Az új otthonfelújítása program 2024 lehet az a lökés, ami hiányzott az építőiparnak

A vállalat szerint a ma bejelentett új otthonfelújítási program jelentős lépés az energiahatékonyság irányába, ami számottevően hozzájárulhat az épületállomány korszerűsítéséhez. A cég külön alprogramot dolgoz ki a pályázók számára, hogy a kormány által biztosított támogatásokon felül további megtakarításokat érjenek el.
2024. 04. 08. 08:00
Megosztás:

Vezető kriptoelemző visszapattanást vár a Render (RNDR) esetében, miközben a KangaMoon (KANG) előértékesítése felülmúlja a Memecoin (MEME)-t

Az altcoinok vitathatatlanul nagy figyelmet kaptak a kriptovaluta-piacon, lehetőséget teremtve a befektetők számára jelentős nyereség elérésére a hozzájuk kapcsolódó kiemelkedő volatilitással együtt is. Különösen a KangaMoon (KANG), mint újonc szereplő, vonta magára az elemzők figyelmét, akik komoly esélyesként tartják számon, még a legnépszerűbb altcoinok, mint a Render (RNDR) és a Memecoin (MEME) mellett is. Mint gaming-pénz, amely zökkenőmentesen ötvözi a mémcoinok jellegzetességeit a játékkal történő pénzkereseti mechanizmusokkal, a KangaMoon készen áll arra, hogy magával ragadja a játékosokat, befektetőket és kriptovaluta-rajongókat egyaránt, ezzel megerősítve pozícióját mint egy befektetésre érdemes vezető kriptovaluta.
2024. 04. 08. 07:00
Megosztás:

Itt vannak a friss adatok: Az állampapírkamatok a folyószámlákon hevernek, miközben már pörögnek a lakáshitelek

A csökkenő kamatszint felpörgette a lakáshitelpiacot, a támogatott hitelek is jól mennek, a babaváró támogatásra is megmaradt a kereslet. A 13. havi nyugdíjból sokan fizették vissza a hiteleiket, az állampapírkamatokkal pedig a jelek szerint a befektetők egy része még nem tudta, mit kezdjen, mert a bankszámlákon hevertek - derül ki a Bank360.hu friss adatok alapján készült elemzéséből.
2024. 04. 08. 06:00
Megosztás:

Az ENSZ segélyt küldött a Gázai övezetbe

Az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezete (FAO) leszállított 150 tonnát a kiosztásra váró 1500 tonna haszonállat takarmányból, mellyel az éhezés veszélyének kitett Gázai övezetben élő 2450 haszonállat tartó háztartást támogatnak állataik életben tartásában és a tápláló élelmiszerek (mint a tej, tejtermékek, tojás és hús) helybéli előállításában.
2024. 04. 08. 05:00
Megosztás:

A magyar emberek 64%-a pályázni szeretne erre az állami pénzre

Számos magyar polgárt érint a mai napon bejelentett, otthonfelújításra vonatkozó állami támogatási program, mivel az anyagi segítség sokakat motiválhat arra, hogy belekezdjenek egy akár régóta halogatott projektbe. A VELUX Cégcsoport magyarországi felméréséből ugyanis kiderül: a hazai ingatlantulajdonosok 66%-át eddig leginkább az anyagi akadályok tartották vissza a lakáskorszerűsítéstől, és többségük nagy valószínűséggel elkezdené a felújítási folyamatokat, amennyiben ehhez rendelkezésre állna valamilyen támogatási program vagy kedvezmény.
2024. 04. 08. 03:00
Megosztás:

Csak egy telefonhívás és az összes pénzed eltűnik a bankszámládról! Vigyázz!

Vigyázzon a telefonos csalók új trükkjeire: a modern technológia korában, amikor egyre több személyes adatot tárolunk online, a csalók is egyre kifinomultabb módszereket alkalmaznak az emberek pénzének megszerzésére. Az egyik leggyakoribb módszer a telefonos átverés, amely során a bűnözők különféle technikákat alkalmazva próbálják rávenni az áldozatokat, hogy saját akaratukból adják át értékes információikat vagy pénzüket. Ismerjük meg, milyen csalásokra kell leginkább figyelnünk, és hogyan védhetjük meg magunkat!
2024. 04. 08. 02:00
Megosztás:

Gyomorsavval küzdesz? Lásd be, csak egyetlen megoldás van!

Az emésztőrendszerünk egészsége kulcsfontosságú szerepet játszik általános jólétünkben. Sokan szenvednek a gyomorsav túltermelődésétől, ami nem csak kellemetlen tüneteket, mint például gyomorégést és emésztési zavarokat okozhat, hanem hosszú távon komolyabb egészségügyi problémákhoz is vezethet. Szerencsére vannak hatékony, természetes módszerek, amelyekkel csökkenthető a gyomorsav, anélkül, hogy azonnal gyógyszerekhez kellene folyamodnunk.
2024. 04. 08. 01:00
Megosztás:

A környezetbarát eTukTuk már 3 millió dollárt gyűjtött

Az eTukTuk lényege, hogy a hagyományos, fosszilis üzemanyaggal működő tuk-tukokat környezetbarát, napenergiával működő, "eTukTuk"-nak nevezett elektromos változatra cserélik.
2024. 04. 08. 00:01
Megosztás:

Nagy-Britannia biztosítja a segélyszállítmányok biztonságát a Gázai övezetbe

Nagy-Britannia hadihajót vezényelt a Földközi-tenger keleti térségébe a Gázai övezet palesztin lakosságának szánt segélyszállítmányok eljuttatásának támogatására - közölte vasárnap a londoni védelmi minisztérium.
2024. 04. 07. 23:00
Megosztás:

Már lehet jelentkezni a nyári balatoni Erzsébet-táborokba

Elindult a jelentkezés a nyári balatoni Erzsébet-táborokba: Zánkán és Fonyódligeten hatnapos, ötéjszakás turnusokban nyaralhatnak a gyermekek június 23-tól a szünidő teljes ideje alatt - jelentette be a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára szombaton.
2024. 04. 07. 22:00
Megosztás:

Jövő héten fontos államháztartási adatok várhatóak

A jövő héten jelennek meg az adatok az államháztartás központi alrendszerének március végi helyzetéről, a fogyasztói árak márciusi alakulásáról, valamint az ipari és az építőipari termelés februári mutatóiról.
2024. 04. 07. 20:00
Megosztás:

Identitásunk pillére a pálinka

A pálinka a magyarság egyik védjegye, amely évszázadok óta igaz nemzeti kincs, összeköt bennünket a történelem viharaiban is és egyesíti a nemzetünket - közölte Nagy István agrárminiszter szombaton Sormáson, a 6. Pannónia Párlatverseny Díjkiosztó Gáláján az Agrárminisztérium (AM) MTI-nek küldött közleménye szerint.
2024. 04. 07. 19:00
Megosztás:

Csökkenteni kell az észak és dél közötti különbséget idehaza

A Dél-Dunántúl komplex fejlesztési program célja, hogy csökkentse az országban az észak-déli fejlettségi különbséget - mondta a területfejlesztési miniszter szombaton Dombóváron.
2024. 04. 07. 18:00
Megosztás:

A hatos lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 14. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 04. 07. 17:00
Megosztás:

Lehetőség adódott górcső alá venni a vidéki beruházásokat

Megkezdődött Magyarország Közös Agrárpolitika (KAP) Stratégiai Terve alapján az új vidékfejlesztési beruházási kiírások társadalmi egyeztetése - jelentette be Feldman Zsolt, mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkár a tárca MTI-hez eljuttatott közleménye szerint szombaton.
2024. 04. 07. 16:00
Megosztás:

Újabb adókedvezmény zöldberuházásokra

Magyarország célja, hogy a zöld gazdasági átállás nyertese legyen, így a zöldenergia termelésében és tárolásában is a világ élvonalába tartozó fejlesztéseket valósít meg. Ezt támogatja az az új rendelkezés, amely szerint villamosenergia-tároló létrehozatalára irányuló beruházás esetén adókedvezmény vehető igénybe - nyilatkozta Izer Norbert, a Pénzügyminisztérium adóügyekért felelős államtitkára az MTI-nek.
2024. 04. 07. 15:00
Megosztás:

Az EU továbbra is "AAA" besorolású

Megerősítette változatlan stabil kilátással az Európai Unió lehetséges legjobb, "AAA" szintű hosszú távú besorolását a Moody's Ratings.
2024. 04. 07. 14:00
Megosztás:

Továbbra is az első helyet akarjuk célba venni a megújulás terén

Magyarország nem követője, hanem éllovasa a globális zöld energetikai fordulatnak, és az is kíván maradni - mondta György László kormánybiztos pénteken Jászberényben, a "Közös ügyünk a zöldenergia" felméréshez kapcsolódó sajtótájékoztatón.
2024. 04. 07. 13:00
Megosztás:

Van miből befektetni külföldre

Azért vagyunk itt, mert Magyarországon van felhalmozott tőke, amely most már Magyarországon kívül keres befektetési lehetőségeket - mondta a miniszterelnök pénteken a boszniai Banja Lukában, a Magyarország és a boszniai Szerb Köztársaság által rendezett üzleti fórum megnyitóján.
2024. 04. 07. 12:00
Megosztás:

A K&H Bank besorolása megerősítésre került

Megerősítette pénteken a K&H Bank befektetési ajánlású besorolásait a Fitch Ratings.
2024. 04. 07. 11:00
Megosztás: