Fogytán az idő: Ez a kriptó pillanatokon belül tőzsdére kerülhet

A Bitcoin ETF Tokenek előértékesítése az utolsó szakaszába ért pénteken, ezért már csak minimális időd maradt a csatlakozáshoz.

Fogytán az idő: Ez a kriptó pillanatokon belül tőzsdére kerülhet

Ezt követően ugyanis a Bitcoin ETF Token előértékesítése lezárul és a natív kriptó listázásra kerül.

A bitcoin értéke jelenleg némi volatilitást mutat, azonban egyre inkább úgy tűnik ismét a bikáknál van az irányítás. Átmenetileg a BTC visszatért a 40,000 dolláros szinthez, azonban ezt követően szinte azonnal ismét a 42,000 dolláros árfolyamon volt elérhető a legnépszerűbb kriptó.

Ezzel egyidőben csütörtökön a BTCETF előértékesítése az utolsó szakaszához érkezett, amiben a befektetők már csak 0.0068 dolláros áron juthatnak hozzá a tokenekhez.

Ahogy a FOMO mértéke folyamatosan növekszik úgy gyorsul a Bitcoin ETF Token előértékesítésének üteme is. Jelenleg a projekt bevétele 4 millió dollár felett áll, ezért pillanatokon belül le is zárulhat a gyűjtés.

Mivel a projekt jövője kifejezetten a spot Bitcoin ETF sorsához van kötve, ezért a sikeres engedélyezést követően a BTCETF árfolyam a sokszorosára emelkedhet. Számos elemző ezért azon a véleményen van, hogy a listázást követő időszak során akár a százszorosára is emelkedhet a natív tokenek értéke.

Lényegében a teljes ökoszisztéma a Bitcoin ETF köré épül, így a közelgő történelmi eseményeket kétségtelenül ezzel a kriptóval tudod a legjobban kihasználni. 

Mivel a szükséges engedélyeket az amerikai tőzsdefelügyelet akár már januárban kiadhatja, ezért a most csatlakozók akár már néhány héten belül a befektetésük sokszorosát szerezhetik meg.

Ráadásul az ökoszisztéma összesen 5 különböző mérföldkő köré épül, így számos lehetőség lesz a legnagyobb hozamok megszerzésére.

Érdekel a Bitcoin ETF Token

A Bitcoin ETF-ért harcolnak a pénzügyi szektor legnagyobb szereplői

Sokan úgy vélik a “kriptó szuperciklus” kezdetével a teljes szektorban egy új időszak köszönthet be. Ennek a folyamatnak pedig az egyik legnagyobb nyertese nem lesz más mint a hamarosan listázásra kerülő Bitcoin ETF Token.

Az első ETF engedélyt még 2023 elején a világ legnagyobb befektetési cége, a BlackRock nyújtotta be. Erre azonban gyorsan reagált a befektetési szektor, aminek köszönhetően jelenleg 13 különböző kérvény pihen a felügyeleti szerv asztalán.

A BlackRock érdekes utat járt be a kriptopénzekkel kapcsolatban, hiszen korábban a vállalat vezérigazgatója kifejezetten elitélően beszélt a blokklánc-technológiáról. Ezt követően kicsivel azonban 180 fokos fordulat következett és a cég elsőként adta be a tőzsdefelügyelethez a spot Bitcoin ETF iránti kérelmét.

Könnyen lehet azonban, hogy a negatív vélemény pusztán színjáték volt annak érdekében, hogy a vetélytársak előtt be tudja adni a BlackRock a kérelmét.

Figyelemre méltó továbbá, hogy a BlackRock és a tőzsdefelügyelet között legutóbb lezajlott találkozót követően a BlackRock felülvizsgálta és módosította az ETF kérelmét.

Hasonlóra általában akkor szokott sor kerülni, amikor egy ETF már az engedélyezés előszobájában van, és már csak minimális módosítás szükséges.

A beadott módosítás alapján egy meghatalmazott letétkezelő, jelen esetben a Coinbase Custody a BlackRock nevében tárol majd bitcoint. A megállapodás keretében a BlackRock és a Coinbase közvetlenül hajthatnak majd végre tranzakciókat egymás között.

A kiemelt figyelmet a bitcoin egyebek mellett azért is kapja, mivel sokan úgy vélik, az aranyhoz hasonlóan a BTC is ideális eszköz lehet egy termék értékének megőrzéséhez.

Mivel a BTC esetében véges eszközkínálatról beszélünk, ezért a hagyományos valutákkal szemben a népszerű kriptó értéke nem fog elinflálódni.

Az inflációval a BTC veszi fel a legjobban a harcot

A digitális eszköz inflációval szembeni türőképességét az alábbi X poszt jól példázza. Ahogy az látható, a bitcoin árfolyama tökéletesen képes ellensúlyozni még az olyan extrém inflációkat is, melyeket Nigériában, Törökországban vagy Egyiptomban tapasztaltak a lakosok.

Ennek köszönhetően a bitcoin vásárlása nem kizárólag egy rövid távú, spekulatív befektetés. A tulajdonosok ugyanis képesek lehetnek bármilyen nehézkes gazdasági időszak során is megőrizni a vagyonuk értékét, szemben a hagyományos valutákkal.

Amennyiben pedig a tőzsdefelügyelet kiadja a szükséges engedélyeket, abban az esetben erre nem kizárólag a kriptokereskedőknek, hanem a lakossági befektetőknek is esélyük nyílik.

Szintén fontos még említeni, hogy 2024 április végén sor fog kerülni a következő bitcoin felezésre. Ekkor az eddig megszerezhető, bányászat után kapott jutalom mértéke a felére fog csökkenni, ami jelentős szerepet játszhat a BTC árfolyamának növekedésében.

Ilyen piaci viszonyok között egyértelműen az olyan eszközöket érdemes előtérbe helyezni, amilyen a Bitcoin ETF Token.

Így növelhetik a BTCETF mérföldkövei a projekt értékét

A Bitcoin ETF Token ökoszisztémája összesen 5 mérföldkőre épül, melyek teljesülése során a teljes tokenkészlet negyede meg fog semmisülni. Ráadásul ezzel párhuzamosan a tranzakciós díjak is nullára csökkennek majd.

Az 5 mérföldkő magába foglalja a spot Bitcoin ETF engedélyezését, bevezetését, a BTCETF méretének növekedését, továbbá az ETF AUM 1 milliárd dolláros összesített értékének elérést.

Végezetül az utolsó mérföldkő akkor teljesül, amikor a bitcoin értéke meghaladja a 100,000 dollárt.

BTC

Szeretnék BTCETF-et vásárolni

Mekkora profitot lehet elérni a Bitcoin ETF Tokenek segítségével?

A projekt kezdeti mérete mindössze 5 millió dollár lesz, ennek köszönhetően pedig már minimális befektetést követően is ugrásszerűen nőhet az árfolyam.

Sokan ezért úgy vélik az indulást követően hamar teljesülhet az 50 millió dolláros méret, amivel még a most csatlakozók is 1000 százalékos hozamot tudnak elérni.

Jól jelzi a projekt körüli egyre növekvő FOMO-t, hogy a legnagyobb youtuberek is sorra szárnyuk alá veszik a BTCETF-et.

Ilyen például Austin Hilton, aki 239,000 követőjével osztotta meg, szerinte a listázás után mire számíthatnak a Bitcoin ETF Token tulajdonosai. Videójában úgy vélekedik, a projekt virális jellegének, illetve különleges ökoszisztémájának hála kiugró tőkét vonzhat be a BTCETF.

Hozzá hasonlóan Jason Crypto Bury is úgy gondolja a jelenlegi piaci viszonyoknak köszönhetően a BTCETF tulajdonosainak minden okuk megvan a bizakodásra.

Szintén lényeges még megemlíteni Conor Kennyt, aki szerint az innovatív jutalmazási rendszer lehetővé fogja tenni, hogy rövid és hosszú távú befektetők egyarát bizalmat szavazzanak a projektnek.

Megéri adni egy esélyt a Bitcoin ETF Tokeneknek

Bár a listázás utáni árfolyamot nehéz lenne pontosan megjósolni az jól látható, hogy a szektorban kifejezetten nagy az izgalom a Bitcoin ETF Tokenekkel kapcsolatban.

Amennyiben te sem szeretnél lemaradni a legendásnak ígérkező hozamokról, szerencsére a csatlakozást egyszerűen el tudod végezni.

Mivel a legtöbb kriptó mellett bankkártyával is el tudod végezni a vásárlást, ezért a BTCETF beszerzése nem igény több időt néhány percnél.

Csak kapcsold össze a MetaMask tárcádat az előértékesítés magyar nyelvű felületével, majd válaszd ki az általad használni kívánt fizetési módot. Miután ezzel végeztél csak add meg a vásárolni kívánt BTCETF mennyiségét és végezd el a tranzakciót.

Amennyiben szeretnéd, akár már a listázás előtt, közvetlenül a vásárlást követően le tudod kötni a tokenjeidet, így azonnal meg tudod kezdeni a passzív bevételek bezsebelését.

Irány a Bitcoin ETF Token weboldala

Ez is érdekelhet: 

Közel 20% erősödés után ez lehet a kriptoszektor következő kedvence?

Ezekből a mém kriptókból vásárolj a legnagyobb hozamokért

A 20 legjobb kriptovaluta befektetés 2023-ban

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Átadták a felújított fiatfalvi Ugron-kastélyt Erdélyben

Átadták szombaton a felújított fiatfalvi Ugron-kastélyt Erdélyben, a székelyföldi műemlék épületet magyar kormánytámogatással restaurálták - számolt be a Székelyhon.ro.
2024. 06. 16. 07:00
Megosztás:

Meghirdették az év családbarát vállalata pályázatot

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom az idén is meghirdette az év családbarát vállalata pályázatot.
2024. 06. 16. 06:00
Megosztás:

11,0 százalékkal emelkedett az építőipari termelés volumene

2024 áprilisában az építőipari termelés volumene a nyers adatok szerint 15,6 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit. Az építményfőcsoportok közül az épületek építésének termelése 10,8, az egyéb építményeké 22,6 százalékkal bővült - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken.d
2024. 06. 16. 05:00
Megosztás:

A mesterséges intelligencia korszakába lép az audit

Valódi forradalmat indít a pénzügyi jelentéstétel és a könyvvizsgálat területén a mesterséges intelligencia: a vállalatok csaknem háromnegyede valamilyen szinten már most is alkalmazza ezt pénzügyi beszámolói elkészítéséhez, és ez az arány három éven belül 99 százalékra emelkedik majd - közölte a KPMG legújabb kutatása alapján pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 16. 04:00
Megosztás:

8 Bitcoin bányász eléri az 1 milliárd dolláros piaci kapitalizációt, jelezve az iparági fellendülést, míg ez a legjobb 5 választás a hullám meglovagolásához

Mivel nyolc Bitcoin bányász már átlépte az 1 milliárd dolláros piaci kapitalizáció küszöbét, a kriptovaluta piac hihetetlen növekedést tapasztal, ami egy jelentős iparági fellendülésre utal. Az öt legjobban várt kriptovaluta, amely készen áll profitálni ebből a trendből, kiemelt figyelmet kap a befektetőktől és rajongóktól.
2024. 06. 16. 03:00
Megosztás:

Jövő Heti Horoszkóp – Komoly pénzt nyerhet 3 csillagjegy szülötte is!

Üdvözlünk a heti horoszkópban, ahol most különösen szerencsés és pénzügyi lehetőségekkel teli időszak vár rád! A jövő héten (június 16 -22. között) mindegyik csillagjegy számára izgalmas és váratlan eseményeket mutatnak a csillagok, amelyek a személyes életedet is pozitívan befolyásolják. Készülj fel szerencsés találkozásokra, kreatív üzleti fogásokra és váratlan pénzügyi nyereségekre! Olvasd el, milyen szerencsés napok és számok várnak rád, és ne feledd: a szerencséd a csillagokban rejlik!
2024. 06. 16. 02:00
Megosztás:

Figyelmeztetik a nyugdíjasokat – Hamarosan lejár a határidő, sokan rosszul járhatnak

Ebben a hónapban még lehetőség van a tavalyi feltételek szerint kérni a nyugdíj megállapítását - számolt be a tudasfajta.hu.
2024. 06. 16. 01:00
Megosztás:

Ez a három kutyás kriptó nagyot mehet ezen a nyáron

Vitathatatlan, hogy a 2024-es év a mém érmék nagy visszatéréséről szól. A befektetők elkapkodják ezeket az érméket, és várják, hogy elődeikhez hasonlóan elképesztő nyereséget hozzanak. Ez sok érmével meg is történik, ezért nem árt, ha alaposan tájékozódunk, és szemügyre vesszük az aktuális előértékesítéseket.
2024. 06. 16. 00:01
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél az ötös lottón!

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 24. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 06. 15. 23:00
Megosztás:

Mit gondol Ferenc pápa a mesterséges intelligenciáról?

Ferenc pápa elbűvölő, de félelmetes eszköznek nevezte a mesterséges intelligenciát, amelyhez szerinte "etikai algoritmusok" szükségesek. A katolikus egyházfő a hét legfejlettebb ipari ország (G7) állam- és kormányfőinek csúcstalálkozóján, a dél-olaszországi Borgo Egnazia üdülőhelyen mondott beszédet pénteken.
2024. 06. 15. 22:00
Megosztás:

Ingyenes startup dizájntábort szervez a Kék Bolygó Alapítvány

A fenntarthatósági témák, a dizájn és a startupok világa iránt érdeklődő középiskolások jelentkezését várják június 26-ig a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány (KBKA) és a HelloWood Junior ingyenes táborába - közölték a szervezők pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 15. 21:00
Megosztás:

Megünnepelték a brit uralkodó hivatalos születésnapját

Hagyományos katonai pompával ünnepelték meg szombaton Londonban a 75 esztendős III. Károly király hivatalos születésnapját.
2024. 06. 15. 20:00
Megosztás:

Miért jó az alumínium autóbeálló?

Az alumínium autóbeállók nagyszerűen ötvözik az időtállóság, a modern megjelenés és a könnyű kezelhetőség minden előnyét. Ezeken keresztül kitűnő választást jelentenek mindazoknak, akik praktikusan és egyben stílusosan kívánják megválaszolni az autójuk parkolásának kérdését.
2024. 06. 15. 19:00
Megosztás:

Pénzt takaríthatsz meg a szerszámok biztonságos tárolásával

A szerszámok megfelelő tárolása elengedhetetlen a hatékony munkavégzéshez, legyen szó hobbiról, otthoni javításról vagy professzionális munkáról. A szerszámok rendezett és könnyen elérhető helyen történő tárolása nemcsak időt takarít meg, de megelőzi a szerszámok elvesztését és károsodását is.
2024. 06. 15. 18:00
Megosztás:

Az INA 240 millió euró osztalék kifizetéséről döntött

Az INA horvát olajipari vállalat pénteki közgyűlésén 240 millió euró (95,6 milliárd forint) osztalék kifizetéséről döntött, ez részvényenként 24 euró (9564 forint) - közölte a vállalat az MTI-vel.
2024. 06. 15. 17:00
Megosztás:

Májusban 1 százalékkal emelkedett a befektetési alapokban kezelt vagyon

A befektetési alapokban kezelt vagyon májusban 1,1 százalékkal, 175 milliárd forinttal növekedett, így a hónap végén a Befektetési Alapkezelők és Vagyonkezelők Magyarországi Szövetségének (Bamosz) tagjai 15 793 milliárd forintot kezeltek befektetési alapokban- közölte a Bamosz pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 15. 16:00
Megosztás:

Így ünnepelte Donald Trump 78. születésnapját

Floridában tartott választási gyűlésén ünnepelte a 78. születésnapját Donald Trump pénteken.
2024. 06. 15. 15:00
Megosztás:

Elindult a Nemzeti Kutatási Kiválósági Program

A HUN-REN Magyar Kutatási Hálózat tudományos közössége számára is számottevő lehetőséget kínál a múlt hónapban elindult Nemzeti Kutatási Kiválósági Program (NKKP) - közölte pénteken a HUN-REN az MTI-vel.
2024. 06. 15. 14:00
Megosztás:

A 400 millió fős globális tartalomgyártói piacot hódítaná meg a RECnGO a vezető kínai videós hardvergyártóval karöltve

A RECnGO nevét ma már szinte mindenki ismeri, aki minőségi videós anyagok készítésével foglalkozik akár hobbi, akár profi szinten: a magyar startup forradalmi applikációja bármilyen okoseszközt képes egy gombnyomással profi videóstúdióvá változtatni. A kreatív tartalomgyártás mára egy több mint 400 millió fős globális iparággá nőtte ki magát, átlagosan pedig heti 17 órányi videót fogyasztunk a különböző platformokon. Az ebben rejlő üzleti lehetőségek szinte korlátlanok, ennek kiaknázásában pedig fontos együttműködést kötött a RECnGO. A kameratechnikai kiegészítők világpiacának 40%-át uraló kínai óriás, a SmallRig csúcskategóriás eszközei mostantól a magyar fejlesztésű alkalmazás tudásával felvértezve készíthetnek stúdióminőségű videókat bárhol, bármikor. A RECnGO ezzel közvetlen elérést kap a mintegy 70 millió kínai videós tartalomgyártóhoz, globálisan pedig még több kaput nyithat meg az együttműködés. A cél a 400 milliós globális piac minél nagyobb elérése.
2024. 06. 15. 13:00
Megosztás:

Nyílt nappal indítja a következő évadot a Radnóti Színház

Nyílt nappal indul a jövő évad szeptember 15-én a budapesti Radnóti Színházban, amely megtartotta évadzáró társulati ülését; Kováts Adél igazgató összegezte az elmúlt évadot, és kihirdette a következő szezon új bemutatóit.
2024. 06. 15. 12:00
Megosztás: