Pénzhoroszkóp: a Vízöntő és az Oroszlán szerencsejátékban nyerhet, de a...

Pénz és szerencse horoszkópunk a hétvégéig (április 18-22.) mutatja meg a jövőt a csillagok állása szerint. Érdemes-e szerencsejátékot játszani, pl. lottózni? Mik a nyerőszámok a héten az adott horoszkópjegyek számára? Mibe fektessen pénzt? - mindezekre a kérdésekre ad választ a pénzügyi horoszkóp.

Pénzhoroszkóp: a Vízöntő és az Oroszlán szerencsejátékban nyerhet, de a...

Általánosságban, a csillagjegyek számára az időszak kedvező a befektetések és a pénzügyi döntések szempontjából, de a szerencsejáték terén óvatosságot ajánlunk, kivéve azokat, akiknek kifejezetten jó szerencsejáték periódusuk van (ez kiderül a horoszkóp szövegéből). Mindig fontos a felelős játék és a kockázatok pontos mérlegelése.

Kos horoszkóp

A Kosok ezen a héten jó lehetőséget találhatnak az új kezdeményezések indítására. Keresd az innovatív projekteket, amelyekbe be tudsz szállni. Szerencsejátékban mérsékelt szerencséd lehet, de a nagyobb tétek kerülendők.

Szerencseszámok: 9, 18, 27. Befektetési tipp: Az új technológiák ígéretesek lehetnek. Egy izgalmas jövőbeli pénzügyi lehetőséget találsz IDE katintva.

Bika horoszkóp

Bika jegyűek számára fontos lesz, hogy figyeljenek a részletekre minden pénzügyi ügyletnél. Egy váratlan lehetőség a munkahelyeden kínálkozhat, legyél nyitott a felkínált projektekre. Szerencsejátékra nem ez a legjobb időszak.

Szerencseszámok: 5, 14, 23. Befektetési tipp: Ingatlanba való befektetés előnyös lehet. Egy különös kutya hozhat pénzügyi sikert, IDE kattintva mutatjuk meg, hogyan.

pénzhoroszkóp

Ikrek horoszkóp

Az Ikreknek jó hír, hogy egy korábbi döntés most kezd meghozni a gyümölcsét. Egy váratlan találkozás jelentősen befolyásolhatja pénzügyeid alakulását. Szerencsejátékban csak kis tétben játssz.

Szerencseszámok: 3, 12, 21. Befektetési tipp: Részvényekben való spekulatív kereskedés lehet szerencsés. Van egy kutya, ami pénz hozhat, ITT írtunk róla.

Rák horoszkóp

A Rákokra pénzügyi stabilitás vár ezen a héten, de kisebb szerencsés lehetőségek adódhatnak. Talán egy új befektetési lehetőséget találsz, amely hosszú távon megtérülhet. Szerencsejáték nem ajánlott.

Szerencseszámok: 2, 11, 29. Befektetési tipp: Öko-projektekbe való befektetés.Egy izgalmas jövőbeli pénzügyi lehetőséget találsz IDE katintva.

Oroszlán horoszkóp

Az Oroszlánok nagy szerencsére számíthatnak, főleg ha saját vállalkozásuk van. Egy új üzleti partner lehet a szerencséd kulcsa. Szerencsejátékban is érdemes kipróbálni a szerencsédet.

Szerencseszámok: 8, 17, 26. Befektetési tipp: Start-up cégekbe való befektetés. Egy kutya hozhat pénzügyi sikert, IDE kattintva mutatjuk meg, hogyan.

pénzügyi és szerencse horoszkóp

Szűz horoszkóp

Szűz jegyűeknek óvatosnak kell lenniük a pénzügyi kockázatokkal, de egy jól megválasztott befektetés hosszú távon jövedelmező lehet. Szerencsejátékra ezúttal nem érdemes nagyobb összeget fordítani.

Szerencseszámok: 4, 13, 22. Befektetési tipp: Konzervatív, alacsony kockázatú befektetések. Van egy kutya, ami pénz hozhat, ITT írtunk róla.

Mérleg horoszkóp

Mérlegeknek ez az időszak kedvez a tárgyalásoknak és új szerződések kötésének. Egy váratlan ajánlat jelentős bevételt hozhat. Szerencsejátékban csak óvatosan!

Szerencseszámok: 6, 15, 24. Befektetési tipp: Kreatív iparágak lehetnek vonzóak.Egy izgalmas jövőbeli pénzügyi lehetőséget találsz IDE katintva.

Skorpió horoszkóp

Skorpiók számára ezen a héten egy korábbi befektetés hozhat váratlan hasznot. Egy régi ismerős jó tanácsa útmutatást adhat. Szerencsejátékban lehet kis szerencséd.

Szerencseszámok: 1, 10, 19. Befektetési tipp: Pénzügyi technológiákban való részvétel. Egy különleges kutya hozhat pénzügyi sikert, IDE kattintva mutatjuk meg, hogyan.

Nyilas horoszkóp

Nyilasok a nemzetközi kapcsolatokra és üzletekre számíthatnak, amelyek kedvezőek lehetnek. Új horizontok nyílhatnak meg előtted. Szerencsejátékkal próbálkozz meg, de csak mértékkel.

Szerencseszámok: 7, 16, 25. Befektetési tipp: Külföldi pénznemek. Van egy kutya, ami pénz hozhat, ITT írtunk róla.

Bak horoszkóp

A Bakok számára az apróbb befektetések hozhatnak szerencsét ebben az időszakban. Egy hirtelen döntés pozitív eredményeket hozhat. Szerencsejátékban kisebb nyeremények lehetségesek.

Szerencseszámok: 2, 11, 20. Befektetési tipp: Hosszú távú kötvények. Egy érdekes, és kreatívi pénzügyi lehetőséget találsz IDE katintva.

Vízöntő horoszkóp

Vízöntők számára az innováció és a kreatív megoldások hozhatnak pénzügyi sikert. Figyelj a piaci trendekre, és légy készen arra, hogy gyorsan reagálj. Szerencsejáték szempontjából ez egy kedvező időszak.

Szerencseszámok: 5, 14, 23. Befektetési tipp: Új technológiai startupok. Egy varázslatos kutya ígérhet pénzügyi sikert, IDE kattintva mutatjuk meg, hogyan.

pénzügyi horoszkóp 2024 április

Halak horoszkóp

Halak jegyében születetteknek érdemes lehet most bátrabban kockáztatniuk, különösen új ötleteik megvalósításában. Egy váratlan lehetőség a társadalmi kapcsolatok által jöhet. Szerencsejátékban mértékkel játssz.

Szerencseszámok: 3, 12, 30. Befektetési tipp: Zöld energia projektek. Egy modern és megfontolandó pénzügyi lehetőséget találsz IDE katintva.

Így alakult a forint reggelre

Vegyesen mozgott a forint a főbb devizákkal szemben csütörtök reggel a szerda kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 05. 30. 08:00
Megosztás:

Családi kerti medence építés: hogyan vágjunk bele?

Ahogy közeledik a meleg, mindenki elkezd gondolkodni a medencén. Hosszú távra azonban kizárólag az épített családi változat válik be, hiszen ez az, amely évtizedekig szolgálhatja a kényelmünket.
2024. 05. 30. 08:00
Megosztás:

Milyen programok vannak egy prémium masszázsfotelen?

Mindenki szeretne magának otthonra egy olyan helyet, ahol a munka után ellazulhat és felfrissülhet.
2024. 05. 30. 07:30
Megosztás:

Átadták a Gyulai Várfürdő átalakított főépületét

Átadták a Gyulai Várfürdő átalakított főépületét szerdán, a Békés vármegyei város egymilliárd forint hazai forrást fordított a beruházásra.
2024. 05. 30. 07:00
Megosztás:

Nem mindenkinek jutnak EU-s források

(Újra)Indul idén nyáron a 2021-2027-es EU költségvetéshez kapcsolódó pályázati idény, hiszen 2023 év végén az ún. Igazságügyi reform Bizottsági elfogadásával jelentős, 10,4 mrd euró összegű forrást szabadítottak fel Magyarország számára. Ennek eredményeként több, a gazdasági szereplők által is már nagyon várt operatív program pályázatai nyílhatnak meg. A kohéziós források mellett energetikai fejlesztések támogatására szolgáló pályázatok kiírására számíthatunk még az idén – hangsúlyozták a Niveus Consulting Group pályázatírási és tanácsadási üzletágának szakértői.
2024. 05. 30. 06:30
Megosztás:

A kormány hamarosan dönt az otthonfelújítási program feltételeiről és ütemezéséről

A felhívástervezet társadalmi egyeztetése során beérkezett, kiemelkedő mennyiségű javaslatra tekintettel következő ülésén véglegesíti a kormány az otthonfelújítási program kiírását - tájékoztatta az Energiaügyi Minisztérium (EM) és a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) szerdán közös közleményben az MTI-t.
2024. 05. 30. 06:00
Megosztás:

A MNB elővigyázattoságot javasol az OTP Banknak oroszországi működése kapcsán

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) több elővigyázatossági intézkedés megtételét javasolja az OTP Banknak oroszországi leánybankja tevékenysége kapcsán, a lépések hozzájárulhatnak a bankcsoport további stabil, eredményes, megbízható működéséhez - közölte a jegybank szerdán az MTI-vel.
2024. 05. 30. 05:30
Megosztás:

Mintaüzemet néztek meg a GINOP Plusz Monitoring Bizottság tagjai

A Ferzol Kft. mintaüzemét nézték meg a GINOP Plusz Monitoring Bizottság tagjai szerdán Tápiószőlősön.
2024. 05. 30. 05:00
Megosztás:

Hasít az Erste Lakástakarék: 20 ezer szerződés egy év alatt

Újra érdemes lakástakarékban gondolkodni, ha megtakarításról van szó, és ezt egyre többen felismerik: az Erste Lakástakarék termékének értékesítési eredményei a legszebb éveket, az állami támogatás megszűnése előtti időszakot idézik. Tavaly májusban indult az akár 30 százalékos kamatbónuszt fizető előtakarékossági rendszer, azóta az ügyfelek 20 ezer új szerződést kötöttek összesen közel 200 milliárd forint értékben. Nőtt a hosszabb megtakarítási időt választók aránya, a megtakarítók pedig most átlagosan 40 ezer forintot tesznek félre havonta, szemben a korábbi 17 ezerrel.
2024. 05. 30. 04:30
Megosztás:

Extravagáns, színes és szupermodern művekkel rúgja be a nyarat a Virág Judit Galéria

Extravagáns és modern dupla nyári kiállítással jelentkezik a Virág Judit Galéria. A május 31-én nyíló ingyenes tárlaton Vető Orsolya Lia fiatal festőművész vitalitástól duzzadó, életigenlő színes képeit, valamint kilenc keramikus 21. századi, izgalmas kreációit láthatják az érdeklődők. A kiállított művek egytől-egyig megvásárolhatóak.
2024. 05. 30. 04:00
Megosztás:

Az ultragyors kiszállítás tündöklése és bukása: a gyorsaság önmagában már nem elég

Az élelmiszerek és egyéb kereskedelmi termékek azonnali kiszállítását ígérő gyorskereskedelem 2020-ban vált iránymutató trenddé, azonban napjainkra már elérte fejlődésének határait. Peter Menky, a DODO okoslogisztikai vállalat globális kereskedelmi igazgatója szerint a kizárólag ultragyors kiszállítási modellre alapozó vállalatok mára veszteségesen, üzletileg nem fenntartható módon működnek. A fenntartható városi logisztika szakértője jelentős európai szereplők példáján keresztül mutatja be, milyen út vezetett idáig.
2024. 05. 30. 03:30
Megosztás:

Balatoni ingatlanpiac: a négyzetméterárak stagnálnak, a kínálat a harmadával nőtt májusban

Májusban a Balaton környékén meghirdetett ingatlanok négyzetméterára közel azonos (+0,2%), mint tavaly az év ugyanezen időszakában, miközben az északi és déli parton is jóval több a meghirdetett ingatlanok száma. Az északi parton közel 23, míg a déli parton több mint 10%-ot nőtt a kínálat. Az ingatlan.com májusi adatai, valamint az aktuális hazai ingatlanpiaci trendek alapján a money.hu összegyűjtötte, hol lehet érdemes most nyaralót vásárolni, és hogyan finanszírozható akár hitelből is egy balatoni víkendház.
2024. 05. 30. 03:00
Megosztás:

Megdöbbentő, ahogyan a magyar vállakozó gondolkodik

Kiugróan megnőtt a megélhetés mint a vállalkozás motivációja, és érezhető némi negatív várakozás, ugyanakkor vállalkozni továbbra is vonzó dolog Magyarországon – ez derül ki többek között a világ legnagyobb vállalkozáskutatása, a Global Entrepreneurship Monitor (GEM) frissen közzétett magyar eredményeiből.
2024. 05. 30. 02:30
Megosztás:

Lottó és szerencse horoszkóp a hétvégéig - melyik csillagjegyre vár nagy nyeremény?

Pénzügyi horoszkóp a hét hátralévő részére (május 30. - június 2.) Ezen a héten az univerzum különleges üzeneteket küld minden csillagjegy számára, tele pénzügyi csodákkal és szerencsés találkozásokkal! Olvasd el részletes és izgalmas horoszkópunkat, hogy megtudd, milyen váratlan lehetőségeket rejtenek a csillagok számodra a jövő hétre! Tudd meg, melyik nap lesz a legkedvezőbb a lottózásra, és mely szerencsés állat jelzi a bőséget az életedben!
2024. 05. 30. 02:00
Megosztás:

Melyik most a legjobb állampapír? Számoljuk ki!

Június 3-tól a Magyar Állampapír Plusz megújult formában lesz elérhető: jelentősen megemelték a befektetés kamatát, így az öt évre vetített éves átlagos hozam 6,73% lesz. Felmerül a kérdés, hogy az új befektetési lehetőség mennyire alakítja át az állampapírpiacot. A Bankmonitor szakértői most összehasonlítják a jelenleg kapható állampapírokat, így MÁP Plusz mellett a FixMÁP, BMÁP, PMÁP, a DKJ és az 1MÁP is az elemzés része. Melyik a legjobb kamatozású állampapír most?
2024. 05. 30. 01:00
Megosztás:

Az új play-to-earn mém érme már 250.000 dollárt gyűjtött az előértékesítés során, vajon legyűri a Flokit?

A Doge mém érmék már egy ideje igazi nagykutyák a kripto világban, úgy, ahogy a play-to-earn (P2E = játssz, hogy keress) GameFi kriptovaluták is.
2024. 05. 30. 00:01
Megosztás:

Emelkednek az állampapír hosszú hozamok - mit jelent ez?

Azzal, hogy a Fed döntéshozók egyre inkább a kivárás mellett teszik le a voksukat, s több megerősítő adatra várnak az infláció csökkenését illetően, a kötvénybefektetőket is elbizonytalanították az elmúlt időszakban.
2024. 05. 29. 23:30
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél a Skandináv lottón!

A Szerencsejáték Zrt. honlapján olvasható tájékoztatás szerint a május 29-én megtartott 22. heti Skandináv lottó sorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 05. 29. 23:00
Megosztás:

Online is kérhető igazolás az adóazonosító jelről

Május 9-től a NAV új digitális szolgáltatásaként elektronikusan is lekérhető az igazolás az adóazonosító jelről a NAV Ügyfélportálon (ÜPO) - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szerdán az MTI-vel.
2024. 05. 29. 22:30
Megosztás:

Világviszonylatban elmaradnak az EU beruházásai a mesterséges intelligencia terén

Az Európai Unió kihívásokkal néz szembe a mesterséges intelligencia (MI) alkalmazására irányuló beruházásokért folytatott globális versenyben, az uniós beruházások elmaradnak a világelsők mögött - közölte az Európai Unió luxembourgi székhelyű számvevőszéke szerdán.
2024. 05. 29. 22:00
Megosztás: