Online fogadás a Betinia weboldalán

Az online fogadás menete nem sokban különbözik a hagyományos lottózókban megszokott folyamattól, ám néhány szempontból el is tér attól. A felhasználók mindkét esetben kiválasztják a meccseket, különböző kötésekben megteszik tippjeiket, majd miután megerősítették választásukat, egy szelvényt kapnak, amelyen fel van tüntetve a várható nyeremény.

Online fogadás a Betinia weboldalán

Az online fogadás a https://betinia.com/hu/ felületén azonban számos olyan előnyt is tartogat a játékosoknak, amire elsőre nem gondolnánk. A Betinia széles sportfogadási kínálatában az „egyszerű” futballmérkőzésektől kezdve az e-sporton át az olyan különlegességekig, mint a krikett, szinte minden helyet kapott, így a felhasználók jóval több mérkőzés közül választhatják ki azokat, amelyek végül a szelvényre kerülnek. Emellett elképesztően gyors és biztonságos fizetési módok, VIP-versenyek és promóciók, sőt, még állandó kaszinójáték-kínálat is várja a regisztráló felhasználókat. A többi között ezeknek a fantasztikus funkcióknak köszönheti a Betinia rohamosan növekvő felhasználóbázisát.

Ultragyors, biztonságos fizetési módok a Betiniánál

Az online kaszinózás őskorában a virtuális játéktermek még viszonylag kezdetlegesek voltak: a felhasználók ekkor még bankkártyájukat használhatták egyenlegük feltöltéséhez és a nyeremények kifizetéséhez, vagy választhatták a banki átutalást is, ám ebben az esetben még hosszabb átfutási időkkel kellett számolniuk. Az online kaszinók az elmúlt néhány évben azonban teljesen átalakultak, így a modern és látványos játékok mellett megjelentek azok a gyors és biztonságos fizetési módok is, amelyek méltán tették ezeket a weboldalakat a hagyományos kaszinók valódi riválisaivá. A Betiniánál a hagyományos bank- és hitelkártyás fizetési módok mellett különböző e-pénztárca-szolgáltatásokat is használhatnak a felhasználók a tranzakciók teljesítéséhez. Ilyen például a Skrill és a Neteller, melyek előnye a hagyományos bankkártyákkal szemben az, hogy nincs közvetítő bank a tranzakciókban, így alacsonyabb extra költségekkel és rövidebb átfutási idővel számolhatunk. Ha azonban nem szeretne ilyen e-pénztárcát létrehozni egyetlen weboldal miatt, akkor sincs gond, ebben az esetben nyugodtan használja Visa vagy MasterCard bankkártyáját. A Betinia felületén további információkat találhat az egyes fizetési módok közötti különbségekről és az esetleges többletköltségekről.

Betinia – Nyerőgépek, élő és asztali játékok széles kínálata

Aki még soha nem járt online kaszinóban, annak elsőre talán meglepő lehet a széles játékkínálat. A Betinia oldalán ugyanis nemcsak a sportfogadás, de a kaszinózás szerelmeseire is gondoltak. Rengeteg nyerőgép, élő és asztali játék található itt olyan nagy múltú szolgáltatóktól, mint a NetEnt, a Pragmatic Play vagy a Red Tiger. A nyerőgépeket és az asztali játékokat valószínűleg senkinek nem kell bemutatni, az élő játékok azonban csak nemrég jelentek meg a netes kaszinók kínálatában, így róluk érdemes egy-két szót ejteni. Ebben a kategóriában olyan játékokat találhatunk, amelyeket az osztók és a műsorvezetők valós időben közvetítenek, így rendkívül realisztikus felhasználói élményt kínálva a játékosoknak. A kínálatban olyan népszerű címek szerepelnek, mint a Crazy Time és a Monopoly Live, de nem hiányozhatnak természetesen a klasszikus kártyajátékok sem, ilyen például a blackjack vagy a póker.

A korszerű fizetési módok és a széles játékkínálat mellett fontos megemlíteni a Betinia felhasználói számára elérhető bónuszokat is. A kaszinós üdvözlő csomagban például kétféle bónusz közül választhatunk: az első az akár 150 000 forintos bónusz mellé 200 ingyenes pörgetést kínál, míg a második 200%-kal növeli kezdeti befizetésünk értékét akár 15 000 Ft értékben. Érdemes gyakran ellátogatni a promóciós oldalra, hiszen gyakran kerülnek fel új ajánlatok.

A nyersanyagárak miatt ismét túllőtt a célon a japán infláció

Japánban 2,4%-ra emelkedett júliusban az infláció a júniusi 2,2% után. A növekedés mintegy felét az energiaköltségek tették ki.
2022. 08. 19. 13:00
Megosztás:

A mai gazdasági adatok is elszomorítóak

A briteknél 40 éves mélypontra esett a fogyasztói bizalom a -44 pontos értékével a júniusi -41 pontot követően. Egyre csúnyábban fest a szigetország gazdasága.
2022. 08. 19. 12:00
Megosztás:

Melyik a legnépszerűbb használtautó ma Magyarországon?

A DataHouse előzetes adatai szerint a hazai használtautó-piacon 498 800 személygépkocsi cserélt gazdát július végéig. Ez az érték 5,8 százalékkal haladja meg a tavalyi első hét hónap volumenét. A minden korábbi évnél aktívabb időarányos forgalom azt is jelenti, hogy jó eséllyel megdől a tavalyi piaci csúcs, amikor éves szinten 817 ezer használt autó belföldi átírása zajlott le.
2022. 08. 19. 11:00
Megosztás:

Gyengültek nyitáskor a vezető nyugat-európai tőzsdék

Gyengüléssel indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken.
2022. 08. 19. 10:00
Megosztás:

Ennyivel nőtt a háztartások pénzügyi vagyona a második negyedévben

A pénzügyi eszközök 837 milliárd, a kötelezettségek 145 milliárd forintos emelkedésének eredőjeként az idei második negyedévben 692 milliárd forinttal nőtt a háztartások nettó pénzügyi vagyona - derül ki a pénzügyi számlák előzetes adataiból, amelyek csütörtökön jelentek meg az MNB honlapján.
2022. 08. 19. 09:00
Megosztás:

Történelmi csúcsra emelkedett az infláció az euróövezetben

Az euróövezet éves inflációs rátája júliusban új rekordra, 8,9 százalékra emelkedett a júniusi 8,6 százalékról; az EU-ban 9,8 százalékot jegyeztek fel a júniusi 9,6 százalékot követően - derült ki az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat előzetes adatokon alapuló csütörtöki jelentéséből.
2022. 08. 19. 08:00
Megosztás:

Alacsony a bizalom a használtautó-értékesítők iránt Magyarországon

Magyarországon az egyik legalacsonyabb a bizalom a használtautó-értékesítők iránt - derül ki a carVertical 17 országban, 4500 ember megkérdezésével készített felméréséből.
2022. 08. 19. 07:00
Megosztás:

Több mint félmilliárd forint jogdíjat fizet ki az EJI a színészeknek

Az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület (EJI) 543 millió forint jogdíjat fizet ki több mint 11 ezer - 95 százalékban magyar - előadóművésznek műsoraik televíziós ismétlése után.
2022. 08. 19. 06:00
Megosztás:

Természetkárosítás nélkül is kielégíthető a tűzifaszükséglet

A magyarországi erdészetek a megnövekedett tűzifaszükségletet is ki tudják elégíteni természetkárosítás nélkül - hangsúlyozza a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) csütörtöki közleményében.
2022. 08. 19. 05:00
Megosztás:

Nyugdíj számítás pontos képlete - elmagyarázzuk végre, hogyan is jön ki a nyugdíj összege

Az öregségi nyugdíjak kiszámításának menete, módszertana sokak számára teljesen ismeretlen terep, pedig érdemes tisztában lenni a törvényi szabályozással. Hiszen mindenkinek az életében egy fontos állomás az, mikor az aktív munkavégzés után nyugdíjba vonul és idős korában már a nyugdíjából kell fenntartani magát.
2022. 08. 19. 04:01
Megosztás:

Romániában kelendőbb volt az elektromos autó mint a dízel

Romániában több új elektromos és hibrid személygépkocsit adtak el idén, mint dízelt - közölte a román Környezetvédelmi Vízügyi és Erdészeti Minisztérium csütörtökön.
2022. 08. 19. 03:00
Megosztás:

Az EMA megkezdte a Skycovion nevű oltóanyag vizsgálatát

Az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) megkezdte a német-dél-koreai SK Chemicals biotechnológiai vállalat Skycovion nevű, koronavírus ellen kifejlesztett vakcinájára vonatkozó feltételes forgalombahozatali engedély iránti kérelem vizsgálatát - közölte az Európai Unió gyógyszerfelügyeleti hatóságának szerepét betöltő, amszterdami székhelyű uniós ügynökség csütörtökön.
2022. 08. 19. 02:00
Megosztás:

Lengyel és Cseh megállapodás a szlovák légtér közös őrizetéről

Lengyelország és Csehország jövő héten, augusztus 27-én megállapodást ír alá a szlovák légtér közös őrizetéről - jelentette be Jana Cernochová cseh védelmi miniszter csütörtökön Varsóban, miután a lengyel hivatali partnerével, Mariusz Blaszczakkal tárgyalt.
2022. 08. 19. 01:00
Megosztás:

Kilőttek az olajárak az OPEC-főtitkár nyilatkozata után

Meredeken emelkedett az olaj ára azt követően, hogy a Kőolaj-exportáló Országok Szervezete (OPEC) főtitkár túlzónak nevezte a kőolajkereslet visszaesésével kapcsolatos aggodalmakat. Az interjú után az amerikai könnyűolaj típus, a WTI jegyzése 2,6 százalékkal 90,3 dollárra, a Brent ára 2,7 százalékkal 96,2 dollárra ugrott.
2022. 08. 19. 00:01
Megosztás:

Hogyan lehet jövőálló a befektetésünk?

A környezetvédelem, a társadalmi kérdések kezelése és a jó vállalatirányítás (ESG) szempontjai a magántőkealapokon keresztüli befektetések során is egyre inkább előtérbe kerülnek. A befektetési döntések meghozatala előtt az alapoknak érdemes a jogi környezetet részletesen felmérni. A greenwashing, valamint a közzétételi kötelezettségek teljesítésének elmaradása okozta veszélyek a befektetésünk jövőbeli értékét is jelentősen negatív irányba befolyásolhatják – hívja fel a figyelmet a Baker McKenzie.
2022. 08. 18. 23:00
Megosztás:

Tovább emelkedtek a lakásárak, de a kérdőjelek is sokasodnak

Az év első három hónapjában tovább emelkedtek a lakásárak, azonban az előzetes adatok alapján a hazai ingatlanpiaci forgalom már nem bővült tovább. Uniós összehasonlításban Magyarország 2015. évi bázishoz viszonyított összevont lakáspiaci árindexe továbbra is a legmagasabb (234%), azonban az éves növekedés értékét tekintve Csehország és Észtország is megelőzte hazánkat. Az OTP Ingatlanpont szakértője a KSH és az MNB legfrissebb lakásárindexei alapján 2022. I. negyedévének ingatlanpiaci változásait vizsgálja.
2022. 08. 18. 22:00
Megosztás:

A legbefolyásosabb afroamerikai cégvezetők között a Unisys alelnöke

A vállalat szenior alelnökét és vezető jogtanácsosát, Claudius Sokenu-t 2022 legbefolyásosabb színesbőrű vállalatvezetői közé választotta a Savoy című amerikai magazin.
2022. 08. 18. 21:00
Megosztás:

Védjegyek a metaverzumban

1996. júniusában, a Szomszédok című legendás sorozat 239. részében Vágási Feri elhatározta, hogy "beszáll az internetbe". Szavait manapság mémek ezrei örökítik meg. Ám ha a szavak mögé pillantunk, e szállóige rámutat a technológiai fejlődés őrületes ütemére az elmúlt 25 év alatt. Mára az internet mindennapi életünk szerves részévé vált, és a fejlődés egy új mérföldköveként elkezdte szárnyait bontogatni a metaverzum. Ezt sok ember hasonló szkepticizmussal figyel, mint Vágási Feri idejében az internetet. De mi is az a metaverzum, és hogy jön egyáltalán képbe a védjegyjog? Ezekre a kérdésekre keressük a választ Kovács Márkkal, a Schönherr Hetényi Ügyvédi Iroda ügyvédjével.
2022. 08. 18. 20:00
Megosztás:

A Corteva közzétette pénzügyi jelentését

Éves szinten ~7%-os osztalékemelés a harmadik negyedévtől kezdődően. A stratégiai portfolió felülvizsgálatával kapcsolatos struktúra átalakítási program bejelentése.
2022. 08. 18. 19:00
Megosztás:

Megbírságolta a jegybank a D.A.S Jogvédelmi Biztosítót

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) 10 millió forint bírságot szabott ki a D.A.S Jogvédelmi Biztosítóra, egyebek mellett egyes szerződési feltételeinek hiányosságai, a belső ellenőrzés fogyatékosságai, a számviteli vezető befektetési területhez való kapcsolódása, illetve az informatikai és a kárrendezési tevékenység problémái miatt.
2022. 08. 18. 18:00
Megosztás: