Fedélzetén a magyar résztvevővel elérte az Északi-sarkot a Tudás jégtörője

Augusztus 17-én elérte az Északi-sarkot az 50 Let Pobedi (A győzelem 50. évfordulója) elnevezésű atomjégtörő. A Tudás jégtörője elnevezésű expedíció magyar résztvevője, Varga Levente, a Kőrösi Csoma Sándor nevét viselő budapesti gimnázium tanulója kitűzte az Északi-sarkon a nemzeti lobogót.
2024. 08. 19. 05:00
Megosztás:

Ferdehátú autókat keresnek a magyarok

A magyar piac egészét hirdetésszámban és látogatottságban lefedő Használtautó.hu szakértője megnézte, hogy a magyarok milyen kivitelű használt autókat keresnek. Az adatok szerint a ferdehátú modellek a legnépszerűbbek, de az újautó-piacról egyre inkább kikopó szedánokat sem kell még temetni.
2024. 08. 19. 05:00
Megosztás:

Megéri-e kivárni a lakásvásárlással? A szakértő válaszol

Az ingatlanpiac fokozatos élénkülése figyelhető meg a nyári hónapokban, amit a pénzpiaci és makrogazdasági tényezők is jelentős mértékben befolyásolnak. A money.hu friss elemzése szerint a lakásvásárlást fontolgatóknak érdemes most alaposan mérlegelniük lehetőségeiket, hiszen a kereslet növekedése hosszabb távon az árak emelkedéséhez vezethet.
2024. 08. 19. 04:00
Megosztás:

Így alakult a lakáspiac első féléve

Már látszik a fordulat a lakáspiaci adásvételek számában és a lakásárak emelkedésében. A lakásépítések trendje ugyanakkor egyelőre még csökkenést mutat, mivel jelenleg is érezteti hatását a 2022-es nemzetközi és hazai gazdasági lassulás. Ezzel összefüggésben, várhatóan idén lakásépítésekben gyengébb évet zárhat a piac, mint tavaly.
2024. 08. 19. 03:00
Megosztás:

Váratlan pénz jön 3 csillagjegy számára is, csak tudd, honnan! Heti pénzhoroszkóp

Fedezd fel, mit tartogat számodra a jövő hét a pénzügyek terén! Vajon mikor érkezik a váratlan szerencse? Melyik nap érdemes kipróbálnod a szerencsejátékokat, hogy kihasználhasd a csillagok kedvező állását? Olvasd el részletes pénzügyi horoszkópunkat, hogy megtudd, mely napokon számíthatsz különleges lehetőségekre és milyen szerencseszámokkal érdemes játszanod! Ne hagyd ki, hiszen a jövő heti szerencse kulcsa talán épp itt rejtőzik!
2024. 08. 19. 02:00
Megosztás:

Ebből botrány lesz: Betiltanák az online pornót!

Elmúltál 18 éves? IGEN - NEM. Ha valaki az IGEN-re kattint, akkor máris szabad bebocsátást nyer az online felnőtt-tartalmakhoz. Van ennek egyáltalán bármi értelme? Egy rejtett kamerás felvételen Russ Vought elmagyarázza, hogy az életkor ellenőrzésére vonatkozó törvények csak ürügy a pornóoldalak bezárására.
2024. 08. 19. 01:00
Megosztás:

A kriptóbálnák ezeket a P2E mém érméket veszik

A mém érme tér egyre inkább kezd eltolódni a teljesen haszontalan érmék felől a gyakorlati felhasználási lehetőséget kínáló tokenek irányába. Éppen ezért az újabb projektek már arra törekednek, hogy valami pluszt adjanak a befektetőknek a poénos karaktereken kívül.
2024. 08. 19. 00:01
Megosztás:

Megnyitja első magyarországi márkaüzletét a Fjällräven

Magyarországon is partner márkaüzlettel bővíti kínálatát a világ egyik legnépszerűbb túrafelszerelés-gyártója, a Fjällräven. Az Európában mostanáig tizennégy üzlettel rendelkező svéd outdoor márka termékei 2010 óta érhetőek el a hazai vásárlók számára. Piaci jelenlétének további erősítése érdekében a Fjällräven 2024. augusztus 15-én nyitja meg első magyarországi partner márkaboltját a budapesti MOM Park bevásárlóközpontban. A bolthálózat bővítését indokolja, hogy a fizikai üzletek globális szinten is kiemelt jelentőséggel bírnak az outdoor termékek értékesítésében. Ezt jól mutatja, hogy a vállalat eredményei alapján az online értékesítés aránya nem érte el a 20%-ot, vagyis a vásárlók továbbra is a termékek személyes beszerzését preferálják.
2024. 08. 18. 23:00
Megosztás:

Kripto szakértők felfedik a legjobb altcoinokat, amelyek akár 100-szoros nyereséget is hozhatnak a közelgő bikapiacon

A kripto rajongók körében egyre nagyobb a várakozás, mivel több digitális valuta is ígéretes növekedést mutat. Elemzők azonosították azokat a kulcsfontosságú altcoinokat, amelyek kivételes hozamokra lehetnek esélyesek a következő bikapiacon. Ez az útmutató részletesen bemutatja azokat az érméket, amelyek robbanásszerű növekedést érhetnek el, és betekintést nyújt a kriptopiac feltörekvő csillagaiba.
2024. 08. 18. 22:00
Megosztás:

Coinbase Wallet értékelés - A Coinbase kriptotárca bemutatása és elemzése

A kriptovaluták piacán történő mozgás során a tárcaválasztás az egyik legfontosabb stratégiai döntés, amelyet egy profi kereskedő hozhat. A Coinbase Wallet az egyik legszélesebb körben elérhető decentralizált tárca, amelyet érdemes megvizsgálni, különösen azok számára, akik már rendelkeznek némi tapasztalattal a kriptopiacon. Az alábbiakban részletesen bemutatjuk a Coinbase Walletet, kitérünk annak funkcióira, előnyeire, valamint a potenciális hátrányaira és kockázataira is, figyelembe véve a profi felhasználók igényeit.
2024. 08. 18. 21:00
Megosztás:

Egyre komolyabb összegű áruhitelekkel adósodunk el

Soha még ilyen erős féléve nem volt az áruhitelezésnek, mint 2024-ben. A csúcsdöntést a labdarúgó EB is segítette, és a nyári hónapok további sikerét hozhatta a párizsi olimpia is. Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint a kiváló eredményhez szükség volt az elmúlt hónapokban megugró áraknak is.
2024. 08. 18. 20:00
Megosztás:

Kiderült, meddig lesz még elviselhetetlenül meleg

A jövő hét első napjaiban még változékony idő várható, többfelé lesz zápor, zivatar, majd a hét közepétől visszatér a napos, száraz, meleg idő 28-35 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletekkel - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
2024. 08. 18. 19:00
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél a hatos lottón!

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 33. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 08. 18. 18:15
Megosztás:

Ma is megdőlt a hajnali országos melegrekord

Sorozatban negyedik nap, szombat hajnalban is megdőlt a hajnali országos melegrekord - közölte a HungaroMet Zrt. a honlapján vasárnap.
2024. 08. 18. 17:00
Megosztás:

Csak belépésre használható a röszkei közúti határátkelőhely

A várakozás csökkentése érdekében szünetel a kiléptetés a röszkei közúti határátkelőhelyen - közölte a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság vasárnap, kora délután a police.hu-n.
2024. 08. 18. 16:00
Megosztás:

Csökkent a csirke és a sertés ára feldolgozói ára

Alacsonyabb volt a vágósertés és a vágócsirke vágóhídi ára július végén az egy évvel korábbinál, a friss húsok feldolgozói ára hasonlóképpen módosult - olvasható az Agrárközgazdasági Intézet (AKI) összesítésében.
2024. 08. 18. 14:00
Megosztás:

Idén is megrendezik a Homokháti Búcsút Mórahalmon

Idén is megrendezik a Homokháti Búcsút, Mórahalom térségének egyik legfontosabb szakrális eseményét, melyet hagyományosan Szent István napjának előestéjén tartanak - tájékoztatta az önkormányzat az MTI-t.
2024. 08. 18. 13:00
Megosztás:

Életbe lépett az EU természet helyreállításáról szóló jogszabálya

Életbe lépett vasárnap az Európai Unió élőhelyek természetes állapotának visszaállítását célzó jogszabálya - jelentette be vasárnap az Európai Bizottság.
2024. 08. 18. 11:30
Megosztás:

Fotó- és novellapályázatot hirdet a MÁV

Keleti 140 címmel analóg és digitális fotópályázatot valamint novellaírói pályázatot hirdet a MÁV a Keleti pályaudvar megnyitásának 140. évfordulója alkalmából. A pályaművek beküldési határideje szeptember 30. - tájékoztatta a vasúttársaság az MTI-t szombaton.
2024. 08. 18. 10:00
Megosztás:

6 módszer a lakás belső tereinek növelésére

Hogyan tudunk tágas és élhető, sőt kifejezetten szellős tereket varázsolni egy átlagos, viszonylag kicsi lakásból? Az üveg különböző módon történő használata jelentősen javíthatja a térérzetet otthonában, mivel lehetővé teszi a fény szabad áramlását és nyitottabb, szellősebb érzetet kelt. Az üveg ugyanakkor helytakarékos és nem mellesleg álomszép.
2024. 08. 18. 09:00
Megosztás: