Pénz horoszkóp a jövő hétre: a Bika nagy pénzt nyer, a Kos őrült ötlete hoz pénzt

Készen állsz, hogy betekintést nyerj a csillagok bölcsességébe és felfedezd, milyen szerencsés lehetőségek várnak rád a jövő héten (június 3 - 9 között) ? Horoszkópunk nem csak pénzügyi tanácsokkal lát el, hanem izgalmas és meglepő fordulatokat is tartogat számodra. Merülj el a csillagjegyed részletes elemzésében, és tudd meg, mikor érdemes lottót venni, milyen szerencseszámok hoznak sikert, és milyen állatok találkozása hozhat szerencsét. Olvass tovább, és készülj fel a hétvégi kalandokra és pénzügyi áttörésekre!

Pénz horoszkóp a jövő hétre: a Bika nagy pénzt nyer, a Kos őrült ötlete hoz pénzt

Kos horoszkóp (március 21. - április 19.)

Kos, a hétvégén a pénzügyeid a középpontba kerülnek, és érdemes kihasználni a lehetőségeket, amelyek felbukkannak. Péntek délután egy váratlan telefonhívás érkezhet egy régi baráttól, aki fantasztikus üzleti ötlettel keres meg.

Az ötlet elsőre őrültnek tűnhet, de ne hagyd ki, mert nagy hasznot hozhat. Szombaton egy rövid kirándulás során találkozhatsz egy kedves kis sünggel, ami szerencsét hoz számodra. Vasárnap pedig érdemes lottót venni, mivel a szerencsés napod. A szerencseszámaid: 7, 19, 34.

A KOS komoly pénzt kereshet egy lehetőséggel, amiről ITT írtunk.

Bika (április 20. - május 20.)

Bika, ezen a hétvégén a pénzügyi stabilitásod javulni fog, köszönhetően egy váratlan bónusznak vagy jutalomnak, amit pénteken kapsz a munkahelyeden. Szombaton egy kis bolhapiacon találsz egy régi, értékes ékszert, amit fillérekért vásárolhatsz meg.

Vasárnap egy séta során találkozhatsz egy kedves teknősbékával, ami szerencsét hoz neked. A lottón csütörtökön érdemes próbálkoznod. A szerencseszámaid: 2, 14, 28.

A Bika nagyot kaszálhat, ha tudja hogyan kell. ITT megírtuk.

Ikrek (május 21. - június 20.)

Ikrek, a hétvégén egy régi befektetésed most végre megtérül. Péntek délután váratlanul érkezik egy értesítés egy jelentős osztalék kifizetésről. Szombaton egy baráti összejövetelen találkozhatsz egy különleges kutyával, amely szerencsét hoz számodra.

Vasárnapra egy online aukción sikerül olcsón megvásárolnod egy régóta vágyott tárgyat. A lottón szombaton érdemes próbálkoznod. A szerencseszámaid: 5, 23, 37.

Az IKREK-re nagy pénzeső várhat, ha ismerik az ITT leírt dolgokat.

Rák (június 21. - július 22.)

pénzhoroszkóp 2024 június

Rák, ezen a hétvégén a család és a barátok fontos szerepet játszanak a pénzügyeidben. Pénteken egy régi családi barát látogat meg, és nagyszerű üzleti lehetőséget kínál. Szombaton egy kellemes séta során találkozhatsz egy aranyos mókussal, amely szerencsét hoz neked.

Vasárnap egy családi összejövetelen valaki véletlenül elárul egy nyerő lottószámot. A szerencsés napod a lottón péntek. A szerencseszámaid: 8, 16, 29.

A RÁK-nak pénz állhat a házhoz, egy fura állat kell csak hozzá. IDE kattintva írtunk róla.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

Oroszlán, a hétvégén a kreativitásod és a szenvedélyed segít pénzügyi sikereket elérni. Pénteken egy inspiráló beszélgetés során jutsz egy nagyszerű üzleti ötlethez. Szombaton egy kirándulás során találkozol egy kedves szarvasbogárral, ami szerencsét hoz neked.

Vasárnap pedig egy régi ismerősöd váratlanul felajánl egy jövedelmező együttműködést. A lottón szombaton érdemes próbálkoznod. A szerencseszámaid: 3, 21, 33.

Az Oroszlán nagyot foghat egy üzleten, IDE kattintva írtuk meg, hogyan.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

Szűz, ezen a hétvégén a részletek iránti figyelmed és az analitikus gondolkodásod segít a pénzügyi sikerek elérésében. Pénteken egy régi befektetésed végre kifizetődik. Szombaton egy parkban sétálva találkozol egy kedves verébbel, ami szerencsét hoz neked.

Vasárnap egy családi összejövetelen valaki fontos pénzügyi tanácsot ad. A lottón vasárnap érdemes próbálkoznod. A szerencseszámaid: 6, 18, 30.

A SZŰZ pénzt nyerhet, nem is keveset, ha ismeri az ITT leírtakat.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

Mérleg, a hétvégén a harmónia és az egyensúly segít a pénzügyeidben. Pénteken egy váratlan jutalom érkezik a munkahelyedről. Szombaton egy séta során találkozol egy kedves pillangóval, ami szerencsét hoz neked. Vasárnap egy baráti beszélgetés során kapsz egy kiváló befektetési tippet.

A lottón pénteken érdemes próbálkoznod. A szerencseszámaid: 9, 15, 27.

A MÉRLEG a szerencséjén túl egy érdekes ötlettel pénzhez juthat. ITT írtunk róla, hogyan.

Skorpió (október 23. - november 21.)

szerencse horoszkóp 2024 június heti havi

Skorpió, ezen a hétvégén a szenvedélyed és az intuíciód segít a pénzügyi sikerek elérésében. Pénteken egy ösztönös döntés hoz nagy nyereséget. Szombaton egy erdei séta során találkozol egy kedves rókával, ami szerencsét hoz neked. Vasárnap egy régi ismerősöd váratlanul felajánl egy jövedelmező üzleti lehetőséget.

A lottón szombaton érdemes próbálkoznod. A szerencseszámaid: 4, 22, 31.

A nyereség várja a SKORPIÓT IDE kattintva.

Nyilas (november 22. - december 21.)

Nyilas, a hétvégén a kalandvágyad és a pozitív hozzáállásod segít a pénzügyi sikerek elérésében. Pénteken egy váratlan utazási lehetőség hoz anyagi előnyöket. Szombaton egy kirándulás során találkozol egy kedves kismadárral, ami szerencsét hoz neked.

Vasárnap egy baráti összejövetelen valaki véletlenül elárul egy nyerő lottószámot. A lottón pénteken érdemes próbálkoznod. A szerencseszámaid: 10, 20, 36.

A Nyilas közel áll egy nagy pénznyeréshez, de tudnia kell hozzá amit ITT írtunk.

Bak (december 22. - január 19.)

Bak, ezen a hétvégén a kitartásod és a szorgalmad segít a pénzügyi sikerek elérésében. Pénteken egy régi befektetésed végre kifizetődik. Szombaton egy erdei séta során találkozol egy kedves őzzel, ami szerencsét hoz neked. Vasárnap egy családi összejövetelen valaki fontos pénzügyi tanácsot ad.

A lottón szombaton érdemes próbálkoznod. A szerencseszámaid: 12, 17, 32.

A BAK pénzt csinálhat, csak ismernie kell a módszert, amiről ITT írtunk.

Vízöntő (január 20. - február 18.)

Vízöntő, a hétvégén a kreativitásod és az újító szellemed segít a pénzügyi sikerek elérésében. Pénteken egy innovatív ötlet hoz nagy nyereséget. Szombaton egy séta során találkozol egy kedves nyúllal, ami szerencsét hoz neked.

Vasárnap egy baráti összejövetelen valaki kiváló befektetési tippet ad. A lottón pénteken érdemes próbálkoznod. A szerencseszámaid: 11, 24, 35.

A VÍZÖNTŐ szerencsés lehet és ráadásul ITT van egy jó ötlet hozzá.

Halak (február 19. - március 20.)

Halak, ezen a hétvégén az intuíciód és az empátiád segít a pénzügyi sikerek elérésében. Pénteken egy ösztönös döntés hoz nagy nyereséget. Szombaton egy tengerparti séta során találkozol egy kedves delfinnel, ami szerencsét hoz neked.

Vasárnap egy régi ismerősöd váratlanul felajánl egy jövedelmező üzleti lehetőséget. A lottón szombaton érdemes próbálkoznod. A szerencseszámaid: 13, 26, 38.

Egy ügyes húzással pénzt csinálhat a HALAK. Itt írtuk meg, hogyan.

Folytatódik a nyáriasan meleg idő

Folytatódik a nyáriasan meleg idő, a jövő héten sok lesz a napsütés, a hét második felében a legmelegebb órákban 32-38 Celsius-fok is lehet, és hajnalban is mindössze 20 fokig csökken a hőmérséklet. Szombaton egy érkező hidegfront hozhat némi felfrissülést - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
2024. 06. 16. 21:00
Megosztás:

Több mint harminc helyszínen várják a látogatókat Kecskeméten a Múzeumok éjszakáján

Több mint harminc helyszínen várják a látogatókat Kecskeméten június 22-én, szombaton a Múzeumok éjszakáján - közölte a programokat összefogó Bozsó Gyűjtemény az MTI-vel.
2024. 06. 16. 19:00
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél a hatos lottón!

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 24. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 06. 16. 18:00
Megosztás:

Több mint 650 ezren regisztráltak a Gondosóra programra

A Gondosóra programra eddig már több mint 650 ezren regisztráltak, azaz mára minden harmadik 65 év feletti honfitársunk gondosóra-felhasználó - közölte a miniszterelnök főtanácsadója vasárnap a Facebook-oldalán.
2024. 06. 16. 17:00
Megosztás:

Gyógyszertárkereső és szűrővizsgálati funkciókkal bővült az EgészségAblak alkalmazás

Gyógyszertárkereső és szűrővizsgálati funkciókkal bővült az EgészségAblak mobil alkalmazás - közölte a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára vasárnap az MTI-hez eljuttatott közleményében.
2024. 06. 16. 16:00
Megosztás:

Az azonnali Ethereum ETF-ek jóváhagyása - újabb történelmi kriptodeviza mérföldkő?

Az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet (SEC) 2024. május 23-án adott zöld utat az azonnali (spot) Ethereum (ETH) tőzsdén kereskedett alapok (ETF) bejegyzésének. Ennek hatására az Ethereum árfolyama már két nappal a döntés előtt 18%-os emelkedést mutatott.
2024. 06. 16. 15:00
Megosztás:

Elindult az Ifjúsági Garancia Plusz Program Nógrád vármegyében

Közös európai uniós vállalás részeként elindult a fiatalok körében megjelenő munkanélküliség ellen küzdő Ifjúsági Garancia Plusz Program Nógrád vármegyében, ahol több mint 1500, 30 év alatti fiatalnak nyújtanak támogatást - tájékoztatta az MTI-t a Nógrád Vármegyei Kormányhivatal Foglalkoztatási, foglalkoztatás-felügyeleti és munkavédelmi főosztálya pénteken.
2024. 06. 16. 14:00
Megosztás:

Csökkent az ipari termelés Japánban

Japánban csökkent az ipari termelés áprilisban havi és éves összevetésben egyaránt.
2024. 06. 16. 13:00
Megosztás:

Megjelentek a feldolgozóüzemek beruházásait támogató pályázati kiírások

A kormány stratégiai ágazatként tekint az élelmiszeriparra, ezért az ágazat a következő években is kiemelt támogatási lehetőségekre számíthat. A 2027-ig tartó KAP Stratégiai Terv keretei között összesen 200 milliárd forint keretösszeggel, két új pályázati felhívás jelent meg a feldolgozóüzemek fejlesztéseinek támogatására - jelentette be Nagy István agrárminiszter a szaktárca közleménye szerint pénteken.
2024. 06. 16. 12:00
Megosztás:

MÁV nyári menetrend és Volán nyári menetrend: Így alakul a nyári főszezoni menetrend

A népszerű turisztikai úti célokat sűrűbb közlekedéssel kiszolgáló nyári főszezoni közlekedési menetrend június 22-től szeptember 1-jéig lesz érvényben, azt követően pedig utószezoni menetrenddel nyújtják meg a nyarat szeptember 22-ig - közölte a MÁV-Volán-csoport pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 16. 11:00
Megosztás:

Támogatja a villamosenergia-ágazat szereplőinek kiberbiztonsági felkészülését az energiahivatal

Hatályba lépett a rendelet, amely európai szabályrendszert állít fel a határokon átnyúló villamosenergia-áramlás kiberbiztonságára; az egységes európai szabályozás hazai végrehajtásának felügyeletét a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) látja el - közölte a hatóság pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 16. 10:00
Megosztás:

Elrendelte a Centrál Workout pénzügyi vállalkozás végelszámolását az MNB

Visszavonta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) a budapesti székhelyű Centrál Workout Pénzügyi Zrt. faktoring végzésére vonatkozó tevékenységi engedélyét és elrendelte végelszámolását - közölte a jegybank pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 16. 09:00
Megosztás:

Minden termékcsoportban nőtt az építőanyag-értékesítés volumene

Az építőanyag-piacon minden termékcsoportban nőtt az értékesítés volumene májusban, az árak azonban csökkentek, ami kedvező jel az otthonfelújítási program júniusi indulása előtt és a lakásépítési szegmens lassú, de biztos felpörgésére utal - erről Juhász Attila, az Újház Zrt. és az ÉVOSZ Építőanyag-kereskedelmi tagozatának elnöke tájékoztatta az MTI-t pénteken.
2024. 06. 16. 08:00
Megosztás:

Átadták a felújított fiatfalvi Ugron-kastélyt Erdélyben

Átadták szombaton a felújított fiatfalvi Ugron-kastélyt Erdélyben, a székelyföldi műemlék épületet magyar kormánytámogatással restaurálták - számolt be a Székelyhon.ro.
2024. 06. 16. 07:00
Megosztás:

Meghirdették az év családbarát vállalata pályázatot

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom az idén is meghirdette az év családbarát vállalata pályázatot.
2024. 06. 16. 06:00
Megosztás:

11,0 százalékkal emelkedett az építőipari termelés volumene

2024 áprilisában az építőipari termelés volumene a nyers adatok szerint 15,6 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit. Az építményfőcsoportok közül az épületek építésének termelése 10,8, az egyéb építményeké 22,6 százalékkal bővült - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken.d
2024. 06. 16. 05:00
Megosztás:

A mesterséges intelligencia korszakába lép az audit

Valódi forradalmat indít a pénzügyi jelentéstétel és a könyvvizsgálat területén a mesterséges intelligencia: a vállalatok csaknem háromnegyede valamilyen szinten már most is alkalmazza ezt pénzügyi beszámolói elkészítéséhez, és ez az arány három éven belül 99 százalékra emelkedik majd - közölte a KPMG legújabb kutatása alapján pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 16. 04:00
Megosztás:

8 Bitcoin bányász eléri az 1 milliárd dolláros piaci kapitalizációt, jelezve az iparági fellendülést, míg ez a legjobb 5 választás a hullám meglovagolásához

Mivel nyolc Bitcoin bányász már átlépte az 1 milliárd dolláros piaci kapitalizáció küszöbét, a kriptovaluta piac hihetetlen növekedést tapasztal, ami egy jelentős iparági fellendülésre utal. Az öt legjobban várt kriptovaluta, amely készen áll profitálni ebből a trendből, kiemelt figyelmet kap a befektetőktől és rajongóktól.
2024. 06. 16. 03:00
Megosztás:

Jövő Heti Horoszkóp – Komoly pénzt nyerhet 3 csillagjegy szülötte is!

Üdvözlünk a heti horoszkópban, ahol most különösen szerencsés és pénzügyi lehetőségekkel teli időszak vár rád! A jövő héten (június 16 -22. között) mindegyik csillagjegy számára izgalmas és váratlan eseményeket mutatnak a csillagok, amelyek a személyes életedet is pozitívan befolyásolják. Készülj fel szerencsés találkozásokra, kreatív üzleti fogásokra és váratlan pénzügyi nyereségekre! Olvasd el, milyen szerencsés napok és számok várnak rád, és ne feledd: a szerencséd a csillagokban rejlik!
2024. 06. 16. 02:00
Megosztás:

Figyelmeztetik a nyugdíjasokat – Hamarosan lejár a határidő, sokan rosszul járhatnak

Ebben a hónapban még lehetőség van a tavalyi feltételek szerint kérni a nyugdíj megállapítását - számolt be a tudasfajta.hu.
2024. 06. 16. 01:00
Megosztás: