Pénz- és szerencse horoszkóp a jövő hétre: a BIKA gazdagodik, a KOS lottón nyerhet nagyot

Heti pénz- és szerencse horoszkópunk útmutatással szolgál a jövő hétre (május 6-12.) vonatkozóan a pénzügyek terén. Megmutatjuk szerencseszámaidat és azt is, melyik nap célszerű szerencsét próbálnod, azaz melyik lesz a jövő héten a szerencsenapod.

Pénz- és szerencse horoszkóp a jövő hétre: a BIKA gazdagodik, a KOS lottón nyerhet nagyot

Kos horoszkóp (március 21. - április 19.)

Ezen a héten, kedves Kos, a pénzügyi szerencse szokatlan helyről érkezik. Egy váratlan, régi barát hoz egy üzleti javaslatot, amely aranybányának bizonyulhat. Ne hagyja figyelmen kívül a részleteket, és mindig konzultáljon szakértővel.

A szerencse napja szerdán lesz, így érdemes ezen a napon megpróbálni a szerencséjét a lottón. Szerencseszámok: 5, 17, 29. Szerencsés állat: Tigris. Ha egy tigrist ábrázoló képet vagy szobrot lát, vegye ezt jó előjelnek.

A KOS kis pénzzel is sokat csinálhat egy izgalmas ötlettel, amiről IDE kattintva írtunk.

Bika (április 20. - május 20.)

Bikák, ezen a héten figyeljenek a részvényekre és befektetésekre, különösen a technológiai szektorban. Egy új app vagy technológiai startup befektetési lehetősége bontakozik ki, ami jelentős hozamot ígér.

A legjobb nap a pénzügyi döntések meghozatalára péntek lesz. Szerencseszámok: 6, 18, 33. Szerencsés állat: Hattyú. Ha hattyút lát a természetben vagy akár egy műalkotáson, az szerencsét jelent.

A BIKA sok pénz csinálhat egy jó ötlettel, mint például amiről ITT írtunk.

Ikrek (május 21. - június 20.)

Ikrek, ezen a héten egy nem várt forrásból érkezik pénzügyi szerencse, esetleg egy örökség vagy régi követelés rendezése révén. Új kapcsolatok kialakulása várható, amelyek hosszú távon hasznosak lehetnek.

Szerencsejátékra a szombat a legmegfelelőbb nap. Szerencseszámok: 4, 16, 25. Szerencsés állat: Macska. Ha macskával találkozik, akkor jó szerencsét várhat.

Egy kedves megoldás pénzt hozhat az IKREK számára, IDE kattintva olvashatsz róla.

Rák (június 21. - július 22.)

Rákok, ezen a héten kreatív pénzügyi ötletek jutnak eszébe, amelyek megvalósítása jelentős hasznot hozhat. Talán egy új üzleti vállalkozás indítása vagy egyedi termék eladása az interneten.

Szerencsejátékra a legjobb napja a csütörtök. Szerencseszámok: 2, 14, 23. Szerencsés állat: Pillangó. Ha pillangót lát, vegye ezt szerencsejelnek.

A RÁK pénz csinálhat egy jó ötlettel, mint például amiről ITT írtunk.

pénz és szerencse horoszkóp heti

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

Ezen a héten, Oroszlánok, egy régi ismerősük keresi meg Önöket egy izgalmas üzleti lehetőséggel. Ez az üzleti terv, amely a divatiparban vagy a művészeti területen mozog, nagy nyereséget ígér.

Szerencsenap a keddi lottózás. Szerencseszámok: 8, 19, 27. Szerencsés állat: Oroszlán. Ha oroszlán képével vagy szobrával találkozik, értékelje mint jó előjelet.

Az OROSZLÁN kis pénzzel is sokat csinálhat egy izgalmas ötlettel, amiről IDE kattintva írtunk.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

Szüzek, ezen a héten figyelmet kell fordítaniuk az otthoni kiadásokra és javításokra, amelyek hosszú távon megtérülhetnek. Egy váratlan javaslat egy ingatlan befektetés kapcsán különösen kedvező lehet.

Szerencsenap a vasárnap. Szerencseszámok: 1, 11, 22. Szerencsés állat: Elefánt. Ha találkozik elefánttal vagy annak ábrázolásával, ez szerencsét jelent.

Az intelligenciával pénzt csinálhat a SZŰZ, IDE kattintva olvashatsz róla.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

Mérlegek, a héten különös figyelmet érdemelnek az új társadalmi kapcsolatok, amelyek üzleti ajánlatokhoz vezethetnek. Különösen kedvező lehet egy külföldi partnerrel való együttműködés.

A szerencsejáték legjobb napja hétfő. Szerencseszámok: 3, 15, 24. Szerencsés állat: Páva. Ha találkozik egy pávával, tekintse azt szerencsehozónak.

A MÉRLEG pénz csinálhat egy jó ötlettel, mint például amiről ITT írtunk.

heti szerencse horoszkóp és pénzügyi horoszkóp

Skorpió (október 23. - november 21.)

Skorpiók, ezen a héten kivételes szerencsére számíthatnak pénzügyi ügyekben. Egy hosszú távú befektetés meghozhatja a várt gyümölcsöt, vagy egy rövid távú spekuláció meglepően jól sülethet meg.

Szerencsejáték napja a csütörtök. Szerencseszámok: 9, 21, 30. Szerencsés állat: Farkas. Ha farkast lát, legyen optimista.

A SKORPIÓ kis pénzzel is sokat nyerhet egy izgalmas ötlettel, amiről IDE kattintva írtunk.

Nyilas (november 22. - december 21.)

Nyilasok, ezen a héten újraértékelhetik pénzügyi stratégiáikat, ami hosszú távon stabilabb és biztosabb jövőt ígér. Egy váratlan találkozás egy régi ismerőssel izgalmas üzleti lehetőséget hozhat.

Szerencsejáték napja a péntek. Szerencseszámok: 7, 13, 26. Szerencsés állat: Sas. Ha sast lát, tekintse ezt szerencsejelnek.

Az intelligencia pénzt hozhat a NYILAS számára, IDE kattintva olvashatsz róla.

Bak (december 22. - január 19.)

Bakok, ezen a héten nagy hangsúlyt kell fektetniük a hosszú távú befektetések és megtakarítások felülvizsgálatára. Egy lehetséges ingatlanügylet különösen kedvező lehet.

Szerencsejáték napja a szombat. Szerencseszámok: 10, 20, 31. Szerencsés állat: Béka. Ha békát lát, számíthat a szerencsére.

A BAK pénz csinálhat egy jó ötlettel, mint például amiről ITT írtunk.

Vízöntő (január 20. - február 18.)

Vízöntők, ezen a héten a kreatív és innovatív pénzügyi megoldások hozhatnak szerencsét. Lehet, hogy egy új technológiai eszköz vagy szoftver bevezetése meglepően jövedelmező lesz.

Szerencsenapod a szerda lesz. Szerencseszámok: 12, 23, 34. Szerencsés állat: Delfin. Ha delfinnel találkozik vagy képét látja, vegye jó előjelnek.

A mesterséges intelligencia pénzt hozhat a VÍZÖNTŐ számára, IDE kattintva olvashatsz róla.

Halak (február 19. - március 20.)

Halak, ezen a héten egy régóta várt pénzügyi lehetőség érkezik el Önökhöz, amely kreatív tehetségüket és intuíciójukat is igénybe veszi. Egy művészeti projekt vagy kulturális befektetés különösen hasznos lehet.

Szerencsejáték napjod a vasárnap. Szerencseszámok: 3, 17, 28. Szerencsés állat: Hal. Ha halat látsz, akár élőben, akár képen, az szerencsét hozhat.

A HALAK kis pénzzel is sokat nyerhet egy izgalmas ötlettel, amiről IDE kattintva írtunk.

A kormány hamarosan dönt az otthonfelújítási program feltételeiről és ütemezéséről

A felhívástervezet társadalmi egyeztetése során beérkezett, kiemelkedő mennyiségű javaslatra tekintettel következő ülésén véglegesíti a kormány az otthonfelújítási program kiírását - tájékoztatta az Energiaügyi Minisztérium (EM) és a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) szerdán közös közleményben az MTI-t.
2024. 05. 30. 06:00
Megosztás:

A MNB elővigyázattoságot javasol az OTP Banknak oroszországi működése kapcsán

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) több elővigyázatossági intézkedés megtételét javasolja az OTP Banknak oroszországi leánybankja tevékenysége kapcsán, a lépések hozzájárulhatnak a bankcsoport további stabil, eredményes, megbízható működéséhez - közölte a jegybank szerdán az MTI-vel.
2024. 05. 30. 05:30
Megosztás:

Mintaüzemet néztek meg a GINOP Plusz Monitoring Bizottság tagjai

A Ferzol Kft. mintaüzemét nézték meg a GINOP Plusz Monitoring Bizottság tagjai szerdán Tápiószőlősön.
2024. 05. 30. 05:00
Megosztás:

Hasít az Erste Lakástakarék: 20 ezer szerződés egy év alatt

Újra érdemes lakástakarékban gondolkodni, ha megtakarításról van szó, és ezt egyre többen felismerik: az Erste Lakástakarék termékének értékesítési eredményei a legszebb éveket, az állami támogatás megszűnése előtti időszakot idézik. Tavaly májusban indult az akár 30 százalékos kamatbónuszt fizető előtakarékossági rendszer, azóta az ügyfelek 20 ezer új szerződést kötöttek összesen közel 200 milliárd forint értékben. Nőtt a hosszabb megtakarítási időt választók aránya, a megtakarítók pedig most átlagosan 40 ezer forintot tesznek félre havonta, szemben a korábbi 17 ezerrel.
2024. 05. 30. 04:30
Megosztás:

Extravagáns, színes és szupermodern művekkel rúgja be a nyarat a Virág Judit Galéria

Extravagáns és modern dupla nyári kiállítással jelentkezik a Virág Judit Galéria. A május 31-én nyíló ingyenes tárlaton Vető Orsolya Lia fiatal festőművész vitalitástól duzzadó, életigenlő színes képeit, valamint kilenc keramikus 21. századi, izgalmas kreációit láthatják az érdeklődők. A kiállított művek egytől-egyig megvásárolhatóak.
2024. 05. 30. 04:00
Megosztás:

Az ultragyors kiszállítás tündöklése és bukása: a gyorsaság önmagában már nem elég

Az élelmiszerek és egyéb kereskedelmi termékek azonnali kiszállítását ígérő gyorskereskedelem 2020-ban vált iránymutató trenddé, azonban napjainkra már elérte fejlődésének határait. Peter Menky, a DODO okoslogisztikai vállalat globális kereskedelmi igazgatója szerint a kizárólag ultragyors kiszállítási modellre alapozó vállalatok mára veszteségesen, üzletileg nem fenntartható módon működnek. A fenntartható városi logisztika szakértője jelentős európai szereplők példáján keresztül mutatja be, milyen út vezetett idáig.
2024. 05. 30. 03:30
Megosztás:

Balatoni ingatlanpiac: a négyzetméterárak stagnálnak, a kínálat a harmadával nőtt májusban

Májusban a Balaton környékén meghirdetett ingatlanok négyzetméterára közel azonos (+0,2%), mint tavaly az év ugyanezen időszakában, miközben az északi és déli parton is jóval több a meghirdetett ingatlanok száma. Az északi parton közel 23, míg a déli parton több mint 10%-ot nőtt a kínálat. Az ingatlan.com májusi adatai, valamint az aktuális hazai ingatlanpiaci trendek alapján a money.hu összegyűjtötte, hol lehet érdemes most nyaralót vásárolni, és hogyan finanszírozható akár hitelből is egy balatoni víkendház.
2024. 05. 30. 03:00
Megosztás:

Megdöbbentő, ahogyan a magyar vállakozó gondolkodik

Kiugróan megnőtt a megélhetés mint a vállalkozás motivációja, és érezhető némi negatív várakozás, ugyanakkor vállalkozni továbbra is vonzó dolog Magyarországon – ez derül ki többek között a világ legnagyobb vállalkozáskutatása, a Global Entrepreneurship Monitor (GEM) frissen közzétett magyar eredményeiből.
2024. 05. 30. 02:30
Megosztás:

Lottó és szerencse horoszkóp a hétvégéig - melyik csillagjegyre vár nagy nyeremény?

Pénzügyi horoszkóp a hét hátralévő részére (május 30. - június 2.) Ezen a héten az univerzum különleges üzeneteket küld minden csillagjegy számára, tele pénzügyi csodákkal és szerencsés találkozásokkal! Olvasd el részletes és izgalmas horoszkópunkat, hogy megtudd, milyen váratlan lehetőségeket rejtenek a csillagok számodra a jövő hétre! Tudd meg, melyik nap lesz a legkedvezőbb a lottózásra, és mely szerencsés állat jelzi a bőséget az életedben!
2024. 05. 30. 02:00
Megosztás:

Melyik most a legjobb állampapír? Számoljuk ki!

Június 3-tól a Magyar Állampapír Plusz megújult formában lesz elérhető: jelentősen megemelték a befektetés kamatát, így az öt évre vetített éves átlagos hozam 6,73% lesz. Felmerül a kérdés, hogy az új befektetési lehetőség mennyire alakítja át az állampapírpiacot. A Bankmonitor szakértői most összehasonlítják a jelenleg kapható állampapírokat, így MÁP Plusz mellett a FixMÁP, BMÁP, PMÁP, a DKJ és az 1MÁP is az elemzés része. Melyik a legjobb kamatozású állampapír most?
2024. 05. 30. 01:00
Megosztás:

Az új play-to-earn mém érme már 250.000 dollárt gyűjtött az előértékesítés során, vajon legyűri a Flokit?

A Doge mém érmék már egy ideje igazi nagykutyák a kripto világban, úgy, ahogy a play-to-earn (P2E = játssz, hogy keress) GameFi kriptovaluták is.
2024. 05. 30. 00:01
Megosztás:

Emelkednek az állampapír hosszú hozamok - mit jelent ez?

Azzal, hogy a Fed döntéshozók egyre inkább a kivárás mellett teszik le a voksukat, s több megerősítő adatra várnak az infláció csökkenését illetően, a kötvénybefektetőket is elbizonytalanították az elmúlt időszakban.
2024. 05. 29. 23:30
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél a Skandináv lottón!

A Szerencsejáték Zrt. honlapján olvasható tájékoztatás szerint a május 29-én megtartott 22. heti Skandináv lottó sorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 05. 29. 23:00
Megosztás:

Online is kérhető igazolás az adóazonosító jelről

Május 9-től a NAV új digitális szolgáltatásaként elektronikusan is lekérhető az igazolás az adóazonosító jelről a NAV Ügyfélportálon (ÜPO) - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szerdán az MTI-vel.
2024. 05. 29. 22:30
Megosztás:

Világviszonylatban elmaradnak az EU beruházásai a mesterséges intelligencia terén

Az Európai Unió kihívásokkal néz szembe a mesterséges intelligencia (MI) alkalmazására irányuló beruházásokért folytatott globális versenyben, az uniós beruházások elmaradnak a világelsők mögött - közölte az Európai Unió luxembourgi székhelyű számvevőszéke szerdán.
2024. 05. 29. 22:00
Megosztás:

Jóvátételt kapnak az Eventim ügyfelei

Több mint 80 ezer fogyasztó kaphat kompenzációt az Eventim jegyértékesítő portáltól a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) eljárásának eredményeképpen - közölte a versenyhatóság szerdán az MTI-vel.
2024. 05. 29. 21:30
Megosztás:

Segítséget kapnak az online pénzügyi csalások áldozatai

Bankszakmai ajánlást fogalmaztak meg az online pénzügyi csalások áldozataitól érkező bejelentések megfelelő fogadásának és kezelésének segítésére a Magyar Bankszövetség tagjai számára - jelentették be szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.
2024. 05. 29. 21:00
Megosztás:

Ismét csúcsot döntött a Szerencsejáték Zrt. adózott eredménye

Ismét rekord évet zárt a Szerencsejáték Zrt.: a nemzeti lottótársaság 2023-ban 978 milliárd forint szerencsejáték-árbevételt és 39,6 milliárd forint adózott eredményt ért el; adók, járulékok, díjak és osztalék formájában mintegy 170 milliárd forint költségvetési befizetést teljesített, így az előző évhez képest 14,9 százalékkal nagyobb összeggel járult hozzá a közösségi kiadások finanszírozásához - közölte a vállalat az MTI-vel szerdán.
2024. 05. 29. 20:30
Megosztás:

Gyengült szerdán a forint

Gyengült szerdán a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest, és a hét eleji kezdéshez képest is egy-másfél százalékos veszteségbe csúszott.
2024. 05. 29. 20:05
Megosztás:

Veszteséggel zártak az európai tőzsdék

Gyenge kezdés után nagy, egy-másfél százalékos veszteségbe csúsztak szerdán a főbb európai tőzsdeindexek.
2024. 05. 29. 19:30
Megosztás: