért

A 20 legjobb kriptovaluta befektetés 2023-ban

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Közzétette 2023-as, negyedik negyedéves konszolidált üzleti eredményeit az ORLEN Csoport

A 2023. december 31-én zárult negyedévben az ORLEN Csoport 11,2 milliárd zloty LIFO-alapú EBITDA-t és 7,3 milliárd zloty nettó nyereséget ért el. A teljes 2023-as évre vonatkozó LIFO-alapú EBITDA1 elérte a 44,8 milliárd zlotyt, a nettó nyereség pedig 27,6 milliárd zloty volt. Az ORLEN Csoport negyedik negyedéves eredményeire pozitív hatással volt a gázszegmens teljesítménye, amely 11 milliárd zlotyval járult hozzá az EBITDA-hoz, elsősorban az alacsonyabb beszerzési költségeknek és a magasabb értékesítési volumennek köszönhetően. Az ORLEN emellett több mint 20 százalékkal növelte kiskereskedelmi értékesítési volumenét az előző évhez képest, részben a magyarországi és szlovákiai hálózatbővítések eredményeként.
2024. 02. 24. 13:00
Megosztás:

Elégedetlenség: A versenyszféra munkavállalóinak közel kétharmada munkahelyet váltana

A vállalkozásoknál dolgozó munkavállalók 50 százaléka elégedetlen a jelenlegi fizetésének mértékével, 63 százalékuk tervezi, hogy ha lehetősége nyílik rá, 2024-ben munkahelyet vált – derült ki a Trenkwalder február első felében elvégzett munkaerőpiaci kutatásából.
2024. 02. 24. 12:00
Megosztás:

A BAYC társalapítója Greg Solana lett az új vezérigazgató, és az NFC-hez kapcsolódó projektek lendületet kapnak - a MultiversX, az ApeCoin és a Meme Moguls felívelő pályán

A Bored Ape Yacht Club NFT-k alkotója, Greg Solana lett az új vezérigazgató a Yuga Labs-nál. Ő váltja Daniel Alegre-t, aki 2023 áprilisában vette át a vezérigazgatói szerepet. Ennek eredményeként az ApeCoin (APE) hirtelen lendületet kapott, a két hetes grafikonon 23%-kal emelkedett az árfolyama. Emellett a MultiversX (EGLD) is optimista hangulatban van, de a legnagyobb figyelem a Meme Moguls (MGLS) meme érmék felé fordul. Hamarosan indul, és a gyors előértékesítés miatt az egyik legforróbb projekté válhat 2024-ben. Most áttekintjük, hogy mi áll a háttérben. Megvizsgáljuk, hogy melyik a legjobb kriptovaluta jelenleg befektetési célból.
2024. 02. 24. 11:20
Megosztás:

Accor: rekorderedmények 2023-ban globálisan és Magyarországon

Az Accor, a világ vezető szállodaipari csoportja bejelentette 2023-as évre vonatkozó pénzügyi eredményeit. Az EBITDA meghaladta az 1 milliárd eurót, és az eredmény felülmúlja a 2023-ra vonatkozó előrejelzést. A vállalat folytatta vonzó részvényesi hozampolitikáját, és bízik a 2024-es növekedési kilátásokban.
2024. 02. 24. 11:00
Megosztás:

Csak 2023-ban, 55 millió dollárt szerzett vissza a Binance a csalóktól

A digitális pénzügyi eszközök egyre szélesebb körben vállnak elfogadottá, a velük való kereskedelem volumene, a tranzakciók száma ezzel együtt fokozatosan nő. A kriptotér éppen ezért került a csalók és hekkerek célkeresztjébe, habár a törvénytelen tranzakciók száma a kriptotérben elenyésző és fokozatosan csökken. A Binance ügyfélszolgálata és biztonsági csapata a hatóságokkal és a kriptoközösséggel együttműködve sok százmillió dollár értékben mentett meg, vagy szerzett vissza digitális pénzeszközöket hekkerektől, csalóktól, és juttatta őket vissza tulajdonosaiknak az elmúlt két évben.
2024. 02. 24. 10:00
Megosztás:

Deepfake technikák terjedése: harc az újgenerációs kibercsalások ellen

A mesterséges intelligencia eszközeinek elterjedésével ma már minden eddiginél könnyebb megszemélyesíteni valakit és megtéveszteni másokat, pénzt, adatot kicsalni a célpontoktól. A korábban kifejlesztett módszerek hatékonyságát megsokszorozza az AI, melyet a vezető intézmények irányelvek és technológiák kombinációjával próbálnak kezelni – áll a Deloitte legfrissebb Tech Trends 2024 elemzésében.
2024. 02. 24. 09:00
Megosztás:

4,6%-os munkanélküliségi ráta és 10,3%-os reálbérnövekedés a hazai munkaerőpiacon

A november-januári időszakban továbbra is csúcsközelben állt a foglalkoztatottság, a hazai elsődleges munkaerőpiacon 17 ezer új munkahely jött létre az előző év azonos időszakához képest, a közfoglalkoztatottak száma 8 ezer fővel csökkent, a külföldre ingázók száma pedig nem változott érdemben, így a legutolsó háromhavi átlag alapján a gazdaság teljes foglalkoztatotti létszáma 4.718 ezer fő volt.
2024. 02. 24. 08:00
Megosztás:

A The Graph (GRT) bejelenti a Műszaki Tanácsadó Testületet, a KangaMoon (KANG) és a SingularityNET (AGIX) folytatják a növekedést

A The Graph (GRT) épp most jelentette be Műszaki Tanácsadó Testületét, ami jelentős mérföldkő a projekt számára. Közben két másik kriptopénz vonzza magára a figyelmet - a KangaMoon (KANG) és a SingularityNET (AGIX). Miközben lehet, hogy már ismered az AGIX-et, a KANG egy 2. fázisnál járó előértékesítési sztár, ami lehet, hogy a következő 100x-es meme coin lesz 2024-ben. Tudd meg, miért.
2024. 02. 24. 07:00
Megosztás:

Új kölcsönzési üzletágvezető a Prohumannál – a cél a hazai munkaerőtartalék aktivizálása

Februártól munkaerőkölcsönzési üzletágvezetőként folytatja munkáját a Prohuman csapatában Izsó Balázs. Az új vezető érkezésével a piacvezető magyar HR szolgáltató célja továbbra is az, hogy ahol csak lehet, a magyar munkaerőtartalék aktivizálásával kínáljon megoldást a hazai vállalatok munkaerőigényének és HR-kihívásainak megoldására.
2024. 02. 24. 06:00
Megosztás:

Régóta nem látott tüneteket produkált a lakásépítés

A lakásépítések tavalyi megtorpanása közel negyedszázados rekordokat is megdöntött, ez derült ki a KSH legfrissebb adataiból. A visszaesés egyúttal szerkezeti átrendeződést is hozott: kevesebben fogtak saját otthon megteremtésébe, az új lakások közel kétharmadát már eleve eladásra szánták.
2024. 02. 24. 05:00
Megosztás:

Tovább emelte a dohányfelvásárlási alapárat a Continental Dohányipari Csoport

A Continental Dohányipari Csoport dohánytermesztésért felelős tagja, a DOFER Dohányfermentáló Zrt. tovább emelte a dohány szerződésben rögzített felvásárlási alapárát, erősítve hazai versenyképességét és elkötelezettségét a magyar dohánytermelők és a dohánykultúra támogatása iránt. Az áremelés keretében a társaság a jelentősen nagyobb területen termesztett Virginia dohány esetében 19%-os, míg a Burley dohány esetében 20%-os emelést eszközölt, amely a tavalyi, 50%-os áremeléssel együtt két év alatt összesen 69-70%-os árnövekedést jelent.
2024. 02. 24. 04:00
Megosztás:

Ismét a magas kamatok mellett érveltek az amerikai jegybankárok

Christopher Waller, a Fed kormányzótanácsának tagja megerősítette, hogy még szükség lesz legalább néhány hónapnyi adatra, ami az infláció csökkenését jelzi, mielőtt kamatcsökkentésbe kezdhet a jegybank.
2024. 02. 24. 03:30
Megosztás:

2025. után bármikor leállhat az észak-atlanti áramlat egy fontos része

A tengeráramlások szerepe óriási a Föld hőáramlásában, az éghajlat alakulásában. Leállásuk dominóként döntené be a Föld további fontos éghajlati rendszereit. Az Észak-atlanti áramlás Grönland előtti része az egyik kulcspontja a nagy rendszernek.
2024. 02. 24. 03:00
Megosztás:

Kidobhatod az összes sárga csekket a kukába! Új dolgot találtak ki helyette

A magyarországi adatok alapján a Magyar Posta által közzétett 2019-es statisztikák szerint a magyar lakosság egy év alatt összesen 193 millió sárga csekket fizetett be postahivatalokban. Hatalmas szám ez! Ön vajon ebből mennyit adott fel? Hány órát állt ezért sorban a postahivatalokban?
2024. 02. 24. 02:20
Megosztás:

A hazánkban működő CT és MR gépek akár fele is lecserélődhet rövid időn belül

A napokban fognak utolsó körben eredményt hirdetni abban a közbeszerzési eljárásban, melynek keretösszege MR (mágneses rezonancia) gépekre 10 milliárd, míg CT (komputertomográf) szkennerekre 15 milliárd forint. Az egészségügy ezen szegmensében zajló fejlődésre, és az eszközök árainak örvendetes csökkenésére hívja fel a figyelmet a United Imaging készülékek hazai forgalmazója, a Humantech Solution Zrt. A piacon tapasztalható intenzív innovációs verseny, valamint a Dinamikus Beszerzési Rendszer transzparenciájának köszönhetően jelentős fejlődés várható az állami egészségügyben is, hiszen ezekkel a gépekkel rövidebb idő alatt, jobb felbontású képek és mesterséges intelligenciával is támogatott diagnózisok készülhetnek úgy, hogy közben a páciens jelentősen kisebb dózisú sugárterhelést kap. A legmodernebb berendezések testközelből is megtekinthetők az Európai Radiológiai Társaság által szervezett ECR 2024 szakkiállításon, melynek Bécs ad otthont február 28. és március 3. között.
2024. 02. 24. 02:00
Megosztás:

5,6 millió forinttal több lakáshitelre volt elég a tavaly decemberi átlagkereset, mint egy évvel korábban

2023 decemberében átlagosan nettó 451 300 forintot keresett egy teljes munkaidőben foglalkoztatott magyar munkavállaló a családi adókedvezményeket is figyelembe véve. Ekkora jövedelem 20 éves futamidőre 29,1 millió forint lakáshitelre volt elegendő akkor. Ez 5,6 millió forintos növekedés egy év alatt úgy, hogy közben a lakásárak sok helyütt csökkentek.
2024. 02. 24. 01:00
Megosztás:

A Sponge kriptó elérte a 10 millió dollárnyi lekötött érmét, óriási hozamok a láthatáron

Az egyik legtutibb mostani mém érme, a Sponge február elején közölte, hogy elindítja új verzióját a Polygon hálózaton. A friss üdvöske érkezése miatt eddig már több mint 10,26 millió dollárt stakeltek és bridgeltek. A számok alakulását a projekt honlapján, valós időben lehet követni.
2024. 02. 24. 00:01
Megosztás:

Békéscsaba örülhet

Az idei a megbízhatóság költségvetése - fogalmazott Szarvas Péter (Hajrá Békéscsaba Egyesület) polgármester a megyei jogú város közgyűlésének ülésén csütörtökön.
2024. 02. 23. 23:00
Megosztás:

Az időjárás továbbra sem ideális

Az elmúlt hét alacsonyabb átlaghőmérséklete kissé visszafogta a vegetáció idő előtti, gyors fejlődését, de az a következő napok enyhe időjárása miatt újra nagyobb lendületet vehet - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.
2024. 02. 23. 22:00
Megosztás:

Bizakodóan zárta a tavalyi évet a Mabisz

A Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) tagjainak díjbevétele meghaladta az 1560 milliárd forintot 2023-ban, ez mintegy 5 százalékkal több az előző évinél - mondta a szövetség elnöke a szervezet csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.
2024. 02. 23. 21:00
Megosztás: