Már csak pár nap van a Dogeverse megjelenéséig – Ez az utolsó lehetőség, hogy csatlakozz az előértékesítéshez

A Dogeverse ($DOGEVERSE) csapata nemrég bejelentette, hogy az előértékesítés várhatóan június 3-án délben ér véget. A megvásárolt tokeneket június 5-én délben lehet elkezdeni igényelni.

Már csak pár nap van a Dogeverse megjelenéséig – Ez az utolsó lehetőség, hogy csatlakozz az előértékesítéshez

Ez azt jelenti, hogy azoknak, akik még az előértékesítésben szeretnének Dogeverse tokeneket vásárolni, valamivel több mint két és fél napjuk maradt. Ez a legjobb eshetőség, ugyanis könnyen előfordulhat, hogy már a határidő lejárta előtt elkel az összes token. Azoknak sem kell aggódnia, akik esetleg lemaradtak a korai szakaszokról, mert a legújabb play-to-earn kutyás mém érme, a PlayDoge előértékesítése még csak most indult!

Válassz egy láncot a $DOGEVERSE igényléshez

Fontos megemlíteni, hogy a Dogeverse több láncot összekötő jellege miatt a befektetőknek lehetősége van arra, hogy megválasszák, melyik láncon szeretnék igényelni a tokeneket. A Dogeverse érméket hat különböző láncon – az Ethereumon, a BNB Smart Chain-en, a Polygonon, a Base-n, az Avalanche-on és a Solanán – is elérhető lesz, a láncokon egyszerre fut majd.

Doge coin

Ez a tulajdonság a projekt legfőbb jellemzője és a legnagyobb előnye a versenytársaival szemben, ez ugyanis a világon az első, több láncot összekötő mém érme. Mint ilyen, zökkenőmentes pénzmozgást biztosít, és lehetőséget kínál a felhasználóknak arra, hogy kiválasszák, melyik láncon kérik a tokeneket. Döntésük egyéni, így mindenki azt a láncot választhatja, amellyel a legelégedettebb, legyen szó sebességről, költségekről és hasonlókról. 

A Dogeverse 2024 egyik legjobban várt mém érméje. A projekt megjelenése óta már több mint 15 millió dollár befektetést gyűjtött. Az érme ára az előértékesítésben még 0,00031 dollár, vagyis még most is megfizethető és olcsó.

Szállj be te is az utolsó körbe!

Az utolsó esély a Dogeverse vásárlásra

Amikor azonban a token belép a tőzsdékre, a kripto közösség úgy gondolja, hogy óriási lesz a kereslet iránta, ami az árat is az egekbe lőheti. Hogy ez tényleg megtörténik-e, az még a jövő zenéje. Az ICO alatt tanúsított kereslet, a technológia és a tény, hogy 2024 a mém érmék éve, azonban arra enged következtetni, hogy a Dogeverse-re jelentős árfolyam-növekedés várhat a bevezetés után.

mémcoin

Azok, akik kedvezményes áron szeretnének csatlakozni az előértékesítéshez, még megtehetik. Vásárolhatsz $DOGEVERSE tokeneket BNB, ETH, USDT, MATIC, BASE, SOL és AVAX tokenekkel, vagy bank- és hitelkártyákkal is, ha a fiat valutákat preferálod.

Ahogy azt már korábban említettük, a megvásárolt érmék június 5-én lesznek igényelhetők, a befektetők azonban úgy is dönthetnek, hogy a projekt hivatalos weboldalán letétbe helyezik őket. A letétbe helyezés rendkívül népszerű volt az előértékesítés alatt. A befektetők eddig már közel 34,5 milliárd $DOGEVERSE tokent helyeztek letétbe; a lekötésért cserébe jelenleg éves 47%-os hozam jár. Minden kibányászott Ethereum blokk után 6088 DOGEVERSE jutalom kerül kiosztásra.

Ami még ennél is fontosabb, az az, hogy mivel számos befektető letétbe helyezi a tokenjeit, sokkal kisebb annak a valószínűsége, hogy a tőzsdei debütáláskor a tulajdonosok tömegesen eladják érméiket és realizálják a profitot. Ez nemcsak a Dogeverse árfolyam emelkedését segíti elő, de annak az esélyét is csökkenti, hogy az ár közvetlenül a listázás után beszakad.

Vásárolj még azelőtt, hogy a $DOGEVERSE elindulna!

Egy másik kutyás mém érme, ami 100-szorozhat

Az amúgy sem kicsi mém érme család a héten egy újabb taggal bővült. A PlayDoge ($PLAY) személyében új kutya érkezik a mém érmék játszóterére, aki átveszi az uralmat. A PLAY az egyik legújabb kripto, így előértékesítése még csak most indult. 

Ennek ellenére máris rendkívül sikeres, amit jól mutat, hogy a gyűjtés alig pár óra alatt átlépte a 200.000 dollárt. Az ügyes befektetők még az előértékesítés alatt feltöltik a készleteiket, így még nagyobbat kaszálhatnak, ha a projekt bekerül a tőzsdére.

dogeverse coin

A PlayDoge egy Tamagotchi-stílusú mobil applikációt fejleszt. A play-to-earn játékban 2D-s, 8 bites világban találod magad, amivel visszarepülhetsz a ‘90-es évekbe. A játékosok – hasonlóan a nagy sikerű Tamagotchihoz – a jól ismert Doge kutyáról gondoskodhatnak. Az ökoszisztéma mozgásban tartásáért pedig a projekt natív érméje, a $PLAY felel.

Kedvenceddel közösen játékokban vehettek részt, de etetheted, ápolhatod, taníthatod és szórakoztathatod, pont, mintha egy igazi kutyus lenne! Arra is oda kell figyelned, hogy nehogy elhanyagold, különben meg is szökhet, vagy akár még annál is rosszabb történhet… ez pedig alaphelyzetbe állítja a játékot.

A projekt nemcsak szórakoztatásra, de befektetésre is alkalmas: a játékokban ugyanis $PLAY érméket szerezhetsz. A PlayDoge tehát amellett, hogy szórakoztató, retro játékélményt kínál, mindezt még jövedelmező időtöltéssé is teszi, így mindenképpen ajánlott rá odafigyelni.

A teljes $PLAY token készlet 9,4 milliárd darabból áll. Az érmék jelenleg előértékesítésben vásárolhatók meg. Az előértékesítés összesen 40 szakaszra oszlik, az érmék pedig minden egyes szakaszban egyre drágábbak lesznek. Az érme ára minden szakaszban 2,5%-kal nő, így érdemes minél előbb beszállni.

A vásárolt érméket egyből le is kötheted, ami további jutalmakkal jár. A jutalmakat a csapat három év alatt osztja majd ki. Mindezek alapján azt gondoljuk, hogy a PlayDoge a legjobb mém érmék közé tartozik jelenleg.

Vásárolj elsők között PlayDoge érméket!

Ezek is érdekelhetnek:

A BTC árfolyam a csúcs közelében, ez az érme is profitálhat a növekedésből

Tovább dübörög az AI mánia: a WienerAI előértékesítés 3 millió felett

A 11 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez – Kezdeti érmék összehasonlítása

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Növekvő forgalomban emelkedett a BUX a héten

Növekvő forgalomban emelkedett a héten a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX pénteken történelmi csúcson, 70 378,92 ponton zárt, 842,36 ponttal, 1,21 százalékkal magasabban mint egy héttel korábban.
2024. 06. 23. 09:00
Megosztás:

A kisgyermekes szülők érdekében indított versenyfelügyeleti eljárást a GVH

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) versenyfelügyeleti eljárást indított a szlovákiai EC Global SVK s.r.o. vállalkozással szemben tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának feltételezett megsértése miatt; a GVH gyanúja szerint a cég a weboldalán reklámozott, jellemzően kisgyermekes szülőknek ajánlott termékek esetében megtéveszti a fogyasztókat az egészségre és gyógyhatásra vonatkozó állításokkal.
2024. 06. 23. 08:00
Megosztás:

Továbbra is a szomszédos országok átlaga alatt maradtak az üzemanyagárak

Az üzemanyagárak továbbra is a szomszédos országok átlagárai alatt maradtak, a családok védelme érdekében a kormány továbbra is folyamatosan nyomon követi az árak alakulását - erősítette meg pénteki közleményében a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).
2024. 06. 23. 07:00
Megosztás:

Kriptó forró percek: Az ETH felszállásra készül, az MTAUR forró üldözésében!

Az Ethereum (ETH) egy jelentős áttörés küszöbén áll, annak ellenére, hogy az utóbbi időben stagnált az árfolyama. Pozitív szabályozási fejlemények, beleértve az SEC döntését, miszerint nem indítanak eljárást az Ethereum (ETH) ellen, valamint a Spot ETH tőzsdén kereskedett alapok (ETF-ek) közelgő indulása, megalapozták a növekedés lehetőségét. Ezek a tényezők várhatóan jelentős intézményi tőkét vonzanak az Ethereum (ETH) ökoszisztémájába, ami az árfolyam emelkedését eredményezheti. Az elemzők egyre optimistábbak, és azt jósolják, hogy az Ethereum (ETH) az elkövetkező hónapokban elérheti a 10.000 dollárt, amit a bálna aktivitás növekedése és a befektetői kitartás is hajt.
2024. 06. 23. 06:00
Megosztás:

Az MNB a régióból elsőként lett a CASI nemzetközi zöld kapacitásépítő szervezet tagja

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) a kelet-közép-európai régióban elsőként csatlakozott a CASI nemzetközi szervezethez, amelynek célja, hogy világszerte kellő létszámban legyenek szakértői a fenntartható befektetéseknek - közölte a jegybank pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 23. 05:00
Megosztás:

A Solana ETF vírusként terjed, az Algotech 9,2 millió dolláros előértékesítése történelmet ír, és a Robinhood kiterjeszti kriptoambícióit

A kriptovaluták világa gyorsan változik, ami az ipar növekvő érettségét és szélesebb körű elfogadását mutatja a legújabb fejlemények révén.
2024. 06. 23. 04:00
Megosztás:

Raoul Pal a Solanát látja a legbikábbnak az altcoinok között, amit érdemes megvásárolni a rally előtt.

A Real Vision alapítója és befektetési guruja szenzációs kriptopiac-elemzést közölt.
2024. 06. 23. 03:00
Megosztás:

Nem Magyarország Európa legszegényebb országa - az NGM elmagyarázza, hogy miért

Az elmúlt napokban látott napvilágot az Eurostat friss adatközlése, miszerint a magyar háztartások fogyasztása az uniós átlag 70 százalékát éri el. Az adatot többen helytelenül értelmezve, a közvéleményt tudatosan félrevezetve úgy állították be, hogy Magyarország az unió legszegényebb országa, ami teljességgel nonszensz és szándékos hazugság - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 23. 02:00
Megosztás:

Mennyi lenne az Ön nyugdíja, ha a Kormány nem törli el a svájci indexálást? Kiszámoltuk!

Jól vagy rosszul jártak a magyar nyugdíjasok, mikor a Kormány a nyugdíjak számításakor a svájci indexálást megszüntette? Mennyi lenne most a nyugdíj, ha nem nyúltak voltak bele a számítási képletbe? Erre a kérdésre adunk választ cikkünkben.
2024. 06. 23. 01:00
Megosztás:

Ezért a 3 kutyás kriptóért megőrülnek most a befektetők

Az idei év kétségtelenül legnagyobb sztárjai a mém érmék, azon belül pedig a kutyás érmék a legkapósabbak. Van is miből válogatni, de leginkább három olyan érme található jelenleg a piacon, amelynek egyáltalán nem lehet ellenállni, ha a portfólió színesítéséről van szó. Az elkötelezett befektetők mindig keresik a lehetőségeket, és a technológiai fejlődésnek köszönhetően mindig van egy újabb és valamiben többet tudó érme a kínálatban.
2024. 06. 23. 00:01
Megosztás:

Több mint ezer gyermek pályaválasztását támogatta a Felzárkózó Települések Program

Ötven hátrányos helyzetű kistelepülés iskoláiban több mint ezer hetedikes és nyolcadikos gyermek pályaválasztásához nyújtott támogatást a Felzárkózó Települések Program a most zárult, 2023/24-es tanévben, hogy a leszakadó térségekből érkező gyerekek középiskolai lemorzsolódását csökkentsék - közölték a program koordinátorai pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 22. 23:00
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél 3 milliárdot az Ötös Lottón

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 25. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 06. 22. 21:00
Megosztás:

Öntözésfejlesztési projekteket támogató döntések születtek

A mezőgazdasági termelés biztonságának fenntartásában, a magas hozzáadott értékű növényi kultúrák termesztésében az öntözés fejlesztése meghatározó jelentőségűvé vált a megváltozott klimatikus viszonyok között. Az Agrárminisztérium több mint száz újabb gazdálkodói öntözésfejlesztési projekthez biztosít most forrást - jelentette be pénteki, az MTI-nek eljuttatott közleményében Nagy István agrárminiszter.
2024. 06. 22. 20:00
Megosztás:

Gyérebb termésre számítanak idén a meggytermesztők

A szélsőséges tavaszi időjárás miatt az átlagosnál kisebb meggytermés várható, az alacsonyabb hozamok ugyanakkor nem csak a magyarországi ültetvényekre jellemzőek, ezért a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet (FruitVeB) várakozásai szerint a magyar meggy kedvező pozícióba kerülhet az európai piacon - összegezte véleményét pénteki elemzésében a két szakmai szervezet.
2024. 06. 22. 19:00
Megosztás:

Áprilisban nőtt az átlagkereset és a reálbér is

A célzott és hatékony kormányzati intézkedések visszaszorították az inflációt, amely áprilisban 3,7 százalékos volt. Ennek, valamint a 15 százalékos minimálbér és 10 százalékos garantált bérminimum emelésnek köszönhetően 2023. szeptembere óta, azaz 8 hónapja töretlenül emelkednek a reálbérek, áprilisban 9,5 százalékkal nőtt a fizetések vásárlóereje - értékelte pénteki közleményében a legfrissebb adatokat Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára.
2024. 06. 22. 18:00
Megosztás:

Májusban háromhavi csúcson volt az éves infláció Japánban

Japánban 2,8 százalékra, háromhavi csúcsra nőtt az éves infláció májusban az áprilisi 2,5 százalékról a pénteken ismertetett kormányzati adatok szerint.
2024. 06. 22. 17:00
Megosztás:

A bruttó átlagkereset áprilisban meghaladta az egy évvel korábbit

2024. áprilisában a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó átlagkeresete 645 300, a kedvezmények figyelembevételével számolt nettó átlagkereset 444 000 forint volt. A bruttó átlagkereset 13,5, a nettó átlagkereset 13,4, a reálkereset pedig 9,5 százalékkal nőtt az egy évvel korábbihoz képest - jelentette pénteken a Központi Statisztikai Hivatal(KSH).
2024. 06. 22. 16:00
Megosztás:

Az IMF szerint az eurózóna inflációja 2025 második felében tér vissza a 2 százalékos célhoz

A Nemzetközi Valutaalap (IMF) szerint az eurózóna inflációja 2025. második felében valószínűleg visszatér az Európai Központi Bank (EKB) 2 százalékos céljához - áll a washingtoni központú szervezet honlapján.
2024. 06. 22. 15:00
Megosztás:

Az élhetőséget nem csupán az anyagi jólét határozza meg

Egy ország élhetősége csak részben az anyagi jólét függvénye, ezen kívül fontos az emberi kapcsolatok minősége és az élettel szembeni, megfelelően megfogalmazott elvárások - jelentette ki a közigazgatási és területfejlesztési miniszter csütörtökön a Veszprém Televízióban adott interjúban.
2024. 06. 22. 14:00
Megosztás:

A kormány tovább kívánja növelni a már jelenleg is rekordmagas foglalkoztatási arányt

Magyarországon ma a foglalkoztatás 75 százalékos szinten van, hiszen 2010 óta egymillió munkahelyet sikerült teremteni, de a kormány célja, hogy ezt a rekordarányt a következő években még magasabbra, egészen 85 százalékra emelje - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön Budapesten.
2024. 06. 22. 13:00
Megosztás: