Ezekkel a számokkal nyerhettél a hatos lottón!

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 11. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 03. 17. 20:00
Megosztás:

Vetőmagokkal segíti Csád mezőgazdaságát Magyarország

Agrár szaktanácsadási programmal, mintafarmmal és felsőoktatási együttműködésekkel segítené Magyarország Csád mezőgazdaságát és stabilitását, jelentette ki Nagy István tárcavezető, aki Keda Ballah csádi mezőgazdasági és termelési miniszterrel tárgyalt vasárnap N'Djamenaban - közölte az Agrárminisztérium (AM) vasárnap az MTI-vel.
2024. 03. 17. 19:00
Megosztás:

Lehűléssel indul a jövő hét

Lehűléssel és élénk széllel indul a jövő hét, visszatérnek az éjszakai fagyok és a csúcshőmérséklet is csak 10 Celsius-fok körül várható a többórás napsütés ellenére. A hét második felében melegedés kezdődik, a jellemzően erősen felhős idő mellett hétvégén akár 20 fok is lehet - derül ki a HungaroMet Zrt. országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
2024. 03. 17. 18:00
Megosztás:

Erősödnek hazánk agrárkapcsolatai Kenyával

Afrika lehet a világ legnagyobb globális élelmiszer-előállítója, Magyarországnak pedig az ebben rejlő lehetőségeket ki kell használnia - jelentette ki az Agrárminisztérium (AM) közleménye szerint Nagy István agrárminiszter, aki Mithika Linturival, Kenya mezőgazdasági és állattartásért felelős tárcavezetőjével egyeztetett csütörtökön, Nairobiban.
2024. 03. 17. 17:00
Megosztás:

Debrecen és Kecskemét teljes lakosságának megfelelő ügyfél tűnt el a bankokból a válság alatt

Két év alatt 318 ezerrel csökkent a bankokban élő betéti- és hitelszerződések száma – lakossági oldalon kecskemétnyi, a hiteleknél Debrecen lakosságánál is komolyabb mértékű számlaállomány-csökkenést láthatunk – hozott ijesztő példát az ügyfélfogyás méretére Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője.
2024. 03. 17. 16:00
Megosztás:

Szabadalmi megállapodást kötött a Huawei a világ két vezető technológiai vállalatával

Globális szabadalmi keresztlicenc-megállapodást kötött a Huawei Technologies az Amazonnal és a kínai Vivo okostelefon-gyártó céggel. Az új partnerségek a szellemi tulajdon értékének kölcsönös elismerését jelentik a vállalatok között, valamint az iparág együttműködését tükrözik a kutatásokba való befektetések, a termékek és a szolgáltatások fejlesztése terén. A Huawei folyamatosan fektet be kutatásba és fejlesztésbe, és a benyújtott szabadalmi kérelmek számát tekintve is a ranglisták élén áll. A vállalat újításait az iparág is elismeri: az idei GLOMO Awards-on a Huawei több kategóriában nyert elismerést vezető mobiltechnológiai megoldásaival.
2024. 03. 17. 15:00
Megosztás:

Milyen új otthonfelújítási programra számíthatunk?

Az elmúlt hónapokban a szakmai berkekben hallható információk mellett sajtóhírek is olvashatók arról, hogy már az év első félévében megszülethet egy új, államilag támogatott Otthon Felújítási Programról szóló szabályozás, és a program nyár elején el is indulhat. A Kormány jogszabályalkotási dokumentumaiból egyelőre csak az derült ki biztosan, hogy a program keretében a lakóingatlanok energetikai korszerűsítését lehet majd elvégezni, de részletek még nem láttak napvilágot. Annyi sejthető még abból, hogy nem a családtámogatásokért felelős államtitkárság, hanem a Gazdaságfejlesztési Minisztérium foglalkozik a témával, hogy az új program a korábbi otthonfelújítási támogatásnál jóval szélesebb körben lesz elérhető és nem csak azok az ingatlantulajdonosok vehetnek részt a programban, akik gyermeket nevelnek vagy vállalnak.
2024. 03. 17. 14:00
Megosztás:

Az AutoWallis lesz a kínai Geely Csoport elektromos haszonjármű márkájának importőre 8 régiós országban

Tovább erősíti nemzetközi pozícióját az AutoWallis Csoport, miután megállapodott a Geely Auto Group által gyártott, új energiaforrású, Farizon márkájú haszonjárművek kizárólagos forgalmazásáról 8 közép-kelet-európai országban. A kínai Geely Csoport a világ egyik legnagyobb autógyártója, élen jár az autóipari innovációkban, beleértve az önvezető technológiákat, az elektromos- és hibrid járműveket, valamint más fejlett mobilitási megoldásokat.
2024. 03. 17. 13:00
Megosztás:

Zárónapjához érkezett vasárnap az elnökválasztás Oroszországban

Zárónapjához érkezett vasárnap az elnökválasztás Oroszországban, az első szavazóhelyiségek helyi idő szerint 20 órakor már bezártak az orosz Távol-Keleten.
2024. 03. 17. 12:00
Megosztás:

A héten emelkedő forgalomban csökkent a BUX

Emelkedő forgalom mellett csökkent a héten a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 64 988,33 ponton zárt csütörtökön, 1105,29 ponttal, 1,67 százalékkal alacsonyabban, mint egy héttel korábban.
2024. 03. 17. 11:00
Megosztás:

Egyre bővül az eladó ingatlanok kínálata az agglomerációban, sokan térnének vissza a fővárosba

Nem mindenkinek jött be a Budapesthez közeli élet. A szakértő szerint ez látszik abból is, hogy egyre gyarapodik az agglomeráció családi házas kínálata. De mi a probléma?
2024. 03. 17. 10:00
Megosztás:

Kétszázmilliárd forint a zöld beruházások felgyorsítására

A Nemzeti Tőkeholding a Baross Gábor Tőkeprogram második pillérének keretében új, nagyszabású tőkeprogramot indít a vállalatok környezettudatos beruházásainak finanszírozására. Az összesen 200 milliárd forintból megvalósuló Zöld Alapok Tőkeprogram részeként bejegyzésre került az első tőkealap, amely 50 milliárd forint keretösszeggel segíti a zöld átállást célzó fejlesztések és beruházások megvalósítását.
2024. 03. 17. 08:00
Megosztás:

Ben Armstrong szakértő nyilatkozott az XRP tokenről. Mit jelent ez az Ethereum alapú mémérmék, mint például a $KANG szempontjából?

Még az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelettel (SEC) vívott csata ellenére is bizakodóak a kriptoelemzők, mint például Ben Amstrong az XRP (XRP) tokenekkel kapcsolatban. Mivel a kriptoszakértők támogatják az XRP-t és más kriptokódokat, ez azt jelenti, hogy a legtöbb Ethereum-alapú mémérme, mint például a KangaMoon (KANG) hamarosan kilőhet a Holdra. A legizgalmasabb innovációk között szerepel a KangaMoon kriptó projekt, mely egyedülállóan ötvözi a SocialFi modelleket és a P2E játékelemeket. Ennek eredményeként az elemzők a KangaMoon-t az egyik legjobb mémérmének tartják jelenleg befektetési célra. További részletek vendégcikkünkben.
2024. 03. 17. 07:00
Megosztás:

Nyugat-Magyarország egyik gazdasági gyöngyszeme, Győr

Győr és Győr-Moson-Sopron vármegye 8 céget is magáénak tud a 200 legnagyobb árbevételű céglistából. Győrben minden 17. lakosra jut egy vállalkozás. A személyi jellegű ráfordítások értéke Győrben harmadával magasabb, mint az országos átlag. Számukat tekintve az osztrák befektetők vannak jelen legnagyobb számban a vármegyében.
2024. 03. 17. 06:00
Megosztás:

Vágyak vannak, tettek kevésbé – miért nem tesszük meg az első lépéseket a céljaink felé?

Új év, új én” – tartja a mondás, amely elég gyakran elhangzik minden év elején, hiszen sokan a januárt egyfajta tiszta lapnak tekintik, ami segít, hogy megszabaduljanak egy-egy rossz viselkedéstől vagy épp bevezessenek egy új szokást az életükbe. Ilyenkor megállunk egy pillanatra és számot vetünk az előző évben elért sikereinkről, történésekről, majd a jövőbe tekintünk és újabb terveket, célokat tűzünk ki magunk elé.
2024. 03. 17. 05:00
Megosztás:

Lassú kilábalás vár a magyar gazdaságra: íme a számok

Idén már növekedésbe vált a magyar gazdaság a tavalyi visszaesés után. A kilábalás sebessége azonban várhatóan elmarad a korábban remélttől a 2023-ról örökölt áthúzódó hatás és a gyenge külső konjunktúra miatt. Az infláció mértéke jelentősen mérséklődik 2024-ben, és ezzel párhuzamosan a jegybanki alapkamat is tovább csökken.
2024. 03. 17. 03:00
Megosztás:

Kiderült az igazság a januári nyugdíjemelések valós összegeiről! Mutatjuk!

Megjelentek a hús-vér januári nyugdíjfizetési adatok a nyugdíjemelkedés kapcsán: a KSH adatai szerint az átlagnyugdíj és a mediánnyugdíj egyaránt 6,1%-kal növekedett decemberhez képest. Nézzük a valós tényeket, melyek napvilágra kerültek.
2024. 03. 17. 02:00
Megosztás:

Pénz horoszkóp a jövő hétre, szerencse horoszkóp - Bajban a Bika, robbanthat a Kos

Heti pénzügyi és szerencse horoszkóp március 18-24. közötti időszakra vonatkozóan. Szakértő asztrológusaink összeállították a csillagjegek heti várható pénzügyi előrejelzését. Lássuk hát!
2024. 03. 17. 01:00
Megosztás:

A Bitcoin még márciusban elérheti a 80 ezer dollárt, míg egy másik projekt a tőzsdére megy

A Bitcoin (BTC) továbbra is nagyon forró téma ezen a héten, a vezető kriptovaluta most 72 000 dollár felett kereskedik. Egyre több a spekuláció arról, hogy a BTC nemsokára újabb emelkedő szakaszba lép, és a hónap végére akár a 80 000 dollárt is átlépheti.
2024. 03. 17. 00:01
Megosztás:

Valaki megint nyert a lottón, de most nem vitt sokat

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 11. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 03. 16. 23:00
Megosztás: