Válaszd ki a születésnapodat és megtudod, mikor leszel gazdag! Pénzhoroszkóp

Kíváncsi vagy, hogy milyen anyagi lehetőségek és szerencsés fordulatok várnak rád ezen a héten? Fedezd fel részletes horoszkópunkat, amely izgalmas és váratlan eseményeket ígér minden csillagjegy számára! Legyen szó váratlan pénzügyi nyereségről, szerencsés találkozásokról vagy épp kreatív befektetési ötletekről, itt mindent megtalálsz, amit tudnod kell. Tudd meg, melyik nap érdemes lottót játszanod, és melyik állattal való találkozás hozhat különleges szerencsét! Olvasd el a heti horoszkópodat, és készülj fel a szerencse rád váró csodáira!

Válaszd ki a születésnapodat és megtudod, mikor leszel gazdag! Pénzhoroszkóp

Kos heti horoszkóp (március 21. - április 19.)

Pénzügyek és szerencse: Ezen a héten a Kosok különösen aktívak lesznek pénzügyi ügyeikben. Hétfőn egy váratlan lehetőség kopogtathat az ajtón, talán egy régi barát hív fel egy izgalmas üzleti ajánlattal. Szerdán a bolygók állása kedvez a befektetéseknek, így ha már régóta gondolkodsz egy részvény vásárlásán vagy ingatlanbefektetésen, most jött el az ideje.

Pénteken egy kis szerencse is melléd szegődik: egy rég elfeledett lottószelvény kerül elő a kabátzsebedből, és nem is akárhogyan, nyereménnyel! Szerencsés napod: péntek. Szerencseszámaid: 7, 22, 34.

Szerencsés állat: Mókus. Ha ezen a héten mókust látsz, biztos lehetsz benne, hogy szerencse ér!

Pénzügyi trükk, amivel a KOS nagy pénzt csinálhat IDE kattintva.

Bika (április 20. - május 20.)

Pénzügyek és szerencse: A Bika jegyűek számára ez a hét a stabilitás és a megfontolt döntések időszaka. Kedden egy korábbi üzleti partnered kereshet meg egy új, jövedelmező ajánlattal. Csütörtökön érdemes átnézni a régi befektetéseket, mert lehet, hogy egy elfeledett kötvény vagy megtakarítás most hoz jelentős nyereséget.

Szombaton pedig egy különleges vásárlásra nyílik lehetőséged, ami hosszú távon is értékálló lesz. Szerencsés napod: kedd. Szerencseszámaid: 12, 19, 41.

Szerencsés állat: Teknős. Ha teknőst látsz, a lassúság és kitartás szerencsét hoz neked.

Egy pénzügyi megoldás a BIKA-nak, amivel sok pénzt tud csinálni IDE kattintva.

Ikrek (május 21. - június 20.)

Pénzügyek és szerencse: Az Ikreknek ez a hét tele lesz izgalommal és váratlan lehetőségekkel. Hétfőn egy régi ismerős bukkanhat fel egy ígéretes üzleti ajánlattal. Szerdán az intuíciód segít egy szerencsés lottószelvény kitöltésében, ami nem is marad eredmény nélkül!

Pénteken egy kreatív ötleteddel nyerhetsz el egy pályázatot vagy ösztöndíjat, ami pénzügyi helyzetedet stabilizálja. Szerencsés napod: szerda. Szerencseszámaid: 5, 28, 39.

Szerencsés állat: Macska. Ha egy macska keresztezi az utadat, szerencse kísér ezen a héten.

Hogyan csinálhat az IKREK nagy pénzt? Itt írtunk egy módszerről

Rák (június 21. - július 22.)

pénzhoroszkóp

Pénzügyek és szerencse: A Rákok számára ez a hét az új kezdetekről szól. Kedden egy régi barát keres meg egy közös üzleti vállalkozás ötletével, ami hosszú távon gyümölcsöző lehet. Csütörtökön egy váratlan bónusz vagy jutalom érkezhet a munkahelyeden.

Vasárnap pedig egy szerencsés lottószelvény segíthet abban, hogy végre valóra váltsd egy régóta dédelgetett álmodat. Szerencsés napod: csütörtök. Szerencseszámaid: 10, 27, 36.

Szerencsés állat: Delfin. Ha valamilyen formában delfint látsz (akár képen is), szerencse vár rád.

Pénzügyi trükk, amivel a RÁK jegy nagy pénzt nyerhet IDE kattintva.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

Pénzügyek és szerencse: Az Oroszlánok ezen a héten igazán szerencsések lesznek a pénzügyek terén. Hétfőn egy váratlan örökség vagy ajándék érkezhet, ami anyagi biztonságot hoz. Szerdán egy sikeres üzleti tárgyalás vagy befektetés zárul le, ami jelentős nyereséget hoz.

Pénteken pedig egy régi lottószelvény válik nyerővé, amit már rég elfeledtél. Szerencsés napod: hétfő. Szerencseszámaid: 8, 23, 40.

Szerencsés állat: Oroszlán. Ha valahol oroszlánt látsz (akár képen is), nagy szerencsére számíthatsz.

Milyen pénzügyi ötlettel tud az OROSZLÁN nagyot fogni? ITT megírtuk

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

Pénzügyek és szerencse: A Szűz jegyűek számára ez a hét a pénzügyi tervek és a megfontolt döntések ideje. Kedden egy régóta halogatott befektetés most végre megtérül. Csütörtökön egy váratlan pénzösszeg érkezik, talán egy elfeledett kölcsön visszafizetése révén.

Szombaton pedig egy szerencsés lottószelvény kitöltése hozhat nyereséget. Szerencsés napod: csütörtök. Szerencseszámaid: 3, 16, 45.

Szerencsés állat: Bagoly. Ha baglyot látsz, különösen jó szerencsére számíthatsz.

Egy pénzügyi megoldás a SZŰZ-nek, amivel sok pénzt tud csinálni IDE kattintva.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

szerencse horoszkóp és pénzügyi kilátások

Pénzügyek és szerencse: A Mérlegek ezen a héten több pénzügyi lehetőséggel is találkoznak. Hétfőn egy régóta várt üzleti ajánlat érkezik, ami stabil jövedelmet biztosít. Szerdán egy régi befektetés térül meg váratlanul jól.

Pénteken pedig egy szerencsés lottószelvény lehet az, ami anyagi helyzetedet még tovább javítja. Szerencsés napod: szerda. Szerencseszámaid: 14, 21, 37.

Szerencsés állat: Hattyú. Ha hattyút látsz, biztos lehetsz benne, hogy a szerencse rád mosolyog.

Pénzügyi trükk, amivel a MÉRLEG jegy nagy pénzt nyerhet IDE kattintva.

Skorpió (október 23. - november 21.)

Pénzügyek és szerencse: A Skorpiók számára ez a hét a váratlan fordulatok ideje. Kedden egy ismeretlen személy keres meg egy izgalmas üzleti lehetőséggel. Csütörtökön egy korábbi befektetés most hoz gyümölcsöt, és pénzügyi helyzeted javul.

Vasárnap pedig egy szerencsés lottószelvény hoz kisebb-nagyobb nyereményt. Szerencsés napod: csütörtök. Szerencseszámaid: 6, 29, 42.

Szerencsés állat: Sas. Ha sas repül el fölötted, a szerencse garantált.

Hogyan csinálhat a SKORPIÓ nagy pénzt? Itt írtunk egy módszerről

Nyilas (november 22. - december 21.)

Pénzügyek és szerencse: A Nyilasok ezen a héten igazán kalandos pénzügyi helyzetekbe keveredhetnek. Hétfőn egy külföldi üzleti lehetőség kopogtathat az ajtón. Szerdán egy régi barát keres meg egy ígéretes befektetési ötlettel.

Pénteken pedig egy szerencsés lottószelvény válhat nyerővé. Szerencsés napod: hétfő. Szerencseszámaid: 4, 18, 33.

Szerencsés állat: Ló. Ha lovat látsz, különösen jó szerencse érhet.

Egy pénzügyi megoldás a NYILAS-nak, amivel sok pénzt tud csinálni IDE kattintva.

Bak (december 22. - január 19.)

Pénzügyek és szerencse: A Bakok számára ez a hét a kemény munka és a jól megérdemelt jutalom ideje. Kedden egy sikeres üzleti tárgyalás zárulhat le, ami hosszú távon is jövedelmező lesz.

Csütörtökön egy régi befektetés most térül meg. Vasárnap pedig egy szerencsés lottószelvény hozhat kisebb-nagyobb nyereményt. Szerencsés napod: csütörtök. Szerencseszámaid: 9, 26, 38.

Szerencsés állat: Kecske. Ha kecskét látsz, biztos lehetsz benne, hogy a szerencse veled van.

Hogyan csinálhat a BAK nagy pénzt? Itt írtunk egy módszerről

Vízöntő (január 20. - február 18.)

Pénzügyek és szerencse: A Vízöntők ezen a héten igazán kreatív pénzügyi megoldásokat találnak. Hétfőn egy új üzleti ötlet villan be, ami hosszú távon is nyereséges lehet. Szerdán egy régi befektetés hoz váratlan nyereséget.

Pénteken pedig egy szerencsés lottószelvény lehet az, ami anyagi helyzetedet még tovább javítja. Szerencsés napod: péntek. Szerencseszámaid: 11, 24, 35.

Szerencsés állat: Delfin. Ha valamilyen formában delfint látsz, különösen szerencsés leszel.

Milyen pénzügyi ötlettel tud a VÍZÖNTŐ nagyot fogni? ITT megírtuk

Halak horoszkóp (február 19. - március 20.)

Pénzügyek és szerencse: A Halak számára ez a hét a váratlan lehetőségek időszaka. Kedden egy régi barát keres meg egy izgalmas üzleti ajánlattal. Csütörtökön egy váratlan pénzösszeg érkezik, talán egy elfeledett kölcsön visszafizetése révén.

Vasárnap pedig egy szerencsés lottószelvény hoz kisebb-nagyobb nyereményt. Szerencsés napod: kedd. Szerencseszámaid: 15, 30, 44.

Szerencsés állat: Hal. Ha halat látsz, különösen jó szerencse vár rád.

Egy pénzügyi megoldás a HALAK-nak, amivel sok pénzt tud csinálni IDE kattintva.

Eléri a Bitcoin a 80 000 dollárt 2024-ben? Elemzők betekintést nyújtanak a jövőbeli ármozgásokba az Ethereum és a Solana mellett

Ahogy az idei év későbbi részében a bikaciklus teljes lendületet vesz, a potenciális 100-1000x lehetőségek gyakorivá válnak. Bár a Bitcoin valószínűleg nem fog új befektetőknek 2-3x-nél többet hozni, továbbra is a legbiztonságosabb kriptovaluta marad, mint az egész térség ékköve. Ha a Bitcoin eléri a 80 000 dollárt, ahogyan azt néhány kriptoelemző jósolja, egy hatalmas bikafutás következne, amely olyan érméket hajtana az egekbe, mint az Ethereum, a Solana és a Rollblock.
2024. 07. 13. 03:00
Megosztás:

Ha 1994-2006 közötti években születtél, kaphatsz 11 millió Ft-ot

Az államilag támogatott konstrukció maximális összege 2024-től egy millióval, 10 millióról 11 millió forintra változik, futamideje a továbbiakban is legfeljebb 20 év lehet. Házasok igényelhetik, akik mindketten elmúltak 18 évesek, de a feleség még nem töltötte be a 30. életévét. Nézzük a részleteket!
2024. 07. 13. 02:00
Megosztás:

Írja fel most! Változik az áram- és gázszolgáltatás ügyfélszolgálati elérhetőségei!

Az E.ON Hungária Csoport még 2022 áprilisában értékesítette egyetemes energiaszolgáltatást nyújtó leányvállalatát, az E.ON Áramszolgáltató Kft.-t az MVM Csoport részére, a cég 2024. június 30-án jogilag is beolvadt az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-be.
2024. 07. 13. 01:00
Megosztás:

Szakad a Bitcoin? Ezt a 3 kriptót nem érdekli

Az utóbbi időben nem nagyon lehet dicsekedni a BTC teljesítményével. A legnagyobb piaci kapitalizációjú érmére több frontról is rájár a rúd: az ETF-ekből folyamatos a kiáramlás, a dollár is viszonylag erős és a német kormány a hétvégén több mint 900 millió dollár értékben szabadult meg BTC-től. Ezek mind lefelé nyomják az árat, a digitális arany így a héten egy kis időre még az 55 000 dolláros szint alá is benézett.
2024. 07. 13. 00:01
Megosztás:

Védekezz természetes hatóanyagokkal a szúnyogok és a kullancsok ellen!

Szeretjük a nyarat, mert kellemes a hőmérséklet, így sokat tartózkodhatunk a szabadban, kitárhatjuk az ajtókat, ablakokat, azonban ezzel együtt a zavaró rovarok is megjelennek az otthonainkban, így a távoltartásukra is megoldást kell találni. 
2024. 07. 12. 23:30
Megosztás:

Csökkent májusban a hazai ipari termelés

Májusban az ipari termelés volumene 5,2, munkanaphatástól megtisztítva 4,9 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól - erősítette meg pénteken kiadott második becslésében a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 07. 12. 23:00
Megosztás:

Tizenhat civil szervezet részesül állami támogatásban

Tizenhat civil szervezet részesül támogatásban a százhatvanmillió forint keretösszegű, egészségügyi témájú pályázatból - közölte a Belügyminisztérium (BM) pénteken az MTI-vel.
2024. 07. 12. 22:00
Megosztás:

Emelkedéssel zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Pluszban zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken.
2024. 07. 12. 21:00
Megosztás:

Erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben péntek kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
2024. 07. 12. 20:00
Megosztás:

Az újszülöttkori oxigénhiány

Ez az állapot nemcsak a születés után következhet be, hanem már a harmadik trimesztertől, tehát a várandósság harmadik harmadától kezdve érintheti a magzatot, egészen a születés utáni 28. napig, tehát az újszülöttkor végéig.
2024. 07. 12. 19:45
Megosztás:

Az európai tőzsdékhez képest alulteljesítő volt a BUX

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 191,4 pontos, 0,27 százalékos emelkedéssel 72 133,07 ponton zárt pénteken.
2024. 07. 12. 19:00
Megosztás:

Oroszország a világ vezető búza- és árpaexportőre

Első helyen áll a világon a búza- és árpaexport tekintetében Oroszország a lezárt - 2023. július 1. és 2024. június 30. közötti - mezőgazdasági szezon eredményei szerint az előzetes adatok szerint - jelentette ki Alekszandr Malov, az orosz agrárminisztérium mezőgazdasági főosztályvezetője az orosz parlament felsőházának csütörtöki ülésén.
2024. 07. 12. 18:30
Megosztás:

Pluszban indítottak az amerikai tőzsdék

Erősödéssel nyitottak az amerikai értékpapírpiacok pénteken.
2024. 07. 12. 18:00
Megosztás:

Törökországban mélypontra csökkent a munkanélküliség májusban

Törökországban az előző hónapban jegyzett 8,5 százalék után májusban 8,4 százalékra, 2012. novembere óta a legalacsonyabb szintre csökkent a munkanélküliségi ráta a török statisztikai hivatal (Türkiye Istatistik Kurumu - TÜIK) által közzétett adatok szerint.
2024. 07. 12. 17:30
Megosztás:

Derűlátó a turisztikai szektor

Kitartó optimizmus jellemzi a magyarországi turisztikai szektort, az ágazat szereplői a helyzetüket pozitívnak érzékelték - közölte a Turisztikai és Vendéglátó Munkaadók Országos Szövetsége (VIMOSZ) a GKI Gazdaságkutató közreműködésével végzett legfrissebb felmérése alapján az MTI-vel csütörtökön.
2024. 07. 12. 17:00
Megosztás:

Terjeszkedik az aszály

Különösen Magyarország középső területein fokozódik az aszály, a nyári növényeknek sürgősen esőre lenne szüksége - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.
2024. 07. 12. 16:30
Megosztás:

Már a magtárakban az árpa

Idén a száraz és meleg időjárás miatt az őszi vetésű szántóföldi növények betakarítása a szokásosnál mintegy két héttel korábban megkezdődött, és folyamatosan zajlik a hőségben is: az árpáé már be is fejeződött, a többi kultúra aratása is ütemesen halad, és lassan a végéhez közelít. Köszönet illeti a gazdákat szorgalmukért és kitartásukért - közölte az Agrárminisztérium (AM) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 12. 16:00
Megosztás:

A hétvégén éjszakára felfüggesztik a kamionstopot

A nehéz-tehergépjárművek hétvégi forgalomkorlátozása július 13-án (szombaton) 15 órától július 14-én (vasárnap) 22 óráig lett volna érvényben, azonban a kamionstopot a kiemelkedően magas hőmérséklet miatt az éjszakai időszakban szombat 22 óra és vasárnap reggel 6 óra között felfüggesztik - közölte az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 12. 15:30
Megosztás:

Tovább mélyülnek az agrárkapcsolataink Azerbajdzsánnal

Oktatási, tudományos és állattartási kérdésekről is egyeztetett Nagy István tárcavezető, Majnun Mammadovval, Azerbajdzsán agrárminiszterével - közölte az Agrárminisztérium (AM) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 12. 15:00
Megosztás:

A Magyar Posta figyelemfelhívó kampányt indít

Postásnak lenni nem küzdősport szlogennel figyelemfelhívó kampányt indít a Magyar Posta a kézbesítők, a hivatalokban dolgozó ügyfélkapcsolati munkatársak védelme érdekében.
2024. 07. 12. 14:30
Megosztás: